Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak most vettem észre, hogy Royal meg Johnson is paycut-ot elfogadta.
több mint 11 éve
"At the start of free agency, the San Diego Chargers added depth to the tight end ranks with the signing of former Pittsburgh Steelers David Johnson. "Contract: 2 yr(s) / $1,700,000 , Signing Bonus $220,000 , Average Salary $850,000 , Guaranteed: $220,000 ,Free Agent: 2016
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/david-johnson/
több mint 11 éve
Nálam is a 3. kör lesz az érdekes, ott akár jöhet is egy, bár pont a draft idei mélysége miatt más posztokon is lesznek kezdő értékű játékosok még a 3. körben is.Mathews és Woodhead is új szerződésért kiált majd év végén. 😊
És én megfontolnám a jövő évi előretekintést WR szempontból, mert FA lesz 1 év múlva elég sok jó elkapó, és félre lehetne tenni valakire egy kis moneyt...még akkor is, ha most a drafton jön egy WR.
Így, hogy Allennel belenyúltunk a tutiba olcsón, 2 közepes helyett jöhetne mellé egy elit féle jövőre FA-ről...kibírnánk és nem nagyon lenne csapat, aki levédekezné a 2 szélsőt, a 2 TE-et + Woodheadet...és akkor Mathews is jobban futna még az amúgy szép 4.4-es átlagától.Chargers LT
több mint 11 éve
Seyi Ajirotutu szerződésének részletei:Contract: 1 yr(s) / $795,000 ,Signing Bonus $65,000 , Average Salary $795,000 , Guaranteed: $65,000, Free Agent: 2015 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/seji-ajirotutu/
több mint 11 éve
Nálam is a 3. kör lesz az érdekes, ott akár jöhet is egy, bár pont a draft idei mélysége miatt más posztokon is lesznek kezdő értékű játékosok még a 3. körben is.És én megfontolnám a jövő évi előretekintést WR szempontból, mert FA lesz 1 év múlva elég sok jó elkapó, és félre lehetne tenni valakire egy kis moneyt...még akkor is, ha most a drafton jön egy WR.
Így, hogy Allennel belenyúltunk a tutiba olcsón, 2 közepes helyett jöhetne mellé egy elit féle jövőre FA-ről...kibírnánk és nem nagyon lenne csapat, aki levédekezné a 2 szélsőt, a 2 TE-et + Woodheadet...és akkor Mathews is jobban futna még az amúgy szép 4.4-es átlagától.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Szerintem az 1-3. körök valamelyikében jöhet megint egy WR. Tavaly Allen se azért jött, mert marhára kellett a WR - utólag persze igen - hanem mert sokkal értékesebb játékos volt, mint ahol húzni tudtuk.
több mint 11 éve
Nagy hülyeség lenne az első két napon WR-t húzni? Allenen kívül kb senki sincs, DA ki tudja ,hogy milyen állapotban lesz ha lesz , Floyd is .Royal lehet , hogy cut-ra kerül, ha nem akkor is sérülékeny, fél idény ha fog játszani, Brown meg hát szintén cut gyanus.Sixo67Ha nincs megfelelő értéket képviselő védő az adott helyen akk szvsz lehet, de a Gates-Green-Woodhead trió mellé nem feltétlen szükséges egy elit WR-sor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nagy hülyeség lenne az első két napon WR-t húzni? Allenen kívül kb senki sincs, DA ki tudja ,hogy milyen állapotban lesz ha lesz , Floyd is .Royal lehet , hogy cut-ra kerül, ha nem akkor is sérülékeny, fél idény ha fog játszani, Brown meg hát szintén cut gyanus.
több mint 11 éve
Schilling Seattlebe ment, úgyhogy úgy néz ki őt sem fogjuk látni köreinkbe jövőre.
több mint 11 éve
Cordarro Law szerződésének részletei:Contract: 2 yr(s) / $932,500 , Signing Bonus $2,500 , Average Salary $466,250, Guaranteed: $2,500 , Free Agent: 2016
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/cordarro-law/
Reggie Walker szerződésének részletei:
Contract: 2 yr(s) / $1,795,000 , Signing Bonus $320,000 ,Average Salary $897,500 ,Guaranteed: $320,000 ,Free Agent: 2016 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/reggie-walker/
több mint 11 éve
" Seji Ajirotutu (WR )Signed a 1 year contract with San Diego (SD) ."
több mint 11 éve
Dwight Freeney idei számai :Base Salary 1,625,000 ; Signing Bonus 1,625,000; Egyéb 593,750 ; Cap Hit 3,843,750; Dead Money 1,625,000
több mint 11 éve
Freeney papa 1 milliót betett a költségvetési alapba! Köszönjük!
több mint 11 éve
Chad Rinehart szerződésének részletei:Contract: 2 yr(s) / $5,100,000 , Signing Bonus $2,000,000 , Average Salary $2,550,000, Guaranteed: $2,000,000 , Free Agent: 2016 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/chad-rinehart/
Kellen Clemens szerződésének részletei:
Contract: 2 yr(s) / $3,000,000 , Signing Bonus $645,000 ,Average Salary $1,500,000 , Guaranteed: $645,000 ,Free Agent: 2016 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/kellen-clemens/
Brandon Ghee szerződésének részletei:
Contract: 2 yr(s) / $1,650,000 , Signing Bonus $230,000 ,Average Salary $825,000 , Guaranteed: $230,000 , Free Agent: 2016 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/brandon-ghee/
Richard Marshall szerződésének részletei:
Contract: 1 yr(s) / $855,000 ,Signing Bonus - , Average Salary $855,000, Guaranteed: -, Free Agent: 2015 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/richard-marshall/
több mint 11 éve
"San Diego Chargers:We have agreed to terms on a one-year deal with cornerback Richard Marshall."
több mint 11 éve
Ghee shutdown, Rivers meg igényli a rutinos cserét.
több mint 11 éve
Ghee egy vicc. Ilyen kevés cap space-szel veterán backup QB igazolás, szintén nem okos dolog (Rivers azért az egyik legtartósabb QB a ligában). Conner és Walker viszont funky húzásokat.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Donald Brown fizetésének pontos részletei:Contract: 3 yr(s) / $10,500,000 , Signing Bonus $3,250,000, Average Salary $3,500,000 ,Guaranteed: $4,000,000 ,Free Agent: 2017 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/donald-brown/
Kavell Conner fizetésének részletei:
Contract: 3 yr(s) / $2,700,000 , Signing Bonus $270,000 , Average Salary $900,000 , Guaranteed: $270,000 , Free Agent: 2017 / Unrestricted
www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/kavell-conner/
több mint 11 éve
"The San Diego Chargers and Reggie Walker agreed on a two-year contract to keep the versatile linebacker in San Diego.""The San Diego Chargers added to the secondary by agreeing to a two year contract with cornerback Brandon Ghee."
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannfl 6 p#Chargers signed former #Bengals CB Brandon Ghee.
több mint 11 éve
Clemens megszerzése korrekt pénzért teljesen jó húzás.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Én , valahogy nem értem, hogy egy olyan szezon után amit Máté meg Fafej tolt, minek ide még egy futó ennyiért. amikor hát a 3.-4. legrosszabb cap helyzetben vagyunk. Ronnie ő is jól tudott teljesíteni amikor arról volt szó csak harmad ennyiért.Javaslom h tekintsd át a másik két úri ember kórtörténetét.
De legyen igazatok.Sixo67

Madden hates me.
több mint 11 éve
Darrell Stuckey szeződésének részletei:www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/darrell-stuckey/
Contract: 4 yr(s) / $7,600,000 ,Signing Bonus $1,735,000, Average Salary $1,900,000, Guaranteed: $1,735,000 , Free Agent: 2018 / Unrestricted
több mint 11 éve
Én , valahogy nem értem, hogy egy olyan szezon után amit Máté meg Fafej tolt, minek ide még egy futó ennyiért. amikor hát a 3.-4. legrosszabb cap helyzetben vagyunk. Ronnie ő is jól tudott teljesíteni amikor arról volt szó csak harmad ennyiért.Évi 3.5M egy 3. számú futónak???Sixo67Ne úgy számolj Brown-nal, mint Ronnie Brown helyettese. Szerintem kellett egy ilyen futó, aki bármikor be tud ugrani, képes elkapni is. Szerintem Brown stílusa nagyon fog működni az OL mögött. Ehhez még tedd hozzá azt is, hogy Mathews és Woodhead is 2014 után FA.
David Johnson meg elég sokoldalú ahhoz, hogy McCoy találjon neki helyet. Nem kell ide McClain szintű FB, ez az offense nem igényli meg. Johnson is tökéletes igazolás szerintem. Viszont védelembe kéne valami, és nem Kavell Conner-re célzok.szaba
De legyen igazatok.
több mint 11 éve
Évi 3.5M egy 3. számú futónak???Sixo67Ne úgy számolj Brown-nal, mint Ronnie Brown helyettese. Szerintem kellett egy ilyen futó, aki bármikor be tud ugrani, képes elkapni is. Szerintem Brown stílusa nagyon fog működni az OL mögött. Ehhez még tedd hozzá azt is, hogy Mathews és Woodhead is 2014 után FA.
David Johnson meg elég sokoldalú ahhoz, hogy McCoy találjon neki helyet. Nem kell ide McClain szintű FB, ez az offense nem igényli meg. Johnson is tökéletes igazolás szerintem. Viszont védelembe kéne valami, és nem Kavell Conner-re célzok.