Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Kerozin
128
Nyilván egy Dolphins szurkoló sosem vár jobbat a 8-8-as középszernél, de lassan mégis fel kell tenni a kérdést: mit várunk a továbbiakban a szezontól? (Aki helyesen tippel, az kap egy virtuális "Én megmondtam!" kitűzőt, amit büszkén viselhet a köv. szezon kezdetéig.)Én személy szerint már elhiszek egy 10-6-ot, az érhet egy WC-t, most még elsőkörös kieséssel... 😛
több mint 4 éve
Tua három meccsen ugyan annyi W mint a Burrow - Herbert duónak összesen. Innen már nagyon remélem összejön a playoff. Legalább egy rookie QB-nak sikerüljön idén.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
nem volt egy túl élvezetes meccs most jön 3 könnyebb, majd a beárazás a Chiefs ellen
több mint 4 éve
Na uj fejlemenyek Van Noy megis leszEs Callawayt is aktivaltuk
több mint 4 éve
na mostmar biztos, Wilkins és Van Noy nem játszik holnapAz utolsó kontakt után 5nap elvileg a minimum, ha negatív tesztet nyomnak akkor is. De ugye nem publikus, hogy ki akivel kapcsolatban voltak. Feltehetően valamelyik edző. Vasárnap nem lesznek sajnos ez kb. borítékolható.hmm az elég fin(s)csicsak hogy ne legyen minden olyan szép...fasza. mikor is jöhetnének le róla leghamarabb?
"The team announced Thursday it has placed linebacker Kyle Van Noy, defensive tackle Christian Wilkins and wide receiver Matt Cole on the reserve/COVID-19 list."
Csabee13
briareos
Adirotor
Csabee13
Sieler és Van Ginkel pótolja őket
a WR kérdés érdekes lesz, mert gondolom Parker felé játszik majd a FS is, nem beszélve arról hogy Hayward fogja fogni
több mint 4 éve
Az utolsó kontakt után 5nap elvileg a minimum, ha negatív tesztet nyomnak akkor is. De ugye nem publikus, hogy ki akivel kapcsolatban voltak. Feltehetően valamelyik edző. Vasárnap nem lesznek sajnos ez kb. borítékolható.hmm az elég fin(s)csicsak hogy ne legyen minden olyan szép...fasza. mikor is jöhetnének le róla leghamarabb?
"The team announced Thursday it has placed linebacker Kyle Van Noy, defensive tackle Christian Wilkins and wide receiver Matt Cole on the reserve/COVID-19 list."
Csabee13
briareos
Adirotor
több mint 4 éve
hmm az elég fin(s)csicsak hogy ne legyen minden olyan szép...fasza. mikor is jöhetnének le róla leghamarabb?
Csabee13
briareos
több mint 4 éve
csak hogy ne legyen minden olyan szép...fasza. mikor is jöhetnének le róla leghamarabb?
Csabee13
több mint 4 éve
csak hogy ne legyen minden olyan szép..."The team announced Thursday it has placed linebacker Kyle Van Noy, defensive tackle Christian Wilkins and wide receiver Matt Cole on the reserve/COVID-19 list."
több mint 4 éve
Úgy fest ő sem lesz egy long term solution..na prestonra most azt hozták le h csak sprainmégiscsak durvább a láb -> IR
briareos
briareos
több mint 4 éve
na prestonra most azt hozták le h csak sprainmégiscsak durvább a láb -> IR
briareos
több mint 4 éve
ez a kemény, bár nyilván sokat változott a liga azótaThe Dolphins' offense is averaging the second-most points per game (27.8) in franchise history, behind only the 1984 team, which was led by NFL MVP Dan Marino (32.1). That's even more impressive when you consider the 2020 unit does not have a player ranked in the top 20 in rushing yards or the top 30 in receiving yards.
több mint 4 éve
wide open
158
na kövi meccs Chargers, azért végignézve a csapat keretét, nem igazán értem a 2-6os mérleget nálukNézz rá az edzői stábra is
2. számú elkapónk nincs, 3.at elcseréltük new englandbe, Parkernek és Gesickinek keményen fel kell lépnie,
illetve az is kell hogy Byron Jones összeszedje magát, mert amit tegnap leművelt az katasztrófa volt
Adirotor
több mint 4 éve
na kövi meccs Chargers, azért végignézve a csapat keretét, nem igazán értem a 2-6os mérleget náluk2. számú elkapónk nincs, 3.at elcseréltük new englandbe, Parkernek és Gesickinek keményen fel kell lépnie,
illetve az is kell hogy Byron Jones összeszedje magát, mert amit tegnap leművelt az katasztrófa volt
több mint 4 éve
na prestonra most azt hozták le h csak sprainAkkor megy Gaskin mellé, egy körrel előbb szabadul remélhetőleg 😊
briareos
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Lelkes voltam, de valahogy nem hittem, hogy nyerhetünk - de szerencsére nem jött be a félelmem 😊A hangulatot nagyon jól megalapoztuk azzal a Def TD-vel, rájuk rúgtuk az ajtót rendesen 😀 De Murray-től nagyon tartottam, amit az cikázni bír... De végül reggel nagyon kellemes meglepetés fogadott az eredményt látva.
Jó lesz ez, a DEF nagyon el lett találva és az OFF is kezd összeállni - szegény Prestont viszont elvitte a vonat 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Prestonnak ennyi volt az év valszegfasza...
Adirotor
2.év kuka szerencsétlennek
több mint 4 éve
Prestonnak ennyi volt az év valszeg
több mint 4 éve
10 meccs auditiont tolunk tuanakMi volt a pletyka?Grat, a Cards védelme nem tudta tartani a lépést veletek. Tua nagy meglepetés számomra, szerintem nektek is megvan a frencsájz QB.bíztató igen, remélhetőleg shefter befogja a pletykáival.
csongi
briareos
steelwolf
több mint 4 éve
Mi volt a pletyka?Grat, a Cards védelme nem tudta tartani a lépést veletek. Tua nagy meglepetés számomra, szerintem nektek is megvan a frencsájz QB.bíztató igen, remélhetőleg shefter befogja a pletykáival.
csongi
briareos
több mint 4 éve
Grat, a Cards védelme nem tudta tartani a lépést veletek. Tua nagy meglepetés számomra, szerintem nektek is megvan a frencsájz QB.bíztató igen, remélhetőleg shefter befogja a pletykáival.
csongi
több mint 4 éve
Grat, a Cards védelme nem tudta tartani a lépést veletek. Tua nagy meglepetés számomra, szerintem nektek is megvan a frencsájz QB.
több mint 4 éve
Petila
687
Sima Win nektek látva az elmúlt hetek teljesítményét mindkét oldalon...Nem beszélve a coaching különbségekről (Lynn egy inkompetens f*sz)nagyon kiváncsi leszek a herbert vs tua csatára köv hétenSztem ebből a szempontból a legkomolyabb riválisát győzte le épp az imént.Azert ezek a gyozelmek rendesdn koszonhetoek Floresnek, elkepeszto hogy mit csinalt a csapattal 1.5 ev alattnem lepődnék meg ha coach of the year lenne idén.
Adirotor
megérdemelten, tegyük hozzá
briareos
empty taxi
briareos