toxique

Las Vegas Raiders

toxique
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 9 éve
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 440


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
3 kör lement és sehol egy csillagharcos? 😀 Mi történt JJ-vel?
több mint 9 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Egy rossz szavam nem lehet (az elmúlt éveket figyelembe véve; idén a legőszintébb a mosolyom)...
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az is szempont kéne legyen azért, hogy mekkora a szegénység, hány gyerek, család él szegénységi küszöb alatt egy országban. Ha nagyon sok, akkor az egykulcsos SZJA-nak kevesebb tere kéne legyen, mivel a gazdagabbak ritkán halnak bele, ha évente csak 2x mennek nyaralni, míg a csórók a küszöböt rágják. Ahol meg lehet élni elfogadható módon a minimálbérből is, ott jobban el lehet fogadni az egykulcsos adót.Kori
A kutyát nem érdekli, sajnos, mivel mindenkinek az igazságos az, amikor több marad a zsebében, nemde?

A véleményeket olvasgatva az jutott az eszembe, hogy mekkora suttyó már minden, a személyi jövedelmet sávosan adóztató ország! Csak mi vagyunk ilyen fejlett, szuperhatékony, űberigazságos szemléletű nemzet, hogy teszünk egy nagyot a különbségekre, mer' nekünk mindegy... meg a borítékba jön a többi 😀 (ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Mady mellett Jamize Olawale és Matt McCants újraigazolása várható hamarosan, mert mind a hárman ERFA státuszúak. McCants visszaigazolása ráadásul nálam alap lenne. Olawale TC-re megfelelő lenne.

Olvastam egy felvetést a QB kérdésre. Pryor + pick Cousins-ért. Szerintem nem rossz gondolat, csak kérdéses, hogy kellene-e Pryor a Redskins-nek, illetve milyen picket kellene adni mellé.peterbadbone
valószínűleg olyan árat fognak Kuzinért szabni, ami nekünk nem éri meg, de valószínűleg másnak sem.Amadeus91
+ Már játszottuk egy hasonlót a Pacskerszel... nem elvetendő gondolat, de annyira nem rossz az idei QB class, hogy akkor már ne draftolhatnánk hátrébbről is.
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
FREE-AGENT UPDATE: Raiders scheduled for unrestricted free agency: WR Jacoby Ford, LT Jared Veldheer, RB Darren McFadden, T-G Khalif Barnes, T Tony Pashos, TE Jeron Mastrud, RB Rashad Jennings, C-G Andre Gurode, DE Lamarr Houston, DT Vance Walker, DT Pat Sims, DE Jason Hunter, CB Tracy Porter, CB Mike Jenkins, FS Charles Woodson, S Usama Young, DT Daniel Muir

 sports.yahoo.com/news/team-report-oakland-raiders-173300184--nfl.html

Egyelőre így állunk...
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 espn.go.com/nfl/story/_/id/10413680/skip-bayless-dallas-cowboys-america-team-endless-free-fall
😕
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
... A legnagyobb erényei közé tartozik még a mentalitása is, ahogy írtad. Olyan, mint akinek fizikai fájdalmat okoz a vereség. ...Robilluma
Ha hozzánk kerül, akkor elég sok fizikai fájdalomban lehet része... 😀Bruce
Ha képes lesz átmenteni egy, a collage fociban mutatotthoz hasonló formát, akkor nem lesz ott gond...
Az megint egy másik kérdés, hogy RM-ék tényleg benne látják-e a jövőt, vagy valamely másik irányító prospectben (Bridgewater,Boyd, Carr, Bortles, Garoppolo... akár még McCarron is lehet 😉 ).
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Remelem Manziel csak kodosites...
Tobbi ertheto, biztatoRolni
Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
Ez alapján bárki fel tudja mérni Johnny football előnyeit és hátrányait egyaránt (mármint; több T A&M meccs után - szerintem - ez adja róla a legátfogóbb képet) - ha valaki kíváncsi a focira, amit Manziel játszik. Lehet persze haterkedni és fikázni a nagyon csúnya, lögybölős, "baseball-típusú" pöcköléseit rövid yardos passzoknál, de azt továbbra sem értem, hogy miért lenne Ő bármiben rosszabb választás, mint pl. Bridgewater (vele is beérném, ha erről van szó 😀 )?toxique
Az Augburn elleni egy kifejezetten Johnnyfocis meccs volt. Bár megin' nem tudom, hogy mit láttam, mer' nem írtam ki, hogy Texas... fuhh. Mégis csak hülyén halok meg 😛
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Elgondolkodtam azon miért is utálom a FociJancsit...aztán rájöttem, h nem is tudom igazán 😊
Olvastam vhol, h suttyó, pénzéhes gyökér...de ki tudja mennyi a valóság alapja...Rolni
The trouble with Johnny
Ezt a még szezon előtt íródott cikket olvassátok el róla, ez az egyik legjobb írás, ami bemutatja a karakterét és az őt körülvevő miliő okozta frusztráltságot. Amiből aztán a játékán kb semmi sem látszott a szezonban.
Engem nagyon meglep, h miért utáljátok itt ennyire többen is. Nála raiderebb raider nincs az idei drafton 😊. Az Auburn és a Duke elleni meccseit nézzétek meg (a teljes meccset, vágatlanul). Az ezeken a meccseken látott hozzáállású QB való a Black Hole-ba. Én nagyon szurkolok, h McKenzie draftolja, nálam az lenne a draft legjobb választása. És egyébként kjó lesz sztem.

Ja, és toxique, a Texas =/= Texas A&M 😉.Robilluma
Tényleg? Gondoltam; ha már róla és Bridgewaterről dumálunk, akkor hátha nem köll legépelni az A&M et mögé. De - így utólag - mindenképpen jó tudni, hogy melyik csapat meccseit láttam. Most már nem halok meg hülyén. Köszönöm! 😉
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Pont ma néztem Teddy-t, aki Evans nélkül küldte a bombákat, de ő meg önbizalom hiányos, vagymi. Szerintem JohnnyFoci boom or bust. Mindenesetre a Pryor által kipróbált run heavy, pistol offense-be tökéletes lenne, ironikus módon a Pryor-i offense gyenge láncszeme pont Pryor volt, JohnnyFoci pedig, ha nem is atletikus annyira mint TP2, de összehasonlíthatatlanul jobban dobál, és annyira azért elég atletikus, hogy el tudja adni a pistol-t.
Az viszont engem nagyon érdekelne, hogy RMac mit látott benne, vagy mit szólt oda MD neki, hogy feltradelne a Texans/Rams helyére.Amadeus91
Úgy vagyok vele, hogy inkább meccseket nézek, mint valamilyen szempontból összevágott videókat. Nagyon sok mindent infót el lehet csípni pl. a kommentekből (vagy a saját szemed által). Ezt a boom/bust kijelentést - gyakorlatilag - bármelyik prospectről elmondhatjuk, hiszen vagy bejön a draftolása, vagy nem.
Nem sok 2013as Louisville meccset láttam még (jóval kevesebbet, mint Texast), de Teddy méltatásakor azért figyelembe kell venni a gyengébb konferenciát és védelmeket... bááár nem is tudom. A hétvégén a Vanderbilt mellé talán befér egy Louisville is. A páromat mostanság amúgy is rászoktattam a délutáni Nccaf-re 😀.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Annyira underdog-ok vagyunk , hogy kezdek hinni a győzelemben😀gordon
BB az idei szezonban varázsolt a playbook-al! Abból a felállásból ezt kihozni... le a kalappal (bár.. akkor sem gondolom, hogy a szezon 2. felétől kezdve bárki szemében "underdog" lett volna a New England)!
Ebből a PO négyesből a Pats-é a legszimpatikusabb idei teljesítmény (legalábbis a számomra), történjék bármi! Go Pats!
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Más: itt senki sem érzi kevésnek, vagyis soknak a 19. bowl-os helyezésünket? Ahogy az nfl.com os cikkeket nézegettem, talán rólunk volt a legkevesebb rossz hír. Ja és egy friss rangsorban már Dez a 2. legjobb elkapó, Ware, Lee is kúl.Charlie Firpo
Nem igazán. Ez egy szubjektív rangsor (ellenben az elemzések nem rosszak - amennyire meg tudom őket ítélni). Mivel az elemzők nagy része fan (így elkerülhetetlenül hater is) + csoportos szavazásnál jobban kiütközik a többszörös ellenszenv / rokonszenv egy alakulat felé, így nem érdemes objektív dologként kezelni a rangsort.
Azt gondolom, hogy szerencsésebb lett volna rangsor nélkül elemezgetni. Főleg azért, mert erre a "sorrendezésre" idővel könnyen ráfaraghatnak a szakértők (pl. az idény felére), ami a hitelüket ronthatja.
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Sobri: Ember! Ne szólamokkal gyere! A megoldást kell keresni; az okés. Mindenki a megoldást keresi a való életben. A valóságunk pedig a piacgazdaságunkban van: mivel behálózza az életünket. Amúgy is: Te kérdezted, hogy ki a hibás? Én csak válaszoltam, hogy az, aki pozíciója révén szánt-szándékkal előidézi/fenntartja azt a kilátástalan helyzetet, amiben a szegény többség él. toxique
Vagyis a rút kapitalisták.
Ha te lennél a csúcson, nem ugyanezt tennéd?
De szívesen elolvasom, ha tudsz jobbat.
Anarchia? Kommunizmus? Írd csak.


100 dolláros tőkével akarsz indulni? Valutázol valami vackon 2 meccs között? 100 dollárral? 😀toxique
Én ugyan nem, de volt akinek ennyi is elég volt, hogy nekikezdjen az ebayen "seftelni", bankroll-t építeni a PS-on, alkalmazást, honlapot fejleszteni, nézett youtube csatornát indítani, stb.
Mint mondtam, a múltkor írtam pár életszerű megoldást akkora összegekre, melyek életszerűek, 20ezertől 800ezer forintig. Persze ha valaki nem másnak akar dolgozni, hanem magának.
Csak ugye ezekben az emberekben az a közös, hogy picsogás helyett a valóságra reflektáltak, és próbáltak boldogulni.
Az meg ugye mindig elég strapás.Sobri Jóska
Nem, Sobri, nem minden a politika. Akik a pozícióban vannak, azok nem politikai elveket követnek (eszméket, ha úgy tetszik), hanem simán csak lopnak. Ha a lopás/csalás egy szakma, akkor a politikus lét az. Nem a kapitalizmus a hibás, nem is a kommunizmus.és semmilyen izmus nem az. Lehet e mögé bújni, meg mutogatni, de a szájtépésnél nincs több értelme. A megoldás? Fogyasztás-ösztönzés. Ésszerű állami költekezés (pl.: munkahelyteremtés köré rendezett támogatási rendszerek). Ésszerű adópolitika (a közteherviselés illúziója nélkül). Gazdasági szektorok tudatos fejlesztése. Ez nem izmus kérdése: akaraté és tetteké. 10 normális közgazdászból 9 bármikor felépít neked egy izmus nélküli gazdasági-tervet, ami működik. Az más kérdés, hogy az ilyen tervek izmusok és politikai érdekek nélkül nem kellenek. + Nekem meg aztán mindegy, hogy milyen államformában ki királykodik, ameddig azt akarja, hogy másoknak is jó legyen (a posztjának az értelme, amiért Ő elvileg ott van).
Vedd észre, hogy nem buták/elesettek/tehetetlenek vs okosok/tehetségesek csatájáról beszélek, hanem helyzeti előnyös emberek vs. ezzel nem rendelkező emberekről. Az előbbi a szarból homokvárat épít, mert a pénz pénzt teremt (ha nem elég okos hozzá, akkor felvesz egy csórót aki elég okos), az utóbbi meg elvegetál a nihilben, mert nincsenek meg az eszközei az önmegvalósításhoz. A "rút kapitalisták" (láttam már pár magyar vállalkozót) javarészt nem tesznek mást, mint hogy pillanatnyi gazdasági fölényüket pénzre váltják (elképesztő ész és tehetség kell hozzá 😊 ) és hogy mit tennék? Kurvára mindegy, mert nem vagyok Isten (vagy Buddha, vagy B. Csaba 😊 ), nem tudom kiölni az emberekből egy csapásra a mohóságot és a nagyravágyást. De! Miért ne tarthatnám kordában? Ha elhivatott őre lennék annak a közösségnek ami erre a posztra választott, akkor - eleinte - megelégednék 2 dologgal: protekcionista berendezkedés a Magyarországon előállítható termékek teljes skálájára + teljes anyagi felelősségre vonhatóság az összes döntéshozatali szférában. Mi lenne a hatása? Mr Nyájki is csak lesne, ha nem importálhaná a sweatshop-okban előállított cuccát pl. a piacunkra (itt kellene előállítania amit itt akarna eladni; a fizetőképes kereslet miatt rá lenne kényszerítve (mivel Kínában nincs nagy keletje a 100 dolláros pólónak); munkahelyek, vásárlóerő, adóbevétel :-P. De ameddig a törvényhozást ők pénzelik :-P). Egyszerű ez, csak aki a tűz közelében táncikál, azok közül senkinek nem áll az érdekében. Ha kivonulna a Nyájki, akkor is mi lenne? Akinek kellene pippás ruci, az rendelne a netről és kifizetné rá a védővámot. Aki nem ragaszkodik a pippához, az vesz olyan márkát, amelyik hajlandó itt előállítani. Drágább úgysem lehetne, mint a Nyájki+védővám (ésszerűen; versenyezni akar azzal, hogy olcsóbb legyen ennél).
Akárhányszor szóba jön a részleges protekcionizmus, minden ellenlábas azt mondja, hogy ez visszafejlődés, de az okát nem tudja pl. nemzetgazdasági alapon alátámasztani ("néégy láb jóóó, kéét láb rossz" - és ennyike). A multiknak szar, az tuti, de rajtuk kívül? A világgazdaságban egy ideje már csak nekik jó ennek ellenére nincsen előrelépés. A legjobb példa a magyar gazdasági szabályozás. Tele van kétségbeesett, felismerhetetlen eredetű döntésekkel, lobbik eredményeivel, amiknek felismerhetetlenek a racionális piacgazdasági okai (tipikus példa a regadó és az autók piaca - fogták már minden problémára megoldásként, de egyet sem oldott meg közülük).

A youtube csatornák ugyanolyan divathullám-szerű biznisz, mint a trapéznaci. Az ebay már telitett piac, plusz a seftes-legendáit még senki nem bizonyította be. Ha megfigyeled; a piaca korlátos és folyamatosan szűkül. 2 okból: egyrészt azért, mert az Internet felhasználói köre folyamatosan szűkül (az Usa-ban a lakosság kb. 29,9%-a rendelkezik eléréssel és a válság kezdetétől ez a szám folyamatosan csökken) + legalább annyi tanulmány beszél a Netbizniszekben lévő nyilvánvaló keresleti oldalon jelentkező rizikóról mint amennyi bátorítja az embereket a nyitásra. Olyan ellentéteket szakértenek a szakértők, ami egy piacon értelmezve nyilvánvaló oximoron, de az igazság valahol a kettő között lehet. A bátorság erény, de vékony a határ közte és az butaság között. + ha megfigyeled ezen a piacon is az első üzletek érvényesülnek (ha nem piacgazdaságban élnénk akkor eszembe jutna a piac-monopolizáció fogalma), a másolók - általában - rövid életűek még az olyan kis piacokon is, mint a miénk. Az új termék bevezetése manapság már nagy befektetés (idő, pénz... főleg pénz), a szolgáltatás pedig keresletrizikós. A rizikót 2 dolog csökkenti: gondos tervezés és egy valag pénz (háttér). A reláció az "és", a "vagy"-ra csak ezer sebből vérző legendák vannak. De legyen igazad!
Nem mondom én sem, hogy dőljünk hátra és várjunk a semmire, hanem azt, hogy ésszel menjünk előre. Gondolom én, - ha máshogyan nem akkor - már hallottál olyan emberekről, akik egy ötletre rádobták a házat/egész élete munkáját, és nem jött be. A fáma a győztesekről szól, de a vesztesek sokkal többen vannak. Ha tudnám a receptet a csóriság ellen, elmondanám Neked esküszöm! De ez nem ilyen egyszerű, sajnos.
Visszatérve az eredeti példához: egy kétségbeesett, csóri varrónőt ugrasztanál bele olyan üzletbe, amit úgy kellene pörgetnie, hogy nem ismeri azt? Egyszerűen nincs az a reláció, amivel háttér nélkül győztesként jöhet ki belőle (mert az tuti, hogy ilyen felállással lesz 1-2-3 padlózása).
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Azt gondolom, hogy a filmes műfajban vannak objektíven és szubjektíven értékelhető dolgok.

Az, hogy valakinek tetszik egy történet, egy jelenet, egy színésznő, vagy egy színész bicepszének a bal sarka; az szubjektív dolog. Azt gondolom, hogy pl. a rendezés / vágás stb. egy része is értékelhető szubjektíven (tetszik-e pl az osztott kamerás átmenet 2 jelenet között, vagy a lens flaire, vagy a nagy totálok és az arcmutogató közeliek folyamatos váltogatása... stb.).
A másik oldal az objektíven értékelhető elemek halmaza; mennyire kidolgozottak a karakterek, konzekvensen motiváltak-e a történet végéig (vagy csapong az egész karakter jobbra-balra; Pl amikor az antihős a film végére már teljesen mást akar, mint amit az elején (holott nem történt a karakterrel semmi))? A forgatókönyv mennyire kidolgozott (ok-okozati felépítés, a véletlen események elsimulnak-e a történetben, hogyan vált a rendező sebességet a "magyarázós" és a "cselekményes" részek között (tempó), bemutatja-e azokat az elemeket, amelyek a történet értelmezéséhez feltétlenül kellenek... stb.)? A párbeszédek minősége, a díszletek / helyszínek mennyire kidolgozottak, a CGI trükkök mennyire kidolgozottak, a fight jelenetek mennyire kidolgozottak... + sok minden más.

Azt el tudom fogadni, hogy a szubjektívák alapján valakinek tetszik egy film (vagy sem), de hogy ne lennének objektívák (a box office számok mellett), amelyek alapján összevethető lenne két film; azt nem.
Nekem a színészekkel kapcsolatban annyi az elvárásom, hogy ne magamat lássam a vásznon (ha már színész, akkor higyjem el róla, hogy Ő a karaktere). Az amerikaiak ezt - általában - nagyon jól hozzák, hiszen a legigénytelenebb chickflick-hez is tudnak viszonylag jó karakterszínészeket castingolni (nagy ország, nagy lóvé). Pl. Magyarországon alig van színésznő / színész, akire ez elmondható lenne. A színház az más kérdés, de a filmek...
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Milyenek az emberek?
Egy hölgy rokonom behajtási osztályon dolgozik egy neves biztosítónál. Nem napi szinten, de eljutnak hozzá olyan ügyfelek, akiket hozzá irányítanak különféle ügyfélszolgálatokról (vagy agyból kiderítik a behajtás címét és egyből hozzá jutnak el) az ügyvédekhez vezető biztosítós-peres nyavaják utolsó állomásaként.
Nos; szabolcs eléggé brutál részén nőttünk fel, így szegény megtanulta verbálisan leszerelni a 2 méteres, szénné szálkázott IQ negatív brazil vadbarmokat. Persze, hogy kiabálnak, meg csapkodják az asztalt-ablakot-széket (stb.), de a rokonomat még egyszer sem ütötték meg: egy nőnek más esélye - szerintem - nincs is. Legyen az akármilyen Krav-maga-gyúrós-krosszfittes-karatebalerina: 120kg tömör izom 1 számjegyű IQ-val pont le fogja kakni azt, hogy ki Ő, vagy mi Ő (ja, van esélye: Glock-21 által golyó vagy egy borotvaéles karambit elhelyezése a torokban). A fostenger akciómozik persze az ellenkezőre sarkallják pl. az emancipált nőket vagy a 40kilós hipstereket, de eleget vertem másokat illetve; verettem magam kölyökkoromban ahhoz, hogy tudjam: az nem nagyon fog menni. 1 az 5-ben? Nos: szegény rokonomnak minden egyes alkalom után jönnek a kollégái és elmondják, hogy így megverték volna, meg úgy megmondták volna neki, meg így a rendőrség és úgy a biztonsági szolgálat... de amikor ott van a drabant brazil a mázsás asszonnyal és bontja le az irodát, akkor mindegyik kussol a fakkban, mint aki beszart. Mert volt olyan brazil (és nem brazil is) a mi kis városkánkban, akiket a kékek is csak az után mertek nagy erőkkel begyűjteni, amikor részegen összeverették magukat a főtéri kocsmában az ellengruppal (nagyon okosan - a tömeg megtörte az ellenállásukat 😀 ).
Ez tipikusan a kerítés két oldaláról ugató kutyák esete (ha véget ér a drót, egyből béke van és az egyik behódol), valami keménykedő kis kertitörpe a lekaratéjozom jellegű posztoló kis krav-maga tipi-tapis (jab-cross-groinkick) bohócoktól (bocs a Krav-osoktól! Tudom, hogy vannak nagyon erős és kemény bunyósok közöttük is! Nem magát a rendszert szidom, csak most ez a trend... és sok az önjelölt halálosztó).
Néha megdöbbenek azon, hogy mennyire buta dolgokat írnak emberek, akik - nyilvánvalóan - nem verekedtek még életükben (mert ott verés van és futás, nem 1vs1 Promouk vs. Kraus K1 grandfinal). Ha olyanokkal kell bunyóznod, akik 3 évesen már kapanyéllel verték egymást az udvaron - mert arrafelé az volt a játék -, ott nem fognak hanyatt-homlok menekülni egy megfeszített bicepsztől vagy egy poénos beszólástól.

A nőt nagyon sajnálom, mert senki sem érdemel ilyen halált! De a fröcsögőknek csak azt tudom javasolni, hogy kapják fel a Batman-gúnyát és menjenek ki igazságot tenni. Mert már csak az van hátra... 😕
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyell
éjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀

nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.

Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?peterbadbone
azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥davidkiss
Ugyan! szoborcsoportjuk lesz a Hall of Fame-ben: a fantasztikus 4es...
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

😀
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Hülye BKV-s kontra hülye rendőr = anyagi kár. Természetesen; most is a járókelő a hülye. És örüljön neki, hogy a hülye rendőr nem húzta rá a kormányt oszt gázolta szíjel, mert megtehette volna. Ezért képezték ki közpénzen kocsivezetésre 😀: hogy nyomjuk neki szirénával, nem köll figyelnünk semmire; ígye vakon behajtunk a kereszteződésbe is mint a Colin McRea 3-ba osztá vigyázzon a bunkója mer' nekem lehet taposni és jogilag X-be vagyok.
Lehet védeni a rendőrt, mert baleset előforulhat bárkivel / bármikor, de azért aki Pesten közlekedik az látott már furcsaságokat a rend őreitől ahhoz, hogy szkeptikusan közelítsen a felelősség kérdéséhez.
Konklúziónak pedig ütős ez az; örüjjé, hogy nem gázolt közétek.

Holnaptól hálát adok Istennek, hogy a rendőr nem lőtt főbe ok nélkül... tehette volna, mert fegyvere van és mellettem sétált el. 😀
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A kutya életbe! Idén szét kell rúgnunk minden segget, minden meccsen!

- Már teljesen rámotiválódtam a szezonra 😊