Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Azért Shermanről fontos tudni h 6 évig volt HC GB-ben és ezidő alatt 4x PO-ba mentek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
mert például sherman 4 éve nem is volt a ligában. egyetemen volt. esetleg ott mit mutatott?Ventura
Legtöbb vereség úgy, hogy szünetben még vezettek több mint 1 TD-vel.Höri
Flynn képzeletbeli vetélytársat kap Tannehill személyébenJJ
http://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Tannehill

Hát érdekes felvetés , inkább sok oldalunak mondanám... de mint franchise QB ? Ez még viccnek is gyenge 😉

több mint 12 éve
The Miami Dolphins have agreed to terms on deals that will make Mike Sherman and Kevin Coyle their respective offensive and defensive coordinators, league sources said Friday.

Na akkor már tény....DM13
na most ezek az úriemberek mit tudnak felmutatni, azon kívül, hogy barátok? mert például sherman 4 éve nem is volt a ligában. egyetemen volt. esetleg ott mit mutatott?Ventura
Nem sokat ... meg is köszönték neki.

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
mert például sherman 4 éve nem is volt a ligában. egyetemen volt. esetleg ott mit mutatott?Ventura
mit mondasz? imádkozzunk, hogy jól süljön el a trió houseparty-ja?

jól értem, hogy nem éri be moore-al? tán nagy spanok lettek flynnel? 😀
Brandon Marshall revealed at the Pro Bowl that he's reached out to free agent Matt Flynn about the possibility of signing with the Dolphins.
"Matt is available," Marshall said. "We've talked. I reached out to him." Marshall observed that Matt Moore did an "outstanding job" late in the 2011 season, but is hoping the Dolphins find a quarterback who can take them to the next level. "We need someone who is going to grab a hold of our offense, hold everyone accountable and be that leader," said Marshall.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Flynn képzeletbeli vetélytársat kap Tannehill személyében

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Legtöbb vereség úgy, hogy szünetben még vezettek több mint 1 TD-vel.

több mint 12 éve
The Miami Dolphins have agreed to terms on deals that will make Mike Sherman and Kevin Coyle their respective offensive and defensive coordinators, league sources said Friday.

Na akkor már tény....DM13
na most ezek az úriemberek mit tudnak felmutatni, azon kívül, hogy barátok? mert például sherman 4 éve nem is volt a ligában. egyetemen volt. esetleg ott mit mutatott?

több mint 12 éve

Na akkor már tény....

több mint 12 éve
Ha jól gondolom 4:3-nál jobban működik a passrush. Vagy nem?RunRickyRun
én úgy emlékszem a 3:4 a passzrush, míg a 4:3 inkább a rush defense - mármint az erőssége
ha így igaz akkor viszont fajinul megküldtük, mert 3-4-el a 3.-ok voltunk rush defense tekintetében liga szinten 😊

3-4 defense dióhéjjban
http://amerikaifootball.blogspot.com/2010/06/alap-vedelmi-felallasok-diohejban-3-4.html

under/over 4-3 dióhéjjban:
http://amerikaifootball.blogspot.com/search/label/4-3%20defense

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
nem annyira tetszik ez a "baráti hálózat" - ha jól értettem. de ez nagyjából várható volt. új hc, új banda, a régi haverok a grundról újra összeállnak. nem érdekel, testvérek is lehetnek, csak legyen eredmény!Ventura
Ez a baráti hálózat nálunk sem nagyon akart összejönni.Bondi
olyan mintha beprotezsálunk minden jó barátot a jóba
philbin és sherman elvileg barátok, coyle pedig egy távolabbi barát. a 3 fontos poziciót a gang tartja össze (hc-oc-dc)😀Ventura
Ahogy írtad, ha jól működnek együtt miért ne!
A 4:3-ra váltás számomra is megkérdőjelezhető, hisz nagyon jól működött a régi. De biztos megvan az oka annak is. De lehet csak annyi hogy az új Dc azt szereti 😊
Ha jól gondolom 4:3-nál jobban működik a passrush. Vagy nem?

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
nem annyira tetszik ez a "baráti hálózat" - ha jól értettem. de ez nagyjából várható volt. új hc, új banda, a régi haverok a grundról újra összeállnak. nem érdekel, testvérek is lehetnek, csak legyen eredmény!Ventura
Ez a baráti hálózat nálunk sem nagyon akart összejönni.Bondi
olyan mintha beprotezsálunk minden jó barátot a jóba
philbin és sherman elvileg barátok, coyle pedig egy távolabbi barát. a 3 fontos poziciót a gang tartja össze (hc-oc-dc)😀

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem tudom hogy lesz de az NT kérdés nem is olyan veszélyes szerintem, nekünk ha létezne is ilyen eddig sem kellett sztár NT. Egyszerűen egy technikás iparos, az meg nem akkora nagy gáz.
Hogy mi lesz 4-3-ban pedig (ha az lesz lutri) Nem tudjuk mit játszik majd a védelem.

Így megválaszolva amit kérdeztél, simán lehet hogy Sollal nem lesz hosszabbítás.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Én amúgy sosem értem ha működik egy védelmi szisztéma egy csapatnál, nagyjából megvannak az emberek is, minek váltani?Delonso_
Ezek szerint nem csak én vagyok evvel így.DM13
Az mennyire lehetséges, hogy Solieil-el nem lesz hosszabbítás, és ahelyett hogy NT hoznánk inkább csinálnak egy valaki/Odrick/Starks/Wake négyest, és mögöttük meg maradna Burnett/Dansby/Misi?
Nem tűnik gyengének, de kérdőjel, hogy ki jönne a falba, meg Burnett ugye ILB.Geeri
Dansby 4-3-ban ink OLB, legalább is anno Arizonában az volt, szal ink Burnett lenne a Mike szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Én amúgy sosem értem ha működik egy védelmi szisztéma egy csapatnál, nagyjából megvannak az emberek is, minek váltani?Delonso_
Ezek szerint nem csak én vagyok evvel így.DM13
Az mennyire lehetséges, hogy Solieil-el nem lesz hosszabbítás, és ahelyett hogy NT hoznánk inkább csinálnak egy valaki/Odrick/Starks/Wake négyest, és mögöttük meg maradna Burnett/Dansby/Misi?
Nem tűnik gyengének, de kérdőjel, hogy ki jönne a falba, meg Burnett ugye ILB.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Ezek szerint nem csak én vagyok evvel így.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nah, alakul.
A coordinátorok személye szerintem jó.
A kérdés az akkor most mi lesz a QB helyzettel?
Sherman gondolom rácuppanna Thillre, nekem Peyton kéne, de Flynn is megszerezhető.

Én amúgy sosem értem ha működik egy védelmi szisztéma egy csapatnál, nagyjából megvannak az emberek is, minek váltani?
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Ez a baráti hálózat nálunk sem nagyon akart összejönni.

több mint 12 éve
nem annyira tetszik ez a "baráti hálózat" - ha jól értettem. de ez nagyjából várható volt. új hc, új banda, a régi haverok a grundról újra összeállnak. nem érdekel, testvérek is lehetnek, csak legyen eredmény!

több mint 12 éve
Mark Duffner Jax LB coach lenne az új AHC. Bowles-ra nem tart igényt Philbin, amit sajnálok, de érthető lépés az ő helyében.

több mint 12 éve
Úgytűnik jön Sherman Philbin mellé off kordinátornak mert nem kapta meg Tampában a vezető edzői állást! Hú de kivi leszek a jövő szezonra mit hoznak össze, főleg ha jön még Flynn is!!! Tényleg Greenbay leszünk, vagy csak egy gyenge utánzat! 😉

Former NFL head coach Mike Sherman and Cincinnati defensive backs coach Kevin Coyle – who possess a combined 69 years of experience – are poised to be named the Dolphins’ offensive and defensive coordinators, respectively, barring any unexpected last-minute issues, multiple sources said.

Though nothing had been signed as of Thursday evening, Philbin wants to hire both, and both want to be here.

Sherman, who met with Philbin on Thursday, had been a finalist for the Tampa Bay head coaching job that was filled by Rutgers’ Greg Schiano on Thursday. The Bengals were expecting Coyle to take the Dolphins’ job.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/26/dolphins-making-change-to-4-3-defense/

4-3?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A Dolphins source tells the Miami Herald that the team's offseason priority is to acquire Peyton Manning.
It makes us wonder if the Colts might pay Manning's March 8 roster bonus and try to swing him to the Dolphins in a trade. Per the Herald, the Dolphins have not even shown preliminary interest in free agent Matt Flynn. The Fins apparently believe they have a roster ready to compete for Super Bowls after the addition of a franchise quarterback. Even if it's only a quick fix.

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Philbin nem tartja meg Bowles-t mint DC-t:
http://eye-on-football.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22475988/34559324
ez azért érdekes, mert McCoy úgy gondolta azért nem lett végül mégse övé az állás, mert nem akrta Bowles-t...

szerk:
És helyette Bengals secondary coachot Kevin Coyle-t interviewoljátok.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8264728d/article/bengals-coach-coyle-to-interview-with-dolphins-on-wednesday

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Dolphins NT Paul Soliai has been named to the AFC Pro Bowl roster! Soliai was a key force in the middle of a Dolphins defense that finished 3rd in the NFL against the rush.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
És az miért baj, ha ezegyszer jó döntést hozott?
Ha pedig Peyton a régi formájában játszik, nemhogy PB esélyesek vagyunk hanem akár ennél is több. Nézd meg hol volt a Colts vele és nélküle. Nem egyszemélyes játék, de PM nem i s egy személy, hanem a valaha volt egyik legjobb irányító, ha nem a legjobb.Delonso_
egy 80-90%-os Manning egy álom lenne 😊
Kétlem hogy idekerül, de ne legyen igazam. Annyi irányítónk volt már Dan The Man óta, hogy számomra már igazából teljesen mindegy ki irányít, csak nyerjünk.
Ok: Brady ne legyen.

vagy dirty sanchez