Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
nagyon kiváncsi leszek a herbert vs tua csatára köv hétenSztem ebből a szempontból a legkomolyabb riválisát győzte le épp az imént.Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alattnem lepődnék meg ha coach of the year lenne idén.
Adirotor
megérdemelten, tegyük hozzá
briareos
empty taxi
több mint 4 éve
Abszolút, alakultok, mint púpos gyerek a prés alatt.Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alattnem lepődnék meg ha coach of the year lenne idén.
Adirotor
briareos
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy mennyi cetlitek van még young talentet hozni.
Future is bright.
több mint 4 éve
Sztem ebből a szempontból a legkomolyabb riválisát győzte le épp az imént.Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alattnem lepődnék meg ha coach of the year lenne idén.
Adirotor
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alattnem lepődnék meg ha coach of the year lenne idén.
Adirotor
több mint 4 éve
Ez meg bejott😀www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwsztem a legizgalmasabb meccsünk lesz a szezonban, kivancsi vagyok mi lesz a gameplan murray-re
kis elemzés a rams elleni D-ről.
Szép szép, de nagyon kiváncsi vagyok cards ellen mit alkotunk mint csapat. Hoznunk kell a meccset ha versenyben akarunk maradni
briareos
Adirotor
több mint 4 éve
Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alatt
több mint 4 éve
nos, azért még mindig nem írnám headline-ba tagovailoa-t. 😊i already see the first title tomorrow on the phinsider Tua carry the team on his back for his first winVentura
ám, azért mostmár végre bemutatkozott szépen.
több mint 4 éve
hát average az átlagos nem? akkor ő biztos nem fogja elcsípniki?Avarage eleg gyors, hogy elcsipje a los korul.www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwsztem a legizgalmasabb meccsünk lesz a szezonban, kivancsi vagyok mi lesz a gameplan murray-re
Szép szép, de nagyon kiváncsi vagyok cards ellen mit alkotunk mint csapat. Hoznunk kell a meccset ha versenyben akarunk maradni
briareos
Adirotor
Ventura
briareos
több mint 4 éve
ki?Avarage eleg gyors, hogy elcsipje a los korul.www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwsztem a legizgalmasabb meccsünk lesz a szezonban, kivancsi vagyok mi lesz a gameplan murray-re
briareos
Adirotor
Ventura
több mint 4 éve
Avarage eleg gyors, hogy elcsipje a los korul.www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwsztem a legizgalmasabb meccsünk lesz a szezonban, kivancsi vagyok mi lesz a gameplan murray-re
briareos
Adirotor
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwsztem a legizgalmasabb meccsünk lesz a szezonban, kivancsi vagyok mi lesz a gameplan murray-re
briareos
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=08yG_irHtKwkis elemzés a rams elleni D-ről.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Amúgy, ha valaki bevállalhatja az NFL-ből full lazán, az pont Fitz, ez a csóka valami szenzációs 😀
több mint 4 éve
m.facebook.com/fuzovelkifele/photos/a.10150117968391431/10157235504641431/?type=3&source=48Thiccmagic
steelwolf
amugy Ford tiszteletére tolta
több mint 4 éve
Reggio1914
1 389
Most mi a baj? Szertáros bácsi odaadta a mosnivalót a mosósnéninek, de az edzésre csak a serdülőcsapat szettje száradt meg. " - Jó lesz Rájen?
- Tessék adni, Marika néni"
😊
több mint 4 éve
Köszönöm. Kis túlzással jelenleg nekünk bárki upgradenektek még upgrade is lehet, bár nem sokat csinált eddig, sztem 400 yardja sincs (ősszesen karrierjében nem idén nyilván).Mit kell tudnunk róla Bria?isaiah ford-ot elparittyáztuk a ... new england-hez.oh baszki
Ventura
briareos
kolok1972
volt idén 1-2 meccs amikor first down machine volt, kritikus elkapásokkal. Gondolom slotba megy
briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
ujabb news:RB deandre washington-t szereztuk meg a Kansas city-tol.
Ár:
Miami kapja: washington, 2021 7. Kör
KC kapja: 2021 6. kor.
Szerkesztette: Ventura
több mint 4 éve
kar hogy nem tudta feljebb tornázni magat. azonban grier-ék kivacsoljak a vasat, s probalnak a jövőre is lehetosegeket krealni. 2022-es 7. koros conditional pick-ert ment. nem üresedett meg helye: malcolm perry, lynn bowden és e héttől fog aktivva valni (felfuggesztes kovetkezteben) antonio callaway, a tehetséges am problemas elkapo.
több mint 4 éve
nektek még upgrade is lehet, bár nem sokat csinált eddig, sztem 400 yardja sincs (ősszesen karrierjében nem idén nyilván).Mit kell tudnunk róla Bria?isaiah ford-ot elparittyáztuk a ... new england-hez.oh baszki
Ventura
briareos
kolok1972
volt idén 1-2 meccs amikor first down machine volt, kritikus elkapásokkal. Gondolom slotba megy
több mint 4 éve
Mit kell tudnunk róla Bria?isaiah ford-ot elparittyáztuk a ... new england-hez.oh baszki
Ventura
briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
isaiah ford-ot elparittyáztuk a ... new england-hez.oh baszki
Ventura