Miami Dolphins
nagy valoszinuseg szerint a houston 6-10 el fejezi be a szezont, ami azt jelenene hogy kb 11-14 körül húzunk az 1. körbenChase kb kizárt. A többiek meg függnek, hogy a draft process alatt kit mennyire szop fel a média. De ha most kéne tippelni egyik azért bent lehet.
szerintetek ez elég a Chase, Waddle, Smith hármasból valamelyikre?
elég trágya a WR helyzet és szerintem Wilsont és Hurnst is megérné cutolni
Adirotor
Liverpool Fc
szerintetek ez elég a Chase, Waddle, Smith hármasból valamelyikre?
elég trágya a WR helyzet és szerintem Wilsont és Hurnst is megérné cutolni
Szerkesztette: Adirotor
koszonjuk szepen. maradunk tisztelettel.
ford back in the house, signed to PS
briareos
here's a side by side comparison of mike gesicki's one-handed catch vs oronde gadsden's one-handed catch. #finsup pic.twitter.com/2xXAhgSWm8
— josh houtz (@houtz) December 7, 2020
Szerkesztette: Ventura
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
az 5 target 23 yard az a bengals meccs, a bold az egész szezonHoward allowed just 23 receiving yards on five targets and quarterbacks have a passer rating of 48.9 when targeting him this season, the best in the NFL.Egesz szezonban csak 5 szer dobtak fele, es 23 yardor kaptak el mellette
csak mert beszéltük meccsen h oké a sok int, de jönnek róla TD-k, rating alapján nem aggódom
briareos
Ezt honnam szedted?
Adirotor
Howard allowed just 23 receiving yards on five targets and quarterbacks have a passer rating of 48.9 when targeting him this season, the best in the NFL.Egesz szezonban csak 5 szer dobtak fele, es 23 yardor kaptak el mellette
csak mert beszéltük meccsen h oké a sok int, de jönnek róla TD-k, rating alapján nem aggódom
briareos
Ezt honnam szedted?
na ez a szégyen nem amit flores csinált 😀lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChez😀 erről most ez jutott eszembe
briareos
twitter.com/NemmyKash/status/634898285489168384
Csabee13
lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChez😀 erről most ez jutott eszembe
briareos
twitter.com/NemmyKash/status/634898285489168384
lehet meztelen felsőtesttel kellett volna bohóckodnia, mert az aztán gecire méltó egy HChezNem pap, hanem HC.Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
— Murphy McGuire (@Murphy_McGuire) December 6, 2020
szeritnem nem csak grantnél nőtt a respect flores iránt emiatt
briareos
Vicc. Persze erinthetetlen a foszer, mert fekete, de ez minden volt csak tiszteletremelto nem. Egy HC nem csinalhat ilyet.
undisputedly
de ugy latszik hogy meg nem heverted ki a hajnali fiaskót, uh egy kis rasszizmus belefer a hetfobe 😉
Adirotor
Ha nem lenne ennyire fekete edzok irant pozitivan elfogult a liga, akkor most nem hoskent unnepelnek, hanem arrol beszelnenek, mennyire szanalmas, hogy egy HC igy reagal.
Az meg aranyos, hogy azzal probalsz odaszurni, hogy a Seahawks kikapott a forduloban. Van olyan erzelmi intelligenciam, hogy ez ne zavarjon kulonosebben 😊
undisputedly
gedam
Nem azert csinalta, mert fekete. Nem az alapulfekvo cselekmeny kivalto okakent jeloltem meg a borszinet, mivel a ketto kozott nincs korrelacio. Ha ertened amit irtam, latnad, hogy en a cselekmeny mediabeli percepciojaval kapcsolatban jeloltem meg, hogy a borszine miatt immunis a kritika alol, mivel az NFL mindent elkovet a kisebbsegi edzok promotalasa es eloterbe helyezese vegett, igy a hivatalos megmondoemberek pusztan a borszine miatt pozitivan diszkriminaljak azzal, hogy nem teszik szova, HC-hoz meltatlan amit muvelt, sot, meg dicserik is a "brotherhood" mentalitas miatt.
Egy HC nem rohanhat at azert, hogy fizikai konfrontaciot kezdemenyezzen, mert ha igy tesz, nem valo HC-nek. Voltak rengetegen aki mas borszinnel nem ugrottak meg a mercet, mert a borszinnek ehhez nincs koze.
undisputedly
briareos
undisputedly
És honnan veszed, hogy fizikai konfrontációt kezdeményezni ment? Ha csak vélelmezed akkor mire alapozod?Én annyit láttam, hogy pipa és átfutott megmondani a magáét. Szépen választékosan sarkítottad meg azt ami valójában történt. Menni fog a büntetés, ahogy anno a gáncsolásért is ment Tomlinnak. Még ki sem derült milyen büntetést kap, de már elkönyveltük, hogy nem elég szigorút, mert kivételznek vele. Fekete üdvöske...
Szerintem, bizony van az a színtű arcátlan, dirty move ami mellett nem lehet elmenni annyival, hogy a bírónak üvölt. Kétszer egymás után tisztán rámenni arra, hogy a fele akkora visszahordót kinyírja, majd a kispadon röhögni miközben ápolják a pályán az "áldozatot" az részemről megér annyit, hogy átmenjek a túloldalra és megkérdezzem azt, hogy: "a kedves mama hogy van?".
Ahogy Topin írta csekket befizeti, a respect meg megvan a csapata részéről a kiállásért.
Csabee13
Nem pap, hanem HC.Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
Vicc. Persze erinthetetlen a foszer, mert fekete, de ez minden volt csak tiszteletremelto nem. Egy HC nem csinalhat ilyet.
undisputedly
de ugy latszik hogy meg nem heverted ki a hajnali fiaskót, uh egy kis rasszizmus belefer a hetfobe 😉
Adirotor
Ha nem lenne ennyire fekete edzok irant pozitivan elfogult a liga, akkor most nem hoskent unnepelnek, hanem arrol beszelnenek, mennyire szanalmas, hogy egy HC igy reagal.
Az meg aranyos, hogy azzal probalsz odaszurni, hogy a Seahawks kikapott a forduloban. Van olyan erzelmi intelligenciam, hogy ez ne zavarjon kulonosebben 😊
undisputedly
gedam
Nem azert csinalta, mert fekete. Nem az alapulfekvo cselekmeny kivalto okakent jeloltem meg a borszinet, mivel a ketto kozott nincs korrelacio. Ha ertened amit irtam, latnad, hogy en a cselekmeny mediabeli percepciojaval kapcsolatban jeloltem meg, hogy a borszine miatt immunis a kritika alol, mivel az NFL mindent elkovet a kisebbsegi edzok promotalasa es eloterbe helyezese vegett, igy a hivatalos megmondoemberek pusztan a borszine miatt pozitivan diszkriminaljak azzal, hogy nem teszik szova, HC-hoz meltatlan amit muvelt, sot, meg dicserik is a "brotherhood" mentalitas miatt.
Egy HC nem rohanhat at azert, hogy fizikai konfrontaciot kezdemenyezzen, mert ha igy tesz, nem valo HC-nek. Voltak rengetegen aki mas borszinnel nem ugrottak meg a mercet, mert a borszinnek ehhez nincs koze.
undisputedly
briareos
undisputedly
És honnan veszed, hogy fizikai konfrontációt kezdeményezni ment? Ha csak vélelmezed akkor mire alapozod?Én annyit láttam, hogy pipa és átfutott megmondani a magáét. Szépen választékosan sarkítottad meg azt ami valójában történt. Menni fog a büntetés, ahogy anno a gáncsolásért is ment Tomlinnak. Még ki sem derült milyen büntetést kap, de már elkönyveltük, hogy nem elég szigorút, mert kivételznek vele. Fekete üdvöske...
Szerintem, bizony van az a színtű arcátlan, dirty move ami mellett nem lehet elmenni annyival, hogy a bírónak üvölt. Kétszer egymás után tisztán rámenni arra, hogy a fele akkora visszahordót kinyírja, majd a kispadon röhögni miközben ápolják a pályán az "áldozatot" az részemről megér annyit, hogy átmenjek a túloldalra és megkérdezzem azt, hogy: "a kedves mama hogy van?".
Ahogy Topin írta csekket befizeti, a respect meg megvan a csapata részéről a kiállásért.
Szerkesztette: Csabee13
Szerintem ez teljesen rendben volt Floresnel. Az NFL megbuntetheti, jogosan, mert nincs keresnivaloja a palyan. De ha a csapat vagy az owner felol kozelitjuk meg ez mint HC zsenialis lepes, amivel igazi leaderkent viselkedik es a csapatok az ilyen palikert mennek tuzbe, az ilyen emberek donteseit fogadja el az oltozo.Patricia a sajátjába rúgott volna vele egyet.
Nem tud a fejere noni senki, de erzik, hogy kiall ertuk a buntetes terhe mellett is. A csapat kohezioja szempontjabol ez +EV.
A csekket meg majd befizeti, mert az jar erte.
topin
Nekem tetszett amit Flores csinált, egyszer lenne ilyen HC-nk. Schwartz volt hasonló mondjuk annak sem lett jó vége. 😀
Nem tud a fejere noni senki, de erzik, hogy kiall ertuk a buntetes terhe mellett is. A csapat kohezioja szempontjabol ez +EV.
A csekket meg majd befizeti, mert az jar erte.
Nem a szakmai alkalmassagat vontam kerdore, hanem a HC poziciohoz meltatlan magatartasat. Egyetertek, en elmondtam amit akartam, ellenerv nem erkezett. Lezarhatjuk.igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
undisputedly
briareos
igen, flores alkalmatlan. na haladjunkEgyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
undisputedly
Egyreszt nem vagyok a pajtid 😊 Habar nem tudom ez megmarad-e benned, mert altalaban igencsak szint alatti amit kommenteles cimen muvelsz, de most megis valaszolok, mert itt jon a mondandom masodik resze.hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
gedam
Szerkesztette: undisputedly
hátpajti, ha neked erről a jelenetről az ugrik be, hogy azért viselkedik így, mert fekete, akkor te rasszista vagy. és pont.Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
undisputedly
Nem rasszizmus. Egy HC ilyet nem engedhet meg maganak. O a frencsajz legfelsobb vezetoje a palyan. Megannyi ilyen eset tortenik egy evben, egy HC 99%-ban visszafogja a csapatat, mert hidegfejjel gondolkodik es max a biroval porol, nem rohan at verekedni a masik csapathoz.sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Adirotor
sztem te is kilennél ha a fiadat 2szer egymás után targetingelnékRespect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
undisputedly
Szerkesztette: Adirotor
Respect? 😀A LOT of respect for this man. I know how Jakeem feels about him, and after something like this, it’ll only reinforce that. https://t.co/EmnDG1XkIG
briareos
kiváncsi leszek mi lesz a chiefs ellen, nyilvan nem varok gyozelmet, de azert jo lesz megnezni mit tudunk a bajnok ellen
Look at #36 Shawn Williams... 🤦 pic.twitter.com/soVdy44sf3
— THEFUTUREISBRIGHT!!!!!!! (@JMia305) December 6, 2020