Miami Dolphins
X now leads all defenders in interceptions and passes defensed, and his completion % allowed (49.4) and passer rating against (48.5) both sit atop the league (PFF).
But please, tell me more about TJ Watt.
- a draftkor szurkoltam, hogy tj. watt-ot húzzuk. nos, a többi történelem. harris nem váltotta be a hozzá füzött reményeket, watt pedig igyekszik bizonyítani.
When many believed losing as many games as possible was the best benefit to them, Brian Flores coached the Dolphins to 5 wins in their final 9 games in 2019.
— Field Yates (@FieldYates) December 28, 2020
They're now 10-5, a win away from the playoffs, the No. 1 defense. And owners of a top 3 2021 pick.
Culture matters.
ráadásul igy 2. körös pick is egy korai, ott még simán bent lesz Harris vagy Etiennecenter lesz jó későbbi körökben is.Center is kéne, de igen már rég nem volt normális falunkmicsoda falunk lenne, atyaégha ez az állás én egy Sewellt is elfogadnékNem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
viszont ugy gondolom, hogy le trade lesz. szeretjük a pickeket halmozni, illetve a rákövetkező évre is termelünk. a jelenlegi 1/5 kiváló tárgyalási lehetőség, és visszamenni 1/10-re nem oly nagy veszteség. nem mellesleg számítok egy meglepetés/meghökkentő játékos trade-re is (inkább out, mint in).
Ventura
briareos
iktriad
BTW, sosem szerettem egy csapat ELLEN szurkolni, ezért olyan rosszul érzem magam, amikor a Texans vereségében vagyok érdekelt 😛
Kerozin
Latest NFL Draft order.
— Tankathon.com (@tankathon) December 28, 2020
I'll look into the super-tied Bengals/Eagles stuff later on.https://t.co/lnbhA07mro
Csak most NE Dion Jordan mostani megfelelőjét húzzátok, ha így marad.
iktriad
Adirotor
briareos
Adirotor
OL WR RB LB első 4 pickből aláirnám
briareos
center lesz jó későbbi körökben is.Center is kéne, de igen már rég nem volt normális falunkmicsoda falunk lenne, atyaégha ez az állás én egy Sewellt is elfogadnékNem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
viszont ugy gondolom, hogy le trade lesz. szeretjük a pickeket halmozni, illetve a rákövetkező évre is termelünk. a jelenlegi 1/5 kiváló tárgyalási lehetőség, és visszamenni 1/10-re nem oly nagy veszteség. nem mellesleg számítok egy meglepetés/meghökkentő játékos trade-re is (inkább out, mint in).
Ventura
briareos
iktriad
BTW, sosem szerettem egy csapat ELLEN szurkolni, ezért olyan rosszul érzem magam, amikor a Texans vereségében vagyok érdekelt 😛
Kerozin
Latest NFL Draft order.
I'll look into the super-tied Bengals/Eagles stuff later on.https://t.co/lnbhA07mro
iktriad
Adirotor
briareos
Adirotor
OL WR RB LB első 4 pickből aláirnám
Center is kéne, de igen már rég nem volt normális falunkmicsoda falunk lenne, atyaégha ez az állás én egy Sewellt is elfogadnékNem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
iktriad
Kerozin
Latest NFL Draft order.
iktriad
Adirotor
briareos
micsoda falunk lenne, atyaégha ez az állás én egy Sewellt is elfogadnékNem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
iktriad
Kerozin
Latest NFL Draft order.
iktriad
Adirotor
ha ez az állás én egy Sewellt is elfogadnékNem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
iktriad
Kerozin
Latest NFL Draft order.
iktriad
Nem jelenleg a tietek az 1/3.Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
iktriad
Kerozin
Latest NFL Draft order.
Nem Jags-Jets-Falcons-Texans a sorrend?Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
iktriad
Szerkesztette: Kerozin
Nem, ha minden igaz 1/3!!! Milyen durva lenne, ha összejönne egy playoff szereplés és mellé egy Top 5 pick. (És a Titansnek NAGYON kell majd a W a Texans ellen.) Nem is emlékszem még csak hasonlóra se.amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
briareos
Szerkesztette: iktriad
amúgy most épp 1/4 nem?parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Ventura
utolsó héten még sok minden változhat a pick értékét illetően
parsons és chase/smith - mind a két oldal megkapja az impact erősítést. 😁ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Edge vagy off ball. Sok mas opcio nincs a mai NFLben a linebackereknek (mmint amik jelentenek vmi erteket egy vedelmnek) 😀ja off ball lb :"D nézd meg a tape-jétlol 😀 egy off ball LB sem ér sztem top 10et, nem hogy top 5ötén innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
FA-n meg jöhet Allen Robinson
Adirotor
Chase ellenben elég raj lenne 😀 vagy picit megmozgatni az állóvizet, és Wilsont berántani Tua mögé 😊
Borbinho
mindent is csinál az az ember
Adirotor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
ja off ball lb :"D nézd meg a tape-jétlol 😀 egy off ball LB sem ér sztem top 10et, nem hogy top 5ötén innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
Chase ellenben elég raj lenne 😀 vagy picit megmozgatni az állóvizet, és Wilsont berántani Tua mögé 😊
Borbinho
mindent is csinál az az ember
Wilson rég nem lesz már bent addigra.lol 😀 egy off ball LB sem ér sztem top 10et, nem hogy top 5ötén innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
Borbinho
Én is nagyon reménykednék amúgy Chase-ben amúgy.
Liverpool Fc
lol 😀 egy off ball LB sem ér sztem top 10et, nem hogy top 5ötén innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
vagy ha bennt van még chase akkor el kell vinni.én innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
meglátjuk izgalmas offseason lesz majd ez is, de megvárom míg kizugunk h agyaljak ezen 😀
én innen egy Parsons-al mennék 1/5-reez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
ThundersNFL
na a browns kikapott a jetstől,Hát, ma megint születtek elb**tt eredmények, köztük a Jets W a CLE ellen
jovő heti Steelers vagy Jax vagy Bengals W -» MIAMI PO
Adirotor
Believe In Your 'Fins!
ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húzniVagy egy letrade és több passzentosat húzni 😁
Adirotor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
jovő heti Steelers vagy Jax vagy Bengals W -» MIAMI PO
ez egy top5 ös pick nekünk a drafton, lehet új bustot húznijobb mint a 3 azóta is kísért dion jordan
Adirotor
Nem, az érdekelt, hogy lecserélnétek-e - legalábbis ezt akartam, ha többértelmű volt a kérdés, akkor sry 😊A meccset utólag megnézve, az eredmény tudatában nagyon nem értem, hogy is nyerhettük ezt meg 😊A te kérdésed nem az volt, hogy kezdetnéd-e? 😊
Viszont válaszolt Flores is (a tetteivel 😊 ) a korábbi kérdésemre, miszerint ha a győzelem a tét, becserélnétek-e Tua-t. Hát, megtette...
Sajnos, én is kicsit úgy érzem, hogy Tua-nak még van hova fejlődnie (ha tud egyáltalán), de ha valakinél van lehetősége, akkor az most(anában) és itt. Remélhetőleg nem csak egy újabb stat lesz a Miami QB-inak sorában a post-Marino időszakban, hanem végre valaki, akivel lehet tervezni.
Mondjuk úgy, hogy a Flores "picket" sokkal jobban értékelem, mint a Tua-ra költöttet 😊
Paradoxon_MIA
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
A meccset utólag megnézve, az eredmény tudatában nagyon nem értem, hogy is nyerhettük ezt meg 😊A te kérdésed nem az volt, hogy kezdetnéd-e? 😊
Viszont válaszolt Flores is (a tetteivel 😊 ) a korábbi kérdésemre, miszerint ha a győzelem a tét, becserélnétek-e Tua-t. Hát, megtette...
Sajnos, én is kicsit úgy érzem, hogy Tua-nak még van hova fejlődnie (ha tud egyáltalán), de ha valakinél van lehetősége, akkor az most(anában) és itt. Remélhetőleg nem csak egy újabb stat lesz a Miami QB-inak sorában a post-Marino időszakban, hanem végre valaki, akivel lehet tervezni.
Mondjuk úgy, hogy a Flores "picket" sokkal jobban értékelem, mint a Tua-ra költöttet 😊
Paradoxon_MIA