Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Le'Veon Bellnél a Phins ott van a 3 csapat között, ahová igazolna.

iktriad
Tudni lehetett, hogy velünk nyomja fel az árat 😊
Csabee13
soha nem volt 3 csapat, ahová menni akart, tudta ő már az elejétől, hogy a chiefshez megy. azért kezdett hisztizni, hogy cseréljék el. ha valóban gondolkodik 3 csapatban, akkor 24 órán belül aláír veterán minimumért? nyilván nem.
gedam
Nem igazán húzhatja, mert a covid protokollok szerint igy is csak jovo hét szerdán edzhet először. Var meg par napot es jovo het se játszana

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
gedam 5 908

iktriad
Csabee13
soha nem volt 3 csapat, ahová menni akart, tudta ő már az elejétől, hogy a chiefshez megy. azért kezdett hisztizni, hogy cseréljék el. ha valóban gondolkodik 3 csapatban, akkor 24 órán belül aláír veterán minimumért? nyilván nem.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan

iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
DT davon godchaux season-ending serulest szenvedett. A szerződése utolso évében van. Davis és sieler tobb jatek idot kap.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez most eleg pofas lett 😊

Igaz, hogy QB oldalon az ellen erosen hatranyban volt, de szerintem ma eleg jol muzsikaltak a csapategysegek.

Paradoxon_MIA
Meg OL, meg WR de foleg komplett D# oldalon. Nagyjabol 3rd backup es PS volt palyan. Tortenelmi melypontot produkalo ninerst gyoztetek le. Mindegy az ellen a csapat ellen kell jatszani aki a palyan van. Meggyozoen jatszva teljesitettetek, maximalisan megerdemelve nyertetek. Tovabbi sok sikert, bar ennyire konnyu meccsetek nem lesz mar iden!
diverdoc
jets 2szer
briareos

Wester
abszolut nem lenézésből mondom mert mi is tudjuk milyen szarnak lenni, de én azt látom h már mindenki azt várja a csapatnál is h gase repüljön, e heti meccseteket még nem láttam, de nekem kintről nem ismerve a csapat belső dolgait, pletykákat, kicsit reményvesztettnek tűnik a csapat úgy meg nehéz nyerni.

Nyilván egy jó edző, vezető ilyenkor képes felrázni a teamet, de hát gase
briareos
Ja teljesen reménytelenek vagyunk. Én nem látom ebből, hogy nem lesz 0-16. Már csak attól félek, hogy ezután sem vágják ki azt a szerencsétlent.
Wester
Alapvetoen ha a szezon utan nem vagjak, viccen kivul jobb ha uj csapat utan nezunk. 0-16 utan pedig arcomrol leegne a bor, ha nem tortenne meg. [/off]
Igazabol tul sok kell bonyolitania a game plant a Dolphinsnak, latva utobbi heteket es Williams es Parker kb mindent le fog szedni, ami felejuk megy. Ha Fitz a Frisco ellenit hozza, nagy picsazas ele nezunk es ehhez 2-3 INT sem kell a Phins vedelemtol.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
basszus most realizáltam hogy jets week van!

előre az 0.500-as mérlegért

több mint 4 éve

Igaz, hogy QB oldalon az ellen erosen hatranyban volt, de szerintem ma eleg jol muzsikaltak a csapategysegek.

Paradoxon_MIA
Meg OL, meg WR de foleg komplett D# oldalon. Nagyjabol 3rd backup es PS volt palyan. Tortenelmi melypontot produkalo ninerst gyoztetek le. Mindegy az ellen a csapat ellen kell jatszani aki a palyan van. Meggyozoen jatszva teljesitettetek, maximalisan megerdemelve nyertetek. Tovabbi sok sikert, bar ennyire konnyu meccsetek nem lesz mar iden!
diverdoc
jets 2szer
briareos

Wester
abszolut nem lenézésből mondom mert mi is tudjuk milyen szarnak lenni, de én azt látom h már mindenki azt várja a csapatnál is h gase repüljön, e heti meccseteket még nem láttam, de nekem kintről nem ismerve a csapat belső dolgait, pletykákat, kicsit reményvesztettnek tűnik a csapat úgy meg nehéz nyerni.

briareos
Ja teljesen reménytelenek vagyunk. Én nem látom ebből, hogy nem lesz 0-16. Már csak attól félek, hogy ezután sem vágják ki azt a szerencsétlent.

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve

Paradoxon_MIA
diverdoc
jets 2szer
briareos

Wester

több mint 4 éve

Paradoxon_MIA
diverdoc
jets 2szer
briareos

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve

Paradoxon_MIA
diverdoc
jets 2szer

több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Paradoxon_MIA

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com

Needham nehany buntije szerintem erosen kerdojeles fujas volt, de neki meg van hova fejlodni.

Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Dolphinsban megjött az engedély, hogy teltházzal menjenek a meccsek 😀

dailysnark.com/2020/10/07/breaking-fl-governor-gives-dolphins-clearance-to-have-full-65000-capacity-at-stadium/?fbclid=IwAR1MD2PZvvN_TI7rHKqhAaZJF_bPbCIvzhLZHah5rv6L446_21mR_JP9HPg
kapitnono
Joguk van hozzá... 😀
Paradoxon_MIA
florida adott engedélyt, phins azonnal közölte h közeljövőben nem emelik a nézőszámot
briareos
Ó, én semmi ilyenre nem gondoltam, csak arra, hogy telt ház nem mostanában volt/lesz nálunk, hiába itt engedély - annyira azért nem vagyunk nézőmágnesek mostanság 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve

dailysnark.com/2020/10/07/breaking-fl-governor-gives-dolphins-clearance-to-have-full-65000-capacity-at-stadium/?fbclid=IwAR1MD2PZvvN_TI7rHKqhAaZJF_bPbCIvzhLZHah5rv6L446_21mR_JP9HPg
kapitnono
Joguk van hozzá... 😀
Paradoxon_MIA
florida adott engedélyt, phins azonnal közölte h közeljövőben nem emelik a nézőszámot

több mint 4 éve

kapitnono
Joguk van hozzá... 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
2017 san francisco - 2019 miami dolphins

dolphinswire.usatoday.com/2020/10/08/49ers-coach-kyle-shanahan-backs-dolphins-rebuilding-effort/

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!

több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
nem nézett ki ez se rosszul
azért ha a kövi 2 meccs is lose és Tua egészséges, 7. hétre már nem látom értelmét Fitzet játszatni, tudjuk mi várható tőle: az inkonzisztencia

A Texans viszont 0-4ben van, kiváncsi vagyok hanyadik picke(ke)t kapjuk majd tőlük😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
én annyit tudok h west coast csapatok amikor hozzánk jönnek és 1 órás a meccs mindig szarul teljesítenek. meglátjuk h most is ez lesz e
briareos
Valamiert fazok ettol a merkozestol .....
Ram tetted a prikezsiat 😃☝️
több mint 4 éve
én annyit tudok h west coast csapatok amikor hozzánk jönnek és 1 órás a meccs mindig szarul teljesítenek. meglátjuk h most is ez lesz e

több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Byron Jones lenne a kulcs ehhez a meccshez de valoszinu nem jatszik
több mint 4 éve
Vicces a bácsi:

"DeAngelo Hall: Upset alert! Ryan Fitzpatrick and the Miami Dolphins pick up where they left off to turn in another dominant offensive performance. The veteran quarterback has been as good as ever in his last two outings: 73.1 completion percentage, 244 pass yards per game, 4:0 TD-to-INT ratio and a 113.3 passer rating. The Fins catch the Seahawks by surprise as FitzMagic tosses for 350 yards and three TDs to eke out a W, handing Russell Wilson his first L of the season."

Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
PFF szerint továbbra is ligautolsó a Off Line-unk, és Fitzmagic miatt nincs sok pressure:/
Adirotor
Hát nem tudom.. Fitzmagic meg minden, de azért van irányító akit egy meccsen 8x sackelnek. Én nem értek hozzá, ők állítólag igen. Nem is akarok belemenni túlságosan mélyen a dologba, de azt mondani, hogy a Miami OL számai azért nem olyan borzasztóak mert ott van Fitzmagic de egyébként a legroszabb fal ám, az valahogy power ranking feelinges. Persze számít ki a QB ha én állnék be a Zöldparti Pakolók fala mögé, az lenne ligautolsó én meg halott. De ez csapatsport bakker.

Az is érdekes hogy a két statban amit kiemelnek a ranglistában
Az engedett nyomásban 20 csapat mutatója roszabb.
A futott yard kontakt előtt -ben pedig 4 csapat van lejebb + egy párral holtverseny.

Nyilván befizetnék elolvasnám az elemzést rájönnék hogy márpedig számszakilag, és egyébként is igazuk van.

De a szubjektív amatőr meglátásom az, hogy van a miénknél f.s.bb OL.
Csabee13
persze, nem biztos hogy mindig nekik van igazuk
én is azért lepődtem meg mert szemre inkább középmezőny aljának érződött a fal a meccseken
több mint 4 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
PFF szerint továbbra is ligautolsó a Off Line-unk, és Fitzmagic miatt nincs sok pressure:/
Adirotor
Hát nem tudom.. Fitzmagic meg minden, de azért van irányító akit egy meccsen 8x sackelnek. Én nem értek hozzá, ők állítólag igen. Nem is akarok belemenni túlságosan mélyen a dologba, de azt mondani, hogy a Miami OL számai azért nem olyan borzasztóak mert ott van Fitzmagic de egyébként a legroszabb fal ám, az valahogy power ranking feelinges. Persze számít ki a QB ha én állnék be a Zöldparti Pakolók fala mögé, az lenne ligautolsó én meg halott. De ez csapatsport bakker.

Az is érdekes hogy a két statban amit kiemelnek a ranglistában
Az engedett nyomásban 20 csapat mutatója roszabb.
A futott yard kontakt előtt -ben pedig 4 csapat van lejebb + egy párral holtverseny.

Nyilván befizetnék elolvasnám az elemzést rájönnék hogy márpedig számszakilag, és egyébként is igazuk van.

De a szubjektív amatőr meglátásom az, hogy van a miénknél f.s.bb OL.