NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
351
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
180
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
ah kicsi, nincs a szélnek mibe kapaszkodniaegy gyenge hátszél elviszi őt gyorsabban isBiztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
azért kétkedve olvastam ezt 😀
briareos
Paradoxon_MIA
Adirotor
több mint 5 éve
egy gyenge hátszél elviszi őt gyorsabban isBiztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
Biztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Neki nem bújt elő hazai pályán a vakond 😛Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ert
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Már tavaly is jól nézett ki a játék képe csak ugye hatalnas volt a talent hiány. Nagyon úgy tűnik, hogy ha tua beválik évekig tényező lesz a dolphins.Es ebben az is erdekes, (ha Tua bevalik), hogy Josh Allen sem rossz. A Jets pedig lehet 1/1re hozza Lawrencet. Bill pedig valahogy par ev alatt rendszerint kepes megujulni. Meglatjuk, legyen jo Tua iden, fejlodjon.
peach

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Már tavaly is jól nézett ki a játék képe csak ugye hatalnas volt a talent hiány. Nagyon úgy tűnik, hogy ha tua beválik évekig tényező lesz a dolphins.AFC East by point differential:Mondok jobbat, a Dolphins kapta eddig a legkevesebb pontot idén az egész NFL-ben! Ez a Flores nem tűnik rossz HC-nak.
1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
briareos
The Dolphins are now ranked the NFL’s No. 1 defense in points allowed. And I don’t know if there’s literally a single person aside from Dolphins fans who could name more than one — maybe two — starters. No defensive players over 30 years old. Sign of a very promising future.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) November 2, 2020
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
AFC East by point differential:Mondok jobbat, a Dolphins kapta eddig a legkevesebb pontot idén az egész NFL-ben! Ez a Flores nem tűnik rossz HC-nak.
1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
briareos
The Dolphins are now ranked the NFL’s No. 1 defense in points allowed. And I don’t know if there’s literally a single person aside from Dolphins fans who could name more than one — maybe two — starters. No defensive players over 30 years old. Sign of a very promising future.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) November 2, 2020
több mint 5 éve
Csak azért nem, mert a díjba már nem számítják bele majd Tuának a Super Bowlon megdobott győztes Hail Mary-jét... 😀 😀lehet de itt nem KELL. Látod a team többi része szépen odatette magát, offense is összeáll majd. Ettől még eddig Tua nem veszélyes Herbert Rookie of the year díjára.Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli
empty taxi
briareos
Szerkesztette: Kerozin
több mint 5 éve
lehet de itt nem KELL. Látod a team többi része szépen odatette magát, offense is összeáll majd. Ettől még eddig Tua nem veszélyes Herbert Rookie of the year díjára.Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli
empty taxi
több mint 5 éve
Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
AFC East by point differential:1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
több mint 5 éve
hát tua nem volt tényező egyáltalán, meglátjuk felveszi e a ritmust a további hetekben
több mint 5 éve
i already see the first title tomorrow on the phinsider Tua carry the team on his back for his first win
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
hát útobbit megszoktuk szóval business as usual, előbbi még lehet kellemes meglepetés.na? mindenki fel van hypeolva? 😀😀 sajnos én nem hype-ot érzek... Be vagyok sz.rva 😀
briareos
Eddig amíg nem kezdett ott volt a tudat, hogy a köv. Dan Marino ott ül a padon.. most, hogy kezd itt a para, és ha megint Chad Henne "éra" jön? 😊
Csabee13
Nem szoktam rápörögni meccsekre, de ezt nagyon várom már 😀
több mint 5 éve
na? mindenki fel van hypeolva? 😀😀 sajnos én nem hype-ot érzek... Be vagyok sz.rva 😀
briareos
Eddig amíg nem kezdett ott volt a tudat, hogy a köv. Dan Marino ott ül a padon.. most, hogy kezd itt a para, és ha megint Chad Henne "éra" jön? 😊
több mint 5 éve
Azért a Rams Def ellen kicsit merésznek tartom a kezdést, de hát: ami nem öl meg - az nagyon fog fájni...No, hatha mégis meglepetes lesz, s marino elokerul.
Paradoxon_MIA
1983-ban a week 6-n, 2020-ban a week 6 utan (+1 bye week).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Én most hétvégén néztem több meccset is magyarul, felüdülés volt a korábbiakhoz képest, Czirók Márton és Zahó (teljes neve nem ugrik be) volt a két szaki Maka mellett, összeszedetten, értelmesen, artikulálva, nem baromságokat puffogtatva beszéltek.Zahovay Ádám 😊
Nekem amúgy az az érzésem, hogy ez a QB csere a bye weekre előre be volt irányozva, ha csak vmi csoda nem történik. Most 50%on álltok, a Bills sem tűnik már annyira magabiztosnak, mint az elején, a Pats totál összeomlott, ebből még bármi lehet, de ha nem lesz semmi akkor sincs gond.
gabokocka
több mint 5 éve
Azért a Rams Def ellen kicsit merésznek tartom a kezdést, de hát: ami nem öl meg - az nagyon fog fájni...
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
az idén igazolt TE, adam shaheen szerződését két évvel hosszabbitottuk meg.2td-ért 2év jár 😀
Ventura