Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
FloresR
208
Szerintetek ha Penei Sewellt huzzák, akkor ki kerülne ki a kezdő csapatból ki, Robert Hunt vagy Austin Jackson?, Sewell bal oldali Tackle vajon tudna a jobb oldalon is játszani?
több mint 3 éve
www.nooooooooooooooo.com/noooooooooooooooooBazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 4, 2021
empty taxi
briareos
Borbinho
briareos
több mint 3 éve
noooooooooooooooooBazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
briareos
Borbinho
több mint 3 éve
Bazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
briareos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
több mint 3 éve
Report: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Maradhatunk karrasnál, de atlagos volt, azt meg egy jobb ujonc is hozzaKarrasra a 3M/év lehet kicsit kevés lesz sztem. Persze ha tényleg jön a 3. körben egy C pick akk nem is feltétlen kell emelni a tétet.aktuális szerződéséből indult ki sztem, de kérdés mennyire volt az proove and get paid szerződés
empty taxi
briareos
több mint 3 éve
Karrasra a 3M/év lehet kicsit kevés lesz sztem. Persze ha tényleg jön a 3. körben egy C pick akk nem is feltétlen kell emelni a tétet.aktuális szerződéséből indult ki sztem, de kérdés mennyire volt az proove and get paid szerződés
empty taxi
több mint 3 éve
Karrasra a 3M/év lehet kicsit kevés lesz sztem. Persze ha tényleg jön a 3. körben egy C pick akk nem is feltétlen kell emelni a tétet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
igen Van Ginkel a LB sor legjobbja volt!!! várom az elemzéstPff 1. csapatos allpro team:Raekwonból hatalmas állat lesz jövőre, embertelen a fizikuma. Plusz szerintem idén van ginkel is rászolgált arra hogy nagyobb szerepet kapjon. De majd részletes elemzés ahogy én látom a csapatot hét vége fele. Aztán lehet véleményezni😀
Howard és Sanders
Pff all rookie team: Raekwon Davis
Adirotor
briareos
én addig összetettem egy kis Offseason tervet
CUT:
- Gailey takarodjon
-Albert Wilson 5M-t lehet vele spórolni DM nélkül
-Fejedelem: (+1,5M). nem is értem hogy kerül a ligába
-Deiter: ez a pick nagyon mellé ment (+600k)
-Ledbetter (+850k)
-Laird (+850k)
-M. Perry: (+740k) Bowden elvégzi a feladatát és még többet is
-Benito Jones: (+780k)
FA:
19 játékosnak jár le a szerződése:
Távozók:
Breida, Grugier-hill, Biegel, Roberts, Washington, Ford, Hollins, Rudock, Godchaux, Merritt, Munson, Pankey, Fitzpatrick pedig tuti kap munkát valahol
Maradók:
UFA: Karras (3M/év), Haack (2M/év), Frazier (1M/év), Davenport (1M/év)
ERFA : Jamal Perry (ERFA tender), Nik Needham (ERFA tender)
és ráfordulhatunk a szabadügynök piacra 35M Cap Space-el, ami nem túl sok valljuk be, így nálam egy játékos szerepel itt (a mélységet a front7-be meg Floresre bizom 😀)
Érkező(k):
Allen Robinson 3év - 60M,
9 pickünk van 2021-ben a DRAFTom pedig így nézne ki:
3. Penei Sewell T
18. Owusu-Koramoah LB
35. N. Harris RB
50 itt jöhetne egy C vagy G, mondjuk -» Trey Smith
81 itt egy SS-» Nasirildeen
119 Desmond Ridder QB
195 DE bárki
204 DT bárki
252 ILB bárki
2021 SQUAD (nagybetűvel az érkezők)
QB: Tua Tagovailoa, RIDDER
WR: ALLEN ROBINSON, Parker, Bowden, P. Williams, Grant, Hurns
RB: N. HARRIS, Gaskin, Ahmed
TE: Gesicki, Smythe, Shaheen
LT: Austin Jackson, Davenport
LG: Flowers , Kindley
C: Karras, TREY SMITH
RG: Robert Hunt, J. Davis
RT: PENEI SEWELL
DE: Wilkins, Sieler, Strowbridge
NT: R. Davis
DE: Ogbah
WLB: Van Ginkel, Lawson
ILB: OWUSU-KORAMOAH
ILB: Baker, Eguavoen
SLB: Van Noy
CB: Howard,
FS: McCain, Frazier
SS: Rowe, NASIRILDEEN, Brandon Jones
CB: Byron Jones
NCB: Needham, Igbinoghene, J. Perry
ez így 44 játékos
maradék 9: a 3 hátsó draft pickünk + FA + UDFA
Mit gondoltok?
Szerkesztette: Adirotor
több mint 3 éve
Pff 1. csapatos allpro team:Raekwonból hatalmas állat lesz jövőre, embertelen a fizikuma. Plusz szerintem idén van ginkel is rászolgált arra hogy nagyobb szerepet kapjon. De majd részletes elemzés ahogy én látom a csapatot hét vége fele. Aztán lehet véleményezni😀
Howard és Sanders
Adirotor
több mint 3 éve
Sewell olyan szinten szintet emelhet a falon h szvsz no brainer. Még lehet nekem is lenne elég időm dobni.Latható hogy ha nyomás van, tua semmit nem.tud lerakni az asztalra, ezért kell sewellSzerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
1/18 Jeremiah Owusu Koramoah
2/3 Naejae Harris
FA-rol meg johet Allen Robinson
Adirotor
1/3 sewell pipa
1/18 Waddle v Marshall JR (amelyik még bennt van)
2/3 Harris
briareos
alatriste
Adirotor
több mint 3 éve
Pff 1. csapatos allpro team: Howard és Sanders
több mint 3 éve
Latható hogy ha nyomás van, tua semmit nem.tud lerakni az asztalra, ezért kell sewellSzerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
briareos
alatriste
több mint 3 éve
Szerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
briareos
Liverpool Fc
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
több mint 3 éve
Na, mintha az égiek a miami ellen esküdtek volna. 😁Elsonek a buffalo verte cipora a dolphins-t.
Majd felizgattak azzal a nepet, hogy a browns és a colts is akadályba utkozott (elobbi két ponttal nyert a csere csapat ellen, az utobbi pedig 9 perccel a vege elott meg csak 6 pont előnnyel volt az egyik leggyengébb csapat ellen).
Lezaraskent az no 3. Ajandek draft pickunk is veszélybe kerult, hogy 1 perccel a vege elott a houston meg egyenlitett.
Szerintem meg le is huzhatjuk, ha ilyen lehetosegbol nem profitálunk baszunk oda vegre az asztalra (persze azert nem kell a “most vagy soha filozofia!”)na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
Szemely szerint jobban preferalok egy letrade-et 1/10 kornyekere. De ami legfontosabb: offense. playmakers.
A top elkapok kozul máris johet az egyik. RB-nek eloszeretettel irjak harris-t (/etienne-t), bar ugye a pozicio leertekelodott, s ha nincs fal akkor futojatek se lesz oly produktiv.
Ettől fuggetlenul nem OL lenne a masodik, illetve harmadik amire “koltenek”, hanem a labda masik oldala, a védelem. Olybá tunik flores vezerletevel ez a csapatrész lesz a hangsúlyos és a filozófia: labda szerzes.
U.i.: OL-t kesobb is huzhatunk, illetve FA.
több mint 3 éve
Tolem.vihetjuk elso korben is, de a bustokbol mar elegem vanHarris első körben kimegyEz eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
topin
wide open
több mint 3 éve
wide open
158
Harris első körben kimegyEz eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
topin
több mint 3 éve
Nagyon szkeptikus vagyok tuával kapcsolatban, szerintem semmit nem mutatott abból, amit az egyetemen láttunk tőleEz eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
topin
ha Wilsont nem viszik ki elottunk én rárabolnék, aztan lehet hogy csak Gaileyt kell kibaszarintani a csapatból és ő volt a kerékkötő
több mint 3 éve
topin
2 007
Ez eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor