Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
itt nem örülne senki fishernek? ramsban meg jó hogy nem istenitik már 😀Messze még a draft...
több ember többféle vélemény.
mondjuk ez a green bay-es offsnsive kordinátoros is jó lehet. hozna valamit. remélnénk.
egyébként landry jones sem jön ki. szóval várhatóan (én őgy gondolom), hogy mooreékkal fogunk nyomulni jövőre.
luck, griffin várhatóan kimegy. ki az a vadállat aki hagyná őket 8 helyet hátracsúszni.Ventura
több mint 12 éve
itt nem örülne senki fishernek? ramsban meg jó hogy nem istenitik már 😀 több ember többféle vélemény.
mondjuk ez a green bay-es offsnsive kordinátoros is jó lehet. hozna valamit. remélnénk.
egyébként landry jones sem jön ki. szóval várhatóan (én őgy gondolom), hogy mooreékkal fogunk nyomulni jövőre.
luck, griffin várhatóan kimegy. ki az a vadállat aki hagyná őket 8 helyet hátracsúszni.
több mint 12 éve
+1000...és reméljük nem is házal tovább !PL: Jeff FisherŐ már szerencsére a Ramsnél kopogtat!Geeri
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/01/report-jeff-fisher-is-interviewing-with-dolphins-today.htmlRunRickyRun
A GB off.cord-a is volt interjún, sokkal szimpatikusabb , mint JF.... Legalább lenne offense-ünk is , a def -et Nolan mester megoldja.DM13
több mint 12 éve
...és reméljük nem is házal tovább !Ő már szerencsére a Ramsnél kopogtat!GeeriU.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...GeeriPL: Jeff Fisher
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/01/report-jeff-fisher-is-interviewing-with-dolphins-today.htmlRunRickyRun
A GB off.cord-a is volt interjún, sokkal szimpatikusabb , mint JF.... Legalább lenne offense-ünk is , a def -et Nolan mester megoldja.
több mint 12 éve
Dolphins signed WR Chris Hogan, DBs Vince Agnew, Jonathan Wade, Anderson Russell, and Marcus Brown, LB Jonathan Freeny, and NT Isaako Aaitui to reserve/future contracts.Hogan is a 2011 undrafted free agent out of Monmouth. The same goes for Aaitui, although he's out of UNLV. Wade, Russell, and Brown have NFL experience. The former appeared in two games this season, playing on special teams.
több mint 12 éve
Ő már szerencsére a Ramsnél kopogtat!U.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...GeeriPL: Jeff Fisher
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
2011 draft class osztályzataim: ( 1-5 -ig )Thomas-ban benne van a potenciál jövőre bár adom: idén 2. Gates ugyanez, de ő még lehetőséget sem kapott annyit.
1 1 15 15 Mike Pouncey G Florida 4
2 2 30 62 Daniel Thomas RB Kansas State 2
3 4 14 111 Edmond Gates WR Abilene Christian 2
4 6 9 174 Charles Clay TE Tulsa 4
5 7 28 231 Frank Kearse DT Alabama A&M 1 ( bár ez nem az ő hibája és ezt a Panthersnél megmutatta )
6 7 32 235 Jimmy Wilson DB Montana 3DM13
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
egyetértünk abban, hogy kibeb*szott nagy búcsú lett volna taylortól, ha érvényes a return TD-je smile k*rva kár azért a facemask-ért sadNem face mask volt hanem már lent volt a labdabirtokló OL man válla és csak utána lett fumble ( sajnos ). Amúgy tényleg nagy lett volna 😊
http://www.youtube.com/watch?v=QFDLz5WavEk
több mint 12 éve
Ha ez az összes választási ötletük, akkor inkább maradjon Bowles...DM13dehogy... fisher hol van? 😛
mondjuk igen. nem tudom el lehet e csalni például valami patriots/saints/packers koordinátort?
több mint 12 éve
Én nagyon nem kedvelem Billicket! És még nem találkoztam olyan footballt szerető emberrel, aki kedvelte volna!3 negyedet rossz volt nézni, de az utolsó felejthetetlen! Kár, hogy #99 nem tudott TD-vel búcsúzni, sem sackel, mindenesetre Hall of Fame!azon imádkoztam az első három negyedben hogy legyen már vége a meccsnek 😊
Clay jó, nagyon jó mostanában, és a TD pedig egy okos játék volt, ilyeneket várok a Phinstől!
Geeri
egyetértünk abban, hogy kibeb*szott nagy búcsú lett volna taylortól, ha érvényes a return TD-je 😊 k*rva kár azért a facemask-ért 😕
starks-on még a kommentátorok is nevettek mikor elesett visszahordás közben 😀
clay meg egy igen jó kis húzás volt! habár okosan kell gondolni a jövőre. lásd hatline. rookie évében kirobbanó formát mutatott, de már elhalványult ahhoz képest szerintem.
mindneki elhitte. hiszen nem is mondhatott abban a helyzetben mást. de mikor sorra mondták vissza a sztáredzők... (gruden, cowher...). nem értek hozzá, de úgy gondolom hogy brian billick (99-07-ig HC) jó lehetne. nem tudom mit mondott. egy rész super bowl győztes. másrészt ray lewisékkel dolgozhatott együtt.VenturaPL: Jeff FisherNa ennyit a beígért sztáredzőről.... 😕DM13
Prudens, és tud csapatot építeni, de egyszerűen sír a foci! Kevesen tudják a Ravens sikereiből, és játékából kiindulva, hogy ő támadó szakember. Ehhez képest én nem emléxem arrra, hogy parádés támadójátékot valaha láthattam az általa vezetett Ravenstől. Mondjuk ez nyílván dícséret is ha a HC kvalitásait nézzük, mert nem öncélúak csapatépítési elvei.
Viszont rendkívül szigorú, és hajlamos lila fejjel üvölteni!
Fischer ugyanez hátulról! Tizen év alatt nem tudott bajnok csapatot építeni. Regnálása alatt voltak azért jó csapatai a Titansnek, és persze voltak nagyon nem jók. Ő azért jobb választás szerintem mint Billick! Én azonban bizalmat szavaznék olyan fiatal srácoknak, akik jó edzők mellett nevelkedtek. Mondjuk Gus Bradley csak jövőre szabadul, és ne jöjjön Miamibe! 😊
több mint 12 éve
2011 draft class osztályzataim: ( 1-5 -ig )1 1 15 15 Mike Pouncey G Florida 4
2 2 30 62 Daniel Thomas RB Kansas State 2
3 4 14 111 Edmond Gates WR Abilene Christian 2
4 6 9 174 Charles Clay TE Tulsa 4
5 7 28 231 Frank Kearse DT Alabama A&M 1 ( bár ez nem az ő hibája és ezt a Panthersnél megmutatta )
6 7 32 235 Jimmy Wilson DB Montana 3
több mint 12 éve
Ha ez az összes választási ötletük, akkor inkább maradjon Bowles...3 negyedet rossz volt nézni, de az utolsó felejthetetlen! Kár, hogy #99 nem tudott TD-vel búcsúzni, sem sackel, mindenesetre Hall of Fame!azon imádkoztam az első három negyedben hogy legyen már vége a meccsnek 😊
Clay jó, nagyon jó mostanában, és a TD pedig egy okos játék volt, ilyeneket várok a Phinstől!
Geeri
egyetértünk abban, hogy kibeb*szott nagy búcsú lett volna taylortól, ha érvényes a return TD-je 😊 k*rva kár azért a facemask-ért 😕
clay meg egy igen jó kis húzás volt! habár okosan kell gondolni a jövőre. lásd hatline. rookie évében kirobbanó formát mutatott, de már elhalványult ahhoz képest szerintem.
mindneki elhitte. hiszen nem is mondhatott abban a helyzetben mást. de mikor sorra mondták vissza a sztáredzők... (gruden, cowher...). nem értek hozzá, de úgy gondolom hogy brian billick (99-07-ig HC) jó lehetne. nem tudom mit mondott. egy rész super bowl győztes. másrészt ray lewisékkel dolgozhatott együtt.VenturaPL: Jeff FisherNa ennyit a beígért sztáredzőről.... 😕DM13
több mint 12 éve
3 negyedet rossz volt nézni, de az utolsó felejthetetlen! Kár, hogy #99 nem tudott TD-vel búcsúzni, sem sackel, mindenesetre Hall of Fame!azon imádkoztam az első három negyedben hogy legyen már vége a meccsnek 😊
Geeri
mindneki elhitte. hiszen nem is mondhatott abban a helyzetben mást. de mikor sorra mondták vissza a sztáredzők... (gruden, cowher...). nem értek hozzá, de úgy gondolom hogy brian billick (99-07-ig HC) jó lehetne. nem tudom mit mondott. egy rész super bowl győztes. másrészt ray lewisékkel dolgozhatott együtt.Na ennyit a beígért sztáredzőről.... 😕DM13U.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...GeeriPL: Jeff Fisher
több mint 12 éve
Na ennyit a beígért sztáredzőről.... 😕U.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...GeeriPL: Jeff Fisher
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
U.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...GeeriPL: Jeff Fisher
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/01/report-jeff-fisher-is-interviewing-with-dolphins-today.html
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Thomas csalódás volt, talán jövőre összekapja magát. Carpenter visszatért, reméljük egy normális offseason után jövőre marad ilyen mint ma. Starks nem volt semmi, kár, hogy a nagy izgalomban elfelejtett futni szegény! 😀
3 negyedet rossz volt nézni, de az utolsó felejthetetlen! Kár, hogy #99 nem tudott TD-vel búcsúzni, sem sackel, mindenesetre Hall of Fame!
U.I: nem szeretném borzolni a kedélyeket, hogy állítólag kik lesznek interjúvolva a HC posztra...
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
remélem nem nagy gond, ha a hazai mérkőzések elé optimistán nézek - a patriots kivételével :cool: a jövő évi meccsekből tudnánk húzni egy jó szezont (az idegenbeliek azok neccesesk - colts, 49ers, texans, patriots). szóval ha ebből nem húzunk akkor semmiből. milyen csapatokkal kéne megküzdenünk, hogy legyen végre pozitiv szezonunk ... ???pár sorban véleményem a meccsről:
jellemezhetném hígfos (+ bele egy két olivabogyó) az első 3 negyedet. ezalatt értem az idióta playhívásokat. futást erőltettük nagyrészben holott az első negydben világosan látszott, hogy nem megyünk sokra vele. amikor passz játék jött, akkor vagy ki dropolták vagy pass deflected, vagy nem volt pontos a dobás.
úgy gondolom, hogy egyetértetek velem, ha azt mndom, hogy a védelem nyerte meg a meccset. nem ők hozták a pontot természetesen, de randy starks 2 INT-jével + pár yard vissahordásával, ezenfelül mitchell még egy int-jével + jelentős visszahordásával alaposan letörtük a jets-et és sanchez-t és természetesen újabb és újabb lehetőséget kaptunk, hogy pontokat szerezzünk. plussz carpanter 4/4 FG-je amiből az egyik 58 yardos(!)
az első TD, a 4. negyed, 5. percében jött. a jó kis audible majdnem bejött, de a jets védő hívta a csapattársát, ha még azelőtt lett volna elinditva akkor 1 védőre 2 támadó jut 😊 elég húzós volt, mert 2 védő ember lógott morre nyakán, de kösznöhető futás közbeni pontos dobásnak a szezonban jól villogó clay elkapta. TD.
daniel thomas sokra nem vitte. le is cserélték slatonra, aki majdnem ugyanannyi carry-ből csinált dupla annyi yardot, mit thomas. ugy béz ki, hogy az idei 2011-es draft 2. köröse bukás. talán még kap egy évet. talán.
(vagy adjuk oda a patriotsnak kölcsönbe, majd faragnak belőlle all pro játékost. mint minden kula, bukta játékosból)
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Az is szép azért hogy Reggie Bush az első olyan 1000 yardos futó, akinek 5.0 yard átlaga lett!!!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Pénzfeldobással dől majd el a Panthers ellen, hogy 8. vagy 9. leszünk e a drafton 2012-ben.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
MIAMI DOLPHINSHome: Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Oakland Raiders, St. Louis Rams, Seattle Seahawks.
Away: Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets, Houston Texans, Indianapolis Colts, Cincinnati Bengals, Arizona Cardinals, San Francisco 49ers.
2012-es ellenfelek.
több mint 12 éve
Az, hogy 17-et kapunk bejött. 😊De nem ez számít. Azért V. Davis kicsit elaludt az utolsó Jets TD előtt. 😕 És nem is játszott csúcsformában, ahogy Wake sem. De helyettük remekelt Starks, Burnett és Mitchell , de amúgy an-blokk az egész defense.
Van potenciál a csapatban (ahogy írni szokták itt a nagy fejek).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Örök hála és legalább olyan jó szezonelejét nektek jövőre, mint amilyen a vége volt most!nasheemKöszi tesó. De ti is nyerjetek, mert rátok is tettem egy pár ezrest. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.