Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
te nem vagy köztükrespectvv4laci
Bria cimbike Mi a véleményed az új HC-ról én az ő munkásságát pont nem ismerem tudnál 1kis zanzát irni papa?respectvv4laci
nincs több kérdésemHurka
már rendeztük PM-be a nézeteltérést ezért ez a nyájas megszólitás a részemrőlrespectvv4laci
1.nem emlékszem h bármit is rendeztünk, volna,.
2. a nyájas megszólításaidat tartogasd a haverjaidnak, én nem vagyok az.
3. Köszönjük hogy benéztél, de haladj tovább, nincs itt semmi látnivaló

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
És az miért baj, ha ezegyszer jó döntést hozott?
Ha pedig Peyton a régi formájában játszik, nemhogy PB esélyesek vagyunk hanem akár ennél is több. Nézd meg hol volt a Colts vele és nélküle. Nem egyszemélyes játék, de PM nem i s egy személy, hanem a valaha volt egyik legjobb irányító, ha nem a legjobb.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Csak a Höp-höp megint! 😀
De senki ne zavartassa magát ez csak a Dolphins topic...

A Payton dolog régóta beszédtéma.. talán úgy a szezon közepe óta.. Egyesek azt mondták, hogy feltétlenül meg kell szerezni ha lehet. Én meg azon az állásponton vagyok, hogy az attól függ mi az ára... ha FA lesz lenyeli a Cap 20%-át egymaga(legalább), most kit(kiket) cutoljunk érte? Ha megtartják és trade akkor meg simán kérnek érte annyit amiért fel is tradelhetünk RG-ért szerintem. De ahogy Philbin lett a HC, úgy Payton-ra is simán rá fog repülni az öreg Ross mert fényesre akarja nyalni a fanok se..ét. Ne értsetek félre, de ki szerint nem játszott szerepet Ross döntésében az, hogy mindenhol 90% azt mondta hogy Philbin jöjjön? (Én is őt favorizáltam)

Szóval lesz még Manning téma szerintem... Csak 2 év múlva ne az legyen mint a Favre watch volt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elég sok képzelt cimbid van haverbriareos
Bria cimbike Mi a véleményed az új HC-ról én az ő munkásságát pont nem ismerem tudnál 1kis zanzát irni papa?respectvv4laci
nincs több kérdésemHurka
már rendeztük PM-be a nézeteltérést ezért ez a nyájas megszólitás a részemről
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Az volt, hogy rámennétek Peytonra, ha lehetséges?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
nincs több kérdésemHurka
Szted buzi vagy csak retard? 😀szaba
is-is?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nincs több kérdésemHurka
Szerintem még mindig valakinek az álnickje.
Nem tűnik butának csak direkt retardnak.Delonso_
Thx az elsőfeléért . És vszinuleg jelentem a másodikat. Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre , jó lenne ha nem offolna mindenki
több mint 12 éve
nincs több kérdésemHurka
Szerintem még mindig valakinek az álnickje.
Nem tűnik butának csak direkt retardnak.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
nincs több kérdésemHurka
Szted buzi vagy csak retard? 😀
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
de te se cimbi hogyhogy ma ilyen jó kedved van tesó? morci szoktál lenni itt az eredménykövetőberespectvv4laci
elég sok képzelt cimbid van haverbriareos
nincs több kérdésem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bria cimbike Mi a véleményed az új HC-ról én az ő munkásságát pont nem ismerem tudnál 1kis zanzát irni papa?
több mint 12 éve
The Palm Beach Post expects new Dolphins coach Joe Philbin to give a "serious look" at hiring former Packers coach Mike Sherman as his offensive coordinator. Sherman was who hired Philbin in Green Bay, making him an assistant offensive line coach in 2003. The two are apparently close friends, and coached together as far back as the late 1970s. Sherman is also under consideration for the head-coaching job in Tampa Bay, but landing in Miami seems far more likely.

több mint 12 éve
jó hát nem egy eager pofa... néha azért felcsillant a szeme, de valszeg erősen benne van még a családi tragédia

edit:

meg ez azért szép volt tőle:
Today we are embarking on a journey to return this team back to the top of the National Football League...we will attack the voyage with passion, energy and enthusiasm in our quest to bring the Lombardi Trophy back to South Florida.”

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
hát megvolt a pressconf.... szokásos dicsérgetések, meg kulcsszavak, stb stb... ha nem hallottam volna ezt rengetegszer az elmúlt években (weinstache, satan, cameron, sparano) akkor talán jobban megfogott volna.

Bízzunk a legjobbakbanbriareos
öhmm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezt én is így gondolom.

Dolphins owner Stephen Ross says the team's top offseason priority is finding a franchise quarterback.
Unlike last offseason, it doesn't sound like the Dolphins will be willing to fall back on Chad Henne, who is a free agent. Fellow free agent Matt Flynn will almost certainly be the Dolphins' top choice to replace Henne, but they also figure to be heavily connected to Baylor QB Robert Griffin III.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ez volt aztán az izgi HC hajsza 😛
Mostmár csak OC meg DC kell, ez utóbbira Bowles-t interjúvolják.

Henne nyilvánvaló, hogy nem kap olyan szerződést, amilyet szeretne. Ha szerencséje van, akkor valahová elviszik kezdeni, de valószínűbb, hogy ez a sérülés megtörte szegény felfelé induló karierjét.
Moore számomra megfelelő lenne, de látni kell, hogy messze van az elite szinttől. De Flacco is, Smith is, és mégis főcsoportöntőt játszanak. Mert van védelem+futójáték.

A futáshoz Thomas nem túl biztos opció, Bush-tól meg mindenki jobban jár, ha nem vár még egy ilyen egészséges szezont, tehát kell majd valaki FA piacról. Habár Marcus Thigpen-re kiváncsi vagyok.

A védelemből Soleil nem fog jobb ajánlatot kapni annál, mint amit visszautasított, tehát kelleni fog egy NT. Kell egy OLB is. És még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy kiemelkedő safety se ártana. Passz ellen gyengék vagyunk.

A támadófalból Carey öreg, Colombo szutyok. Vagyis kell egy egész jobb oldal. RG akár Jerry is lehetne, de RT kell. És nem egy Colombo 2.0!

Nyilván nem lehet mindet a draftról, amit ott nem sikerül, azt FA-kel pótólni. Meg UDFA-k közül szemezgetni, hátha.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
hát megvolt a pressconf.... szokásos dicsérgetések, meg kulcsszavak, stb stb... ha nem hallottam volna ezt rengetegszer az elmúlt években (weinstache, satan, cameron, sparano) akkor talán jobban megfogott volna.

Bízzunk a legjobbakban

több mint 12 éve
Ross:

a 6 jelöltből 1 kivételével mindenki lelkes volt 😂

edit: amúgy a nagyfőnök szokatlanul vontatottan beszélt, nem volt a topon

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/01/at-4-pm-today-the-dolphins-will-introduce-joe-philbin-as-their-new-head-coach-and-one-assumes-theyll-explain-why-they-picke.html

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
22.00kor sajtótájékoztató Philbinnel a Dolphins.com-on ha valaki ráér nézhetné, nekem "sajnos" a Shrine Gamet kell néznem
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Mondjuk Philbin a west coast offense híve, úhogy nem valószinű hogy RG3 lesz belőle. Ami annyiból jobb hogy nem kell lemennünk érte a drafton és értékes draft poziciókat buknunk rajta.RunRickyRun
én azt mondom amit leírtam. ha megszereznénk flynn-t, akkor lenne 2 irányítónk. henne FA, de ki tudja mit akar a vezetőség - tehát magyarul a f*sz tudja.
én erőteljesen rámennék az OL-re beszerezve mindenkit (végigpróbálni mindenkit - ross majd fizeti), szereznék még egy jóféle playmaker WR-t marshall mellé.
bushnak egy csere, de ha medlin működne, mint csere????

az LB sornak csere, a DL-be meg jó ember kell. NT-t ide!

tehát fölöslegesnek tartanám ezek után a qb választást. a 'nagyokról' számtás szerint lecsúszunk. akkor már inkább költsük egy playmaker WR-re, DL(NT/DT)-re, vagy ha már 2 fiatal első körösünk van, legyn egy harmadik ifjú elsőkörös OL
(pl: riley reiff)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Na akkor Flynn várható...

Amit nem vágok, nem ő hívta a Packsnél a playeket ha jól tévedek, nade rengeteg sikert neki !!!Delonso_
Akkor viszont azt kérdezném, h mi a túró volt a dolga ott, mint OC?
Mert ha ez így van akkor kezdek cidrizni....DM13
Ezen kívül minden.
Edzések, game plan, összeállítás stb....

De jól emlékeztem, nem ő hívta a playeket, mondjuk vszínű itt sem ő fogja.Delonso_
így van, McCarthy hívta a playeket nálunk, de ettől függetlenül Philbinnek is óriási szerepe volt abban, hogy ilyen jó volt ez az offense idén is
valamint hatalmas lelki ereje is van, a Giants elleni meccs előtt pár nappal halt meg a fia, ő mégis ott volt a csapattal
több mint 12 éve

Amit nem vágok, nem ő hívta a Packsnél a playeket ha jól tévedek, nade rengeteg sikert neki !!!Delonso_
Mert ha ez így van akkor kezdek cidrizni....DM13
Ezen kívül minden.
Edzések, game plan, összeállítás stb....

De jól emlékeztem, nem ő hívta a playeket, mondjuk vszínű itt sem ő fogja.
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Unrestricted FAs
59 Ikaika Alama-Francis OLB Mehet
25 Will Allen CB Mehet
72 Vernon Carey G Backup OL
71 Marc Colombo OT Mehet
7 Chad Henne QB Mehet
70 Kendall Langford DE Backup DL
6 J. P. Losman QB Mehet
50 Marvin Mitchell ILB Maradjon
23 Steve Slaton RB Maradjon
96 Paul Soliai NT Reális áron maradhat
99 Jason Taylor OLB Retired

Restricted FAs
90 Ryan Baker DE/NT Mehet
26 Lex Hilliard RB/FB Backup / ST
97 Phillip Merling DE Mehet
76 Lydon Murtha OT Backup OL

Exclusive-Rights FAs
88 Jeron Mastrud TE Mehet
53 Austin Spitler ILB Backup / ST

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan

Mert ha ez így van akkor kezdek cidrizni....