Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Egyébként Telescot hidegen hagyja a combine? Mert hát a top draftoljainkat nézzük, Te'o, Allen gyatrák voltak nagyon , mintha Flukerről is azt olvastam volna, hogy nem remekelt , egyedül egy 5 körös Steve Williams volt az aki villantott.Sixo67
Nem baj az ha a game tape-eknek hisz, legalább is az 1. draftja ezt bizonyítja. Egyébként Tourek barátunk egyre jobban tetszik, idővel egész frankó Antwan Barnes-pótlék lesz belőle.empty taxi
Nem azt mondom, hogy baj, csak nem feltétlen jellemző ez(?).

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Azért általában a tiszta workout warriorok inkább besülnek, mint akik letettek valamit az asztalra.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként Telescot hidegen hagyja a combine? Mert hát a top draftoljainkat nézzük, Te'o, Allen gyatrák voltak nagyon , mintha Flukerről is azt olvastam volna, hogy nem remekelt , egyedül egy 5 körös Steve Williams volt az aki villantott.Sixo67
Nem baj az ha a game tape-eknek hisz, legalább is az 1. draftja ezt bizonyítja. Egyébként Tourek barátunk egyre jobban tetszik, idővel egész frankó Antwan Barnes-pótlék lesz belőle.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyébként Telescot hidegen hagyja a combine? Mert hát a top draftoljainkat nézzük, Te'o, Allen gyatrák voltak nagyon , mintha Flukerről is azt olvastam volna, hogy nem remekelt , egyedül egy 5 körös Steve Williams volt az aki villantott.

több mint 10 éve
Szerintem pont azért játszott rosszul a csapat, mert kulcs TOkat vétettek kulcs játékosok. Ezen kívül a coaching is gyenge volt. Sokat kell még fejlődni.
több mint 10 éve
Nem játszott rosszul a csapat, de ennyi TOval nem tudunk nyerni. Troutman ma is jó volt, újabb 100 yardos meccs Allentől és Ződ is odatette magát. Marshall sokkal jobb megoldás , mint Cox. A DLünk a liga legfosabb DLje perpill. Te'o volt pár szép play-e.

több mint 10 éve
Jim Trotter válaszolt a beszólásomra. Höhö
több mint 10 éve
ESPN's Adam Schefter reported on Sunday Countdown that Antonio Gates (hamstring, probable) "doesn't know how long he can go" in Sunday's late-afternoon game against Cincinnati.
Gates practiced fully on Friday and the probable tag suggests he's a virtual lock to be active, but the hamstring is clearly still bothering him. If Gates can't make it through a full game, Ladarius Green could be set up for a heavy increase in snaps.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Seyit és DX-et biztos tartanám olcsón. D. Butlert csak tolerálható áron, idei szezonban mikor játszik, se hozza a tőle megszokottat. Rinehart maradhatna, viszont Clary még mindig nem FA, WTF?szaba
 www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/jeromey-clary/ itt van a szerződése, ez meg még1 éve van.Sixo67
Ezért kijárna pár komoly pofon AJ-nek.
több mint 10 éve
Seyit és DX-et biztos tartanám olcsón. D. Butlert csak tolerálható áron, idei szezonban mikor játszik, se hozza a tőle megszokottat. Rinehart maradhatna, viszont Clary még mindig nem FA, WTF?szaba
 www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/jeromey-clary/ itt van a szerződése, ez meg még1 éve van.

több mint 10 éve
Seyit és DX-et biztos tartanám olcsón. D. Butlert csak tolerálható áron, idei szezonban mikor játszik, se hozza a tőle megszokottat. Rinehart maradhatna, viszont Clary még mindig nem FA, WTF?
több mint 10 éve
Nézegettem , a következő off seasonos free agentjeinket, és hogy kiket lenne érdemes megtartani.
Seji Ajirotutu, Danario Alexander, Bront Bird, Ronnie Brown, Donald Butler, Crezdon Butler, Larry English, Lawrence Guy, Lavelle Hawkins, Thomas Keiser, Richard Marshall, Rich Ohrnberger, Chad Rinehart, Adrian Robinson, Willie Smith, Darrell Stuckey, Cam Thomas, Reggie Walker, Charlie Whitehurst.
Hát őszintén szólva olyan akik feltétlen meg kell tartani, az kb 0. Vannak akiket jó lenne kb Reinhart, Reggie Walker, Guy, Stuckey, Alexander(?), meg hát Butler, de neki pocsék szezonja van, és hát istentelenül sérülékeny.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Azon agyaltam, hogy jövőre lehet jobb lenne egy nem sérülékeny LT-t elvinni az első körben( mondjuk Lewant), a D-t meg ráérünk erősíteni a többi körben. Mondjuk tegnap (ma hajnalban) láttam ,hogy oregoni 2 nevű DB-t aki tetszett és jöhetne, de lehet pl Hampton ha jön a 2.-3. körben is simán ott lesz még és akkor ráérünk CB később is draftolni. De ahogy a DL teljesít szerintem az lesz, hogy AJ Smithezzük a draftot és lesz egy első körös DT-nk akiből majd nevelünk DE-t vagy ha sokat eszik NT-t, de én akkor is most jobban örülnék egy LTnek az elején.

több mint 11 éve
Egy kis injury report:

Name Pos. Injury Wed Thu Fri Status
Ajirotutu, Seyi WR Hamstring FP FP FP probable
Dunlap, King T Neck DNP LP LP doubtful
Fluker, D.J. T Knee FP FP LP probable
Gates, Antonio TE Hamstring DNP DNP FP probable
Guy, Lawrence DE Toe FP FP FP probable
Hardwick, Nick C Neck DNP DNP FP probable
Johnson, Jarret OLB Hand LP LP LP questionable
Liuget, Corey DE Shin FP FP FP probable
Mathews, Ryan RB Hamstring DNP LP FP probable
Royal, Eddie WR-KR Toe, Chest DNP DNP DNP questionable
Stuckey, Darrell S Concussion DNP DNP FP questionable
Windt, Mike LS Ankle FP FP FP probable

több mint 11 éve
 deadspin.com/we-have-no-idea-whats-going-on-here-1470733556 Reid vs Rivers gif xD

több mint 11 éve
Mondtam én, hogy más séma jobban futna...
több mint 11 éve
Egy kis Cox elemzés:
 www.boltsfromtheblue.com/2013/11/26/5121590/why-is-san-diego-chargers-cornerback-derek-cox-struggling

Nagyon jó, érdemes megnézni, miért nem lesz jövőre nálunk a tag.szaba
Egy hasonlóan jóra sikeredett cikk ezen az oldalon :
 www.boltsfromtheblue.com/2013/11/26/5149644/just-how-bad-is-the-san-diego-chargers-defense
A védelem bénázásáról és annak miértjeire próbált választ adni. Amit én nagyon érdekesnek találtam ,az az amit a DLről írnak:

"The defensive line is made up of guys that are bad fits for the defense John Pagano runs. Corey Liuget, Cam Thomas and Kendall Reyes all struggle when asked to defend two gaps. They are asked to do this on a significant number of snaps. All three are talented players, but few players can succeed when being asked to play to their weaknesses."

több mint 11 éve
Egy kis Cox elemzés:
 www.boltsfromtheblue.com/2013/11/26/5121590/why-is-san-diego-chargers-cornerback-derek-cox-struggling

Nagyon jó, érdemes megnézni, miért nem lesz jövőre nálunk a tag.
több mint 11 éve
Mathews megsérült azért nem játszott a meccs végén. Weddle nagyrészt fel volt tolva a boxba, így kevesebbet tudott segíteni a CB-knek.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mostanra sikerült végeznem a KC elleni meccsel, élőben családi okok miatt csak az 1. és 4. láttam. És hát megosztanám veletek, hogy én hogy láttam a meccset.
Számomra meglepően barátságos hangulatú volt az egész meccs leszámítva 1-2 Troutman keménykedést és Rivers Vs Reid momentumot. Mindenki pacsizik mindenkivel, mindenkit megpaskol mindenki mindenkit, azt hittem ennél paprikásabb hangulatú lesz, barátságos meccs érzését keltette.
OL főleg az első félidőben a futás blokkolásban jeleskedett, pass protection elég tessék lássék volt, az , hogy nem volt sack Rivers remek mozgásának volt köszönhető. Viszont Troutman meg Fluker ma is ette meg aki elé kerülőket futás blokkolás közben. Clary protection pocsék volt, és nem csak akkor amikor Houston ment ellene, volt amikor Berry is simán betolta és földhöz vágta és Zombo is jól dolgozott ellene. Woodhead és Mathews is remek meccset hoztak le ismét. Azt figyeltem, hogy Mathewst a 2. félidőben alig használjuk, és passzjátéknál szinte soha, pedig volt neki 400+ yardos elkapott szezonja is, de idén semmi. Végjátékban Woodhead dominál, aki Telesco egyik fantasztikus szerzeménye, és pl miatta sem értem a GM kritikusait, meg hát a draftolt játékosok teljesítménye miatt sem. Allen ma is elképesztő volt, ahogy egyes playben megtáncoltatta testcseleivel/double movejaival a CB-eket(főleg Smitht) az alá mehetett volna Benny Hill zene, és nem csak route futás közben, de elkapás után is olyanokat dancelt, hogy hajaj. Blokkolásban most nem volt sok feladata, de azokat jól megoldotta, bár egy alkalommal túl jól is, zászló ment ellene. Szinte első meccse óta NFLben kész játékot mutat, és olyan dolgokban remekel amit a WR-k elsősorban itt szoktak megtanulni. Azt hittem, hogy a GMek/scoutok az ilyen játékosokat szeretik, akiknek már nem kell sokat tanítani training campben még akkor is ha adott esetben combineon nem remekelnek sérülés miatt. V.Brown ma is halovány volt, akármennyire is csípem, úgy látszik megmarad a legjobb training camp WRnek , de nem tud tovább lépni, ami 2 éve erőssége volt, a route futás idén abban hibázik folyamatosan. Green hatalmas volt, kezdem látni benne a következő Gateset, de azért van 1-2 dolog amiben fejlődni kell, és nem csak blokkolásra gondolok, nem elég erőszakos. Most is volt olyanja , hogy egyszerűen a DB-t hagyta maga elé bemenni és leütötte előle a labdát, pedig ha akarta volna simán lenyomhatta volna, 2szer akkora darab, és ez csak akarás kérdése.
DLünk ma sem volt pályán, Chiefs OL ledominálta őket. Reggie Walkert OLBként játszattuk és remek volt, jobb mint amilyen ILB volt. Keiser is egyre jobb, Indy meccs után nem gondoltam volna , hogy még pályán látjuk, de meccsről meccsre jobb. Szerintem hosszútávon, jó depth lehetne a poszton, olyan Antwan Barnes szerű. Ami nagyon tetszett az a WRekre és DLra hívott routeok. Olyan keresztezések mentek amiket élmény volt nézni, 2 TDnk és sackünk is született ezekből, korábban nem nagyon fedeztem fel ilyent egyik oldalon sem, de ennyire eredményes biztos nem volt. Teo futás ellen továbbra sem tud rendesen tacklet csinálni , ha egy leszegett fejű futó jön vele szembe, de pass játékoknál jól követi/fedezi az éppen rá eső slot WR-t vagy TE-et, ami meglepő mert nem éppen a gyorsaságáról híres. Secondarynek most is volt missed tackleje, de talán már kevesebb , mint korábban. Cox-ot a meccs elején megette Avery amikor akarta, még akkor is amikor nem ment felé labda, de hozzá kell tegyem szerintem az egyik safety besegíthetett volna. Összeségében úgy láttam, hogy inkább a safetykre mentek a jó passzjátékok a meccs nagy részében. Weddle amellett , hogy sokszor hiányoltam a besegítését, volt pár missed tackleje is és pass ellen sem volt jó ma (sem?). Gilchrist jó volt az első félidőben futás ellen és jól blitzelt , de passzokat kapkodtak el ellene folyamatosan. Wright játéka nekem ma tetszett a korábbihoz képest. Bár kaptak el mellette , de majdnem mindig a WRek nyakán lógott (kivéve az uccsó TD előtti Avery passznál). Vagy az volt , hogy kívülre futott a WR és külső vállhoz kapta a labdát , vagy belülre futott és belsőre kapta, jókat dobott felé Smith.

több mint 11 éve
"Derek Cox's next start not guaranteed.Chargers cornerback Derek Cox was benched Sunday for the third time in four games.After the first benching, he remained the starter. After the second benching, he remained the starter. This third one could buck the trend." Jobban járnánk Patrickkal a kezdőben vagy Marshallal?Sixo67
Green a legtöbbször Wright oldalán fog felállna utána meg kb. mind1.

Madden hates me.
több mint 11 éve
"Dan DePalma returning to Chargers .Dan DePalma had a good showing at Chargers training camp. Three months later, he gets his reward." Kedvenc camp buddym.

"Derek Cox's next start not guaranteed.Chargers cornerback Derek Cox was benched Sunday for the third time in four games.After the first benching, he remained the starter. After the second benching, he remained the starter. This third one could buck the trend." Jobban járnánk Patrickkal a kezdőben vagy Marshallal?

több mint 11 éve
Jó hírek:
"Corey Liuget says he’s OK after injury on final play."
"San Diego Chargers Offensive Tackle D.J. Fluker expected to play versus Cincinnati Bengals."

több mint 11 éve
Egy kis snapcount a meccsről:
 www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
Cam Thomast hanyagoljuk rendesen, bár az idei teljesítménye után ez nem meglepő.