Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀Ehhez Maka kellett volna, repedtek volna az ablakok. .D
alatriste
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 880
De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀valami ilyesmi lett volna
alatriste
www.youtube.com/watch?v=1y35MKTwvfo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Na adtunk egy kis potya kari ajándékot
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀halottak is felébredtek volna
alatriste
több mint 5 éve
De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
nnntm
932
Hát ez asszem a következő négy karácsonyra elég ajándék, nem? 😀
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Grat a W-hez! Nem semmi TD volt a végére
több mint 5 éve
Baaaaaaaazdmeeeeegg! Ez a vegjatek!!!!!
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
"Adam Gase's decision to trust his defense over his offense twice might have cost his team its season."no meg kenny stills nem kockáztatott s inkább lement a földre. kellett volna az az 1 yard (mert 3. kísérletnél sack lett, mint utóbb kiderült).
ismét felbuktunk saját magunkba. alant, reprezentativ videó
twitter.com/thecheckdown/status/1071838990125326336
Szerkesztette: Ventura
több mint 5 éve
nnntm
932
A mai meccset illetően nincs olyan nagy bizakodás bennem, hogy bármilyen rosszak is vagyunk, a Pets bizony el lesz kapva otthon korai kariajiként 😊Még szerencse hogy ez mostanában garantált ajándék
Howard sincs, valahogy a lendület sem az igazi egy ilyenhez - de ettől függetlenül bitang mód örülnék neki 😀
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
A mai meccset illetően nincs olyan nagy bizakodás bennem, hogy bármilyen rosszak is vagyunk, a Pets bizony el lesz kapva otthon korai kariajiként 😊Howard sincs, valahogy a lendület sem az igazi egy ilyenhez - de ettől függetlenül bitang mód örülnék neki 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Gase amugy nagyon profin tolja, lassan nincs elkapo a csapatnal, aki nem balhezik a helyzete miatt.Volt Parker ugynokenek a kifakadasa, ami tok jogos volt, erre jatszott Parker, allat is volt. Aztan a kovetkezo meccsen mar megint a snapek feleben volt, ahogy azota is, labda nem megy fele sok. Most Stills fesztivalozik, hogy eppenseggel Gase baszik hasznalni ot, raadasul nem kap labdat, pedig rengetegszer jatssza magat tisztara.
Es a tamadojatek nulla. Szoval labdat senki sem kap, a yardok nem jonnek. Gase nagyon profin tolja. Nem mellesleg a Colts elleni meccs is az o szenny hivasain ment el. X-D
több mint 6 éve
Látom sok mindenkit érdekelnek a történések és a meccs.Simán meccsben voltunk, nyerhettünk volna. Én speciel nem számítottam rá, de sajnos megint a rossz faktor jött ki és az offense hívás is sokszor butaságok voltak (ezekből sosem tanulunk).
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
Fontos fantasy kérdés barátokParker, de garanciát nem vállalok 😀
Parker vagy Stills?
shawnka
több mint 6 éve
Chase Allen - Backup/Rotációs playerJake Brendel - Backup
Luke Falk - Camp arm
MarQueis Gray - Kezdő TE
William Hayes - Kezdő DE/DT
Daniel Kilgore - Kezdő G
Josh Sitton - Kezdő C
Vincent Taylor - Phillips cut óta kezdő DT
Albert Wilson - Kezdő WR
Cordrea Tankersley - Kezdő ST/ Backup CB
Ez csak az IR...
És alig van játékos a kezdőben aki nem hagyott ki meccset.. Hát Ádám bácsinak fel van adva a lecke az tuti. Szerencséjére Ross türelmes fickó.. de menetelünk a közepes draftcetli felé szépen lelkesen.
Tannehill megint nem játszik. Nagyon durva szezonzárást kell villantaniuk különben itt balhé lesz.
több mint 6 éve
Szép verést kaptunk megint. Sajnos.Parker-t most már (ki)használni kell. Carroo csak ST volt fenn.
O'Leary jól segít be a gyenge OL-be (elkapása nem volt), de most ő is kevés volt. Kaptunk 2 sacks, 5 TFL és 5 QB hit-et.
A védőfalunk is gyengécske, de itt közrejátszik a sok sérülés.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
Megneztem a masodik felidot - lehet, nem kellett volna.A vedelem nagyon nem allt ossze, csuful hintaba tettek minket sokszor.
Az Amendola passz-TD viszont mokas es szepen kivitelezett volt.
Parkernek szep napja lehetett volna, de nem volt meg az osszhang Brock es kozte 😕
A vegere megint elfaradt a banda, pedig ez is hozhato lett volna.
Believe In Your 'Fins!
több mint 6 éve
Stills nem játszik a Texans ellen. Ez nem túl jó hír. Nem tudom mi lesz így WR poszton. Aktiváljuk Parkert-t v. kipróbáljuk Carroo-t is? Wilson is IR.
Nem túl biztató a helyzet.
több mint 6 éve
Carroo-t felhoztuk PS-ből. 😊Tőle is többet vártam volna, nem hiszem, hogy megváltó lenne. Ezért gondolom, hogy most még jó áron el lehet boltolni Parker-t.
De ha azt nézzük, hogy idén még keletkezne 2.3 milla dead money, jövőre viszont nem, akkor lehet érdemesebb jövőre trade/kivágás.
több mint 6 éve
Tekintve, hogy Wilson megy IR-be nem túl sanszos, hogy elboltoljuk.A Cowboys mar biztosan nem. Egyebkent nekem Parker nagy kedvencem, szerintem ha nincsenek az allando serulesek, akkor hozta volna, amit elvarnak tole, mert tehetsegre ez a csavo abszolut nagy kiraly.Teljesen igaz. Parker pá-pá lesz. Kicsit többet vártam volna egy 1. köröstől. Eleinte nehezen illeszkedett be, keveset használtuk, utána viszont valami elkezdődött. De megint jött egy hullámvölgy és a szájkarate.Hat pedig ebbol biztosan csere lesz. Parker egesz heten fullosan edzett, megis inaktiv volt, az ugynoke meg a tegnapi meccs utan jol kiosztotta Gase-t, hogy hazudik, emg inkompetens es hasonlok.Egyreszt a remenyt, hogy nem kotyavetyeltunk el minden 1st picket...Parker esetén egész pontosan mit is vesztenétek?Kivancsi vagyok, tenyleg kiaruljuk-e Parkert par marek uveggyongyert.Csak nem. Bár én már semmin nem lepődnék meg ennél a Miami vezetésnél. Lásd Miller, Ajayi, Landry stb.
Paradoxon_MIA
danyly
somoskovig
Paradoxon_MIA
Most mar ott van ez a dolog, hogy mindket fel szamara szukseges az elvalas: a Miami edzoi stabja jol lathatoan lemondott Parkerrol, a jatekosnak meg tiszta lap, valahol mashol, ahol uj fejezetet kezdhet.
Stez
A Cowboys és az Eagles érdeklődik élénken (esetleg még a Cards), de az ellenérték még kérdéses. Gondolom túl sokra ne számítsunk. Én sajnálom, mert több lett volna benne.
danyly
Egyszeruen csak keptelen volt harom hetig egeszseges maradni egyhuzamban, igy meg nem lehet normalisan jatszani, raadasul amikor Tannehill-lel epp kezdtek megtalalni egymast, akkor meg Tannehill is allandoan kidolt.
Stez
több mint 6 éve
osweiler fog játszani a houston ellen TNF keretében. tannehill már dobálgat a héten.
több mint 6 éve
A Cowboys mar biztosan nem. Egyebkent nekem Parker nagy kedvencem, szerintem ha nincsenek az allando serulesek, akkor hozta volna, amit elvarnak tole, mert tehetsegre ez a csavo abszolut nagy kiraly.Teljesen igaz. Parker pá-pá lesz. Kicsit többet vártam volna egy 1. köröstől. Eleinte nehezen illeszkedett be, keveset használtuk, utána viszont valami elkezdődött. De megint jött egy hullámvölgy és a szájkarate.Hat pedig ebbol biztosan csere lesz. Parker egesz heten fullosan edzett, megis inaktiv volt, az ugynoke meg a tegnapi meccs utan jol kiosztotta Gase-t, hogy hazudik, emg inkompetens es hasonlok.Egyreszt a remenyt, hogy nem kotyavetyeltunk el minden 1st picket...Parker esetén egész pontosan mit is vesztenétek?Kivancsi vagyok, tenyleg kiaruljuk-e Parkert par marek uveggyongyert.Csak nem. Bár én már semmin nem lepődnék meg ennél a Miami vezetésnél. Lásd Miller, Ajayi, Landry stb.
Paradoxon_MIA
danyly
somoskovig
Paradoxon_MIA
Most mar ott van ez a dolog, hogy mindket fel szamara szukseges az elvalas: a Miami edzoi stabja jol lathatoan lemondott Parkerrol, a jatekosnak meg tiszta lap, valahol mashol, ahol uj fejezetet kezdhet.
Stez
A Cowboys és az Eagles érdeklődik élénken (esetleg még a Cards), de az ellenérték még kérdéses. Gondolom túl sokra ne számítsunk. Én sajnálom, mert több lett volna benne.
danyly
Egyszeruen csak keptelen volt harom hetig egeszseges maradni egyhuzamban, igy meg nem lehet normalisan jatszani, raadasul amikor Tannehill-lel epp kezdtek megtalalni egymast, akkor meg Tannehill is allandoan kidolt.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Teljesen igaz. Parker pá-pá lesz. Kicsit többet vártam volna egy 1. köröstől. Eleinte nehezen illeszkedett be, keveset használtuk, utána viszont valami elkezdődött. De megint jött egy hullámvölgy és a szájkarate.Hat pedig ebbol biztosan csere lesz. Parker egesz heten fullosan edzett, megis inaktiv volt, az ugynoke meg a tegnapi meccs utan jol kiosztotta Gase-t, hogy hazudik, emg inkompetens es hasonlok.Egyreszt a remenyt, hogy nem kotyavetyeltunk el minden 1st picket...Parker esetén egész pontosan mit is vesztenétek?Kivancsi vagyok, tenyleg kiaruljuk-e Parkert par marek uveggyongyert.Csak nem. Bár én már semmin nem lepődnék meg ennél a Miami vezetésnél. Lásd Miller, Ajayi, Landry stb.
Paradoxon_MIA
danyly
somoskovig
Paradoxon_MIA
Stez
több mint 6 éve
erős kijelentés lehet - főképp mindössze két mérkőzés alapján, de osweiler hamarabb adam gase embere mint tannehill. további mérkőzésekre lenne szükség, hogy bizton állíthassuk. mindenesetre látványosabban jobb a dobása.Ez azért tetszett:
Ventura
twitter.com/i/status/1054094382834438144