Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
jvic 115
jvic
amúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?jjncaa
JJ te most komolyan erősebbnek tartasz a Chargersnél 27 csapatot?
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
jvic
amúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Egy kis értékelés a tegnapi meccsről.

www.boltsfromtheblue.com/2013/8/9/4607028/random-thoughts-on-the-san-diego-chargers-after-last-nights-loss

több mint 11 éve
jvic 115
 bowl.hu/28_san_diego_chargersvassadi
Nekiálltam kommentelni a cikket, de igazából felesleges. Legalább (!!!) 8-10 csapat gyengébb a Chargesnél, de a szaGértők innen Magyarországról ezt már csak jobban tudják...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Ha valahogy bemákoljuk komolyabb kiesők nélkül a szezont, nem lesz ez rossz.
több mint 11 éve
Mike Harris nem is annyira rossz RT poszton.

több mint 11 éve
Stuckey kezd SS poszton.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
https://bowl.hu/images/cache/uploads/a1deb4e0e22aeea2edc129bbb973d92a.jpg
28. San Diego Chargers | Bowl.hu
Új GM, új edző, új csapat?
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szaba
Ezt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92
Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.szaba
Én örülnék neki, mert más elől helyet nem igazán vesz el és ha egészséges akkor meg láttuk, hogy mit tud. 😊

több mint 11 éve
😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szaba
Ezt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92
Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.
több mint 11 éve
Ezt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerencsétlen, nincs egy teljes év, amikor ne kéne műteni, nagyon sajnálom 😕

több mint 11 éve
😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mindig is üveg volt DX, AJ-nek ő ilyen Gaither-feelingű igazolása volt, ha épp tud játszani zseni, csak hát olyan ritkán van, RFA-tenderrel lett megtartva lehet h akk a szezon végén szevasz van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most hallom éppen az NFL netwokön. Hányadik potenciális #1 WR, aki még az első preseason meccs előtt kidől egész szezonra?

Jobbulást neki!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
"Chargers have lost WR Danario Alexander potentially for the season with the torn ACL, per ESPN source."

Schefter

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
camp body

Madden hates me.
több mint 11 éve
"Chargers Sign Linebacker Jarrell Harris."
 www.chargers.com/news/article-1/Chargers-Sign-Linebacker-Jarrell-Harris/220c23c0-3516-48f4-9ad3-c7df0ddac1c9

több mint 11 éve
Ma van a Fan Fest a Qualcomm-ban. Többen számítottak rá, hogy Vincent Brown ma már edzeni fog, de egyelőre nincs kint a srácokkal.

több mint 11 éve
Jó hír:  bigstory.ap.org/article/chargers-activate-taylor-starks-gets-day

Madden hates me.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
missed tackle, ahogy a címben is van (misstackle szó nincs)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
 www.boltsfromtheblue.com/2013/8/2/4572990/need-improvement-san-diego-chargers-missed-tackles

Érdekes cikk a védelem missed tackle problémájáról. (elnézést!)

több mint 11 éve
Ajjaj.
UTKevinAcee @UTKevinAcee

Coaches say they're searching for five best guys to start on OL. They won't say it, but so far DJ Fluker is not one of best five.empty taxi
Hát ha Clary jobb RT nála, akkor komoly gondok vannak...Black_Adder
És ha Starks és Dunlap lenne ez esetben a két kezdő OT?Wyatt
Eddig úgy néz ki, hogy így lesz. Dunlap a hírek szerint eléggé meggyőző a bal oldalon, míg Starks bevethetőnek tűnik mindkét oldalon. Flukert kipróbálják majd RG pozícióban is, hátha ott jobb lesz. Bár még korai azért komoly következtetéseket levonni, meglátjuk majd.

Johnny Patrick-ről is bíztatóan nyilatkoznak, depth-nek mindenképpen jó lesz. Tegnap szinte az összes playnél a pályán volt, majdnem biztos, hogy a rosteren lesz.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
szóval azért sanszosabb, hogy nem él rostert itt.... kár, bírom a palit és fantasyban nálam van, 7. körért, de akkor is jó lett volna látni rosteren 😕

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Josh Johnson hogy teljesít cb poszton? Van esélye a csapatra?Collapo
Nem igazán jönnek hírek róla.
A Derek Cox, Shareece Wright, Steve Will, Johnny Patrick négyesnél én fixnek érzem a rostert. A 2 Brown (Cornelius és Greg), Gatson és ő küzd a vszínűleg még 1, esetleg 2 rosterhelyért.

Madden hates me.