Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy - nemileg - hulye kerdes: Ti ha ugy adodik, lecserelnetek Tua-t a gyozelem erdekeben (csak ezen a meccsen). A tapasztalat a fontosabb vagy az - esetleges - PO-ba jutas? 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 3 éve
ford aktiválva. flowers és gesicki game-day decision, de vegyünk úgy hogy nem játszanak. a többiek jó esélyek vannak.az irány adva: bufallo bills.
több mint 3 éve
Gesicki, McCain, Ahmed, Flowers, Grant, Parker, Roberts, Van Noy, Baker = Limited Practice, Questionable.
több mint 3 éve
The Dolphins enter Week 15 with a +85 point differential, positioning Flores’ 2020 team as one of the better units in team history as it relates to outperforming the opposition on the scoreboard. And, if the Dolphins can go +15 in point differential over their final three games, Flores will be joining the Dolphins’ exclusive +100 point differential club.The club only has one member as things currently stand; Hall of Fame coach Don Shula. Shula was able to see his teams score 100+ more points than the opposition ten times over his 26 seasons as the lead man in Miami. Former Dolphins coach Dave Wannstedt came close in 2000 (+97), but that mark came mostly thanks to the team’s best 16-game scoring defense in franchise history (226 points allowed).
több mint 3 éve
Nem is vesues, foleg gesicki, az nagyon csunyan nezett kitegnap DNP ma limitedgesicki limitáltan edzett maes mccain?
parker, grant, breida már tegnap is edzett. van noy és roberts szintén
briareos
Adirotor
briareos
több mint 3 éve
tegnap DNP ma limitedgesicki limitáltan edzett maes mccain?
briareos
Adirotor
több mint 3 éve
gesicki limitáltan edzett maes mccain?
briareos
több mint 3 éve
gesicki limitáltan edzett maparker, grant, breida már tegnap is edzett. van noy és roberts szintén
több mint 3 éve
azért nálam a favorit INT a brent grimes-é (178 cm) volt 2014-ből calvin johnson (196 cm) ellen. www.youtube.com/watch?v=OMKVExVCA-4
www.youtube.com/watch?v=5p7XvyxFWMU
több mint 3 éve
ligur
448
hajj, Maho probalt segiteni nektek, de nem tudtatok kihasznalni. 😊 Tobb INT dobott ezen amecsen, mint eddig osszesen, de szerencsere csak behuztuk. Gratula, jo meccs volt!
több mint 3 éve
flores pressconf sérültekről: too early to tell, medical staff is still evaluatingsérülésekről van vmi még?ma este holnap sztem előbb nem szokott infó lenni
akikre emlékszem: Gesicki, McCain, Parker, A.Jackson, Grant,
meg Tua lába de valszeg az jó lesz
Adirotor
briareos
több mint 3 éve
sérülésekről van vmi még?ma este holnap sztem előbb nem szokott infó lenni
akikre emlékszem: Gesicki, McCain, Parker, A.Jackson, Grant,
meg Tua lába de valszeg az jó lesz
Adirotor
több mint 3 éve
Gesicki az egyik kedvencem, ahogy gondolom sokaknak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
nem hangzik jól:Tua Tagovailoa said he had an opportunity to go see Mike Gesicki after the game and said that "he's really hurting." No update on his status but Tua maybe hinting at significance noting the whole team is "praying for him" and "you hate to see that for someone like him.”
több mint 3 éve
Con: sok a sérült és kikaptunk+turnoverek kár h nem tudtunk élni velük
Pro: a texans is kikapott
Adirotor
tua tetszett egész meccsre nézve.
Howard továbbra is pushol h DPOY conversationban legyen (nem fog nyerni, hacsak nem szerez még 1 intet minden hátralévő meccsen).
kurvára kellenek a playmakerek offensebe
több mint 3 éve
Con: sok a sérült és kikaptunkPro: a texans is kikapott
több mint 3 éve
a remeny az emberiseg mozgatorugoja. - a remeny rabjai -
Three keys to a Miami Dolphins victory: Week 13 vs Kansas City Chiefs
phinphanatic.com/2020/12/13/three-keys-miami-dolphins-victory-week-13-vs-kansas-city-chiefs/
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/dolphins-place-myles-gaskin-on-covid-reserve-running-back-will-miss-week-14-vs-chiefs/fasza... pedig lett volna keresnivalója.
ulpianus
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/dolphins-place-myles-gaskin-on-covid-reserve-running-back-will-miss-week-14-vs-chiefs/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
cikesz
590
Szamomra az egyik legnagyobb momentum, mióta kovetem a csapatot. 🔝Nekem a Mile High Miracle után a legemlékezetesebb, pedig 2008 óta követem a ligát és kötődésem sincs a csapathoz.😃
Two years ago today in Miami… (Dec. 9, 2018) pic.twitter.com/EukCNPkObc
— NFL Throwback (@nflthrowback) December 9, 2020
Ventura
több mint 3 éve
Szamomra az egyik legnagyobb momentum, mióta kovetem a csapatot. 🔝Two years ago today in Miami… (Dec. 9, 2018) pic.twitter.com/EukCNPkObc
— NFL Throwback (@nflthrowback) December 9, 2020
több mint 3 éve
kyle van noy lett afc defensive olayer of the week! ⭐️