Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor Fitzmagicet leszámítva továbbra sincs akadálya az esetleges 3. heti prime time Minshew vs Tua meccsenk pont 2 hét múlva.ok akkor itt az Injured Reserve (IR) és Injury Report keveredett, megnyugodtam.profootballtalk.nbcsports.com/2020/09/09/tua-tagovailoa-lands-on-injury-report/Tua IR-en - jol kezdodik.van linked TUA IR-hez? sehol se látom
Amugy vannak meg egy paran ilyen-olyan rokkant allapotban amit en nagyon nem ertek - meg egy meccs sem volt, de mar egy jelentos tomeg (Parker, Howard, Gesicki, Van Noy) doglodik. Ennyire kemeny az edzes? Tudom, hogy kontaktsport meg minden, de eloszezon se volt, mi lesz itt a szezon kozepen?
Paradoxon_MIA
edit: aktuális injury reportban szerepel, hippel, de aktív és full participation
briareos
Engem nem Tua lep meg hanem a tobbiek...
Paradoxon_MIA
flores szerint kb mindenki probable meccsre szóval nem izgulok apró húzódások stb
briareos
több mint 4 éve
ok akkor itt az Injured Reserve (IR) és Injury Report keveredett, megnyugodtam.profootballtalk.nbcsports.com/2020/09/09/tua-tagovailoa-lands-on-injury-report/Tua IR-en - jol kezdodik.van linked TUA IR-hez? sehol se látom
Amugy vannak meg egy paran ilyen-olyan rokkant allapotban amit en nagyon nem ertek - meg egy meccs sem volt, de mar egy jelentos tomeg (Parker, Howard, Gesicki, Van Noy) doglodik. Ennyire kemeny az edzes? Tudom, hogy kontaktsport meg minden, de eloszezon se volt, mi lesz itt a szezon kozepen?
Paradoxon_MIA
edit: aktuális injury reportban szerepel, hippel, de aktív és full participation
briareos
Paradoxon_MIA
flores szerint kb mindenki probable meccsre szóval nem izgulok apró húzódások stb
több mint 4 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/09/09/tua-tagovailoa-lands-on-injury-report/Tua IR-en - jol kezdodik.van linked TUA IR-hez? sehol se látom
Paradoxon_MIA
briareos
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Tua IR-en - jol kezdodik.van linked TUA IR-hez? sehol se látom
Paradoxon_MIA
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hát nyilván még a tavalyi sérülés után nem teljesen pöpec, ezért most még felesleges kockáztatni vele. Az, hogy IR semmit nem jelent, mivel a rosterre vittétek előtte, így csak azt jelenti, hogy három hétre off. Ha előtte lett volna, az rosszabb helyet lenne. Ebből a hírből én semmi negatív következtetést nem vonnék le 😊Az, hogy utána mennyire lesz jó, mennyire működik a csapat, az más kérdés persze
több mint 4 éve
Mondjuk ez csak azt jelenti, hogy az első három meccsen nem játszik, nem? Az eddig is kb fix volt, addig meg plusz ember lehet a rosteren. Reálisan úgyis majd valamikor novemberben jöhetTua csak abbol a szempontbol gond, hogy IR es megint a csipot emlitik.
Wyatt
A tobbiek a nagyobb kerdojel bennem es a miert...
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk ez csak azt jelenti, hogy az első három meccsen nem játszik, nem? Az eddig is kb fix volt, addig meg plusz ember lehet a rosteren. Reálisan úgyis majd valamikor novemberben jöhet
több mint 4 éve
Tua IR-en - jol kezdodik.Amugy vannak meg egy paran ilyen-olyan rokkant allapotban amit en nagyon nem ertek - meg egy meccs sem volt, de mar egy jelentos tomeg (Parker, Howard, Gesicki, Van Noy) doglodik. Ennyire kemeny az edzes? Tudom, hogy kontaktsport meg minden, de eloszezon se volt, mi lesz itt a szezon kozepen?
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
A komoly sérülése mellett a kevés edzés és a teljesen újjá alalult fal is mind arra ok, hogy Fitz kezdjen.jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
kb mintha Newton érkezése után Stidham kezdene a patsben
Negritis
briareos
és helyette a veterán "journeyman" Fitzmagic kezd ami meglepett engem
Negritis
Biztos be fog állni idén, de neki se árt, ha nem olyan csapatba, főleg nem olyan fal mögé ahol a snap előtt mutatkoznak be egymásnak az emberek.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
érdekes ez a gesicki slot vonal, bár gondolom annyit tesz h pass only TEsokat áll fel slotba, blokkolni meg nem nagyon tud
briareos
több mint 4 éve
érdekes ez a gesicki slot vonal, bár gondolom annyit tesz h pass only TE
több mint 4 éve
megjött az első depth chartOFFENSE
QB: Fitz, Tua
WR1: Parker, Ford
WR2: Williams, Hollins
Slot: Gesicki, Grant, Perry, Bowden
TE: Smythe, Shaheen
RB: Howard, Breida, Gaskin, Laird
FB: Cox
LT: Jackson, Davenport
LG: Flowers
C: Karras, Dieter
RG: Kindley , Pankey
RT: Davis, Hunt
DEFENSE:
LDE: Ogbah, Strowbridge
NT: Godchaux, Davis
DE: Wilkins, Sieler
WLB: Lawson, Van Ginkel
LB: Roberts, Krugier-Hill
LB: Baker, Munson
SLB: Van Noy, Eguavoen
LCB: Howard, Perry
SS: Rowe, Fejedelem
FS: McCain, Frazier, Bra. Jones
RCB: Jones, Needham
NCB: Igbinoghene
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
egy ideális világban a rookie qb egy évet tanul a padon. beugrik a már megnyert meccseken néhány snap erejéig.akkor a kérdés csak annyi hogy ő vagy herbert kerül pályára hamarabbmég gyűjti a híveket, megváltás majd érkezik 😀jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólatekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenhát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
fitzpatrick jól játszott, majdnem oda is lett a draft top helyezés. másrészt egy igen komoly sérülésből érkezik. néhol karrier derékbatörőnek mondták. nagy szerencséje volt.
több mint 4 éve
3 rookie lesz az O falban, en sem raknam oda egyboltekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
ezt majd a chargers eredménykövetőkben lehet tolni 😀"A legveszélyesebb pontja a pályának Herbert." (Palik László)akkor a kérdés csak annyi hogy ő vagy herbert kerül pályára hamarabbmég gyűjti a híveket, megváltás majd érkezik 😀jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
www.youtube.com/watch?v=1615ims_LxA&ab_channel=Icsor08
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
"A legveszélyesebb pontja a pályának Herbert." (Palik László)akkor a kérdés csak annyi hogy ő vagy herbert kerül pályára hamarabbmég gyűjti a híveket, megváltás majd érkezik 😀jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
www.youtube.com/watch?v=1615ims_LxA&ab_channel=Icsor08
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
akkor a kérdés csak annyi hogy ő vagy herbert kerül pályára hamarabbmég gyűjti a híveket, megváltás majd érkezik 😀jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
több mint 4 éve
még gyűjti a híveket, megváltás majd érkezik 😀jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
jah, csak az új messiás QBként olvastam pár helyen rólahát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
több mint 4 éve
hát nem tudom tua nem x éves veterán és korábbi nfl mvp. Sosem volt napirenden h első héten kezd.tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
tekintve hogy nem követem közelről a Miami-t igenés ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
briareos
több mint 4 éve
és ez meglep?mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
mer Fitzmagic kezd elvilegTua sérült vagy mi a tököm?miért?
Negritis
briareos
több mint 4 éve
Tua sérült vagy mi a tököm?