Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
OFF: ma tettem számot ötös lottó:
13 - dan marino mezszáma
39 - larry csonka mezszáma
66 - miami ebben az évben kezdte működését
72 - perfekt szezon
83 - marino draft
ON:
akkkor ne várjunk sokat szerintem a következő szezontól. a patriotsot is az ofeense vitte előre.
több mint 12 éve
Who Cares? felőlem 15 gurigát is kereshet akárki jön nem az én pénzem... de tegye rendbe a csapatot wazze... Amúgy olvastam valahol, hogy van ráció az átállásban is 4-3-ra... tulajdonképpen a defensünk eleje ami erősségünk volt ugye a futás elleni védekezés miatt kérdéses, hogy megtartható e.. sok az FA.. Mondtak olyat hogy Waket előre kell hozni endnek.. Misi-nek is jobban feküdne sokak szerint a 4-3, Odrick is DT-be mehetne vissza.. És attól félek hamarosan agyalhatunk ezen... Ha jön akkor teljes staff cserét sejtek.Ami nem biztos, hogy baj... vérfrissítés nem árt..
több mint 12 éve
azt.nem lehet ezt a szerződést valamihez kötni? (lásd játékosok esetében)
mert igy tiszta olyan mint "fogd a pénzt és fuss"
több mint 12 éve
Az is jelentős kompromisszum, ha nem kapja meg a neki szerinte járó összeget. 😊 Ha meg a másik oldalt kényszeríti túl nagy kompromisszumra (túlfizetésre), akkor meg a tulaj nem fogja úgy érezni, hogy élete HC-a jött a csapathoz. Szóval, a jó üzletemberségnek is vannak korlátai.Az egészben a legaggasztóbb a számotokra az, hogy túl sokat hezitál, túl nehezen dönt. Valószínűleg jelentős kompromisszumot kell kötnie valamilyen körülménnyel kapcsolatban. Bármelyik csapat mellett is dönt, nem élete lehetőségét, munkáját fogja elfogadni.tomi-tomiszerintem csak az árfolyamát veri fel. a szentlajosi felületeken már 8 milliós szerződésről beszélnek. jó üzletember.DiamondsHead44
Elképzelhető, hogy ennyi türelmi idő belefér, és csak a Phins szurkolók türelmetlensége és a Phins FO és tulaj tavalyi HC keresési anomáliája indította el bennem ezt a gondolatot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Az egészben a legaggasztóbb a számotokra az, hogy túl sokat hezitál, túl nehezen dönt. Valószínűleg jelentős kompromisszumot kell kötnie valamilyen körülménnyel kapcsolatban. Bármelyik csapat mellett is dönt, nem élete lehetőségét, munkáját fogja elfogadni.tomi-tomiszerintem csak az árfolyamát veri fel. a szentlajosi felületeken már 8 milliós szerződésről beszélnek. jó üzletember.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Az egészben a legaggasztóbb a számotokra az, hogy túl sokat hezitál, túl nehezen dönt. Valószínűleg jelentős kompromisszumot kell kötnie valamilyen körülménnyel kapcsolatban. Bármelyik csapat mellett is dönt, nem élete lehetőségét, munkáját fogja elfogadni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A 3-4et bűn volna szétverni! Vannak vele bajok, főleg a TE-ek levédekezése terén, de ezek is megoldódni látszottak. Kell még egy pass rusher, mert ugye #99 visszavonul, Misi nem jeleskedik. Ha ez megvan, akkor egy jó FS, és elit D meg is van.A támadókkal van itt a baj. Henne meg Moore még talán jó lesz egy playoffra, de Columbo szutyok Carey nem mai gyerek, szóval falba kell a vérfrissétés. Thomas mögé meg későbbi körből valaki, hátha elsül, de Thomast kukázni még kár lenne.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én személy szerint a 3-4-es formációt nem bontanám meg, kezd egyre jobban beválni és ezt nyomattjuk már ezer éve.Most ebben látják a reményt v. a jövőt, hogy olyan emberekkel próbálkoznak akik ezt a védelmi sémát favorizálják (mármint a 4-3-at) és akkor hoppá minden jó lesz?
Nem, ez nem ilyen egyszerű, megfelelő játékosállomány (ami már most is adott, egy-két hiánypótlással), jó pszichológia és irányzott (de nem teljes mértékben irányított) edzők kellenek.
Most ez a hülye Ireland + Ross akik az egészet elkúrják, azt gondolják majd így nyerő csapat leszünk. Nem köszönjük szépen, nem kell ebből. Nem azért mondom, mert húú de nagyon konzervatív v. hagyománytisztelő vagyok, csak ne akarjuk már mindent egyszerre. Ha a hibáikat beismerték volna rég nem lenne itt már az a két jómadár.
De felvetődik a kérdés : akkor is "rendbe" lenne minden a csapat háza táján ha ők nem lennének?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Fisherrel csak az a gondom, hogy mivel legjobb tudomásom szerint inkább defense edző, és abból is 4-3 de javítsatok ki ha tévedek, mi a pöcköm lesz Nolannal és a tavaly óta egész jól működő 3-4 defense-ünkkel..Már csak ezért is dezertálok, ha jön... :cool:
Automatikusan convert és Nolan-nek útilapu? Mégis mi a csokinyuszi lesz itt már naaa?Csabee13
több mint 12 éve
Nolant a Falcons szeretné DC-nek és igen Fisher 4-3-as csóka.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Fisherrel csak az a gondom, hogy mivel legjobb tudomásom szerint inkább defense edző, és abból is 4-3 de javítsatok ki ha tévedek, mi a pöcköm lesz Nolannal és a tavaly óta egész jól működő 3-4 defense-ünkkel.. Automatikusan convert és Nolan-nek útilapu? Mégis mi a csokinyuszi lesz itt már naaa?
több mint 12 éve
Egyébként már 2010 decemberében felmerült Fisher neve Miami edzői poszton Garrett és Billick neve mellett. Akkoriban nem volt valami jóban a Titans guruval ezért is akart eljönni, ami ugye az idény végén be is következett.
Furcsa de az akkori szavazást a 3 ember közül Fisher nyerte 51 %-al (!).
Persze végül maradt Sparano.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
valószínűleg holnapra tolódik a dolog.danylyszarjon kecskét
több mint 12 éve
Sajnos még nincs döntés Fisher agyában, nagyon hezitál. Állítólag ma éjfél körül kiötli, tehát valószínűleg holnapra tolódik a dolog.
több mint 12 éve
Felvetődött Mike Zimmer neve is (illetve volt vele megbeszélés HC posztra) de ő világ életében DC volt és nem hiszem, hogy eljönne Miami-ba HC nyomatni.Már csak azért gondolom ezt mert ő ugye nyomott 3-4-es és 4-3-as védelmeket is de az ő terepe a 4-3-as leosztás, nekünk ahhoz pedig át kellene alakítani a defense-ket. Szerintem (lassan-lassan, de beérik) a mi 3-4-es védelmünk, de persze a következő idényre jönnek új emberek.
Szerintem hülyeség lenne átalakítani a védekező sémát. Akkor a köv. idényben még ennyi győzelmünk sem lenne.
Inkább azt mondom, hogy Zimmer inkább a Colts-hoz v. a Rams-hez menjen DC-nek.
több mint 12 éve
továbbra is csak közeli jelentések szerint. ma már csütörtök van, amerikában reggel.Citing sources close to Jeff Fisher, NFL.com's Mike Lombardi reports that Fisher is likely to become the Dolphins' next head coach.
"It appears he will choose the Dolphins (over the Rams)," reports Lombardi, and the decision is tentatively expected to happen on Wednesday. While the Dolphins have been less aggressive in their head-coaching search recently, the Rams have continued to line up candidates and will interview Panthers OC Rob Chudzinski on Thursday. Per Lombardi, Fisher "feels more comfortable" with the structure of the Dolphins' organization, and he apparently believes the Rams may end up leaving St. Louis for Los Angeles.
több mint 12 éve
Akkor ideje véleményt formálnom mert úgy látom kezd eldőlni a dolog...ha Jeff "Bajusz" Fisher jön Miamiba, akkor 2012 tényleg a világvége b+ .... :/ 😀
több mint 12 éve
Brownnak nincs elszakadva a keresztszalagja 😊Amúgy nagyjából egy kaliber.
mondjuk azt továbbra sem értem mi az anyámat keres Carter Dallasban, tipikus 4-3 WLB az én szerény tapasztalatom szerint.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ti nem 3-4-et játszotok? Abban Brown mi lenne?gabokockabruce carter lenne a posztja 😊 a ket hapsi (carter es brown) kozott amugy mi a kulonbseg szerinted ?
több mint 12 éve
Ti nem 3-4-et játszotok? Abban Brown mi lenne?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Brown 9. helyen valami elbaszott nagy reach lenne, a méretei miatt az első kör végén is be tudnánk húzni.
több mint 12 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/andrew_perloff/01/10/2012.nfl.mock.draft/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a2Ezzel a húzással csak nyerünk 😊
Zach Brown, LB, North Carolina. Van benne logika, és már nem csak Wake-től kellene komolyan félnie az ellenfélnek.
És Sparano ha minden igaz aláírt a Jets-hez OC-nak.Geeri
Mularkey - JAX ( halleluja ) 😀
több mint 12 éve
Landry Jones marad senior évére
több mint 12 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/andrew_perloff/01/10/2012.nfl.mock.draft/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a2hát ha nem marad benn a 2-3 irányító (landry jones) nem tudom mit mondott vagy mit fog mondnai), akkor valami értelmeset kell húzni.
Zach Brown, LB, North Carolina. Van benne logika, és már nem csak Wake-től kellene komolyan félnie az ellenfélnek.
És Sparano ha minden igaz aláírt a Jets-hez OC-nak.Geeri
arra reagálva meg hogy csak 1 körben tudunk (talán) használható OL játékost húzni.... szánalmas...
az szép. pont csoportban marad és pont tud mindent rólunk. a legjobb.
több mint 12 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/andrew_perloff/01/10/2012.nfl.mock.draft/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a2Zach Brown, LB, North Carolina. Van benne logika, és már nem csak Wake-től kellene komolyan félnie az ellenfélnek.
És Sparano ha minden igaz aláírt a Jets-hez OC-nak.
Mindig jövőre!