NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Miami Dolphins

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
az 5 target 23 yard az a bengals meccs, a bold az egész szezonHoward allowed just 23 receiving yards on five targets and quarterbacks have a passer rating of 48.9 when targeting him this season, the best in the NFL.Egesz szezonban csak 5 szer dobtak fele, es 23 yardor kaptak el mellette
csak mert beszéltük meccsen h oké a sok int, de jönnek róla TD-k, rating alapján nem aggódom
briareos
Ezt honnam szedted?
Adirotor
Howard allowed just 23 receiving yards on five targets and quarterbacks have a passer rating of 48.9 when targeting him this season, the best in the NFL.Egesz szezonban csak 5 szer dobtak fele, es 23 yardor kaptak el mellette
csak mert beszéltük meccsen h oké a sok int, de jönnek róla TD-k, rating alapján nem aggódom
briareos
Ezt honnam szedted?
na ez a szégyen nem amit flores csinált 😀lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChez😀 erről most ez jutott eszembe
briareos
twitter.com/NemmyKash/status/634898285489168384
Csabee13
lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChez😀 erről most ez jutott eszembe
briareos
twitter.com/NemmyKash/status/634898285489168384
lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChezNem pap, hanem HC.Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
— Murphy McGuire (@Murphy_McGuire) December 6, 2020
szeritnem nem csak grantnél nőtt a respect flores iránt emiatt
briareos
Vicc. Persze erinthetetlen a foszer, mert fekete, de ez minden volt csak tiszteletremelto nem. Egy HC nem csinalhat ilyet.
undisputedly
de ugy latszik hogy meg nem heverted ki a hajnali fiaskót, uh egy kis rasszizmus belefer a hetfobe 😉
Adirotor
Ha nem lenne ennyire fekete edzok irant pozitivan elfogult a liga, akkor most nem hoskent unnepelnek, hanem arrol beszelnenek, mennyire szanalmas, hogy egy HC igy reagal.
Az meg aranyos, hogy azzal probalsz odaszurni, hogy a Seahawks kikapott a forduloban. Van olyan erzelmi intelligenciam, hogy ez ne zavarjon kulonosebben 😊
undisputedly
gedam
Nem azert csinalta, mert fekete. Nem az alapulfekvo cselekmeny kivalto okakent jeloltem meg a borszinet, mivel a ketto kozott nincs korrelacio. Ha ertened amit irtam, latnad, hogy en a cselekmeny mediabeli percepciojaval kapcsolatban jeloltem meg, hogy a borszine miatt immunis a kritika alol, mivel az NFL mindent elkovet a kisebbsegi edzok promotalasa es eloterbe helyezese vegett, igy a hivatalos megmondoemberek pusztan a borszine miatt pozitivan diszkriminaljak azzal, hogy nem teszik szova, HC-hoz meltatlan amit muvelt, sot, meg dicserik is a "brotherhood" mentalitas miatt.
Egy HC nem rohanhat at azert, hogy fizikai konfrontaciot kezdemenyezzen, mert ha igy tesz, nem valo HC-nek. Voltak rengetegen aki mas borszinnel nem ugrottak meg a mercet, mert a borszinnek ehhez nincs koze.
undisputedly
briareos
undisputedly
És honnan veszed, hogy fizikai konfrontációt kezdeményezni ment? Ha csak vélelmezed akkor mire alapozod?Én annyit láttam, hogy pipa és átfutott megmondani a magáét. Szépen választékosan sarkítottad meg azt ami valójában történt. Menni fog a büntetés, ahogy anno a gáncsolásért is ment Tomlinnak. Még ki sem derült milyen büntetést kap, de már elkönyveltük, hogy nem elég szigorút, mert kivételznek vele. Fekete üdvöske...
Szerintem, bizony van az a színtű arcátlan, dirty move ami mellett nem lehet elmenni annyival, hogy a bírónak üvölt. Kétszer egymás után tisztán rámenni arra, hogy a fele akkora visszahordót kinyírja, majd a kispadon röhögni miközben ápolják a pályán az "áldozatot" az részemről megér annyit, hogy átmenjek a túloldalra és megkérdezzem azt, hogy: "a kedves mama hogy van?".
Ahogy Topin írta csekket befizeti, a respect meg megvan a csapata részéről a kiállásért.
Csabee13
Nem pap, hanem HC.Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
Vicc. Persze erinthetetlen a foszer, mert fekete, de ez minden volt csak tiszteletremelto nem. Egy HC nem csinalhat ilyet.
undisputedly
de ugy latszik hogy meg nem heverted ki a hajnali fiaskót, uh egy kis rasszizmus belefer a hetfobe 😉
Adirotor
Ha nem lenne ennyire fekete edzok irant pozitivan elfogult a liga, akkor most nem hoskent unnepelnek, hanem arrol beszelnenek, mennyire szanalmas, hogy egy HC igy reagal.
Az meg aranyos, hogy azzal probalsz odaszurni, hogy a Seahawks kikapott a forduloban. Van olyan erzelmi intelligenciam, hogy ez ne zavarjon kulonosebben 😊
undisputedly
gedam
Nem azert csinalta, mert fekete. Nem az alapulfekvo cselekmeny kivalto okakent jeloltem meg a borszinet, mivel a ketto kozott nincs korrelacio. Ha ertened amit irtam, latnad, hogy en a cselekmeny mediabeli percepciojaval kapcsolatban jeloltem meg, hogy a borszine miatt immunis a kritika alol, mivel az NFL mindent elkovet a kisebbsegi edzok promotalasa es eloterbe helyezese vegett, igy a hivatalos megmondoemberek pusztan a borszine miatt pozitivan diszkriminaljak azzal, hogy nem teszik szova, HC-hoz meltatlan amit muvelt, sot, meg dicserik is a "brotherhood" mentalitas miatt.
Egy HC nem rohanhat at azert, hogy fizikai konfrontaciot kezdemenyezzen, mert ha igy tesz, nem valo HC-nek. Voltak rengetegen aki mas borszinnel nem ugrottak meg a mercet, mert a borszinnek ehhez nincs koze.
undisputedly
briareos
undisputedly
És honnan veszed, hogy fizikai konfrontációt kezdeményezni ment? Ha csak vélelmezed akkor mire alapozod?Én annyit láttam, hogy pipa és átfutott megmondani a magáét. Szépen választékosan sarkítottad meg azt ami valójában történt. Menni fog a büntetés, ahogy anno a gáncsolásért is ment Tomlinnak. Még ki sem derült milyen büntetést kap, de már elkönyveltük, hogy nem elég szigorút, mert kivételznek vele. Fekete üdvöske...
Szerintem, bizony van az a színtű arcátlan, dirty move ami mellett nem lehet elmenni annyival, hogy a bírónak üvölt. Kétszer egymás után tisztán rámenni arra, hogy a fele akkora visszahordót kinyírja, majd a kispadon röhögni miközben ápolják a pályán az "áldozatot" az részemről megér annyit, hogy átmenjek a túloldalra és megkérdezzem azt, hogy: "a kedves mama hogy van?".
Ahogy Topin írta csekket befizeti, a respect meg megvan a csapata részéről a kiállásért.
Szerkesztette: Csabee13
Szerintem ez teljesen rendben volt Floresnel. Az NFL megbuntetheti, jogosan, mert nincs keresnivaloja a palyan. De ha a csapat vagy az owner felol kozelitjuk meg ez mint HC zsenialis lepes, amivel igazi leaderkent viselkedik es a csapatok az ilyen palikert mennek tuzbe, az ilyen emberek donteseit fogadja el az oltozo.Patricia a sajátjába rúgott volna vele egyet.
Nem tud a fejere noni senki, de erzik, hogy kiall ertuk a buntetes terhe mellett is. A csapat kohezioja szempontjabol ez +EV.
A csekket meg majd befizeti, mert az jar erte.
topin
Nekem tetszett amit Flores csinált, egyszer lenne ilyen HC-nk. Schwartz volt hasonló mondjuk annak sem lett jó vége. 😀
Nem tud a fejere noni senki, de erzik, hogy kiall ertuk a buntetes terhe mellett is. A csapat kohezioja szempontjabol ez +EV.
A csekket meg majd befizeti, mert az jar erte.
Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
undisputedly
briareos
igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
undisputedly
Egyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
Szerkesztette: undisputedly
hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Szerkesztette: Adirotor
Respect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
kiváncsi leszek mi lesz a chiefs ellen, nyilvan nem varok gyozelmet, de azert jo lesz megnezni mit tudunk a bajnok ellen
Look at #36 Shawn Williams... 🤦 pic.twitter.com/soVdy44sf3
— THEFUTUREISBRIGHT!!!!!!! (@JMia305) December 6, 2020
A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
szerintem nem, egyik sem volt olyan durva. Howard egyértelműen nem, parker meg hát oké de akkor ne csak ő. pénzbünti enyje benyje. azért egyik sem balhéskansas city, new england, las vegas, buffalo.a peccet már csak becsületből meg kell verni
tudunk még 2-t nyerni? 😊
Ventura
a raiders is meglehet, főleg h megszenvedtek a jets ellen
egy álom lenne a buffalo ellen a csoportgyőzelemért menni az utolsó fordulóban
Kérdés hogy Howardot és Parkert eltiltják e hosszabban
Adirotor
kansas city, new england, las vegas, buffalo.a peccet már csak becsületből meg kell verni
tudunk még 2-t nyerni? 😊
Ventura
a raiders is meglehet, főleg h megszenvedtek a jets ellen
egy álom lenne a buffalo ellen a csoportgyőzelemért menni az utolsó fordulóban
Kérdés hogy Howardot és Parkert eltiltják e hosszabban
Szerkesztette: Adirotor