Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dolphins scheduled to bring Broncos OC Mike McCoy to New York to meet with owner Stephen Ross on Thursday; McCoy's 2nd Dolphins interview. (via Schefter)na neki még kevésbé örülnék, mint Fishernek... Spagnuolo és/vagy ( 😀 ) Philbin lenne a legjobb szvsz
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, vagyis igazából semmi, de mindig a domináns DL-el rendelkező 4-3as védelmeket kedveltem (pl Giants), amit végre itt is meg lehetne csinálni. Draft szempontjából azért lenne jó, mert ha nem OT-t húzunk, a sok mock író álma is teljesülhetne és Zach Brown jöhetne (és végre helye is lenne WLB-ként) ráadásul ha őt akarjuk még lejjebb is tradelhetünk 5-10 helyet. Dansby és Burnett közül utóbbi akár alkalmas is lehet Samnek a másik pedig marad középre, nyilván a sémaváltás nem egy éves folyamat, de szerintem megfelelő tapasztalattal rendelkező DC-vel már jövőre is jó lehet az egység.
több mint 12 éve
Nolan távozásával sztem már 80%, hogy sémaváltás lesz a védelemben, aminek személy szerint kifejezetten örülök, HA értelmesen húzunk drafton és/vagy jó embereket hozunk FA-n.kristofmiajabajod 3-4el? 4-3 zach és JT nélkül... furcsa lesz
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nolan távozásával sztem már 80%, hogy sémaváltás lesz a védelemben, aminek személy szerint kifejezetten örülök, HA értelmesen húzunk drafton és/vagy jó embereket hozunk FA-n.
több mint 12 éve
Nolan -> Atlanta.tenorxnem is akartuk megtartani? egészséges amúgy a 1-2-3 évenkénti dc/oc csere?
több mint 12 éve
4-3as védőfal elég pofás lehet, (de kurva jó lenne megtartani a husi szamoait, ő tudna rombolni spec package-ekben. DE poszt érdekes, egyik oldalon wake adott, tudjuk mennyire jó ha 3-4 pontosból kell indulni. a másik oldal már érdekesebb...
de hogy az lb sor milyen lesz?
több mint 12 éve
Igen kb bárkit húzhatunk bárhová első körbe ... kis tulzással persze! Az NFL-es mockokon is vicces hogy szinte tutira veszik Claibornet 😊 CB, WR, RB, QB közül sztem azt húzza a Tampa amiből a legjobb játékos benn lesz, Pl Blackmon benn lesz kizárt szerintem hogy Claibornet húzzuk, de ez igaz RGIII-re is. Persze ez utóbbi esetbe a trade se kizárt! Majd lássuk 😊 Mondjuk én örülnék ha ide kerülne RG, ha már nem Tampába. Nem akarok Browns meccseket nézni :SSSSVan a Tampában másik irányító is akiben van aki kezdő potenciált sejt.Delonso_Josh Johnsonban benne van, de ő távozni akar, ha nem lesz kezdő idén. De mondom, nem is arra figyeltem fel, hogy Griffin kellhet Tampába, hanem arra, hogy biztosan Claiborne jön oda. Főleg, hogy Talib még nincs eltiltva, Barber hiába rontott el minden szerelést, így se vészes, egy év belefér, Biggers pedig év végére biztató volt, csak hát még kell neki egy nyár legalább. Need a CB, de nem a legnagyobb.Deny
több mint 12 éve
Na akkor jön Zimmer HC-nek.
több mint 12 éve
Nolan -> Atlanta.
több mint 12 éve
Na és ???? Langford idénre alaposan leeresztett ( ebből nem lesz zsíros szerződés...) , Merlinget pedig inkább nem is jellemezném. Amúgy Soliai -al is kell valamit kezdeni. Még egy Tag-et nem hinném, h kap... Ja és még azt se tudjuk, ki lesz a HC ... és ebből kifolyólag azt se, h Nolan marad-e ( 3- 4 vagy 4-3 ? ) , soroljam? Akárhogy is lesz DE csak akkor kell, ha 4-3-ra váltunk...de ugye ott van még a FA piac is. Csak addig legyen HC-nk, ha kérhetem :cool:Barring a trade up for the chance to select Baylor QB Robert Griffin III, the Miami Dolphins will likely not take a quarterback with their first-round pick in the NFL Draft (No. 8 or No. 9 overall). An offensive tackle, defensive end or linebacker could be targeted.Langford és Merling is FA.empty taxi
Hát azért remélem a DE csak kamu.... shutdown CB inkább.DM13
több mint 12 éve
Barring a trade up for the chance to select Baylor QB Robert Griffin III, the Miami Dolphins will likely not take a quarterback with their first-round pick in the NFL Draft (No. 8 or No. 9 overall). An offensive tackle, defensive end or linebacker could be targeted.Langford és Merling is FA.
Hát azért remélem a DE csak kamu.... shutdown CB inkább.DM13
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Őszintén megvallva ebben a tampában most nehéz a needeket objektíven kijelenteni.Eddig sokan RB-t írtak nekik a mockokban, mert a dühöngő bika nagyon jó, csak igen egysíkú.
A CB is need, de LB gondok is vannak. Wr-t is láttam oda etc etc.... vannak gondok.
több mint 12 éve
Van a Tampában másik irányító is akiben van aki kezdő potenciált sejt.Delonso_Josh Johnsonban benne van, de ő távozni akar, ha nem lesz kezdő idén. De mondom, nem is arra figyeltem fel, hogy Griffin kellhet Tampába, hanem arra, hogy biztosan Claiborne jön oda. Főleg, hogy Talib még nincs eltiltva, Barber hiába rontott el minden szerelést, így se vészes, egy év belefér, Biggers pedig év végére biztató volt, csak hát még kell neki egy nyár legalább. Need a CB, de nem a legnagyobb.
több mint 12 éve
Van a Tampában másik irányító is akiben van aki kezdő potenciált sejt.
több mint 12 éve
Igazából arra gondoltam, hogy Freeman 2011-ben olyan szinten fos volt, hogy a szezon végi 10 vereséges sorozat a Tampára nézve hízelgő kis túlzással. Nem azt mondom, hogy kuka, de szinte minden posztra új edző érkezik, aki elfogja dönteni, mit akar. És ebben benne van a QB draft is. Meg az is, hogy nem CB-t húz. Szóval nem azt mondom, hogy lesz QB draft, de attól még nem feltétlen megy oda Claiborne. Ez mondjuk nektek teljesen mindegy, de olyan szempontból nem, ha ne adj isten a Browns hagyja továbbcsúszni Griffint, akkor akár árulni kezdhetik a picket, mert bizony sok a lyuk jelenleg Tampában.Freeman tavaly jobb volt annál, hogy egy szezon alapján RG-re váltsák szerintem. Mondom ezt úgy, hogy nem hiszem hogy értek hozzá, meg nem tudom erre gondoltál e.GeeriA Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?GeeriBiztos, hogy a Buccs Claibornet akarja? Vagy mert benne volt több, mint 3 mockban ez, akkor biztos már?Deny
több mint 12 éve
Kell egy igazi QB ez nem vitás.Akkor meg nem tudom megéri-e, nem csak a QB-val van itt a baj.GeeriA Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?GeeriTuti rámennének a barnák RG-re, tőlük kell megszerezni és nem lesz olcsó, nagyon nem.Delonso_
Robert Griffin III - QB - Player
"League sources" tell NFL.com's Steve Wyche the Browns are hoping to land Baylor QB Robert Griffin III in April's draft.
Wyche delivered the info in the middle of a mock draft, but it's still notable as the first semi-confirmation of something that has been speculated for weeks. The Browns would likely have to acquire St. Louis' No. 2 overall pick to ensure landing the 2011 Heisman Trophy winner, but with both the No. 4 and No. 22 selections, they are in excellent position to trade up. The Browns have made it clear Colt McCoy will face competition in 2012, and if it's in the form of Griffin, it's a competition he'd almost certainly lose.
több mint 12 éve
Akkor meg nem tudom megéri-e, nem csak a QB-val van itt a baj.Tuti rámennének a barnák RG-re, tőlük kell megszerezni és nem lesz olcsó, nagyon nem.Delonso_Jó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.Delonso_A Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?Geeri
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Freeman tavaly jobb volt annál, hogy egy szezon alapján RG-re váltsák szerintem. Mondom ezt úgy, hogy nem hiszem hogy értek hozzá, meg nem tudom erre gondoltál e.Biztos, hogy a Buccs Claibornet akarja? Vagy mert benne volt több, mint 3 mockban ez, akkor biztos már?DenyJó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.Delonso_A Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?Geeri
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Tuti rámennének a barnák RG-re, tőlük kell megszerezni és nem lesz olcsó, nagyon nem.Jó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.Delonso_A Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?Geeri
több mint 12 éve
Biztos, hogy a Buccs Claibornet akarja? Vagy mert benne volt több, mint 3 mockban ez, akkor biztos már?Jó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.Delonso_A Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?Geeri
több mint 12 éve
Jó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.Delonso_A Bucs-al vagy a Browns-al kellene szerintetek ezügyben paktálni? A Tampa Claiborne-ra megy, nem lenne nekik nagy érvágás az a pár hely, talán nem kérnének sokat. A kérdés, hogy a Browns rárepül-e RG-re?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Jó lenne felmenni RG III-ért, ezt adom.
több mint 12 éve
Barring a trade up for the chance to select Baylor QB Robert Griffin III, the Miami Dolphins will likely not take a quarterback with their first-round pick in the NFL Draft (No. 8 or No. 9 overall). An offensive tackle, defensive end or linebacker could be targeted.Hát azért remélem a DE csak kamu.... shutdown CB inkább.
több mint 12 éve
Cincinnati Bengals defensive coordinator Mike Zimmer had a strong interview with the Miami Dolphins for their vacant head coaching position and could be asked back for a second visit. League sources also said Denver Broncos offensive coordinator Mike McCoy is being considered for an interview this week.Zimmer már második körös és van 1 új próbázó is.
több mint 12 éve
Miami Dolphins owner Stephen Ross indicated the team is interested in interviewing some of the coaches that are still on playoff teams for their vacant head coaching position.