Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.Majd a SB-on nyom egy comeback win-t a padról. 😀
briareos
több mint 3 éve
Ryan Fitzpatrick covid test result came back positive before today’s practice and Dolphins still allowed Tua Tagovailoa to practice today. Seems logical Tagovailoa was not deemed a close contact.
több mint 3 éve
na Bills ellen nem lesz QB controversyAz is kiderült, hogy Jake Rudock lesz Flores Tua ijesztegetője vasárnap.
Tom Pelissero is reporting that Ryan Fitzpatrick tested positive for COVID-19 and is out for Sunday’s game against the Bills.
szerencsétlen Fitzpatrick... 😕
amennyit ölelkeztek csodálkozom h Tua nem kapta el
briareos
Miami signed Jake Rudock to back up Tua Tagovailoa on Sunday. So, no Fitzmagic in relief as the #Dolphins try to wrap up a playoff spot. 60 minutes of Tua Time. https://t.co/a0iTnX9m90
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 31, 2020
több mint 3 éve
na Bills ellen nem lesz QB controversyTom Pelissero is reporting that Ryan Fitzpatrick tested positive for COVID-19 and is out for Sunday’s game against the Bills.
szerencsétlen Fitzpatrick... 😕
amennyit ölelkeztek csodálkozom h Tua nem kapta el
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
DeVante Parker, Bobby McCain, Shaq Lawson and Solomon Kindley all limited in practice today.
több mint 3 éve
Rengeteg kritika éri coach flo’ döntését, hogy tagovailoa-t padoztatta, illetve a tamadokoordinatort, chan gailey-t.Őszintén kinek lett igaza? Ha Tua meg az OC-nek tele van a gatya mert van rajtuk teher akkor padozzanak hátha észbe kapnak mert most derüljön ki hogy mennyire alkalmasak a feladatra amìg van potya 1/5 a kezetekbe mert ott még Qb-zhattok OC-t meg lehet kukázni ha kell.
Staurday, Miami went No Huddle once with Tua at quarterback. Over the previous 3 weeks, the Dolphins were 2nd in the NFL with 65 No Huddle plays and tied for the most ‘succesful’ No Huddle plays (41).
Ventura
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
nem tudom értelmezni ezt a hsz-t de biztos mert fáradt vagyokRengeteg kritika éri coach flo’ döntését, hogy tagovailoa-t padoztatta, illetve a tamadokoordinatort, chan gailey-t.fura helyzet. akkor jó döntésnek látszott, de most mi lesz, ha tua kezd és megint impotens lesz az o, lecseréled? hosszútávon azért mégiscsak ő lenne a franchise qb. a hosszútávú építkezésben ez meg nem sokat segít.
Staurday, Miami went No Huddle once with Tua at quarterback. Over the previous 3 weeks, the Dolphins were 2nd in the NFL with 65 No Huddle plays and tied for the most ‘succesful’ No Huddle plays (41).
Ventura
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 906
Rengeteg kritika éri coach flo’ döntését, hogy tagovailoa-t padoztatta, illetve a tamadokoordinatort, chan gailey-t.fura helyzet. akkor jó döntésnek látszott, de most mi lesz, ha tua kezd és megint impotens lesz az o, lecseréled? hosszútávon azért mégiscsak ő lenne a franchise qb. a hosszútávú építkezésben ez meg nem sokat segít.
Ventura
több mint 3 éve
Rengeteg kritika éri coach flo’ döntését, hogy tagovailoa-t padoztatta, illetve a tamadokoordinatort, chan gailey-t.minden altatás utolsó hétre, első play 75 yardos tua bomba lesz
Ventura
😀
több mint 3 éve
Rengeteg kritika éri coach flo’ döntését, hogy tagovailoa-t padoztatta, illetve a tamadokoordinatort, chan gailey-t.Staurday, Miami went No Huddle once with Tua at quarterback. Over the previous 3 weeks, the Dolphins were 2nd in the NFL with 65 No Huddle plays and tied for the most ‘succesful’ No Huddle plays (41).
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
2020 draft húzások menyire jöttek be? Gondolok, Austin Jackson, Ighoboneghe, Robert Hunt, Raekwon Davis, Solomon Kindley, és a nem draftolt Ereck Flowers, érdekelne a szakértők válaszai, megköszönöm ha valaki válaszolnaEreck Flowers FA-n jött
FloresR
megmondom őszintén én nem voltam oda az első 2 körben jött játékosoktól a draft után (tuán kívül)
Austin Jackson, Igbinoghene és Raekwon Davis is nagy reach volt
Jackson-t az upside miatt húztuk és egyelőre egy átlag teljesítményt nyújt
Igbinoghene játszott az első pár meccsen de nem jól és azóta egy tavalyi UDFA kiszorította a csapatból
Hunt szezon közben lett kezdő és szerintem ő rakta le a legjobb teljesítményt a rookie OL emberek közül
Davis sokat segített abban hogy a futás elleni védekezésünk már a LoS-en fejlődjön (Godchaux-t tökéletesen pótolja)
Kindley egy kisebb steal volt, jól beilleszkedett a falba
Összességében Jackson és Igbinoghene azok akik helyett azon az értéken bőven lehetett volna jobb játékost húzni, egyébként egy tök átlag draft szerintem
Értékelés: B
Szerkesztette: Adirotor
több mint 3 éve
FloresR
208
2020 draft húzások menyire jöttek be? Gondolok, Austin Jackson, Ighoboneghe, Robert Hunt, Raekwon Davis, Solomon Kindley, és a nem draftolt Ereck Flowers, érdekelne a szakértők válaszai, megköszönöm ha valaki válaszolna
több mint 3 éve
Jó eséllyel 1/3 húz a Miami, vajon kit húznak a Drafton?Ha bennt marad akkor szerintem Penei Sewell no brainer
FloresR
több mint 3 éve
vagy mi rajta 😀Szerintem egyszerű a képlet. Ha eltudjuk p.csazni a Billst ott a helyünk, ha meg nem akkor majd jövőre egy kiforottabb csapattal. Én bízok Flo-ban, tetszik a csapat.. 10 win az 10 win.ha azt mondják nekem az elején hogy most a POért megyünk majd, csak röhögtem volnarájuk férne, mert a végső siker eddig elkerülte őket.a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
sztem szurkolok a steelersnek vasárnap
Adirotor
Ventura
én azért szurkolni fogok vasárnap a csapatnak, de számomra már maga a tény h a full teardown utáni második évben utolsó héten még versenyben vagyunk minden várakozást felülmúl.
briareos
sajna a Bills elég nagy falat és a steelers pihentetni fog a kövi meccsen,
érdekes lesz mindenesetre😀
Adirotor
Ha a papírforma szerint alakulna a többi meccs (Steelers, pihentet, tegyük fel Browns nyer.) És mi bejutunk, Tannehill csúnya revenge gamet nyomhat rajtunk 😊
Csabee13
több mint 3 éve
Szerintem egyszerű a képlet. Ha eltudjuk p.csazni a Billst ott a helyünk, ha meg nem akkor majd jövőre egy kiforottabb csapattal. Én bízok Flo-ban, tetszik a csapat.. 10 win az 10 win.ha azt mondják nekem az elején hogy most a POért megyünk majd, csak röhögtem volnarájuk férne, mert a végső siker eddig elkerülte őket.a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
Adirotor
Ventura
én azért szurkolni fogok vasárnap a csapatnak, de számomra már maga a tény h a full teardown utáni második évben utolsó héten még versenyben vagyunk minden várakozást felülmúl.
briareos
Adirotor
Ha a papírforma szerint alakulna a többi meccs (Steelers, pihentet, tegyük fel Browns nyer.) És mi bejutunk, Tannehill csúnya revenge gamet nyomhat rajtunk 😊
több mint 3 éve
igen, és ez mind flores. Ha azt mondja h köv meccsen Sanders irányít arra is azt mondom h ok ő tudja.ha azt mondják nekem az elején hogy most a POért megyünk majd, csak röhögtem volnarájuk férne, mert a végső siker eddig elkerülte őket.a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
Adirotor
Ventura
briareos
Adirotor
Micsoda felüdülés egy ilyen edző a gase-ek, philbinek, sparano-k (nyugodjon békében) stb után
több mint 3 éve
ha azt mondják nekem az elején hogy most a POért megyünk majd, csak röhögtem volnarájuk férne, mert a végső siker eddig elkerülte őket.a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
Adirotor
Ventura
briareos
több mint 3 éve
rájuk férne, mert a végső siker eddig elkerülte őket.a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
a bills jól elpicsázta a petsetTevuton jar az ki azt gondolta, hogy az afc east-ben fellegezhetnek, s vegre évről evre verseny alakul ki a csoportgyozelemert. A kovetkezo 20 evet pedig a buffalo fogja dominalni. 😁
Adirotor
több mint 3 éve
a bills jól elpicsázta a petset sztem szurkolok a steelersnek vasárnap
több mint 3 éve
ne is emlékeztess pls 😀Mi is volt az ido tajt? Hogy illik a kulturankba, nem problémás jatekos? Nos, azota az is kiderult, hogy a legmergezobb, nem normalis ámokfutó ember a csapat vezere, a HC adam gase volt. 😁
briareos
több mint 3 éve
khm...For at least the third time this year, Dolphins summoned Jake Rudock to begin process of five COVID tests over five days. Team is not obligated to disclose if there's an injury to Tua or Fitzpatrick until Wednesday.
több mint 3 éve
Xavien Howard had yet another incredible game on Saturday night. He was targeted on 4 different occasions, breaking up two passes and allowing just a single catch for -1 yards.ne is emlékeztess pls 😀
X now leads all defenders in interceptions and passes defensed, and his completion % allowed (49.4) and passer rating against (48.5) both sit atop the league (PFF).
But please, tell me more about TJ Watt.
- a draftkor szurkoltam, hogy tj. watt-ot húzzuk. nos, a többi történelem. harris nem váltotta be a hozzá füzött reményeket, watt pedig igyekszik bizonyítani.
Ventura