NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Te itt azért keversz dolgokat 😀
McCoy dolgozik Fox alatt és Fox D-minded, nem mellesleg 2009 óta Broncos OC
Dennison Kubiak alatt dolgozik 2010 óta, való igaz Kubi O-minded
Jay Gruden meg igazából annyira nem dolgozik jó anyagból, skill playerek közül konkrétan AJ Green az egyetlen aki jelenleg PB-kaliber.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
McCoynak ez első éve, és Schiano off. HC, ha jól sejtem. Dennison is Fox alatt dolgozik, meg azért Peytont se feledjük. Gruden féle Bengals offense számomra nem lenyűgöző, de stabil. Elég jó OL van, működik a futás, ellébecol azért Dalton is - AJ Greennel talán én is - szóval egységes az offense. De nem átütő.
több mint 11 éve
És OC-k közül valaki? 😊 Bár nem vagyok a kordinátor for HC híve, főleg ha csak 1 sikeres év áll valaki mögött. 😛szaba
akk bemásolom ide is az előző editem 😛
kicsit kutatgattam ezen a vonalon, két jelenlegi NFL OC-val dolgozott John anno együtt a Saintsnél Tom Clements-cel (jelenleg GB, korábban Bills OC) és a Saintsnél és a Coltsnál is együtt melózott Bruce Arians-szel (jelenlegi Colts OC-HC, egykori Steelers és Browns OC)
Clements az NFL tán legjobb QB edzője sztem, OC-ként az 1. buffaloi éve anno jó volt, a 2. nem. Akk is most is offensive minded HC alatt volt OC (Mularkey ill. McCarthy). Egyik se rossz szaki btw. Arians sztem nem jön el a Coltstól akk se ha Chuck felépül, de azért nem kizárt.

Más akit szívesen látnék NFL OC:
- Mike McCoy Broncos
- Jay Gruden Bengals
- Rick Dennison Texans

Madden hates me.
több mint 11 éve
És OC-k közül valaki? 😊 Bár nem vagyok a kordinátor for HC híve, főleg ha csak 1 sikeres év áll valaki mögött. 😛
több mint 11 éve
Chip Kelly milyen fit lenne ide? 😛szaba
Chucky sajna szvsz felejtős ha visszajön edzősködni akk max big market csapatnál láthatjuk szvsz NFL-szinten, aki ilyen visszatérő arc és el tudnám képzelni az Holmgren, mondjuk az korábbi csapatainál szinte mindenütt 4-3 cover2 volt a védelem...
2 jelenlegi offense-minden HC van aki repülhet év végén a sikerei ellenére:
- Reid, ő sajna nem ugyanaz az ember a fia halála óta
- Whisenhunt, kb. minden állomáshelyén el volt hanyagolva az OL úgyh ink ne

College:
- emlegetik Kellyt, olyan szinten épül sebességre a rendszere h én nem igazán gondolnám jó ötletnek
- ha már college edző akk Mark Richt

Madden hates me.
több mint 11 éve
Attól ne félj, hogy nem offenzív gondolkodó HC lesz. Erre rátenném a nyakam is - na jó, csak félig. Csak azt nem vágom ki lenne jó - de vágom, Chucky. Olyan HC fog kelleni, aki hoz valami újat, átütő erőt az offensebe. Persze kell egy retool az OL-nél, meg kell tartani DX-et - illetve egyben is kell tartani - és fel kell hozni Brownt. Ladarius Greent ki kell húzni a kalapból, ez a csávó valami óriási ász lesz. Mondom ezt úgy, hogy max. annyit láttam belőle, mint ti. Azért ha Rivers alá egy működőképes O# kerül, hozni fogja ő a szép számait, nem kell félni. Csak nem az a Rodgers szintű játékos, aki képes OL meg RB nélkül, dropolgató WR-ekkel is meccseket nyerni.

Chip Kelly milyen fit lenne ide? 😛
több mint 11 éve
Ja, azért amennyire nem bírtam Norvot először, annyira sajnálom most. Mert azért lehet itt Norvozni, de abszolút nem csak az ő hibája, hogy itt tartunk. Nem Norv dobja a pickeket, nem ő üti meg késve Breest, egy pick6-et ezzel visszavonva, nem ő engedi át Ray Rice-t 29 yardos screenből. Egyébként nekem nagyon tetszett a Bengals ellen is az offense kezdeti menedzselése, kb. szarból sikerült egy kis házat összeszedni. De Zimmer se hülyegyerek, várható volt, hogy lesz válasz a Bengals D-től. Mindegy, Norv biztos megy, de nem tartom kizártnak, hogy valahol majd OC legyen jövőre, ahhoz azért eléggé ért. Viszont amit nagyon szeretnék, hogy a leendő új HC a defensive stábot ne bolygassa, mert elit pass rusher nélkül, fiatal DL-el Paganoék olyat hoznak össze, amit én itt Wade Phillips óta nem láttam.szaba
Pontosan. Norv továbbra is TOP10 playcaller sztem, csak a HC-nak nem ez az elsődleges dolga. WP óta azért sztem Rivera alatt is volt ilyen jó a védelem csak abban az időben sikerült minden idők legszarabb ST-ét összeszedni. Én is szeretném Pagano maradását úgyh jó lenne vmi offensive-minded HC akivel ha lehet még spanok is 😀

Editke: kicsit kutatgattam ezen a vonalon, két jelenlegi NFL OC-val dolgozott John anno együtt a Saintsnél Tom Clements-cel (jelenleg GB, korábban Bills OC) és a Saintsnél és a Coltsnál is együtt melózott Bruce Arians-szel (jelenlegi Colts OC-HC, egykori Steelers és Browns OC)

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ja, azért amennyire nem bírtam Norvot először, annyira sajnálom most. Mert azért lehet itt Norvozni, de abszolút nem csak az ő hibája, hogy itt tartunk. Nem Norv dobja a pickeket, nem ő üti meg késve Breest, egy pick6-et ezzel visszavonva, nem ő engedi át Ray Rice-t 29 yardos screenből. Egyébként nekem nagyon tetszett a Bengals ellen is az offense kezdeti menedzselése, kb. szarból sikerült egy kis házat összeszedni. De Zimmer se hülyegyerek, várható volt, hogy lesz válasz a Bengals D-től. Mindegy, Norv biztos megy, de nem tartom kizártnak, hogy valahol majd OC legyen jövőre, ahhoz azért eléggé ért. Viszont amit nagyon szeretnék, hogy a leendő új HC a defensive stábot ne bolygassa, mert elit pass rusher nélkül, fiatal DL-el Paganoék olyat hoznak össze, amit én itt Wade Phillips óta nem láttam.
több mint 11 éve
Norv (és AJ Smith GM) elküldésére pedig nagy az esély, de volt már ilyen. Bár tán ilyen nagy még nem.empty taxi
Igen, azért minden évben sikerült egy 8-8-at vagy valami hasonló mérleget összehozni ha már a PO nem is lett meg. De ez az idei 4W eddig valami borzalom. Szóval bízzunk bene, hogy idén végre megszabadulunk tőlük. Bár én nem vagyok benne biztos, hogy mindent rá lehet kenni Norv-ra, de kétségkívül egy másik edzővel talán sikeresebbek lehetnénk, mert azért a keret annyira nem rossz.
Gabesz92
Ahogy Helm is mondta van tehetség a keretben, ez nem mindig jelentkezik (az idei szezonra lehet ki is hagyható a mindig szó, különösen a támadóknál), az hogy a távozókat (különösen offense oldalon) pedig rendre gyengébb képességű emberekkel sikerült pótolni az AJ sara, úgyhogy (nekem legalább is) vele szemben is elfogyott a türelmem.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Norv (és AJ Smith GM) elküldésére pedig nagy az esély, de volt már ilyen. Bár tán ilyen nagy még nem.empty taxi
Igen, azért minden évben sikerült egy 8-8-at vagy valami hasonló mérleget összehozni ha már a PO nem is lett meg. De ez az idei 4W eddig valami borzalom. Szóval bízzunk bene, hogy idén végre megszabadulunk tőlük. Bár én nem vagyok benne biztos, hogy mindent rá lehet kenni Norv-ra, de kétségkívül egy másik edzővel talán sikeresebbek lehetnénk, mert azért a keret annyira nem rossz.

több mint 11 éve
Sparxx 9
Értem, köszönöm a gyors választ.
Akkor marad tovább a reménykedés! 😊
több mint 11 éve
Kb 4-5 éve olvasom a topicot, még anno LT miatt lettem Chargers fan.
Mi lehet az oka annak, hogy Rivers 2-3 éve még no name wr-ekből is "sztárt" csinált (tisztán emlékszem egy meccsre, ahol az nfl gameday-ben azon visítottak, hogy még Ajirotutu is TD-t csinált), az utóbbi kettőben meg szórja az inteket és nem megy neki?

Illetve hogyan látjátok, mennyi esély van Norv elküldésére?Sparxx
Üdv köztünk!

Rivers előtt a támadófal minősége az évek során folyamatosan romlott, a hétvégi közvetítésben kb. 60-szor mondta el Rich Gannon h Rivers nem bízik (jogosan) a protectionben.

Norv (és AJ Smith GM) elküldésére pedig nagy az esély, de volt már ilyen. Bár tán ilyen nagy még nem.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Sparxx 9
Kb 4-5 éve olvasom a topicot, még anno LT miatt lettem Chargers fan.
Mi lehet az oka annak, hogy Rivers 2-3 éve még no name wr-ekből is "sztárt" csinált (tisztán emlékszem egy meccsre, ahol az nfl gameday-ben azon visítottak, hogy még Ajirotutu is TD-t csinált), az utóbbi kettőben meg szórja az inteket és nem megy neki?

Illetve hogyan látjátok, mennyi esély van Norv elküldésére?
több mint 11 éve
Most sikerült megnéznem a meccset, komolyan mondom most még reménykedtem is, de ez a 15 yardról 1:30-1:00 környékén timeouttal a zsebben dobáljuk be mind a 4 kísérletet az end zone-ba ötlet tökéletesen jellemzi a szezonunk. Haslam Clary-szint. A D-nek respect, a hiányzók látszottak, de küzdöttek. Azt is láttuk h miért Bigby volt a kezdő és miért nem Lynch.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Pedig lehet ám, hogy AJ mindent úgy tesz, mint korábban, csak a régi sulit elmosta az idő, lásd Nix, lásd Polian! Ez az 1. körös skill player, vagy elég egy jó 3-4 körös workhorse is remek példa! Megváltoztak a csapatépítési elvek! Persze ez nem csak ezen múlt, de a csapat szerkezetén évek óta jelennek meg a repedések, és a (ma már tudjuk)korszerűen épülő csapatokhoz képest a vadhajtások! 😕Helmut Zimmer
Te mit tennél, ha te lennél a GM? 😊 Csak pusztán kíváncsiságból.szaba
Én nem nagyon tudom, mert, ha ma én lennék a GM, kiraknám magam!
Ha én lennék a tulajdonos, akkor felvenném John Schneidert, aki felvenné Pete Carrollt! Ja nem, mégsem, őket már felvette Paul Allen! És azt se, mondhatnám, hogy ez a recept, lásd Reggie McKenzie ténykedése a Raidersben! Ja igen lehet, hogy valami múlik a tulajon is. Paul Allen anno 1 év után megköszönte Jim Mora, és az őt kiválasztó Ruskell munkáját, és berántotta Johnt! Mindenki készen volt teljesen, hogy 1 év után nem szokás HC-t kirakni, Allen megcsinálta! Kopogjuk le, működik! Most Spanoson a sor, nem tudom, hogy eddig miért nem rakta ki AJ-t, ha csak azért, mert így kényelmesebb, akkor nem tudom mire gondolt!

Amennyire én látom a legnagyobb baj ugyanaz, ami számos másik gárdánál! Tehetség az lenne, de a játékosok közössége nem funkcionál csapatként! Nagy szavak, de nem véletlen, hogy egy totál apátiába zuhant gárdát egy "együtt" érzés, ami lehet edzőváltás, vagy egy csapattárs, szeretett barát elvesztése rá tud ébreszteni, arra, hogy ők egy csapat.
Ilyenkor átmenetileg tudnak csapatként menni, és győzni, csak, ha a struktúra nem változik, akkor visszazuhannak!
Szerintem Norv elvesztette az öltöző jelentős részét, a játékosok lelkülettől, intelligenciától függően várják a végét, szóval az özönvizet! Ebben a helyzetben kis túlzással 1 - 1 meccsre Komora Imre bácsit ültethetnéd a kispadra...

Ha GM lennék, akkor keresnék egy tehetséges, és sikeres, és eredményes franchisenél évek óta dolgozó koordinátort, vagy egy ugyanilyen NCAA vezetőedzőt! Mindegy is csak égjen a szemében az elhivatottság, és tudjunk együtt dolgozni! Amúgy szerintem a csapatot 3 év alatt át kell építeni a pincétől a padlásig, úgy, hogy ebben benne van a bizonyítási idő azoknak a játékosoknak, akikkel egyáltalán együtt akarok dolgozni.És igen ebbe n benne van Rivers is! nem mondom, hogy 1. kör QB draft, de nálam benne lenne a pakliban, mert idén jó az eresztés, és mert, ha jól dolgozom következő évben nem fogok tudni ilyen jó helyről húzni!

u.i. ja és annyi, hogy a GM legyen GM a HC legyen HC, a tulajdonos pedig tulajdonos! Úgy gondolom, hogy erős szereptévesztés volt az elmúlt években! A Jerry Jones effekt felé vezető úton létezik az az egészséges kompromisszum! Igenis kell a tulajdonos gondossága, nem lehet mindent egy kvázi tulajdonosi jogokkal felruházott intendánsra bízni! Nem kell szétverni a házat, de némi törődés nem árt!Alex Spanos vegye tudomásul, hogy van egy csapata, és néhány fanatikus szurkolója, ez némi felelősséggel jár!

kb. ennyit tudok hozzáfűzni!
több mint 11 éve
Pedig lehet ám, hogy AJ mindent úgy tesz, mint korábban, csak a régi sulit elmosta az idő, lásd Nix, lásd Polian! Ez az 1. körös skill player, vagy elég egy jó 3-4 körös workhorse is remek példa! Megváltoztak a csapatépítési elvek! Persze ez nem csak ezen múlt, de a csapat szerkezetén évek óta jelennek meg a repedések, és a (ma már tudjuk)korszerűen épülő csapatokhoz képest a vadhajtások! 😕Helmut Zimmer
Te mit tennél, ha te lennél a GM? 😊 Csak pusztán kíváncsiságból.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Pedig lehet ám, hogy AJ mindent úgy tesz, mint korábban, csak a régi sulit elmosta az idő, lásd Nix, lásd Polian! Ez az 1. körös skill player, vagy elég egy jó 3-4 körös workhorse is remek példa! Megváltoztak a csapatépítési elvek! Persze ez nem csak ezen múlt, de a csapat szerkezetén évek óta jelennek meg a repedések, és a (ma már tudjuk)korszerűen épülő csapatokhoz képest a vadhajtások! 😕
több mint 11 éve
Meglepődtem volna, ha a második félidőben pontot szerzünk. Szerencse, hogy nem tettük.

több mint 11 éve
I'm hearing Norv Turner told the CBS TV crew that Ryan Mathews doesn't have the vision to be a franchise RB. I think the truth is that Mathews is not smart on the football field.

Pech.szaba
A legjobbakkal is megesik. Velünk meg pláne. Amúgy is túl sérülékeny és sok labdát veszít. Nem ő lesz a következő LT.Gabesz92
Az senki se lesz. 😀 Én abban bízom, hogy nem is fogunk 1. körös RB-vel próbálkozni, sokkal jobban tetszenek a 2-4. körös RB-k, be tudnak válni azok is.
több mint 11 éve
I'm hearing Norv Turner told the CBS TV crew that Ryan Mathews doesn't have the vision to be a franchise RB. I think the truth is that Mathews is not smart on the football field.

Pech.szaba
A legjobbakkal is megesik. Velünk meg pláne. Amúgy is túl sérülékeny és sok labdát veszít. Nem ő lesz a következő LT.

több mint 11 éve

Pech.
több mint 11 éve
1. 5
2. Bengals
3. Nem
4. Nem

Bocs a késés miatt, remélem még beleférek.szaba
You are the boss, alap 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
1. 5
2. Bengals
3. Nem
4. Nem

Bocs a késés miatt, remélem még beleférek.
több mint 11 éve
"The Chargers game is blacked out again..." Ki hitte volna?!

több mint 11 éve
1. 4
2. Bengals
3. Igen
4. Nem