Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Valszeg ki lenne ütve a cracktől, de persze beszarnék én is
azért beszarnék szembe jönne egy sötét sikátorban pedig nem vagyok egy könnyen megijedős
briareos
több mint 4 éve
azért beszarnék szembe jönne egy sötét sikátorban pedig nem vagyok egy könnyen megijedős
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 4 éve
Mondja ezt egy Cleveland szurker.......Lehet rosszul rémlik de nem tavaly hozatok első körben egy elvileg top talent slot corner-t? Akkor minek is Coleman? Nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek, de idáig kicsit Raiders-es beütésem van. Sok első körös pick, amik semmirekellő player-ekre mennek.Coleman elég korrekt slot CB ennyiért meg pláne, Butler meg Davonhoz képest előrelépés főleg ár/érték arányban. De ez az én véleményem.hát nem tudom coleman meg butler 7milliója mehetett volna a semminél jobb helyrejezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
DM13
Adirotor
DM13
Toto21
több mint 4 éve
tévedszLehet rosszul rémlik de nem tavaly hozatok első körben egy elvileg top talent slot corner-t? Akkor minek is Coleman? Nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek, de idáig kicsit Raiders-es beütésem van. Sok első körös pick, amik semmirekellő player-ekre mennek.Coleman elég korrekt slot CB ennyiért meg pláne, Butler meg Davonhoz képest előrelépés főleg ár/érték arányban. De ez az én véleményem.hát nem tudom coleman meg butler 7milliója mehetett volna a semminél jobb helyrejezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
DM13
Adirotor
DM13
Toto21
több mint 4 éve
Lehet rosszul rémlik de nem tavaly hozatok első körben egy elvileg top talent slot corner-t? Akkor minek is Coleman? Nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek, de idáig kicsit Raiders-es beütésem van. Sok első körös pick, amik semmirekellő player-ekre mennek.Coleman elég korrekt slot CB ennyiért meg pláne, Butler meg Davonhoz képest előrelépés főleg ár/érték arányban. De ez az én véleményem.hát nem tudom coleman meg butler 7milliója mehetett volna a semminél jobb helyrejezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
DM13
Adirotor
DM13
több mint 4 éve
Coleman elég korrekt slot CB ennyiért meg pláne, Butler meg Davonhoz képest előrelépés főleg ár/érték arányban. De ez az én véleményem.hát nem tudom coleman meg butler 7milliója mehetett volna a semminél jobb helyrejezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
DM13
Adirotor
több mint 4 éve
hát nem tudom coleman meg butler 7milliója mehetett volna a semminél jobb helyrejezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
DM13
több mint 4 éve
Na ő kurva szar.Former #Lions CB Justin Coleman has agreed to terms with the #Dolphins on a one-year deal worth up to $2.75 million, per source.aha ne kímélj pls
twitter.com/TomPelissero/status/1372189559988097025
Bria!
Akarod hallani?
Bazzani
briareos
Volt nálunk, de egy normális rendszerben jó lehet.
Sok fumble-t erőszakol ki.
több mint 4 éve
jezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakGodchaux két évre 15 m-t... szerintem örüljél.
Adirotor
több mint 4 éve
karras visszament a petshezseggbol szajba.
Adirotor
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Kamu - Houston - 1y/2,5mHaack - Bills - 3y/5,5m
Az összes maradék FA-nk mehet amerre akar...
több mint 4 éve
jezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknakFlowers évi 10-et egy nem éppen top teljesítményért?
Adirotor
több mint 4 éve
jezus ereje butler 4.25öt kap évente, mi a ráknak
több mint 4 éve
Garantált pénzek.....1. Jets ($341 million)
2. Jaguars ($318 million)
Worst record in NFL since 2016:
31. Jaguars (25-55 W-L)
32. Jets (23-57 W-L)
több mint 4 éve
csak ne fizessük túlkarras visszament a petshezThe #Dolphins are signing former #Patriots DT Adam Butler to a 2-year deal, source said, a familiar face for coach Brian Flores.
Adirotor
érkezik david andrews karras helyett?
briareos
több mint 4 éve
karras visszament a petshezThe #Dolphins are signing former #Patriots DT Adam Butler to a 2-year deal, source said, a familiar face for coach Brian Flores.
Adirotor
érkezik david andrews karras helyett?
több mint 4 éve
karras visszament a petshez
több mint 4 éve
egyike az eredményes slot cornerback-eknek. Elvileg a detroit a scheme fit és a fizetése miatt engedte el. Needham és igbinoghene versenytarsat kap.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Former #Lions CB Justin Coleman has agreed to terms with the #Dolphins on a one-year deal worth up to $2.75 million, per source.aha ne kímélj pls
twitter.com/TomPelissero/status/1372189559988097025
Bria!
Akarod hallani?
Bazzani
több mint 4 éve
Former #Lions CB Justin Coleman has agreed to terms with the #Dolphins on a one-year deal worth up to $2.75 million, per source.twitter.com/TomPelissero/status/1372189559988097025
Bria!
Akarod hallani?
több mint 4 éve
Will Fullernek örülnénk egyébként?szerződéstől függően
Adirotor
több mint 4 éve
Will Fullernek örülnénk egyébként?