Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Royal lesz a KR? 😊 Anno jó volt.szabaJah mögötte állítóleg Allen meg Fozzy juthat még szóhoz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 550
Már nincs Norv, hogy betegye PR-nek.
több mint 11 éve
Royal lesz a KR? 😊 Anno jó volt.szabaCsak nehogy megint Weddlenek kelljen visszahordania, akkor inkább már onnan jöjjünk ahol a labda megállt.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Royal lesz a KR? 😊 Anno jó volt.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Utólagosan így örülök a Reggie Walker signnak hisz Goodmant zavarták el miatta. :cool:empty taxiEl sem hiszem. Se Goodman, se Meachem.😍
több mint 11 éve
Utólagosan így örülök a Reggie Walker signnak hisz Goodmant zavarták el miatta. :cool:
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nekem nagyon úgy tűnik , hogy Gilchrist sokat fog idén CB-t játszani. Csak 4 van a rosteren, akik közül 2 nickel, bár elvileg ő is abban jobb, talán Marshall bevethető szélen is?Sixo67Jah Marshall játszott már a szélen.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nekem nagyon úgy tűnik , hogy Gilchrist sokat fog idén CB-t játszani. Csak 4 van a rosteren, akik közül 2 nickel, bár elvileg ő is abban jobb, talán Marshall bevethető szélen is?
több mint 11 éve
szaba
10 550
Terrell Manning is jön elvileg
több mint 11 éve
Michael Gehlken @UTgehlkenChargers needed more depth on D-line. They've traded a 2015 seventh-round pick to Cowboys for DT Sean Lissemore, per @toddarcher.
Tavaly egész jó volt amíg meg nem sérült, örülünk Vincent!
Szerk. DJ Smith helyére érkezett Reggie Walker ex-Cardinal ST-ász, Spencer spanja. Így mondjuk Bird az elsőszámú backup ILB...
Szerk2. Drake Nevist is felkaptuk waiveren, a végén lesz DE-depth.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Meachem miért lett kivágva?CFL-ben esetleg. Sokat elmond az offseasonbeli teljesítményéről , hogy az a Seyi Ajirotutu akit mindenhonnan zavartak el , gond nélkül lenyomta.
Lehet belőle máshol még 2.-3.számú elkapó?Bazzani
több mint 11 éve
Meachem miért lett kivágva?Lehet belőle máshol még 2.-3.számú elkapó?
több mint 11 éve
Csak én maradtam le erről a Brandon Moore gyerekről? 53as rostert megcsinálta, nekem meg fel sem tűnt , hogy egyáltalán van ilyen játékos a csapatnál.Sixo67Brutál vékonyak vagyunk DL-ben, oda nem nehéz beférni.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Csak én maradtam le erről a Brandon Moore gyerekről? 53as rostert megcsinálta, nekem meg fel sem tűnt , hogy egyáltalán van ilyen játékos a csapatnál.
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannfl 1mOne of the worst moves of the A.J. Smith era. RT @ProFootballTalk: Chargers releasing Robert Meachem
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
szaba
10 550
Most , hogy cutolták Winfieldet, lecsaphatnánk rá.Sixo67Redskins sztem viszi.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Nagyon nagy volt a kontraszt. Reálisan nézve Dunlap a liga 32 kezdő LT közül passzoknál a középmezőnybe tartozik, futásnál meg még lejjebb. Azonban tavalyhoz képest ez mindenképp előrelépés, ráadásul ugye kevesebb ideig lesz elvileg Rivers kezében a laszti az új rendszer miatt, tehát szerintem ha egyben marad, akkor nem lesz rossz a király.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Starks nagyon gyenge volt...
több mint 11 éve
Csak 4 ember aki rajta az 53-as rostertippemen xD
Madden hates me.
több mint 11 éve
A keretszűkítés eddigi áldozataiCB Cornelius Brown, S Sean Cattouse, LB Phillip Dillard, CB Greg Gatson, LB Jerrell Harris, CB William Middleton, LB Dan Molls, OT Randy Richards, G Stephen Schilling, OT Max Starks, WR Luke Tasker
több mint 11 éve
"Chargers sell enough tickets to avoid blackout vs. 49ers."