Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én pedig azon lepődtem meg, mikor szezon előtt 25+ helyre tették sokan a Boltsot PR listákon.
Sztem ez a realitás. Nem elit a Chargers, de azért hogy bottom lenne, az erős túlzás. Nem fogok ezen vitázni, de azért rossz szezonjában a Bolts hoz 8-8akat, máshol olyankor felemelkedésről beszélnek meg POról. Nyilván a Denver miatt ez nem realitás, de én kicsit sem csodálkozok, hogy nyertek ma szoros meccsen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
"Chargers win in Philly for the first time since 1995."
"Time of possession - SD 40:17, Eagles 19:43. What a game plan by this coaching staff."

több mint 12 éve
Jó meccs volt, a Oline ma jól nézett ki a múlt hetihez képest. De ez a secondary.... Cox 4 évre 20M ???

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok és remélem Floyd felépül!
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Rivers, Royal állat volt. Védelem is jól tartotta magát, bár azt nem értettem, hogy DeSean Jackson-ra miért nem tudtak még 1 embert odatenni, mert kb csak neki dobált Vick hosszúkat, na de mindegy. Gates szokott ilyen rosszul játszani, remélem több ilyen meccse nem lesz.
Meglepődtem én is, de nagyon tetszett. 😊

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Pozitívan csalódtam.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Keresem azt a nagy zakót, de sehol nem találom. Mindenképp meg kell majd néznem a meccset utólag. Csak az eredmény követtem, az is izgalmasnak tűnt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Grat még egyszer! Jó meccs volt. Jó csapatotok van. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Félek egy nagy zakótól, meg kell mondjam.szaba
Csak pozitívan. Félted a philit a nagy zakótól.

több mint 12 éve
Félek egy nagy zakótól, meg kell mondjam.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
AP-s meccsbeharangozó, érdekes történelmi tényekkel:  pro32.ap.org/article/vick-set-face-only-team-passed-him#overlay-context=users/dzelioaporg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
San Diego Chargers:

Out:
Manti Te'o, LB (foot)

Probable:
Sean Lissemore, DE (elbow)
Corey Liuget, DE (shoulder)
Brandon Taylor, S (knee)

több mint 12 éve
"San Diego Chargers LT D.J. Fluker Received Extra Benefits While Attending Alabama."

több mint 12 éve
Csak a meccs ment el rajta, nem gáz.
több mint 12 éve
"NFL Executive Admits Penalty on Cam Thomas against Texans Was Bad Calll."
 www.boltsfromtheblue.com/texans-chargers-mnf-2013-espn/2013/9/10/4717278/nfl-chargers-texans-mistake-bad-call-new-rule-cam-thomas

több mint 12 éve
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...braxa88
Teo sztem lisfrancos.
több mint 12 éve
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...braxa88
Pedig jó arc, a TE-k is szeretik.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Birdöt nem nagyon kéne erőltetni...
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Jó kis meccset vívtunk tegnap. Megmondom őszintén szerintem a csapatotok a PO-ért simán harcban lehet majd.

több mint 12 éve
Sixo67 köszi a kommenteket a meccs topicba, rendesen feldobták a hangulatot a hajnali órákban

Csapatnak meg további sok sikert és kitartástDC
Sok energiaitaltól nagyon fel voltam pörögve, és rám jött a szófosás xD
Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.Sixo67
Azért az öreg Freeney most is megfingatta rendesen. Legyen akármilyen jó Duane, ő még mindig gondokat okoz neki, igazi nemesis számáraDC
Igen, jó meccse volt Freeneynek.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan
Sixo67 köszi a kommenteket a meccs topicba, rendesen feldobták a hangulatot a hajnali órákban

Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.Sixo67
Azért az öreg Freeney most is megfingatta rendesen. Legyen akármilyen jó Duane, ő még mindig gondokat okoz neki, igazi nemesis számára
több mint 12 éve

Nektek is sok sikert, és ha esetleg elcserélnétek Duane Brownt King Dunlapre, csak szólj nyugodtan, lezsírozzuk.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan

Csapatnak meg további sok sikert és kitartást
több mint 12 éve
Nem same old. Kikaptunk, és kiütközött nagyon, hogy miben gyenge a csapat. Elfáradtunk, és sok helyen nincs mélysége a keretnek, ez összefügg. Az OL jó szándékkal sem volt több, mint közepes, viszont Rivers mozgása a "zsebben" biztató volt. Egy sokkal erősebb kerettel rendelkező csapattól kikapni 3 ponttal szerintem nem szégyen, de nyilván ahogy kikaptunk, az maga nagyon bántó. Meg kell tanulni befejezni meccseket. Ami hatalmas pozitívum volt, az a game plan és a playcall. Szerintem nagyon egyben van az edzői kollektíva. Nem mondom, hogy nem várok győzelmeket, azonban reálisan nézve ez egy tanulóév lesz még sokaknak szerintem. Mindenesetre elindult valami, az látszik.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Same old, same old...