Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
"Many players would advocate for Darren Rizzi as Dolphins head coach. “He’s very thorough,” Mike Hull said. “He makes great adjustments. He’s intense. He demands a lot of his players.”Ha nagy a gebasz beveti a Death Stare-t 😀
Ventura
több mint 5 éve
"Many players would advocate for Darren Rizzi as Dolphins head coach. “He’s very thorough,” Mike Hull said. “He makes great adjustments. He’s intense. He demands a lot of his players.”
több mint 5 éve
Vance Joseph is lapátra került, nem volt hosszú életű a HC-skodás neki sem...A mai napig nem értem, mit láttak abban az ipsében. Vele kezdődött a Def hanyatlása.. és látványosan. Emlékszem a fals dumára a szuper agresszív def-ről ami nem védekezik hanem támadja a támadókat..
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
Vance Joseph is lapátra került, nem volt hosszú életű a HC-skodás neki sem...
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Azért ha ez igaz, az nagyon durva.Ilyen HC se nagyon volt még nálunk, akit így rühelltek volna a fentiek alapján.
twitter.com/ckparrot/status/1079762763625328641?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1079762763625328641&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thephinsider.com%2F2018%2F12%2F31%2F18162804%2Fformer-miami-dolphins-players-taking-shots-at-adam-gase-firing-head-coach-nfl-fired-twitter
Csabee13
Pedig első évben még elég jól állt a szénája emlékeim szerint...
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Azért ha ez igaz, az nagyon durva.twitter.com/ckparrot/status/1079762763625328641?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1079762763625328641&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thephinsider.com%2F2018%2F12%2F31%2F18162804%2Fformer-miami-dolphins-players-taking-shots-at-adam-gase-firing-head-coach-nfl-fired-twitter
Szerkesztette: Csabee13
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1079791353087868928
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Source: The #Dolphins fired Adam Gase. - Rapoport
több mint 5 éve
Ez a mai meccs “melto” befejezese volt egy ujabb elbaltazott szezonnak.Buffaloban játszani nekünk ugyanaz mint a Patsnek Miamiban.. szezon elején behúzhatod L-nak. Ott mindig ez van.
Nem tudom, mi lesz Tannehill sorsa, de lehet, el kene mar engedni ot (is). A fal ugy szr, ahogy van, a vedelem is inkabb csak fel-felvillant, de a statok alapjan sokkal rosszabbak voltunk, mint kinezett.
Es meg azt nem ertem: ha verjuk a Pets-t otthon, akkor a maradek ket merkozest miert barmoljuk el ennyire rendre?!
Paradoxon_MIA
8-8-at vártam szezon elején az sem lett meg. És legalább 4 meccs volt ahol nem kikaptunk hanem kiütöttek minket gyalázatosan. PO csapatokat elkapunk, top5 draftoló csapatok meg kiütnek. Ez coaching probléma, és Tannehill is végzett, több esélyt nem kaphat.
Ha Ross most nem robbantja fel az FO-t akkor folytatjuk az ördögi kört. Kirakja karácsonyfát marad Gase semmivel nem lesz jobb mint Philbin maradt Ireland repült eset.
több mint 5 éve
Ez a mai meccs “melto” befejezese volt egy ujabb elbaltazott szezonnak. Nem tudom, mi lesz Tannehill sorsa, de lehet, el kene mar engedni ot (is). A fal ugy szr, ahogy van, a vedelem is inkabb csak fel-felvillant, de a statok alapjan sokkal rosszabbak voltunk, mint kinezett.
Es meg azt nem ertem: ha verjuk a Pets-t otthon, akkor a maradek ket merkozest miert barmoljuk el ennyire rendre?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
"The 2018 Dolphins defense has allowed the most total yards in franchise history." (6150+ yard)
több mint 5 éve
cbs jelentés szerint nem lesz tüzelve adam gase (HC) és chris grier (GM). ellenben mike tannenbaum (vice president of football operations) igen.
több mint 5 éve
Miracle hangoveresekből a Jax jött ki jobban
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
😀 vajon az öreg rárepül a John Jim valamelyikére megint? Nagyon azt suttogják, hogy itt lesz pár munkanélküli.mindenképpen kell, hogy legyen legalább egy szignifikáns változás (bár jobb lenne több). ha látta valaki a meccset, kiválóan lett prezentűlva, hogy a védelem az egyik legjobb formáját mutatta a szezonban. a pass rush-unk nagyon bivaly volt, a futásokat is jól védekeztük. a támadó oldal volt híg fos. ezt az irányító játékot egy kevésbé megbecsült
Csabee13
több mint 5 éve
😀 vajon az öreg rárepül a John Jim valamelyikére megint? Nagyon azt suttogják, hogy itt lesz pár munkanélküli.
több mint 5 éve
nem lett volna más a feladat, mint a nem éppen jó formában levő jacksonville jaguars-t legyűrni. az offense és a defense bizonyos statisztikákban az liga alsó harmadába vagy az utolsó helyein tanyázik. 'hill-től sem kell már csodát várni. 30 éves, s a remek játszópajtásak ellenére is (védelmet is beleértve) mégsem jutottunk vele sokkal előrébb. előszeretettel húzzák elő a lapot, hogy otthon jól játszunk (11-1), de csak, hogy enyhítse az űrt, mit a középszerűség okoz- természetesen nem 'hill a probléma forrása. mindössze, csak teljesen új alapokra kellene helyezni az egészet. vagy gase válassza ki az irányítóját (nekem mindig is gyanús volt tannehill jelenléte; elkapókra-futókra lehet a legkevésbé panasz, az OL mindig is foghijjas) vagy gase távozzék. burke nem váltotta meg a DC reményeket és amúgy is csak a rendszer miatt maradt, s lépett elő: #bringbackvancejoseph
twitter.com/davehydesports/status/1076954065094012928
Szerkesztette: Ventura
több mint 5 éve
Ahogy várni lehetett, Howard megy Orlandoba a Pro Bowlra.Tőle nehéz is lenne elvitatni.
twitter.com/MiamiDolphins/status/1075196994937851904
iktriad
több mint 5 éve
Ahogy várni lehetett, Howard megy Orlandoba a Pro Bowlra.twitter.com/MiamiDolphins/status/1075196994937851904
több mint 5 éve
Én is fel vagyok háborodva magamon 😊Szerintem a Giants elleni SB-n észre sem lehetett venni, sőt, inkább azt mondtam volna, hogy a New Yorknak szurkol, de ugyanez volt a Vikings elleni meccsünknél is, szóval nem érzem ezt jogosnak.De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀Én Márk rezignált halk TD bemondására lettem volna kíváncsi.
alatriste
Matthew99
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerintem a Giants elleni SB-n észre sem lehetett venni, sőt, inkább azt mondtam volna, hogy a New Yorknak szurkol, de ugyanez volt a Vikings elleni meccsünknél is, szóval nem érzem ezt jogosnak.De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀Én Márk rezignált halk TD bemondására lettem volna kíváncsi.
alatriste
Matthew99
Mindettől függetlenül teljesen megérdemeltétek a győzelmet, mert amelyik csapat ennyire nem tud lezárni egy igazából többször is megnyert meccset, az megérdemli a vereséget a végén, még ha kurva bosszantó is volt az egész számomra *keserédesmosolygósfej*
több mint 5 éve
Na adtunk egy kis potya kari ajándékotNehezen enyhül a harmadfokú égés okozta fájdalom, megértem én és valahogy meg kell magyarázni...
ThundersNFL
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Ez nem kari ajándék. Jobbak voltunk és kész.Egyébként nálam mindig az az idény csúcspontja, amikor a Pats kikap tőlünk.
Újra itt van.
És nem is akárhogyan. Ha-ha.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 5 éve
13.Rulez
25
Na adtunk egy kis potya kari ajándékotJa persze, mert a Dolphins nem adott potya kari ajándékokat és 7 pontot a sokkal nagyobb potya kari ajándék Punt blokkokkal.
ThundersNFL
több mint 5 éve
A TD utani unneplesnel szerintem akkor se lett volna nagyobb orjonges, ha az SB-t nyerttuk volna meg 😊Brutal hangulat volt akkor ott
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
De kár, hogy ezt a meccset pont nem a sporttv adta. Meghallgattam volna Ricsi intonációját a TD-re. 😀Én Márk rezignált halk TD bemondására lettem volna kíváncsi.
alatriste
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.