Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Kellett egy +blokkoló, legalább ez is megvan
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
David Johnson TE/FB is aláírt 2 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
2. számú futónak jó, mert Woodhead sokszor csak elkapni fog, bár szerintem futni meg annál jobban...3. számúnak meg remek, jól lehet majd rotálni, és, ha bejön valakinek 1-2 hetes sérülés, nem kerülünk bajba. Nem sok csapatnak van ilyen 3 futója.
több mint 11 éve
Brown jó igazolás sztem is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Brown király lesz.
több mint 11 éve
Úgy tűnik, jött Donald Brown a Coltsból 3 évre.NEEEEEEEEEEEEEEEEE
Brown's new contract is worth $10.5 million over three years with a $3.25 million signing bonus.iktriad
több mint 11 éve
Úgy tűnik, jött Donald Brown a Coltsból 3 évre. Brown's new contract is worth $10.5 million over three years with a $3.25 million signing bonus.
több mint 11 éve
Nincs pénz amit szórhatnánk, ha jól számolom már így is negatívban vagyunk xDChargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.szabaNem bánom igazából, hogy mi kimaradtunk belőle...valahogy éreztem is. Nem vagyunk olyan rossz helyzetben, hogy kapkodnunk kéne pénzt szórva.Chargers LT
több mint 11 éve
Chargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.szabaNem bánom igazából, hogy mi kimaradtunk belőle...valahogy éreztem is. Nem vagyunk olyan rossz helyzetben, hogy kapkodnunk kéne pénzt szórva.
több mint 11 éve
Chargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.
több mint 11 éve
Gondolom akkor a két évre egyenlően osztották el...3m /1m garantáltamúgy ez tényleg nem rossz így
több mint 11 éve
Ja, nála is az lehet számottevő, mennyit játszik. De az alacsony garantált összeg szerintem amiatt is van, hogy vannak ehhez köthető kritériumok.
több mint 11 éve
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!Vállalható összeg, ha nem lesz sokat sérült.
Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteedszaba
több mint 11 éve
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteed
több mint 11 éve
Stuckey újraszerződésének mindenki örül ahogy nézem. 😊
több mint 11 éve
Butler szerződésének pontos részletei :www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/donald-butler/
több mint 11 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.Chargers LTCam Thomasnak semennyit. Hozzuk vissza Franklint !
több mint 11 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.
több mint 11 éve
Nyílván ha van opció a drafton is és ha az újonc ok lesz akk TC után vághatjuk ki, plusz szvsz van annyi esze h nem sok helyen lenne kezdő úgyh paycutba is belemenne.Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.oHa a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxiCox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.Sixo67

Madden hates me.
több mint 11 éve
Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.oHa a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxiCox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.
több mint 11 éve
Ha a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67

Madden hates me.
több mint 11 éve
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.
több mint 11 éve
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaMehet Buffaloba, hogy teljesen olyan karriert fusson be, mint Drayton Florence. Jó volt az eredeti csapatánál, aztán egy kapott egy zsíros szerződést, ahonnan 1 év után kivágták.