Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
A meccset utólag megnézve, az eredmény tudatában nagyon nem értem, hogy is nyerhettük ezt meg 😊Viszont válaszolt Flores is (a tetteivel 😊 ) a korábbi kérdésemre, miszerint ha a győzelem a tét, becserélnétek-e Tua-t. Hát, megtette...
Sajnos, én is kicsit úgy érzem, hogy Tua-nak még van hova fejlődnie (ha tud egyáltalán), de ha valakinél van lehetősége, akkor az most(anában) és itt. Remélhetőleg nem csak egy újabb stat lesz a Miami QB-inak sorában a post-Marino időszakban, hanem végre valaki, akivel lehet tervezni.
Mondjuk úgy, hogy a Flores "picket" sokkal jobban értékelem, mint a Tua-ra költöttet 😊
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 3 éve
Hogy jön ide a Lions?Mindenki a félpályás zászlót nehezményezi csak, de előtte a TD-nél mikor a vonalnál Agholor pont annyira támasztotta ki a védőt, hogy éppen nem érhette el a labdát az elfelejtődött.Nem illik belerúgni a földön fekvő oroszlánba.
ozibozi
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Mindenki a félpályás zászlót nehezményezi csak, de előtte a TD-nél mikor a vonalnál Agholor pont annyira támasztotta ki a védőt, hogy éppen nem érhette el a labdát az elfelejtődött.Nem illik belerúgni a földön fekvő oroszlánba.
ozibozi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
Mindenki a félpályás zászlót nehezményezi csak, de előtte a TD-nél mikor a vonalnál Agholor pont annyira támasztotta ki a védőt, hogy éppen nem érhette el a labdát az elfelejtődött.
több mint 3 éve
bobi0092
4 354
Ilyen esetekre egyébként az ESPN Playoff machine kiváló 😊Nem ugyanaz, mert a Giants NFC csapat, ezért a tie breakerre nincs túl nagy hatása. Jelenleg a főcsoport mérlegünk jobb, mint a Ravensé. Ha nyertük mindkettőt akkor ez így is marad, hiszen a Raiders és a Bills is AFC csapat. Viszont ha kikapunk a Billstől és a Ravens nyer a Bengals ellen akkor a főcsoport mérlegünk meg fog egyezni. És akkor a fentebb vázolt forgatókönyv az érvényes.ez biztos? a playoff bracketekre én máshogy emlékszemAzzal még nincs meg a PO.Mi kell még ma a PO-hoz?Giants W
ThundersNFL
Adirotor
Ha kikap a Ravens, de jövő héten nyer, mi pedig kikapunk a Billstől a Ravens megy a PO-ba.
Ugyanaz a mérleg, ugyanaz a conference mérleg, a közös ellenfél mérleg is megegyezne, és a strength of victory döntene amiben pedig a Ravens jobb.
Nekünk ezen a héten nem lehetett meg fixre a playoff. Tegnap este óta nekünk kb. egyenes kiesés van.
Csabee13
vagy ez változik menet közben is?
az volt, hogy ha nyerjük az utolsó 2 meccset akkor tuti PO
de ha mi is vesztünk 1et meg ők is vesztenek 1-et akkor az ugyanaz mintha mindketten megnyernénk mind a 2 meccset
??
Adirotor
Szopacs, de ez van. BTW ez szezon még úgy is bőven várton felüli lenne.
Csabee13
www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Kell ennél nagyobb elismerés? 😊 😊 😊 I know I’m late but best no look pass of all time 😂😂😂
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) December 27, 2020
több mint 3 éve
Nem ugyanaz, mert a Giants NFC csapat, ezért a tie breakerre nincs túl nagy hatása. Jelenleg a főcsoport mérlegünk jobb, mint a Ravensé. Ha nyertük mindkettőt akkor ez így is marad, hiszen a Raiders és a Bills is AFC csapat. Viszont ha kikapunk a Billstől és a Ravens nyer a Bengals ellen akkor a főcsoport mérlegünk meg fog egyezni. És akkor a fentebb vázolt forgatókönyv az érvényes.ez biztos? a playoff bracketekre én máshogy emlékszemAzzal még nincs meg a PO.Mi kell még ma a PO-hoz?Giants W
ThundersNFL
Adirotor
Ha kikap a Ravens, de jövő héten nyer, mi pedig kikapunk a Billstől a Ravens megy a PO-ba.
Ugyanaz a mérleg, ugyanaz a conference mérleg, a közös ellenfél mérleg is megegyezne, és a strength of victory döntene amiben pedig a Ravens jobb.
Nekünk ezen a héten nem lehetett meg fixre a playoff. Tegnap este óta nekünk kb. egyenes kiesés van.
Csabee13
vagy ez változik menet közben is?
az volt, hogy ha nyerjük az utolsó 2 meccset akkor tuti PO
de ha mi is vesztünk 1et meg ők is vesztenek 1-et akkor az ugyanaz mintha mindketten megnyernénk mind a 2 meccset
??
Adirotor
Szopacs, de ez van. BTW ez szezon még úgy is bőven várton felüli lenne.
több mint 3 éve
Jó közben átnéztem, ha a Giants ellen kap ki a Ravens akkor tényleg nincs PO, ha a Bengals ellen kap ki (amit kétlek) akkor bármit játszunk megvan a POAzzal még nincs meg a PO.Mi kell még ma a PO-hoz?Giants W
ThundersNFL
Adirotor
Csabee13
érdekes
több mint 3 éve
Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.Hasonlo véleményen vagyok, engem sem nyert meg meg. Lehet, hogy a hype, mely őrületesen áradt, azt eredmenyezte, hogy tökéletességet vártak el. Burrow és Herbert stilisztikai sikere sem segit rajta (support ide, vagy oda).
És igen duplán szerencsések vagytok, hogy 1. van egy Fitzmagic aki remek alternatíva és 2. (ez fontosabb) van egy tökös HC Flores személyében, aki meg is meri lépni, hogy QB-t vált, ha látja, hogy nem megy az ifjoncnak. Szerintem egy kézen meg lehetne számolni hányan vállalnák ezt be.
iktriad
Szeretnek bízni, benne, hogy hosszu távon lehet segitsegunkre, s akar meg is leltuk a franchise iranyitojat, s draft huzasoknak, illetve FA igazolasoknak nagyon meg kell segíteni ot (az OL-be masodik, harmadik, negyedik körben is lehet talani megfelelo embert, a top huzasokat használjuk inkabb skill jatekosokra).
Coach flo pedig egyszeruen fantasztikus. Mikor semmi nem indokolt bevallal 4. down-t, fake jatekokat. Nem beszelve az olyan súlyos dontesekrol, mint QB csere (valoban osszetehetjuk kezunk, hogy van opcio).
- ROOKIE Season -
Josh Allen (Buffalo):
11 games (5-6)
52.8%
2,074 yards
10 TD (18 total)
12 int (8 fumbles)
67.9 passer rating, 49.8 QBR
Tua Tagovailoa (Miami):
8 games (6-2)
63.8%
1,359 yards
10 TD (13 total)
2 int (1 fumble)
93.4 passer rating, 58.2 rating
Szerkesztette: Ventura
több mint 3 éve
Azzal még nincs meg a PO.Mi kell még ma a PO-hoz?Giants W
ThundersNFL
Adirotor
Szerkesztette: Csabee13
több mint 3 éve
Egyébként most realizálom, hogy a pick-el amit minkah-ért kaptunk sikerült húzni egy tehetségtelen LT-t, aki semmit nem fejlődikTunsil G-t játszott első évében Alberttel és Pouncey-val közrefogva, nem pedig egy olyan falban amiben 3 rookie kezdő van... (utoljára kb. akkor volt ennyire stabil az O-line) Xavien első évében 7meccsen lépett pályára, 0 int. Nem Howard, Jones kaliberű cornerekkel kellett a kezdőért kűzdeni. Nem slotba szánják szerintem, nem is úgy képzik az egy külön poszt.
A Tunsil trade pickjéből meg húzott grier egy slot cornert akit kijátszik egy tavalyi UDFA.
Adirotor
Türelem. Bízz a Coachban!
több mint 3 éve
Egyébként most realizálom, hogy a pick-el amit minkah-ért kaptunk sikerült húzni egy tehetségtelen LT-t, aki semmit nem fejlődikA Tunsil trade pickjéből meg húzott grier egy slot cornert akit kijátszik egy tavalyi UDFA.
több mint 3 éve
Jó napot! Itt van a Legenda? 😁
több mint 3 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?Giants W
ThundersNFL
több mint 3 éve
Mi kell még ma a PO-hoz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tua lesz a kezdő jövő héten is, szerintem most van az a pont amikor ezt már nem feltétlen kellene erőltetni. Bár remélem már ma meg lesz a PO😀
több mint 3 éve
Normalis esetben rettentoen jot szorakoztam volna ezen a merkozesen. Rengeteg szerencsetek volt, elejetett tiszta int, Gaskin TD, kihagyott XP es ami a vegen tortent arrol ne is beszeljunk. Oriasi volt, de itt valaki eladta a lelket az ordognek. Gratula nektek , es bizom benne , hogy az en csapatom is Playoff resztvevo lesz. Valoszinu 10 ev mulva is emlekezni fogok erre a passzra addigra remelem mar rohogni fogok rajta, sot remelem ez mar az utolso fordulo utan is igy lesz. Nem adtatok fel, megerdemeltetek.szerencséről nem beszélhetünk, a kamu félpályás DPI után szerintem
KeyG
egyébként nem ezen a meccsen múlik, hogy a ravens bejut e vagy sem
több mint 3 éve
Jinx karmabumeráng kurva nagyot tud ütni....Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.Legyen így! És el ne jinxeld itt nekem az utóbbit!
briareos
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.Legyen így! És el ne jinxeld itt nekem az utóbbit!
briareos
több mint 3 éve
nem játszik úgy mint herbert, de nincsen is olyan offense körülötte.te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.
egy olyan öreg QB mint fitzmagic miért lenne franchise QB?
Szerencsések vagyunk, hogy itt van nálunk, hogy amikor a rutintalan, semmi célponttal rendelkező QBnk falba ütközik, akkor be tudjuk hívni a rutinos öreg rókát. Sok csapat ezt tenné, csak nincs meg az opció.
briareos
És igen duplán szerencsések vagytok, hogy 1. van egy Fitzmagic aki remek alternatíva és 2. (ez fontosabb) van egy tökös HC Flores személyében, aki meg is meri lépni, hogy QB-t vált, ha látja, hogy nem megy az ifjoncnak. Szerintem egy kézen meg lehetne számolni hányan vállalnák ezt be.
iktriad
Amit én látok rajta és ami nekem eddig elég, az az h akár meccsen belül is fejlődik, lásd pl pats, ostoba int nyomás alatt, második félidő ugyanaz a szitu és inkább fogja és megfutja a TD-t.
Nekem meggyőzőbb mint tannehill újoncként ( nem magas mérce bevallom), és tanehillnek jobb supporting castja volt eleinte.
Kurva sok örömünk lesz benne, remélem annyi mint nektek lawrenceben.
több mint 3 éve
te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?Sajnos amit látok tőle, az egyelőre nekem kevés egy Top 5 pickről. Még persze nem kell lemondani róla, de nekem egyelőre nem halad jó irányba a fejlődése.
Szerencsések vagyunk, hogy itt van nálunk, hogy amikor a rutintalan, semmi célponttal rendelkező QBnk falba ütközik, akkor be tudjuk hívni a rutinos öreg rókát. Sok csapat ezt tenné, csak nincs meg az opció.
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
KeyG
9 514
Normalis esetben rettentoen jot szorakoztam volna ezen a merkozesen. Rengeteg szerencsetek volt, elejetett tiszta int, Gaskin TD, kihagyott XP es ami a vegen tortent arrol ne is beszeljunk. Oriasi volt, de itt valaki eladta a lelket az ordognek. Gratula nektek , es bizom benne , hogy az en csapatom is Playoff resztvevo lesz. Valoszinu 10 ev mulva is emlekezni fogok erre a passzra addigra remelem mar rohogni fogok rajta, sot remelem ez mar az utolso fordulo utan is igy lesz. Nem adtatok fel, megerdemeltetek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Grat a W-hez. Megvan a franchise QB. Kis szépséghiba, hogy nem Tua... De legalább Flores is látja a problémát.te triád, mit fikázod folyamatosan tua-t?
Klaci79The new “No Look Pass”. 😎
— Matt Hasselbeck (@Hasselbeck) December 27, 2020
iktriad
több mint 3 éve
Klaci79
több mint 3 éve
Grat a W-hez. Megvan a franchise QB. Kis szépséghiba, hogy nem Tua... De legalább Flores is látja a problémát.
Klaci79
The new “No Look Pass”. 😎
— Matt Hasselbeck (@Hasselbeck) December 27, 2020