NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha Reid ezt megtudja! Ennyi volt, neki reszeltek. 😀reid szabadJaneknem kellempty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
reid szabadJaneknem kell
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Fletcher már ennyi, nála még van a kalapban 2 év, és TKO eddig sem a sebességéből élt37 éves lesz jövőre, várhatóan igen.empty taxitényleg visszavonul?😮sapkamiért járt a dobás?sapkaTKO-t élete vszínű utolsó NFL-meccsén kiállították, jogtalanul.empty taxi
najó én nagyon bírtam a 2003-as Bills-t
Bledsoe-Moulds-Henry-Pat Will-Fletcher-TKO-Winfield-Clements
és Gregg Williams a HC😀
(bocs az offért)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
37 éves lesz jövőre, várhatóan igen.tényleg visszavonul?😮sapkamiért járt a dobás?sapkaTKO-t élete vszínű utolsó NFL-meccsén kiállították, jogtalanul.empty taxi
Madden hates me.
több mint 11 éve
tényleg visszavonul?😮miért járt a dobás?sapkaTKO-t élete vszínű utolsó NFL-meccsén kiállították, jogtalanul.empty taxi
több mint 11 éve
miért járt a dobás?sapkaTKO-t élete vszínű utolsó NFL-meccsén kiállították, jogtalanul.
Madden hates me.
több mint 11 éve
miért járt a dobás?
több mint 11 éve
Our 2013 opponents have been determined: Home: AFC West, CIN, DAL, HOU, IND & NYG. Away: AFC West, JAX, MIA, PHI, TEN & WAS.A hazai-idegen eloszlás barátinak tűnik.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Our 2013 opponents have been determined: Home: AFC West, CIN, DAL, HOU, IND & NYG. Away: AFC West, JAX, MIA, PHI, TEN & WAS.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Egyébként meg mostanában nem iszom 😀Azt hittem groin pull. 😀
Sőt idén sztem a szilveszter is bowlnézéssel telik due to illness...empty taxi
több mint 11 éve
Egyébként meg mostanában nem iszom 😀Sőt idén sztem a szilveszter is bowlnézéssel telik due to illness...
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Szerintem sikerült az év Charger-tvittjét dec. 30-án írni, szerző: Michael Gehlken"Mouton, 2011 2nd-round pick, active for A.J.'s last game. Will have 3 sacks. English, too. Buster Davis parachutes into stadium at halftime." 😂
több mint 11 éve
Hát a jó kanyját a fórumnak ám, írtam egy oldalas értékelőt, erre küldésre megyek, semmi. Idő közben kilépett az accountomból ez a fos. Nem írom meg mégegyszer.szabatanúság hosszú hsz először a szövegszerkesztőbe 😉
a twittert meg mindjárt nézem 😀
Madden hates me.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Hát a jó kanyját a fórumnak ám, írtam egy oldalas értékelőt, erre küldésre megyek, semmi. Idő közben kilépett az accountomból ez a fos. Nem írom meg mégegyszer.
több mint 11 éve
szaba
10 547
Minden csapból az folyik, hogy Bruce Arians lehet a következő vezetőedző. Taxi már biztos részeg, ha olvas tvittert. Norv állítólag a Jets és a Colts OC posztjára esélyes. Lehet, hogy így a 7-es meccsek közben írok egy kis értékelőt.
több mint 11 éve
szaba
10 547
És ezért cserébe inkább vállalja azt, hogy nagyobb esély van a bukásra máshol? Nem éri meg.Ezzel értek egyet a legjobban legalább egy év pihi aztán hajrá.dandeDe lehet tudja, hogy ha kiszáll 1 évre akkor nem egy év lenne és már nem jönne vissza. (Amolyan Cowher-esen.) És túlságosan szereti a focit, az edzősködést, hogy ezt megkockáztassa. Bébé
több mint 11 éve
Ezzel értek egyet a legjobban legalább egy év pihi aztán hajrá.dandeDe lehet tudja, hogy ha kiszáll 1 évre akkor nem egy év lenne és már nem jönne vissza. (Amolyan Cowher-esen.) És túlságosan szereti a focit, az edzősködést, hogy ezt megkockáztassa.
több mint 11 éve
Szerintem Reidre ráférne a pihenés!Ezzel értek egyet a legjobban legalább egy év pihi aztán hajrá.
Mindig gond volt otthon! Egy két dolgot rendbe kéne tennie. Meg is érdemelné! Nem rossz edző ő, csak most túl magasra csaptak a hullámok.
Megoldhatatlan a szitu, amikor széthullik egyszerre minden, és nincs hova menekülni! Az sem egyszerű, amiklor a legkompetensebb tábornokaid elmennek,meghalnak, és ahelyett, hogy a csapatod építed vissza kell menned embereket nevelni! Amikor egy vezető edző tudja, hogy melyik játékosának mi a hasfájása az már régen rossz! Nem tudom mennyi segítséget kapott a fronttól, de a gyakorlat azt mutatja, hogy van kb. 10-12 GM, aki érti a feladatát, a többieknek vagy túl kicsi a kabát, vagy túl nagy! Ha egy HC egyedül kezdi megoldani a szervezet összes problémáját az interjúztatástól a képzésen át, szó szerint a játékosok viszájainak megoldásáig, akkor a meló alá rogy, pánik, fáradtság, rossz döntések, frusztráció, és az öltöző lassú, de biztos elvesztése!
Rossz otthon, rossz a gyárban! A helyében pihennék, és a Chargers közelébe sem mennék!Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Szerintem Reidre ráférne a pihenés! Mindig gond volt otthon! Egy két dolgot rendbe kéne tennie. Meg is érdemelné! Nem rossz edző ő, csak most túl magasra csaptak a hullámok.
Megoldhatatlan a szitu, amikor széthullik egyszerre minden, és nincs hova menekülni! Az sem egyszerű, amiklor a legkompetensebb tábornokaid elmennek,meghalnak, és ahelyett, hogy a csapatod építed vissza kell menned embereket nevelni! Amikor egy vezető edző tudja, hogy melyik játékosának mi a hasfájása az már régen rossz! Nem tudom mennyi segítséget kapott a fronttól, de a gyakorlat azt mutatja, hogy van kb. 10-12 GM, aki érti a feladatát, a többieknek vagy túl kicsi a kabát, vagy túl nagy! Ha egy HC egyedül kezdi megoldani a szervezet összes problémáját az interjúztatástól a képzésen át, szó szerint a játékosok viszájainak megoldásáig, akkor a meló alá rogy, pánik, fáradtság, rossz döntések, frusztráció, és az öltöző lassú, de biztos elvesztése!
Rossz otthon, rossz a gyárban! A helyében pihennék, és a Chargers közelébe sem mennék!
több mint 11 éve
ŰNem arra gondoltam hogy elküldik hanem épp máshol fölfelé buktatják ahogy mondani szokták 😛 Akkor mondjuk úgy fogalmazol elengedik a lényeg ugyan az 😀Ez nagyjából így is van főleg ugye D oldalon JJ halála után nem tudta megtalálni az emberét illetve talán akkor már hagyhatta volna végig dolgozni JC-t de hát utólag okos az ember. Kérdés az is Pagano-t meddig hagyják meg nálatok DC-ként.dandeHa Paganot elküldik, egy évig nem nézek Chargerst, az biztos.szaba
több mint 11 éve
szaba
10 547
Ez nagyjából így is van főleg ugye D oldalon JJ halála után nem tudta megtalálni az emberét illetve talán akkor már hagyhatta volna végig dolgozni JC-t de hát utólag okos az ember. Kérdés az is Pagano-t meddig hagyják meg nálatok DC-ként.dandeHa Paganot elküldik, egy évig nem nézek Chargerst, az biztos.
több mint 11 éve
Már Alex Marvez is arról ír h Arians fit nekünk. Alakul a molekula 😊msn.foxsports.com/nfl/story/black-monday-bruce-arians-perry-fewell-jay-gruden-ray-horton-future-head-coaches-122612
Madden hates me.