Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
jvic
115
JJ te most komolyan erősebbnek tartasz a Chargersnél 27 csapatot?jvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?jjncaa
több mint 11 éve
jvicamúgy te a saját véleményedet nem "innen Magyarországról" írtad le?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy kis értékelés a tegnapi meccsről.www.boltsfromtheblue.com/2013/8/9/4607028/random-thoughts-on-the-san-diego-chargers-after-last-nights-loss
több mint 11 éve
jvic
115
bowl.hu/28_san_diego_chargersvassadiNekiálltam kommentelni a cikket, de igazából felesleges. Legalább (!!!) 8-10 csapat gyengébb a Chargesnél, de a szaGértők innen Magyarországról ezt már csak jobban tudják...
több mint 11 éve
szaba
10 550
Ha valahogy bemákoljuk komolyabb kiesők nélkül a szezont, nem lesz ez rossz.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Én örülnék neki, mert más elől helyet nem igazán vesz el és ha egészséges akkor meg láttuk, hogy mit tud. 😊Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.szaba😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szabaEzt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92
több mint 11 éve
szaba
10 550
Elég neki egy tc+preseason, h egy minimum dealt kaphasson.😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szabaEzt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕Gabesz92
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.szabaEzt az évet több mint valószínű, hogy kihagyja teljes egészében, utána meg nem vagyok biztos benne, hogy megtartjuk. Sőt! Sajnos. 😕
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Szerencsétlen, nincs egy teljes év, amikor ne kéne műteni, nagyon sajnálom 😕
több mint 11 éve
szaba
10 550
😕 Tudom, hogy nem sok remény van, de talán az valamennyire biztatóbb, hogy most nem az 5x műtött bal lába... Pedig ütközés után még végig is nézte állva az edzést, McCoy is azt mondta, semmi komoly. 😕 Nagyon sajnálom.
több mint 11 éve
Mindig is üveg volt DX, AJ-nek ő ilyen Gaither-feelingű igazolása volt, ha épp tud játszani zseni, csak hát olyan ritkán van, RFA-tenderrel lett megtartva lehet h akk a szezon végén szevasz van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Most hallom éppen az NFL netwokön. Hányadik potenciális #1 WR, aki még az első preseason meccs előtt kidől egész szezonra? Jobbulást neki!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
"Chargers have lost WR Danario Alexander potentially for the season with the torn ACL, per ESPN source."Schefter
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
camp body
Madden hates me.
több mint 11 éve
"Chargers Sign Linebacker Jarrell Harris."www.chargers.com/news/article-1/Chargers-Sign-Linebacker-Jarrell-Harris/220c23c0-3516-48f4-9ad3-c7df0ddac1c9
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Ma van a Fan Fest a Qualcomm-ban. Többen számítottak rá, hogy Vincent Brown ma már edzeni fog, de egyelőre nincs kint a srácokkal.
több mint 11 éve
Jó hír: bigstory.ap.org/article/chargers-activate-taylor-starks-gets-day
Madden hates me.
több mint 11 éve
missed tackle, ahogy a címben is van (misstackle szó nincs)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.boltsfromtheblue.com/2013/8/2/4572990/need-improvement-san-diego-chargers-missed-tacklesÉrdekes cikk a védelem missed tackle problémájáról. (elnézést!)
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Eddig úgy néz ki, hogy így lesz. Dunlap a hírek szerint eléggé meggyőző a bal oldalon, míg Starks bevethetőnek tűnik mindkét oldalon. Flukert kipróbálják majd RG pozícióban is, hátha ott jobb lesz. Bár még korai azért komoly következtetéseket levonni, meglátjuk majd.És ha Starks és Dunlap lenne ez esetben a két kezdő OT?WyattAjjaj.Hát ha Clary jobb RT nála, akkor komoly gondok vannak...Black_Adder
UTKevinAcee @UTKevinAcee
Coaches say they're searching for five best guys to start on OL. They won't say it, but so far DJ Fluker is not one of best five.empty taxi
Johnny Patrick-ről is bíztatóan nyilatkoznak, depth-nek mindenképpen jó lesz. Tegnap szinte az összes playnél a pályán volt, majdnem biztos, hogy a rosteren lesz.
több mint 11 éve
szóval azért sanszosabb, hogy nem él rostert itt.... kár, bírom a palit és fantasyban nálam van, 7. körért, de akkor is jó lett volna látni rosteren 😕
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Josh Johnson hogy teljesít cb poszton? Van esélye a csapatra?CollapoNem igazán jönnek hírek róla.
A Derek Cox, Shareece Wright, Steve Will, Johnny Patrick négyesnél én fixnek érzem a rostert. A 2 Brown (Cornelius és Greg), Gatson és ő küzd a vszínűleg még 1, esetleg 2 rosterhelyért.
Madden hates me.