Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
— Murphy McGuire (@Murphy_McGuire) December 6, 2020
szeritnem nem csak grantnél nőtt a respect flores iránt emiatt
több mint 3 éve
szerintem nem, egyik sem volt olyan durva. Howard egyértelműen nem, parker meg hát oké de akkor ne csak ő. pénzbünti enyje benyje. azért egyik sem balhéskansas city, new england, las vegas, buffalo.a peccet már csak becsületből meg kell verni
tudunk még 2-t nyerni? 😊
Ventura
a raiders is meglehet, főleg h megszenvedtek a jets ellen
egy álom lenne a buffalo ellen a csoportgyőzelemért menni az utolsó fordulóban
Kérdés hogy Howardot és Parkert eltiltják e hosszabban
Adirotor
több mint 3 éve
kansas city, new england, las vegas, buffalo.a peccet már csak becsületből meg kell verni
tudunk még 2-t nyerni? 😊
Ventura
a raiders is meglehet, főleg h megszenvedtek a jets ellen
egy álom lenne a buffalo ellen a csoportgyőzelemért menni az utolsó fordulóban
Kérdés hogy Howardot és Parkert eltiltják e hosszabban
Szerkesztette: Adirotor
több mint 3 éve
kansas city, new england, las vegas, buffalo.chiefs jön nekünk 1-el, just sayin 😀
tudunk még 2-t nyerni? 😊
Ventura
talán pats meg raiders, de kurva kemény lesz mindegyik.
buffalo utolsónak pfff csemege lesz
több mint 3 éve
kansas city, new england, las vegas, buffalo.tudunk még 2-t nyerni? 😊
több mint 3 éve
Es a pecc kivagta Ford-otwin trade volt nekünk
Remelem visszajon, nagyon kell a hasznalhato WR
Adirotor
több mint 3 éve
Es a pecc kivagta Ford-otRemelem visszajon, nagyon kell a hasznalhato WR
több mint 3 éve
tua kezdEs gaskin is visszatér
briareos
(Viszont ahmed,breida, washington nem jatszik)
több mint 3 éve
jason Sanders back 2 back player of the month! Mindossze egy kihagyott FG csufitja. 6-szor lotte be 50+ yardrol. Osszesen 40 pontot szerzett.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Allitolag tobb hetet hagy ki Tuafene se tudja most meg azt hozta le beasley h a csapat optimista h cinci ellen tua kezdhet
Adirotor
több mint 3 éve
Allitolag tobb hetet hagy ki Tua
több mint 3 éve
las vegas varánusz elleni mérközés december 26-án esedékes pm 8:15-kor (magyar idő szerint 27-e 2:15).
több mint 3 éve
Ti ki mellett vagytok?W oldalán 😀
steelwolf
Believe In Your 'Fins!
több mint 3 éve
Ti ki mellett vagytok?én a vizilovakkal vagyok
steelwolf
több mint 3 éve
Ti ki mellett vagytok?
több mint 3 éve
A mérkőzés vegen a kommentátor ilyeten mondta:a catalon-lofton páros kb a legalja ennyit kell foglalkozni a véleményükkel.
Flores dontes elott all. Tagovailoanak tapasztalat, fejlődési lehetoseg vagy fitzpatrickal megpalyazni a rajatszast.
Ventura
több mint 3 éve
A mérkőzés vegen a kommentátor ilyeten mondta:Flores dontes elott all. Tagovailoanak tapasztalat, fejlődési lehetoseg vagy fitzpatrickal megpalyazni a rajatszast.
több mint 3 éve
A Honvednak volt egy nagy playhivasa anno reges regen, egy messzi messzi galaxisban a Dolphins ellen. Mikor is BB felallt 1 azaz egy DL emberrel (és 0) a LOSra, es mindenki mas hatul zonazott. Olyat se lacc gyakran. Ez csak ugy eszembe jutott errol.nem mi találtuk ki, new england is tolta ( nem meglepő h mi is próbáljuk) meg pl baltimoreNeve is van, nem tudtam. Nem eloszor tunik fel. Gyakran hallom, mar nincs mit kitalalni. De mindig van. En tenyleg mosolyogtam vegig, nagyon nehez olvasni barmit is, ha amoebazol. Teljesen feldobta a napomat.Egyebkent ki mit szolt a meglepo defensive front tancikalashoz? En nagyokat mosolyogtam, jo ertelemben. Nem latsz ilyet gyakran (sosem). Persze, nem lehet sokat csinalni, mert elfaradnak a vedok, eleg ha hosszu a QB szamolas. Lock ki is szurta.ez az amoeba defense, nyilván van az hátránya amit te is irtál, meg eleve sok yard szitunál nem használható.
De megis latvanyos volt, ahogy mindenki labon allva, ide oda ficergett yardokat a snap elott, azt se tudta Lock eleinte, hogy hany az ora. Kiraly volt!
ulpianus
chargers ellen pl nagyon bejött.
briareos
ulpianus
briareos
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
nem mi találtuk ki, new england is tolta ( nem meglepő h mi is próbáljuk) meg pl baltimoreNeve is van, nem tudtam. Nem eloszor tunik fel. Gyakran hallom, mar nincs mit kitalalni. De mindig van. En tenyleg mosolyogtam vegig, nagyon nehez olvasni barmit is, ha amoebazol. Teljesen feldobta a napomat.Egyebkent ki mit szolt a meglepo defensive front tancikalashoz? En nagyokat mosolyogtam, jo ertelemben. Nem latsz ilyet gyakran (sosem). Persze, nem lehet sokat csinalni, mert elfaradnak a vedok, eleg ha hosszu a QB szamolas. Lock ki is szurta.ez az amoeba defense, nyilván van az hátránya amit te is irtál, meg eleve sok yard szitunál nem használható.
De megis latvanyos volt, ahogy mindenki labon allva, ide oda ficergett yardokat a snap elott, azt se tudta Lock eleinte, hogy hany az ora. Kiraly volt!
ulpianus
briareos
ulpianus
több mint 3 éve
Neve is van, nem tudtam. Nem eloszor tunik fel. Gyakran hallom, mar nincs mit kitalalni. De mindig van. En tenyleg mosolyogtam vegig, nagyon nehez olvasni barmit is, ha amoebazol. Teljesen feldobta a napomat.Egyebkent ki mit szolt a meglepo defensive front tancikalashoz? En nagyokat mosolyogtam, jo ertelemben. Nem latsz ilyet gyakran (sosem). Persze, nem lehet sokat csinalni, mert elfaradnak a vedok, eleg ha hosszu a QB szamolas. Lock ki is szurta.ez az amoeba defense, nyilván van az hátránya amit te is irtál, meg eleve sok yard szitunál nem használható.
ulpianus
briareos
több mint 3 éve
Egyebkent ki mit szolt a meglepo defensive front tancikalashoz? En nagyokat mosolyogtam, jo ertelemben. Nem latsz ilyet gyakran (sosem). Persze, nem lehet sokat csinalni, mert elfaradnak a vedok, eleg ha hosszu a QB szamolas. Lock ki is szurta.ez az amoeba defense, nyilván van az hátránya amit te is irtál, meg eleve sok yard szitunál nem használható.
ulpianus
több mint 3 éve
Egyebkent ki mit szolt a meglepo defensive front tancikalashoz? En nagyokat mosolyogtam, jo ertelemben. Nem latsz ilyet gyakran (sosem). Persze, nem lehet sokat csinalni, mert elfaradnak a vedok, eleg ha hosszu a QB szamolas. Lock ki is szurta.De megis latvanyos volt, ahogy mindenki labon allva, ide oda ficergett yardokat a snap elott, azt se tudta Lock eleinte, hogy hany az ora. Kiraly volt!