Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
www.chargers.com/news/article-1/Ladarius-Green-Blog-I-Want-to-Contribute/847d33f7-433d-4e13-b475-12ccfef7a85eCute Green: "It shows that you’re working hard, and it also makes my parents happy. They’re always happy when I score."
több mint 12 éve
Fafej és Taylor is játszani fog szombaton a Cards ellen. Utóbbira nagyon kíváncsi vagyok. Floyd is gyógyulgat, egyre valószínűbb, hogy bevethető lesz a Texans ellen az első héten.
több mint 12 éve
Végigpörgettem én is a több mint 12 éve
San Diego Hospitals.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Royalt tegnap kiengedték a kórházból. Az esést követően vért köhögött fel és agyrázkódása is volt. A maradék 2 előszezon meccset kihagyja, de lehetséges, hogy játszhat a Texans elleni MNF-en.
több mint 12 éve
Steve Williams mellizom szakadást szenvedett, valószínűleg idén már nem látjuk.boltbeat.com/2013/08/17/chargers-lose-cb-steve-williams-for-the-year/
több mint 12 éve
"Early sense on Chargers CB Johnny Patrick (jaw) is nothing overly serious. Did suffer concussion, though."
több mint 12 éve
jvic
115
Hát sajnos megnéztem a meccset éjszaka. 😕Ami jó:
Fluker, ha futás van.
Matthews.
Gates és Phillips.
Ami rossz:
Fluker, ha passz van.
Spec team. - Ha nem küldünk fel visszahordót, akkor 2-vel több lasztink van megtartva és kb. minden visszahordáshoz hozzáadhatunk 6-8 yardot a touchback miatt. Siralmas volt az egész spec team oda is és vissza is. Elvesztett labdák, mistackle-ök, rossz lane-ek, amit csak lehetett, elrontottak.
Hill keze - 2 akkora dropja volt, hogyha nem kap az évadban több passz, azt sem bánom.
Remélem ezen a meccsen kijött a szezon összes hibája, rossz volt nézni a szenvedést, a legrosszabb Norvos időket idézte...
több mint 12 éve
Floydnak megrándult a térde. Egyelőre nem tudni mennyit hagy ki, remélhetőleg a regular-ra már bevethető lesz. 😓Gabesz92Hál' Istennek negatív lett az MRI, állítólag komoly volt a para h úgy jár, mint DX.
Szerk. Update: Week1-re rendben lesz, de addig nem fog edzeni jelen állás szerint.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Floydnak megrándult a térde. Egyelőre nem tudni mennyit hagy ki, remélhetőleg a regular-ra már bevethető lesz. 😓
több mint 12 éve
Te'o-nak megrándult a lába, a héten kihagyja az edzéseket meg gondolom akkor a meccset is. McClain is bicegve ment le az egyik play után. McCoy az edzés után nyilatkozik majd bővebben, de egyik sérülés sem tűnik súlyosnak.
több mint 12 éve
Na megnéztem én is, nem lesz ez rossz. Sorensen meglepően király volt, mindenképpen jobban tetszett a játéka mint Whitehursté. Meglepően jó volt a kezdő O-line az elején, remélem tudják ezt tartani is a későbbiekben. Meachem-et pedig nem akarom többet pályán látni. Borzalom az az ember.
több mint 12 éve
én nem értek az nfl-hez, szóval ezt a részét nem kommentálnámJJ te most komolyan erősebbnek tartasz a Chargersnél 27 csapatot?jvicjvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?jjncaa
viszont még mindig csak számokról beszélünk, magát a cikket amúgy olyan szerző írta, aki a 21. helyre rangsorolta őket
nyugodtan írd meg, Te miért látod ezt másként, de a srácokat "szagértőzni" ezért nem érzem korrektnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jvic
115
JJ te most komolyan erősebbnek tartasz a Chargersnél 27 csapatot?jvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?jjncaa
több mint 12 éve
jvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy kis értékelés a tegnapi meccsről.www.boltsfromtheblue.com/2013/8/9/4607028/random-thoughts-on-the-san-diego-chargers-after-last-nights-loss
több mint 12 éve
jvic
115
bowl.hu/28_san_diego_chargersvassadiNekiálltam kommentelni a cikket, de igazából felesleges. Legalább (!!!) 8-10 csapat gyengébb a Chargesnél, de a szaGértők innen Magyarországról ezt már csak jobban tudják...
több mint 12 éve
Ha valahogy bemákoljuk komolyabb kiesők nélkül a szezont, nem lesz ez rossz.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Én örülnék neki, mert más elől helyet nem igazán vesz el és ha egészséges akkor meg láttuk, hogy mit tud. 😊Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.szaba😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szabaEzt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92
több mint 12 éve
Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szabaEzt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92