Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Kellett egy +blokkoló, legalább ez is megvan

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
David Johnson TE/FB is aláírt 2 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
Évi 3.5M egy 3. számú futónak???

több mint 11 éve
2. számú futónak jó, mert Woodhead sokszor csak elkapni fog, bár szerintem futni meg annál jobban...3. számúnak meg remek, jól lehet majd rotálni, és, ha bejön valakinek 1-2 hetes sérülés, nem kerülünk bajba. Nem sok csapatnak van ilyen 3 futója.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Brown jó igazolás sztem is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 240
Brown király lesz.
több mint 11 éve
Úgy tűnik, jött Donald Brown a Coltsból 3 évre.
Brown's new contract is worth $10.5 million over three years with a $3.25 million signing bonus.iktriad
NEEEEEEEEEEEEEEEEE

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy tűnik, jött Donald Brown a Coltsból 3 évre.
Brown's new contract is worth $10.5 million over three years with a $3.25 million signing bonus.
több mint 11 éve
Chargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.szaba
Nem bánom igazából, hogy mi kimaradtunk belőle...valahogy éreztem is. Nem vagyunk olyan rossz helyzetben, hogy kapkodnunk kéne pénzt szórva.Chargers LT
Nincs pénz amit szórhatnánk, ha jól számolom már így is negatívban vagyunk xD

több mint 11 éve
Chargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.szaba
Nem bánom igazából, hogy mi kimaradtunk belőle...valahogy éreztem is. Nem vagyunk olyan rossz helyzetben, hogy kapkodnunk kéne pénzt szórva.

több mint 11 éve
Chargers GM Tom Telesco smartly keeping pen and checkbook in his pocket. Straight craziness going on throughout the league today.
több mint 11 éve
Gondolom akkor a két évre egyenlően osztották el...3m /1m garantált
amúgy ez tényleg nem rossz így

több mint 11 éve
Ja, nála is az lehet számottevő, mennyit játszik. De az alacsony garantált összeg szerintem amiatt is van, hogy vannak ehhez köthető kritériumok.
több mint 11 éve
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!

Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteedszaba
Vállalható összeg, ha nem lesz sokat sérült.

több mint 11 éve
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!

Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteed
több mint 11 éve
Stuckey újraszerződésének mindenki örül ahogy nézem. 😊

több mint 11 éve
Stuckey 4 éves szerződést kapott!
több mint 11 éve
Butler szerződésének pontos részletei :
 www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/donald-butler/

több mint 11 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.Chargers LT
Cam Thomasnak semennyit. Hozzuk vissza Franklint !

több mint 11 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.

több mint 11 éve
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szaba
Johnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Ha a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxi
Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.o
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.Sixo67
Nyílván ha van opció a drafton is és ha az újonc ok lesz akk TC után vághatjuk ki, plusz szvsz van annyi esze h nem sok helyen lenne kezdő úgyh paycutba is belemenne.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Johnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Ha a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxi
Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.o
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.

több mint 11 éve
Ha a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Johnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mehet Buffaloba, hogy teljesen olyan karriert fusson be, mint Drayton Florence. Jó volt az eredeti csapatánál, aztán egy kapott egy zsíros szerződést, ahonnan 1 év után kivágták.