Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
nem játszik úgy mint herbert, de nincsen is olyan offense körülötte.te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.
egy olyan öreg QB mint fitzmagic miért lenne franchise QB?
Szerencsések vagyunk, hogy itt van nálunk, hogy amikor a rutintalan, semmi célponttal rendelkező QBnk falba ütközik, akkor be tudjuk hívni a rutinos öreg rókát. Sok csapat ezt tenné, csak nincs meg az opció.
briareos
És igen duplán szerencsések vagytok, hogy 1. van egy Fitzmagic aki remek alternatíva és 2. (ez fontosabb) van egy tökös HC Flores személyében, aki meg is meri lépni, hogy QB-t vált, ha látja, hogy nem megy az ifjoncnak. Szerintem egy kézen meg lehetne számolni hányan vállalnák ezt be.
iktriad
Amit én látok rajta és ami nekem eddig elég, az az h akár meccsen belül is fejlődik, lásd pl pats, ostoba int nyomás alatt, második félidő ugyanaz a szitu és inkább fogja és megfutja a TD-t.
Nekem meggyőzőbb mint tannehill újoncként ( nem magas mérce bevallom), és tanehillnek jobb supporting castja volt eleinte.
Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.
több mint 5 éve
te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.
Szerencsések vagyunk, hogy itt van nálunk, hogy amikor a rutintalan, semmi célponttal rendelkező QBnk falba ütközik, akkor be tudjuk hívni a rutinos öreg rókát. Sok csapat ezt tenné, csak nincs meg az opció.
briareos
És igen duplán szerencsések vagytok, hogy 1. van egy Fitzmagic aki remek alternatíva és 2. (ez fontosabb) van egy tökös HC Flores személyében, aki meg is meri lépni, hogy QB-t vált, ha látja, hogy nem megy az ifjoncnak. Szerintem egy kézen meg lehetne számolni hányan vállalnák ezt be.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Normalis esetben rettentoen jot szorakoztam volna ezen a merkozesen. Rengeteg szerencsetek volt, elejetett tiszta int, Gaskin TD, kihagyott XP es ami a vegen tortent arrol ne is beszeljunk. Oriasi volt, de itt valaki eladta a lelket az ordognek. Gratula nektek , es bizom benne , hogy az en csapatom is Playoff resztvevo lesz. Valoszinu 10 ev mulva is emlekezni fogok erre a passzra addigra remelem mar rohogni fogok rajta, sot remelem ez mar az utolso fordulo utan is igy lesz. Nem adtatok fel, megerdemeltetek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Grat a W-hez. Megvan a franchise QB. Kis szépséghiba, hogy nem Tua... De legalább Flores is látja a problémát.te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?
Klaci79The new “No Look Pass”. 😎
— Matt Hasselbeck (@Hasselbeck) December 27, 2020
iktriad
több mint 5 éve
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Grat a W-hez. Megvan a franchise QB. Kis szépséghiba, hogy nem Tua... De legalább Flores is látja a problémát.
Klaci79
The new “No Look Pass”. 😎
— Matt Hasselbeck (@Hasselbeck) December 27, 2020
több mint 5 éve
az esti (hajnali) mérközés kezdetén:kurvára remélem h érdemes volt fennt maradnomés a végén:
briareos
10-5 😊
u.i.: azért természetesen volt ám kilátástalanság számunkra a mérkőzés úgy 85%-ban. a 49 yardos DPI pedig nagyon felkúrta az agyam.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
Carr kezd ellenünk, Ruggs is visszatérruggstól fosok azért
Kindley nem játszik
Kerdojeles: Grant, Lawson, Gesicki, Van Noy, Flowers
Adirotor
több mint 5 éve
Carr kezd ellenünk, Ruggs is visszatérKindley nem játszik
Kerdojeles: Grant, Lawson, Gesicki, Van Noy, Flowers
több mint 5 éve
Jó érzés, h őt legink én hypoltam itt a bowl.hu-n anno mint draft prospect 😊Xavien Howard is a BONA FIDE STUD.
— NFLonCBS (@NFLonCBS) December 23, 2020
▪️9 INT (most in NFL)
▪️46.1 QB Rating Allowed (best in NFL)
▪️48.9 Comp% Allowed (best in NFL among CB) pic.twitter.com/V4BEhuh5dm

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
elég vicc nevek vannak azért a keretben
briareos
through 15 weeks of the 2020 nfl season, coach flo and the miami dolphins defense ranks:Jobb is ha nem kap fel minket annyira a média.. 😊 Underdogs... talán felszívják magukat a srácok és pusztítanak amíg tart a szezonunk, hogy megmutassák ki a.. 😊
1st in point allowed (18,4)
1st in 3rd down effeciency (32,5%)
1st in takeaways (26)
but the league want to talk about how good the steelers defense is 🤔
Ventura
több mint 5 éve
through 15 weeks of the 2020 nfl season, coach flo and the miami dolphins defense ranks:1st in point allowed (18,4)
1st in 3rd down effeciency (32,5%)
1st in takeaways (26)
but the league want to talk about how good the steelers defense is 🤔
több mint 5 éve
Xavien Howard bekerült a Pro Bowl keretbe.elég vicc nevek vannak azért a keretben
Leading the league in INTs and now heading to his second #ProBowl!
— Miami Dolphins (@MiamiDolphins) December 22, 2020
👏 @IAmXavienHoward 👏 pic.twitter.com/10Ef1tfEWA
iktriad
több mint 5 éve
Xavien Howard bekerült a Pro Bowl keretbe. Leading the league in INTs and now heading to his second #ProBowl!
— Miami Dolphins (@MiamiDolphins) December 22, 2020
👏 @IAmXavienHoward 👏 pic.twitter.com/10Ef1tfEWA
több mint 5 éve
am ha jol nezem ha jovo heten nyerunk és a baltimore kikap a giantstol akkor playoff😀ja elég papirforma kombó.
Adirotor
ja nem 😀
több mint 5 éve
am ha jol nezem ha jovo heten nyerunk és a baltimore kikap a giantstol akkor playoff😀
több mint 5 éve
kis optimista! :- )előre a 10 győzelmes szezonért! :- )11😉
Ventura
briareos
s nagyon fontos történelmi mérföldkő, mely hozzánk kötődik:
Dolphins eliminate Patriots from playoff contention
s kurva jó érzés. (elnézést a new england szurkolói tábortól) ugy vélem - s talán karöltve mondhatjuk a bills-el és jets-el - bizony kijutott bőven a patriots-nak az elmult majdnem 20 évből (utoljára 2008-ban nem játszottak). izleltük eleget a második, harmadik, időnként a negyedik helyet a csoportban.
Szerkesztette: Ventura
több mint 5 éve
Én a 15 winre szavaznék 😀 😀előre a 10 győzelmes szezonért! :- )11😉
Ventura
briareos
több mint 5 éve
www.facebook.com/fuzovelkifele/posts/10157327478301431
több mint 5 éve
előre a 10 győzelmes szezonért! :- )11😉
Ventura