Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
isaiah ford-ot elparittyáztuk a ... new england-hez.
több mint 4 éve
Flores dobott egy kis alamizsnát az ex-főnökének.A rare intra-division trade: Dolphins are trading WR Isaiah Ford to the New England Patriots, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 3, 2020
több mint 4 éve
ligur
448
Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊Mar tobb TD-t dobott az elso kezdo meccsen, mint Mahomes, szoval fel a fejjel 😀
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
ah kicsi, nincs a szélnek mibe kapaszkodniaegy gyenge hátszél elviszi őt gyorsabban isBiztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
azért kétkedve olvastam ezt 😀
briareos
Paradoxon_MIA
Adirotor
több mint 4 éve
egy gyenge hátszél elviszi őt gyorsabban isBiztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
Biztos motivaltabb lett volna egy duhos rinoval a s*ggeben, de az a kb 26.5 mph (42 km/o) meg horgaszok kozott is durva loditasi szint 😀Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Neki nem bújt elő hazai pályán a vakond 😛Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
briareos
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ertvegyük hozzá h benyögte h kb 80%on futott, mert nem volt mögötte senki.
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
Grant volt a heten a leggyorsabb, 21.15 mph-val robogott vegig a TD-ert
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Már tavaly is jól nézett ki a játék képe csak ugye hatalnas volt a talent hiány. Nagyon úgy tűnik, hogy ha tua beválik évekig tényező lesz a dolphins.Es ebben az is erdekes, (ha Tua bevalik), hogy Josh Allen sem rossz. A Jets pedig lehet 1/1re hozza Lawrencet. Bill pedig valahogy par ev alatt rendszerint kepes megujulni. Meglatjuk, legyen jo Tua iden, fejlodjon.
peach
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Már tavaly is jól nézett ki a játék képe csak ugye hatalnas volt a talent hiány. Nagyon úgy tűnik, hogy ha tua beválik évekig tényező lesz a dolphins.AFC East by point differential:Mondok jobbat, a Dolphins kapta eddig a legkevesebb pontot idén az egész NFL-ben! Ez a Flores nem tűnik rossz HC-nak.
1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
briareos
The Dolphins are now ranked the NFL’s No. 1 defense in points allowed. And I don’t know if there’s literally a single person aside from Dolphins fans who could name more than one — maybe two — starters. No defensive players over 30 years old. Sign of a very promising future.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) November 2, 2020
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
AFC East by point differential:Mondok jobbat, a Dolphins kapta eddig a legkevesebb pontot idén az egész NFL-ben! Ez a Flores nem tűnik rossz HC-nak.
1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
briareos
The Dolphins are now ranked the NFL’s No. 1 defense in points allowed. And I don’t know if there’s literally a single person aside from Dolphins fans who could name more than one — maybe two — starters. No defensive players over 30 years old. Sign of a very promising future.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) November 2, 2020
több mint 4 éve
Kerozin
128
Csak azért nem, mert a díjba már nem számítják bele majd Tuának a Super Bowlon megdobott győztes Hail Mary-jét... 😀 😀lehet de itt nem KELL. Látod a team többi része szépen odatette magát, offense is összeáll majd. Ettől még eddig Tua nem veszélyes Herbert Rookie of the year díjára.Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli
empty taxi
briareos
Szerkesztette: Kerozin
több mint 4 éve
lehet de itt nem KELL. Látod a team többi része szépen odatette magát, offense is összeáll majd. Ettől még eddig Tua nem veszélyes Herbert Rookie of the year díjára.Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli
empty taxi
több mint 4 éve
Justin Herbert disagrees 😊Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊nem az első meccsen kell megváltani a világot 😊
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
Amilyen euforikus volt az elso felido, olyan nulla volt a masodik. Eddig Tua nem csillogott-villogott, de remelhetoleg ennel tobb van benne 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
AFC East by point differential:1. Dolphins +58
2. Bills -1
3. Patriots -31
4. Jets -144
több mint 4 éve
hát tua nem volt tényező egyáltalán, meglátjuk felveszi e a ritmust a további hetekben
több mint 4 éve
i already see the first title tomorrow on the phinsider Tua carry the team on his back for his first win
több mint 4 éve
hát útobbit megszoktuk szóval business as usual, előbbi még lehet kellemes meglepetés.na? mindenki fel van hypeolva? 😀😀 sajnos én nem hype-ot érzek... Be vagyok sz.rva 😀
briareos
Eddig amíg nem kezdett ott volt a tudat, hogy a köv. Dan Marino ott ül a padon.. most, hogy kezd itt a para, és ha megint Chad Henne "éra" jön? 😊
Csabee13
Nem szoktam rápörögni meccsekre, de ezt nagyon várom már 😀
több mint 4 éve
na? mindenki fel van hypeolva? 😀😀 sajnos én nem hype-ot érzek... Be vagyok sz.rva 😀
briareos
Eddig amíg nem kezdett ott volt a tudat, hogy a köv. Dan Marino ott ül a padon.. most, hogy kezd itt a para, és ha megint Chad Henne "éra" jön? 😊
több mint 4 éve
Azért a Rams Def ellen kicsit merésznek tartom a kezdést, de hát: ami nem öl meg - az nagyon fog fájni...No, hatha mégis meglepetes lesz, s marino elokerul.
Paradoxon_MIA
1983-ban a week 6-n, 2020-ban a week 6 utan (+1 bye week).