Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Veh.
empty taxi
Ehh 😀 Elnézzük, annál jobb lesz a Denver és a Kansas ellen 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Veh.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
Ahogy nézem, kifejezetten sokat blitzeltették egyetemen.
Remélem érkezik ma WR a rosterre, mondjuk Jordan Matthews.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Minden CB -ről volt valami negatívum róla csak a méret.Minden másban ő a legjobb.
Fasza pick ez itt

több mint 11 éve
Örülünk, azaz én biztos. 😊 És igaz, hogy mondták rá, hogy nickelben lehet majd az igazi helye, de valójában játszott szélen sokat és simán megoldotta. Akár maradhat szélen is, mert mindent tud, amit hozzá kell, és tényleg nem fogják lehagyni futásban. Ugye a magassága miatt szokták kritizálni, amit most már végképp nem értek, mert a súlypontemelkedése jobb, mint Gilberté (6'0" magas/ 35,5 inchet ugrik) vagy Fulleré (6'0" / 38,5 inch)...magyarul magasabbra ugrik Verrett (5'9" / 39! inch), mint a nála simán magasabb két védő. Ránéznek...ez a srác alacsony (nagy szakértés, mondhatom) 😀... pedig semmi jelentősége nála, remek lábai és rugói vannak.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 238
Ha esetleg nickel lenne akkor mi lenne Gilchristtel? Kimenne szélre vagy csere lenne?Sixo67
Szerintem tavalyi forgatókönyv: safety rotáció, dime back.
több mint 11 éve
Most akkor örülünk?Sixo67
Jó lesz. Ha Deangelo Hall elkarcol szélen, akkor ő is.szaba
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.Sixo67
Épp ezért írtam Hallt, mint példát. Persze lehet, hogy nickel lesz, de engem nem lepne meg, ha szélen kötne ki. Pagano sémája elbírja Verrett gyengeségeit a szélen, és mivel nagyon jól mozog lábon, így simán jó lehet oldalt is.szaba
Ha esetleg nickel lenne akkor mi lenne Gilchristtel? Kimenne szélre vagy csere lenne?

több mint 11 éve
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.Sixo67
Épp ezért írtam Hallt, mint példát. Persze lehet, hogy nickel lesz, de engem nem lepne meg, ha szélen kötne ki. Pagano sémája elbírja Verrett gyengeségeit a szélen, és mivel nagyon jól mozog lábon, így simán jó lehet oldalt is.
több mint 11 éve
Szélen? Azt hittem ő csak nickel lehet.

több mint 11 éve
Jó lesz. Ha Deangelo Hall elkarcol szélen, akkor ő is.
több mint 11 éve
Most akkor örülünk?

több mint 11 éve
Ha már Addae szóba került...szerintetek szeptembertől már ő lesz a kezdő SS?Chargers LT
A szezon végét nézem szerintem tuti ő lesz, volt pár kezdő meccse is, jobb volt mint Gilchrist és hát Gilchrist is jobb volt régi szerepkörében. Egy UDFA-tól szerintem nagyon durva első év volt, remélem ő lesz a következő Gates-ünk.

több mint 11 éve
Ha már Addae szóba került...szerintetek szeptembertől már ő lesz a kezdő SS?Chargers LT
Van rá esélye. Állítólag edzett szépen az offseason-ben.
több mint 11 éve
Ha már Addae szóba került...szerintetek szeptembertől már ő lesz a kezdő SS?

több mint 11 éve
Ha v. Noy még bent lesz 2/25-ön, megeszem a kalapom. Fel meg úgysem megyünk érte. Persze azért tényleg jó lenne 2. körben, ha vihetnénk.Chargers LT
Sőt könnyen lehet , hogy lefele fogunk menni, már mint az első körösünkkel.

több mint 11 éve
Ha v. Noy még bent lesz 2/25-ön, megeszem a kalapom. Fel meg úgysem megyünk érte. Persze azért tényleg jó lenne 2. körben, ha vihetnénk.

több mint 11 éve
Én nem értem azt , hogy minek nekünk SS meg OLB. Nem volt elég jó tavaly év végén Addae? Nem elég 3 kezdő szintű OLB? Majd ha jövőre 2vel kevesebb lesz ráérünk akkor.Sixo67
Nos, mire a drafthoz értem, kicsit 1-2 poszton alakítottam a csapaton, ezért húztam amit...bár a CB és a LB poszt így is IRL-hez hasonlóan is a legnagyobb need volt. Ward meg 3/6-on túl jó húzás volt, hogy kihagyjam 😊
Tripp tényleg ILB lenne, pláne, hogy sokat játszott 4-3-ban, amúgy is sok helyen sima LB a jelölése, több helyen is játszott már. ...mondjuk én már láttam OLB-nek is jelölve, ebből is látszik, hogy univerzális LB. Remélem beválik.

több mint 11 éve
Cseteltem Kevin Acee-vel, ha már a Latimer-es rémálmom beírtam, a valóságról is illik jelenteni 😀

Comment From AttilaHungary
Is WR really a need for the Chargers? I mean, an increased role for L. Green will be a success. The Patriots used Gronk/Gonzo very well, that model could be an answer for the Chargers.

Kevin Acee:
Where is the deep threat? That is my biggest thing ... I don't think it will be the biggest mistake possible to not draft a WR (they obviously are geared up to run, and their offense helps Rivers make receivers better), but I think they need another good one.
több mint 11 éve
Én nem értem azt , hogy minek nekünk SS meg OLB. Nem volt elég jó tavaly év végén Addae? Nem elég 3 kezdő szintű OLB? Majd ha jövőre 2vel kevesebb lesz ráérünk akkor.Sixo67
Tripp amúgy ILB lenne 3-4ben. De hagyjuk. Azért ha Jimmie Ward 3. körben benn lenne, úgy kéne húzni, mint a villám. Ettől függetlenül én is bírom Addae-t. OLB meg jöhet, azért elég öreg a minőség nálunk. Ráadásul jövőre már Freeney szabadügynök, JJ meg sztem cut. Egy 2. körös van Noy pick szerintem nem lenne haszontalan.
több mint 11 éve
Én nem értem azt , hogy minek nekünk SS meg OLB. Nem volt elég jó tavaly év végén Addae? Nem elég 3 kezdő szintű OLB? Majd ha jövőre 2vel kevesebb lesz ráérünk akkor.

több mint 11 éve
Én GM gameben draftoltam vagy 2 hete ezt:
1/31 Jason Verrett, CB, TCU
3/6 Jimmie Ward, SS, Northern Illinois
4/14 Jordan Tripp, OLB, Montana
4/25 Robert Herron, WR, Wyoming
6/25 Michael Campanaro, WR, Wake Forest

Telescoban meg bízom, ha tavaly az egész ligában a mi draft classunk lett a legjobb, akkor csak nem nyúl mellé nagyon egy ilyen mély évben.

több mint 11 éve
Elég durva, hogy már a draftról álmodtam. Ráadásul azt, hogy Cody Latimert húztuk első körben, és szomorú voltam miatta, viszont nem tudtam emlékezni rá - álmomban emlékezni... - hogy ki ment ki előttünk, hogy Latimerre esett a választás.szaba
Akkor lehet, hogy "rémálmodtál" igazából 😊 Jó playa, de azért csak nem fogjuk őt húzni

több mint 11 éve
Elég durva, hogy már a draftról álmodtam. Ráadásul azt, hogy Cody Latimert húztuk első körben, és szomorú voltam miatta, viszont nem tudtam emlékezni rá - álmomban emlékezni... - hogy ki ment ki előttünk, hogy Latimerre esett a választás.
több mint 11 éve

Kíváncsi vagyok még egy offseason után a McCoy-rendszerben lehet-e még feljebb tolni a szintet. 😊
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/26/draft-grader-san-diego-chargers-3/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...