Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzni
Adirotor
Vagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
na a browns kikapott a jetstől,

jovő heti Steelers vagy Jax vagy Bengals W -» MIAMI PO
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Adirotor
jobb mint a 3 azóta is kísért dion jordan

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 5 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
A meccset utólag megnézve, az eredmény tudatában nagyon nem értem, hogy is nyerhettük ezt meg 😊

Viszont válaszolt Flores is (a tetteivel 😊 ) a korábbi kérdésemre, miszerint ha a győzelem a tét, becserélnétek-e Tua-t. Hát, megtette...

Sajnos, én is kicsit úgy érzem, hogy Tua-nak még van hova fejlődnie (ha tud egyáltalán), de ha valakinél van lehetősége, akkor az most(anában) és itt. Remélhetőleg nem csak egy újabb stat lesz a Miami QB-inak sorában a post-Marino időszakban, hanem végre valaki, akivel lehet tervezni.

Mondjuk úgy, hogy a Flores "picket" sokkal jobban értékelem, mint a Tua-ra költöttet 😊
Paradoxon_MIA
A te kérdésed nem az volt, hogy kezdetnéd-e? 😊
Csabee13
Nem, az érdekelt, hogy lecserélnétek-e - legalábbis ezt akartam, ha többértelmű volt a kérdés, akkor sry 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
A meccset utólag megnézve, az eredmény tudatában nagyon nem értem, hogy is nyerhettük ezt meg 😊

Viszont válaszolt Flores is (a tetteivel 😊 ) a korábbi kérdésemre, miszerint ha a győzelem a tét, becserélnétek-e Tua-t. Hát, megtette...

Sajnos, én is kicsit úgy érzem, hogy Tua-nak még van hova fejlődnie (ha tud egyáltalán), de ha valakinél van lehetősége, akkor az most(anában) és itt. Remélhetőleg nem csak egy újabb stat lesz a Miami QB-inak sorában a post-Marino időszakban, hanem végre valaki, akivel lehet tervezni.

Mondjuk úgy, hogy a Flores "picket" sokkal jobban értékelem, mint a Tua-ra költöttet 😊
Paradoxon_MIA
A te kérdésed nem az volt, hogy kezdetnéd-e? 😊
több mint 5 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com

Szerkesztette: Paradoxon_MIA

Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindenki a félpályás zászlót nehezményezi csak, de előtte a TD-nél mikor a vonalnál Agholor pont annyira támasztotta ki a védőt, hogy éppen nem érhette el a labdát az elfelejtődött.
ozibozi
Nem illik belerúgni a földön fekvő oroszlánba.
Amadeus
Hogy jön ide a Lions?
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Mindenki a félpályás zászlót nehezményezi csak, de előtte a TD-nél mikor a vonalnál Agholor pont annyira támasztotta ki a védőt, hogy éppen nem érhette el a labdát az elfelejtődött.
ozibozi
Nem illik belerúgni a földön fekvő oroszlánba.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 881
több mint 5 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 711
Mi kell még ma a PO-hoz?
ThundersNFL
Giants W
Adirotor
Azzal még nincs meg a PO.

Ha kikap a Ravens, de jövő héten nyer, mi pedig kikapunk a Billstől a Ravens megy a PO-ba.

Ugyanaz a mérleg, ugyanaz a conference mérleg, a közös ellenfél mérleg is megegyezne, és a strength of victory döntene amiben pedig a Ravens jobb.

Nekünk ezen a héten nem lehetett meg fixre a playoff. Tegnap este óta nekünk kb. egyenes kiesés van.
Csabee13
ez biztos? a playoff bracketekre én máshogy emlékszem
vagy ez változik menet közben is?

az volt, hogy ha nyerjük az utolsó 2 meccset akkor tuti PO
de ha mi is vesztünk 1et meg ők is vesztenek 1-et akkor az ugyanaz mintha mindketten megnyernénk mind a 2 meccset

??
Adirotor
Nem ugyanaz, mert a Giants NFC csapat, ezért a tie breakerre nincs túl nagy hatása. Jelenleg a főcsoport mérlegünk jobb, mint a Ravensé. Ha nyertük mindkettőt akkor ez így is marad, hiszen a Raiders és a Bills is AFC csapat. Viszont ha kikapunk a Billstől és a Ravens nyer a Bengals ellen akkor a főcsoport mérlegünk meg fog egyezni. És akkor a fentebb vázolt forgatókönyv az érvényes.

Szopacs, de ez van. BTW ez szezon még úgy is bőven várton felüli lenne.
Csabee13
Ilyen esetekre egyébként az ESPN Playoff machine kiváló 😊

www.espn.com/nfl/playoffs/machine
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kell ennél nagyobb elismerés? 😊 😊 😊
több mint 5 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?
ThundersNFL
Giants W
Adirotor

Ha kikap a Ravens, de jövő héten nyer, mi pedig kikapunk a Billstől a Ravens megy a PO-ba.

Ugyanaz a mérleg, ugyanaz a conference mérleg, a közös ellenfél mérleg is megegyezne, és a strength of victory döntene amiben pedig a Ravens jobb.

Nekünk ezen a héten nem lehetett meg fixre a playoff. Tegnap este óta nekünk kb. egyenes kiesés van.
Csabee13
ez biztos? a playoff bracketekre én máshogy emlékszem
vagy ez változik menet közben is?

az volt, hogy ha nyerjük az utolsó 2 meccset akkor tuti PO
de ha mi is vesztünk 1et meg ők is vesztenek 1-et akkor az ugyanaz mintha mindketten megnyernénk mind a 2 meccset

??
Adirotor
Nem ugyanaz, mert a Giants NFC csapat, ezért a tie breakerre nincs túl nagy hatása. Jelenleg a főcsoport mérlegünk jobb, mint a Ravensé. Ha nyertük mindkettőt akkor ez így is marad, hiszen a Raiders és a Bills is AFC csapat. Viszont ha kikapunk a Billstől és a Ravens nyer a Bengals ellen akkor a főcsoport mérlegünk meg fog egyezni. És akkor a fentebb vázolt forgatókönyv az érvényes.

Szopacs, de ez van. BTW ez szezon még úgy is bőven várton felüli lenne.
több mint 5 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?
ThundersNFL
Giants W
Adirotor

Csabee13
Jó közben átnéztem, ha a Giants ellen kap ki a Ravens akkor tényleg nincs PO, ha a Bengals ellen kap ki (amit kétlek) akkor bármit játszunk megvan a PO
érdekes
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.

És igen duplán szerencsések vagytok, hogy 1. van egy Fitzmagic aki remek alternatíva és 2. (ez fontosabb) van egy tökös HC Flores személyében, aki meg is meri lépni, hogy QB-t vált, ha látja, hogy nem megy az ifjoncnak. Szerintem egy kézen meg lehetne számolni hányan vállalnák ezt be.
iktriad
Hasonlo véleményen vagyok, engem sem nyert meg meg. Lehet, hogy a hype, mely őrületesen áradt, azt eredmenyezte, hogy tökéletességet vártak el. Burrow és Herbert stilisztikai sikere sem segit rajta (support ide, vagy oda).
Szeretnek bízni, benne, hogy hosszu távon lehet segitsegunkre, s akar meg is leltuk a franchise iranyitojat, s draft huzasoknak, illetve FA igazolasoknak nagyon meg kell segíteni ot (az OL-be masodik, harmadik, negyedik körben is lehet talani megfelelo embert, a top huzasokat használjuk inkabb skill jatekosokra).
Coach flo pedig egyszeruen fantasztikus. Mikor semmi nem indokolt bevallal 4. down-t, fake jatekokat. Nem beszelve az olyan súlyos dontesekrol, mint QB csere (valoban osszetehetjuk kezunk, hogy van opcio).

- ROOKIE Season -
Josh Allen (Buffalo):
11 games (5-6)
52.8%
2,074 yards
10 TD (18 total)
12 int (8 fumbles)
67.9 passer rating, 49.8 QBR

Tua Tagovailoa (Miami):
8 games (6-2)
63.8%
1,359 yards
10 TD (13 total)
2 int (1 fumble)
93.4 passer rating, 58.2 rating

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?
ThundersNFL
Giants W
Adirotor

Szerkesztette: Csabee13
több mint 5 éve
Egyébként most realizálom, hogy a pick-el amit minkah-ért kaptunk sikerült húzni egy tehetségtelen LT-t, aki semmit nem fejlődik
A Tunsil trade pickjéből meg húzott grier egy slot cornert akit kijátszik egy tavalyi UDFA.
Adirotor
Tunsil G-t játszott első évében Alberttel és Pouncey-val közrefogva, nem pedig egy olyan falban amiben 3 rookie kezdő van... (utoljára kb. akkor volt ennyire stabil az O-line) Xavien első évében 7meccsen lépett pályára, 0 int. Nem Howard, Jones kaliberű cornerekkel kellett a kezdőért kűzdeni. Nem slotba szánják szerintem, nem is úgy képzik az egy külön poszt.

Türelem. Bízz a Coachban!
több mint 5 éve
Egyébként most realizálom, hogy a pick-el amit minkah-ért kaptunk sikerült húzni egy tehetségtelen LT-t, aki semmit nem fejlődik
A Tunsil trade pickjéből meg húzott grier egy slot cornert akit kijátszik egy tavalyi UDFA.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jó napot!

Itt van a Legenda? 😁
több mint 5 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?
ThundersNFL
Giants W
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mi kell még ma a PO-hoz?

Draft

több mint 5 éve
Tua lesz a kezdő jövő héten is, szerintem most van az a pont amikor ezt már nem feltétlen kellene erőltetni. Bár remélem már ma meg lesz a PO😀
több mint 5 éve
Normalis esetben rettentoen jot szorakoztam volna ezen a merkozesen. Rengeteg szerencsetek volt, elejetett tiszta int, Gaskin TD, kihagyott XP es ami a vegen tortent arrol ne is beszeljunk. Oriasi volt, de itt valaki eladta a lelket az ordognek. Gratula nektek , es bizom benne , hogy az en csapatom is Playoff resztvevo lesz. Valoszinu 10 ev mulva is emlekezni fogok erre a passzra addigra remelem mar rohogni fogok rajta, sot remelem ez mar az utolso fordulo utan is igy lesz. Nem adtatok fel, megerdemeltetek.
KeyG
szerencséről nem beszélhetünk, a kamu félpályás DPI után szerintem
egyébként nem ezen a meccsen múlik, hogy a ravens bejut e vagy sem
több mint 5 éve
Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.
briareos
Legyen így! És el ne jinxeld itt nekem az utóbbit!
iktriad
Jinx karmabumeráng kurva nagyot tud ütni....

Draft

több mint 5 éve
Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.
briareos
Legyen így! És el ne jinxeld itt nekem az utóbbit!