Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
El tudom fogadni, hogy O'Shea alkalmatlan volt a játékosok fejlesztésében, tanításában, de nagyon nem látom ez mitől lenne előrelépéstwitter.com/PatriotsInform/status/1263209312379383815
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
a tavalyi OC, chad oshea elképzelései tul ördögiek voltak.Hát nem vagyok hatalmas Chan Gailey fan, de még mindig inkább ő mint O'Shea.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/05/20/report-dolphins-thought-chad-osheas-offense-was-too-compex/
Ventura
több mint 4 éve
a tavalyi OC, chad oshea elképzelései tul ördögiek voltak. profootballtalk.nbcsports.com/2020/05/20/report-dolphins-thought-chad-osheas-offense-was-too-compex/
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A CBA eléggé behatárolja h drafthely alapján kinek mennyibe fog fájni az újoncszerződése.Tua hivatalosan is delfin lett.Aztamindenit, ez csak szerintem borzasztó merész? Lehet a második meccsén elreccsen a csípője és soha többé nem tud játszani.
twitter.com/FieldYates/status/1259901180358078469
twitter.com/RapSheet/status/1259902512095690752
Mellette Raekwon Davis is aláírt már.
twitter.com/FieldYates/status/1259943451984105472
iktriad
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tua hivatalosan is delfin lett.Aztamindenit, ez csak szerintem borzasztó merész? Lehet a második meccsén elreccsen a csípője és soha többé nem tud játszani.
twitter.com/FieldYates/status/1259901180358078469
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Tua hivatalosan is delfin lett.twitter.com/FieldYates/status/1259901180358078469
több mint 4 éve
eloszor is, szomoruan konstatalom, hogy DS elhunyt. nyugodjek bekeben a legnagyobb! :- /masodszor, mgérkezett a 2020-as menetrend. az első két hétben az AFC east csapataival rugjuk össze a port (w1 patiots, w2 bills). a miamidolphins nagyon komikus videóanyaggal prezentálta. érdemes rá két percet szakítnai. alul a link.
harmadszor az NFL shop legkelendőbb mezei:
1.) tua tagovailoa (auqa)
2. ) tua tagovailoa (white)
2020 schedule:
www.instagram.com/tv/B_57SSZjOGs/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
több mint 4 éve
Úgy tűnik a 3. héten floridai TNF lesz - jöttök hozzánk vendégségbe csütörtök este.Itt a hivatalos megerősítés is. Tehát Tua ellenünk játszik majd előszór főműsoridőben az NFL-ben.
twitter.com/MySportsUpdate/status/1258473745842307075
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Tua --) #1Deja vu-m van 😀
több mint 4 éve
Elhunyt Don Shula 😕
Löfli
www.youtube.com/watch?v=bJ2k1OXVRWYA legnagyobb volt, szép kort élt meg.Bizony!
briareos
Helmut Zimmer
Hát akkor azt hiszem ma estére meg is van mit nézek meg.
Nyugodjék békében! A valaha volt legjobb!
több mint 4 éve
Albert Wilson lemondott 6.475 Milliorol igy 3Misit keres az évben.Annyit is ér kb
több mint 4 éve
A legnagyobb volt, szép kort élt meg.Bizony!
briareos
több mint 4 éve
Elhunyt Don Shula 😕
több mint 4 éve
Charles who? Borítékolható volt, szezon végén már inaktívra volt rakva a meccseken az emlékeim szerint.gondolom megunták h 3 év alatt lófaszt nem csinált, és sima kivágás helyett nyertek vele még egy 7.kört.tradeltük harrist atlantába egy darab 7. körért.Ennek mi ertelme volt?
briareos
Adirotor
briareos
több mint 4 éve
épp hetekkel ezelőtt írtak róluk összehasonlítást, hogy taco néhány meccs alatt majdnem ugyanannyit tett le az asztalra, mint harris 3 szezpon allatt. amit harris elért, az nem ért 1. kört annak idején (nem mellesleg akkor is mindenki megkérdőjelezte a választásunk). harrist nem igazán sajnálom, taco ígéretes volt, de ha az attitűd nem megfelelő, nincs mit tenni. next man up.
Szerkesztette: Ventura
több mint 4 éve
gondolom megunták h 3 év alatt lófaszt nem csinált, és sima kivágás helyett nyertek vele még egy 7.kört.tradeltük harrist atlantába egy darab 7. körért.Ennek mi ertelme volt?
briareos
Adirotor
több mint 4 éve
tradeltük harrist atlantába egy darab 7. körért.Ennek mi ertelme volt?
briareos
több mint 4 éve
kibasztuk taco-t.amikor játszott volt production, de állítólag hozzáállás nem volt a legjobb
több mint 4 éve
ha még nem halottátok minden idők legjobb dalátJaj szegény fülem. De itthon már hívnák az elkövetőt az Álarcos énekesbe, de még inkább a TV2-ös verzióba.
www.youtube.com/watch?v=gZzK8xJSLJ0
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
oks helyesbítek, jóval kevésbé fizikális. cserébe már most szar a válla 😀Na jó de nála viszonylag kevés fizikálisabb safety van 😀szerintem kevésbé fizikálisAzert Brandon Jones távol áll a "starting safety" tőlKövezz meg de amit én láttam eddig belőle (nem releváns), az alapján nagyon emlékeztet a fiatal Reshad-ra.
Adirotor
TWT
Csabee13
briareos
Csabee13
gyors gyerek, okos, és ha tényleg akar nálunk játszani már jobb mint minkah volt