Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Megkaptuk a választ 😊 idén még nincs ott a helyünk. Ahogy az eastnek sincs, de valakinek onnan is be kell jutni.elég jó a csapatmorál most is, persze még jobb lenne ha POba mennénk, de ez nem egy búslakodó csapat per pillaz nfc eastnek akkor minek menni PO-ba?Én sem értem az egészet. Win and In a szitu. Ennyi. Ha ezt nem tudjuk behúzni kezdő ide vagy oda, akkor minek menni a PO-ba? 😊Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joMost lehet, hogy én nem értem jól, de rajtatok kívül nem kell senkinek sem győznie, hogy jó legyen, szóval az a kérdés, hogy a Bills meddig játszik kezdőkkel (talán nem túl sokáig), innentől meg eléggé sanszos a PO.
Paradoxon_MIA
Wyatt
Csabee13
egyébként sztem egy PO-ba jutás elég sokat dobna a csapatmorálon
Adirotor
briareos
több mint 3 éve
Reid Sinnett 2020-as FA a San Diegoról van még rosteren, lehet h ő 😀Akkor Tua
Adirotor
1; Különösen vigyázzon magára!
2; Ma ne betlizzen!
több mint 3 éve
yeppReid Sinnett 2020-as FA a San Diegoról van még rosteren, lehet h ő 😀Ki ma a csere QB?Grant inaktív
Parker viszont játszik
Adirotor
briareos
iktriad
Adirotor
több mint 3 éve
Reid Sinnett 2020-as FA a San Diegoról van még rosteren, lehet h ő 😀Ki ma a csere QB?Grant inaktív
Parker viszont játszik
Adirotor
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Ki ma a csere QB?Grant inaktív
Parker viszont játszik
Adirotor
briareos
több mint 3 éve
Grant inaktívParker viszont játszik
több mint 3 éve
elég jó a csapatmorál most is, persze még jobb lenne ha POba mennénk, de ez nem egy búslakodó csapat per pillaz nfc eastnek akkor minek menni PO-ba?Én sem értem az egészet. Win and In a szitu. Ennyi. Ha ezt nem tudjuk behúzni kezdő ide vagy oda, akkor minek menni a PO-ba? 😊Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joMost lehet, hogy én nem értem jól, de rajtatok kívül nem kell senkinek sem győznie, hogy jó legyen, szóval az a kérdés, hogy a Bills meddig játszik kezdőkkel (talán nem túl sokáig), innentől meg eléggé sanszos a PO.
Paradoxon_MIA
Wyatt
Csabee13
Adirotor
több mint 3 éve
az nfc eastnek akkor minek menni PO-ba?Én sem értem az egészet. Win and In a szitu. Ennyi. Ha ezt nem tudjuk behúzni kezdő ide vagy oda, akkor minek menni a PO-ba? 😊Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joMost lehet, hogy én nem értem jól, de rajtatok kívül nem kell senkinek sem győznie, hogy jó legyen, szóval az a kérdés, hogy a Bills meddig játszik kezdőkkel (talán nem túl sokáig), innentől meg eléggé sanszos a PO.
Paradoxon_MIA
Wyatt
Csabee13
több mint 3 éve
Én sem értem az egészet. Win and In a szitu. Ennyi. Ha ezt nem tudjuk behúzni kezdő ide vagy oda, akkor minek menni a PO-ba? 😊Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joMost lehet, hogy én nem értem jól, de rajtatok kívül nem kell senkinek sem győznie, hogy jó legyen, szóval az a kérdés, hogy a Bills meddig játszik kezdőkkel (talán nem túl sokáig), innentől meg eléggé sanszos a PO.
Paradoxon_MIA
Wyatt
Egyébként ha kikapunk akkor CLE,IND,BAL hármasból kellene kikapni valakinek, hogy bent legyünk.
Ez sem lehetetlen. A múlt héten sem adtam volna sokat hogy a 3-ból kettő kikap.
Steelers B csapattal megy, de a Browns-t meg súlytja a covid rendesen, ahogy olvasgatom online meetingek vannak, alig tudnak edzeni.
Bármi lehet még, sokkal jobb szájízzel várnám a WC kört ha elkapnák ezt a hypolt (egyébként tényleg nagyon jó) Billst.
Meccsben voltunk Mahomesék ellen, talán a Bills ellen sem letolt gatyával megyünk.
Szerkesztette: Csabee13
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joMost lehet, hogy én nem értem jól, de rajtatok kívül nem kell senkinek sem győznie, hogy jó legyen, szóval az a kérdés, hogy a Bills meddig játszik kezdőkkel (talán nem túl sokáig), innentől meg eléggé sanszos a PO.
Paradoxon_MIA
több mint 3 éve
Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen joA steelers legyozhetne a brownst ha nem a 2. Sorral állna ki
Paradoxon_MIA
De ők lemondtak arrol hogy mi megverjuk a buffalot szoval már csak azért is verjük el a billst ma😀
több mint 3 éve
Tul nagy eselyunk nincs a PO-ra, ha azt nezzuk, rajtunk kivul kinek kell gyoznie, hogy az nekunk legyen jo
Believe In Your 'Fins!
több mint 3 éve
roberts ugye season endingLB Kamu Grugier-Hill is out and will not travel with Dolphins to Buffalo because of an non covid illness.Miert ki nem jatszik még?
fogyogat LB sor rendesen
briareos
Mjuk orulok h őt nem latom a palyan
Adirotor
több mint 3 éve
LB Kamu Grugier-Hill is out and will not travel with Dolphins to Buffalo because of an non covid illness.Miert ki nem jatszik még?
fogyogat LB sor rendesen
briareos
Mjuk orulok h őt nem latom a palyan
több mint 3 éve
LB Kamu Grugier-Hill is out and will not travel with Dolphins to Buffalo because of an non covid illness.fogyogat LB sor rendesen
több mint 3 éve
A helmet catch-es drive végén a Burressnek hajította fel Manning a lasztit az end zone sarkába, a 6-6 magas elkapó ellen meg nem igazán volt esélye senkinek jump balloknál.helmet catch tyree volt nem burressA new York giants sem allt meg 2007-es szezonban:amúgy HA rájátszásba jutunk, Wild card kör is necces lesz Fitznek szóval ott nem szabad megállni 😀Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos
Csabee13
briareos
Az elozo éve 8-8-ukat javitottak 10-6-ra, majd 5. kiemeletkent csípték el a WC-t. A negyedik kiemelt Tampa bay-t utottek 24-14-re. Divisional korben a cowboys felett gyozedelmeskedtek 21-17-re, majd NFC bajnokok lettek a Packers ellen diadamaskodva OT-ben 23-20-ra. S jott a legendás super bowl az akkor veretlen new england ellen (miami 1972-es veretlen bajnoki menetelése forgott kockan). Nem felejtem, elso SB-m: manning escape, plaxico burres elkapapasok (fejehez szorítva, majd keosbb az end zone-ban).
Wild Card...
Trefakozunk, jókat mosolygunk, de wild card helyrol is tortent mar “csoda”.
S ne feledjuk a szlogent:
A bajnoksagot a védelem nyeri. 🔝
Ventura
briareos
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
helmet catch tyree volt nem burressA new York giants sem allt meg 2007-es szezonban:amúgy HA rájátszásba jutunk, Wild card kör is necces lesz Fitznek szóval ott nem szabad megállni 😀Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos
Csabee13
briareos
Az elozo éve 8-8-ukat javitottak 10-6-ra, majd 5. kiemeletkent csípték el a WC-t. A negyedik kiemelt Tampa bay-t utottek 24-14-re. Divisional korben a cowboys felett gyozedelmeskedtek 21-17-re, majd NFC bajnokok lettek a Packers ellen diadamaskodva OT-ben 23-20-ra. S jott a legendás super bowl az akkor veretlen new england ellen (miami 1972-es veretlen bajnoki menetelése forgott kockan). Nem felejtem, elso SB-m: manning escape, plaxico burres elkapapasok (fejehez szorítva, majd keosbb az end zone-ban).
Wild Card...
Ventura
több mint 3 éve
A new York giants sem allt meg 2007-es szezonban:amúgy HA rájátszásba jutunk, Wild card kör is necces lesz Fitznek szóval ott nem szabad megállni 😀Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos
Csabee13
briareos
Wild Card...
Szerkesztette: Ventura
több mint 3 éve
Kirk Merritt is aktiv rosteren, na rá nagyon kiváncsi vagyok jó lenne látni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
na Bills ellen nem lesz QB controversyPics..ba ! 🤨
Tom Pelissero is reporting that Ryan Fitzpatrick tested positive for COVID-19 and is out for Sunday’s game against the Bills.
szerencsétlen Fitzpatrick... 😕
amennyit ölelkeztek csodálkozom h Tua nem kapta el
briareos
steelwolf
több mint 3 éve
na Bills ellen nem lesz QB controversyPics..ba ! 🤨
Tom Pelissero is reporting that Ryan Fitzpatrick tested positive for COVID-19 and is out for Sunday’s game against the Bills.
szerencsétlen Fitzpatrick... 😕
amennyit ölelkeztek csodálkozom h Tua nem kapta el
briareos
több mint 3 éve
amúgy HA rájátszásba jutunk, Wild card kör is necces lesz Fitznek szóval ott nem szabad megállni 😀Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos
Csabee13
remélem ez most kiszakitja a gátakat és tua career game-et tol
több mint 3 éve
Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos