Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Amennyiben Rosen valóban jó anyag, most meg tudja mutatni, hogy eddig csak a körülmények nem voltak ideálisak számára.kb. tökéletes move. Elit QB, kiemelkedő offense guru HC, 2 év múlva Rosen lehet egy korrekt játékos.Hat, most meglatjuk, kivansagod szerint. A Tampa behuzta a PS-be:úgy megnézném már a csapatban, amelyik nem tankol és egyben nem is autisták vezetik. Mert eddig az 1/1 Arizonában kellett volna csodát tenni, meg a tényleg minősíthetetlen tavaly év eleji Miamiban, amelyik végig tankfortuázott. Egy Tampa/Pats/Raiders/Falconsban simán el tudom képzelni 1-2 év tanulás után.Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
de visszatérve Rosen jó lenne a Patsben témához:
nyilván a Miami nem Pats de tavaly ex pats-es OC, gondolom nem találta újra fel magát, hanem nyomott vmi olyan szisztémát ami mondjuk egy pats offense light vagy pats offense lebutitva "szar csapatra". Rosen nem ficánkolt. Nem látom miért lenne jobb mint Stidham v bárki aki ott most rosteren van.
Szarér hugyért rosteren tarthattuk volna, amúgy se lenne hülyeség ennek az idénynek 3 QB-val nekimenni, de látszólag tényleg annyira kevés volt a teljesitmény meetingeken, qb roomban és az edzőpályán h thx next.
30+ éves tapasztalattal rendelkező edzők csak meglátják ha a tehetség csak 1 kis nyoma megvan benne
briareos
A profi karrierjével kapcsolatban eddig jót nem lehet mondani, ez világos, nem is lehet védeni, ettől én még örülnék neki, ha BB és JMD mellett lenne egy esélye még^^
Wyatt
Amadeus
www.espn.com/nfl/story/_/id/29825289/source-tampa-bay-buccaneers-sign-qb-josh-rosen-practice-squad
Paradoxon_MIA
Amadeus
Legyen így, rosszat nem kívánok neki...
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
örülök rosen-nek, jó helyre került. úgy érzem mostmár rajta fog múlni, jó kezekben van, hogy visszatérjen. bízzunk benne, hogy munkamorálja megfelelő lesz, hogy profitáljon.PS-be érkezett WR antonio callaway. 7 meccsre fel van függesztve, ha nem csinál butaságot akkor low risk - potential high reward.
(közben jake rudock is visszajött PS-be).
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
kb. tökéletes move. Elit QB, kiemelkedő offense guru HC, 2 év múlva Rosen lehet egy korrekt játékos.Hat, most meglatjuk, kivansagod szerint. A Tampa behuzta a PS-be:úgy megnézném már a csapatban, amelyik nem tankol és egyben nem is autisták vezetik. Mert eddig az 1/1 Arizonában kellett volna csodát tenni, meg a tényleg minősíthetetlen tavaly év eleji Miamiban, amelyik végig tankfortuázott. Egy Tampa/Pats/Raiders/Falconsban simán el tudom képzelni 1-2 év tanulás után.Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
nyilván a Miami nem Pats de tavaly ex pats-es OC, gondolom nem találta újra fel magát, hanem nyomott vmi olyan szisztémát ami mondjuk egy pats offense light vagy pats offense lebutitva "szar csapatra". Rosen nem ficánkolt. Nem látom miért lenne jobb mint Stidham v bárki aki ott most rosteren van.
Szarér hugyért rosteren tarthattuk volna, amúgy se lenne hülyeség ennek az idénynek 3 QB-val nekimenni, de látszólag tényleg annyira kevés volt a teljesitmény meetingeken, qb roomban és az edzőpályán h thx next.
30+ éves tapasztalattal rendelkező edzők csak meglátják ha a tehetség csak 1 kis nyoma megvan benne
briareos
A profi karrierjével kapcsolatban eddig jót nem lehet mondani, ez világos, nem is lehet védeni, ettől én még örülnék neki, ha BB és JMD mellett lenne egy esélye még^^
Wyatt
Amadeus
www.espn.com/nfl/story/_/id/29825289/source-tampa-bay-buccaneers-sign-qb-josh-rosen-practice-squad
Paradoxon_MIA
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Hat, most meglatjuk, kivansagod szerint. A Tampa behuzta a PS-be:úgy megnézném már a csapatban, amelyik nem tankol és egyben nem is autisták vezetik. Mert eddig az 1/1 Arizonában kellett volna csodát tenni, meg a tényleg minősíthetetlen tavaly év eleji Miamiban, amelyik végig tankfortuázott. Egy Tampa/Pats/Raiders/Falconsban simán el tudom képzelni 1-2 év tanulás után.Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
Wyatt
Amadeus
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Vigyétek csak, ingyen van.....majdnem...úgy megnézném már a csapatban, amelyik nem tankol és egyben nem is autisták vezetik. Mert eddig az 1/1 Arizonában kellett volna csodát tenni, meg a tényleg minősíthetetlen tavaly év eleji Miamiban, amelyik végig tankfortuázott. Egy Tampa/Pats/Raiders/Falconsban simán el tudom képzelni 1-2 év tanulás után.Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
Wyatt
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
úgy megnézném már a csapatban, amelyik nem tankol és egyben nem is autisták vezetik. Mert eddig az 1/1 Arizonában kellett volna csodát tenni, meg a tényleg minősíthetetlen tavaly év eleji Miamiban, amelyik végig tankfortuázott. Egy Tampa/Pats/Raiders/Falconsban simán el tudom képzelni 1-2 év tanulás után.Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Én megnézném nálunk, ha szar lesz, szar lesz, de egy próbát tolnék veleén azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
több mint 4 éve
Vagy Bowden 😀Perry lesz a 3. opció, ha mindenki kidőlne....én azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
DM13
több mint 4 éve
Perry lesz a 3. opció, ha mindenki kidőlne....én azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
briareos
több mint 4 éve
Igen. De amit mondok, hogy meg ok is tevedhetnek. De az Arizona komolyan fektetett Rosenbe. Es megis elso dolguk volt hozni Murrayt. Vagy itt Tuat. Nem elso, de masodik kort adtak erte. Megis lemondtak rola. Megint, nagyon hamar. Szoval vmi nagyon nem megy a gyereknek.Mondjuk egy foci Jani vagy akarki, aki elso koros volt. kapott annyi lehetoseget, hogy ihaj. Rosen meg mindenhol instant kijatssza magat a kezdobol, es BARMI mas megoldas jobbnak tunik nala. Na mindegy, de nem hiszem, hogy mindenki IS a hulye, hanem ez a valosag.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
én azt nem értem Wyatt miért szeretné a Patsbe (eleve ezt a nagy rosen siratást mindenkitől nem értem, nála tehetségesebb embereknél nem jön ki a matek néha),Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
ulpianus
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=b9lkYh4yeqo
több mint 4 éve
Én már nem merek semmit mondani😀, ki tudja minek gondolja magátÉn meg azt gondolom sőt mondom is, hogy egyetemen is egy szar volt, belenéztem a meccseibe, nem a highlight reel-be. Inkonzisztens volt, homályokat dobott.Most is magas fehér srác 😊 Vagy a nagy társadalmi fordulatban befeketedett? 😊
Magas fehér srác volt , erős karral. Ráizgultak a scoutok, megpróbálták, nem jött össze. Ennyi a történet vége.
Adirotor
Csabee13
több mint 4 éve
Én meg azt gondolom sőt mondom is, hogy egyetemen is egy szar volt, belenéztem a meccseibe, nem a highlight reel-be. Inkonzisztens volt, homályokat dobott.Most is magas fehér srác 😊 Vagy a nagy társadalmi fordulatban befeketedett? 😊
Magas fehér srác volt , erős karral. Ráizgultak a scoutok, megpróbálták, nem jött össze. Ennyi a történet vége.
Adirotor
több mint 4 éve
Igen. De azt akartam mondani, amire te is celzol. Hogy lehet az, hogy ennyi edzo folyton ennyire hamar letesz rola? Vagy mindenki teved, vagy ami valoszinubb, ennyire remenytelen a srac.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
több mint 4 éve
Én meg azt gondolom sőt mondom is, hogy egyetemen is egy szar volt, belenéztem a meccseibe, nem a highlight reel-be. Inkonzisztens volt, homályokat dobott.Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
több mint 4 éve
az ember azt gondolná h fiatalon még agilis growth mindsetben van és gyorsan adaptálódik a diverzifikált, folyamatosan váltakozó kihivásokhozGondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Gondolom az évenkénti 2 támadó koordinátor nem tesz jót egy fiatal irányítónak.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Igen, de ezt írtam elsőre isÉs? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
több mint 4 éve
És kell is Fitz, mert simán benne van, hogy a Jackson-Flowers-Karras-Kindley- Hunt53 manÁtlag életkor kereken 25 év. 😊 11Rookie
QB(2): Ryan Fitzpatrick, Tua Tagovailoa,
RB(5): Jordan Howard, Matt Breida, Myles Gaskin, Patrick Laird, Malcolm Perry
FB(1): Chandler Cox
WR(6): Devante Parker, Preston Williams, Jakeem Grant, Lynn Bowden, Isaiah Ford, Mack Hollins
TE(3): Mike Gesicki, Adam Shaheen, Durham Smythe
C(1): Ted Karras
OT(4): Austin Jackson, Robert Hunt, Julien Davenport, Adam Pankey,
OG(4): Ereck Flowers, Solomon Kindley, Michael Deiter, Jesse Davis
DT(4): Christian Wilkins, Davon Godchaux, Raekwon Davis, Zach Sieler
DE(3): Emmanuel Ogbah, Shaq Lawson, Jason Strowbridge
LB(7): Kyle Van Noy, Elandon Roberts, Kamu Grugier-Hill, Jerome Baker, Sam Eguavoen, Andrew Van Ginkel, Calvin Munson
CB(6): Byron Jones, Xavien Howard, Noah Igbinoghene, Eric Rowe, Nik Needham, Jamal Perry
S(4): Bobby McCain, Brandon Jones, Clayton Fejedelem, Kavon Frazier
P: Matt Haack
K: Jason Sanders
LS: Blake Ferguson
Adirotor
Brutál fiatal csapat. Fitzmagic 16 év tapasztalat, a következő Van Noy 7 évvel ami egyben azt is jelenti, hogy egyedül Fitz van 30 év felett az egész csapatban.
Csabee13
sorral fogunk kiállni 3 rookie az O falban.
több mint 4 éve
53 manÁtlag életkor kereken 25 év. 😊 11Rookie
QB(2): Ryan Fitzpatrick, Tua Tagovailoa,
RB(5): Jordan Howard, Matt Breida, Myles Gaskin, Patrick Laird, Malcolm Perry
FB(1): Chandler Cox
WR(6): Devante Parker, Preston Williams, Jakeem Grant, Lynn Bowden, Isaiah Ford, Mack Hollins
TE(3): Mike Gesicki, Adam Shaheen, Durham Smythe
C(1): Ted Karras
OT(4): Austin Jackson, Robert Hunt, Julien Davenport, Adam Pankey,
OG(4): Ereck Flowers, Solomon Kindley, Michael Deiter, Jesse Davis
DT(4): Christian Wilkins, Davon Godchaux, Raekwon Davis, Zach Sieler
DE(3): Emmanuel Ogbah, Shaq Lawson, Jason Strowbridge
LB(7): Kyle Van Noy, Elandon Roberts, Kamu Grugier-Hill, Jerome Baker, Sam Eguavoen, Andrew Van Ginkel, Calvin Munson
CB(6): Byron Jones, Xavien Howard, Noah Igbinoghene, Eric Rowe, Nik Needham, Jamal Perry
S(4): Bobby McCain, Brandon Jones, Clayton Fejedelem, Kavon Frazier
P: Matt Haack
K: Jason Sanders
LS: Blake Ferguson
Adirotor
Brutál fiatal csapat. Fitzmagic 16 év tapasztalat, a következő Van Noy 7 évvel ami egyben azt is jelenti, hogy egyedül Fitz van 30 év felett az egész csapatban.
több mint 4 éve
azért voltak meccsei, de katasztrófa.Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
ulpianus
és nem feltétlenül a statjai (azok se jók) de a hallottak alapján zero leadership quality, nem tud lehivni teljesitményt.
több mint 4 éve
És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?És nem Rosennel volt a legméllyebb mélypont? Most félre ne érts, én nem akarom ekézni Rosent. De akárhogy próbáljuk magyarázni a srác profi szinten egy nagy bust. Abban a pontkülönbségben az ő "remek" játéka is igen vaskos szerepet kapott.
Wyatt
Kár mentegetni. Kapott 2 lehetőséget a ligában. Kevesen kapnak harmadikat, tőlünk pedig nem is fog, így hogy itt van Tua.
Egy 2. és 5. körös picket adtak érte tavaly mégis kivágták. Jó bele lehet magyarázni, hogy 0 zavart akarnak Tua körül, de ilyen ellenérték után valakit csak úgy kivágsz az vagy megverte az asszonyt vagy ennyire reménytelen.
több mint 4 éve
Nekem Rosennel az a meglepo, hogy gyakorlatilag mar nem egyszer kivagjak ugy, hogy nem is kap eles meccsekket. Lejatsszak nem sztarok, pedig csak edzesen latjak az edzok, es eszukbe nem jut eselyt adni meccsen. Fura. Marmint mennyire lehet rossz edzesen? Nagyon.És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt
briareos
több mint 4 éve
És? Akkor az év elején nem volt egy kalap szar a csapat, ahogyan volt? Minden idők legrosszabb pontkülönbségével?attól rosen még egy kalap szar volt 'zonában és nálunk is, edzésen élesben bárhogyan
Wyatt