Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
mert losman se vagány...

egyébként afc offensive player of the week: reggie bush. ezuton gratulálunk neki hazánkból

u.i.: brees elég közel ==> 4.780 yardVentura
két meccsen simán megdönti a rekordot most.. de hát a rekordok ezért vannak.
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
mert losman se vagány...

egyébként afc offensive player of the week: reggie bush. ezuton gratulálunk neki hazánkból

u.i.: brees elég közel ==> 4.780 yard

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
The Daily Dolphin >> Jake Long back to work; Koa Misi on IR, Qb Pat Devlin signs!RunRickyRun
Oszt Devlin-t minek?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
The Daily Dolphin >> Jake Long back to work; Koa Misi on IR, Qb Pat Devlin signs!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
elírtam, mert a green bay veretlen (volt), és a veretlen szó járt a fejembe. nincs itt semmi probléma. előfordul mindenkivel.

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Verjem bele!Nem mindegy,hogy nyeretlen vagy veretlen! 😂

több mint 12 éve
taylor bowles-nak adta a game ball-t 😊
http://www.miamidolphins.com/media/videos/Coach-Todd-Bowles-Locker-Room-Speech/eb7f02d2-c7d4-4bf7-a9b4-48b08712b0f8

több mint 12 éve
mit gondoltok, szerintetek összegyűlnek nick buoniconti-ék egy kis delíriumozásra?Ventura
old parties lesz egy jóféle kentucky-val 😀

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Így azért valsz simán meglesz majd az 1000 yard Reggienek. 😊 Nem semmi. 😛szaba
Az a helyzet, hogy ha Komora Imre bácsi edzeném a Bills védelmét, és egy majom húzná egy kalapból a D játékokat, akkor is sokkal jobb lenne az a csapat!

Gratu Srácok!
több mint 12 éve
todd bowles mint ideiglenes hc első győzelme. az első 2-3-4 drive nem valami biztató volt. reggie rotorja sem indult be. 8 carry-nél még csak 4 yardja volt. meg is lepődtem, hogy a buffalo eddigi 25. rush defense kifogjon rajtunk.
na aztán elképesztő módon engedtünk a futásnak... 12 carryből 91-et engedtünk (+ choice 15 yardja). előkelő helyen szerepeltünk a futás elleni védelemben.

amit nehezményeztem az a hosszú passzok garmadája. ebből gyűlt össze sok szép incomplete. ez a fajta playhívás nem tetszett. azért a nagy előnyünket jó elszórakáztuk a vége felére... ismételten. 3&15-re spiller üresen például.

nem gondoltam volna, hogy reggienek esélye van a 1000-re, de így... 2 meccs van hátra és kell még 27 yard 😊

karácsony alkalmából igazán nyerhetnénk a new england ellen :rolleyes: :rolleyes:

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Reggie 😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Így azért valsz simán meglesz majd az 1000 yard Reggienek. 😊 Nem semmi. 😛
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Sun, 18 Dec 2011 08:52:57 -0800

The Miami Dolphins have declared OT Jake Long, TE Jeron Mastrud, LB Koa Misi, OG Ray Feinga, DL Ryan Baker, RB Steve Slaton, OT Will Barker inactive for Week 15.

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Cowher ebből remek lenne, de benne nem hiszek, hogy megszerezhető lenne.
Billick nem rossz, vele kiegyeznék
Bajusz na ő nagyon felejtős, bár gondolom a bajuszok a Jaxnél egyesülnek majd és alkotnak egy óriásbajuszt.Delonso_
amilyen abszurd a világ tuti, hogy a bajusz kerül hozzátok.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Moore aktív, Long nem -> Moore se lesz sokáig aktív 😀
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Cowher ebből remek lenne, de benne nem hiszek, hogy megszerezhető lenne.
Billick nem rossz, vele kiegyeznék
Bajusz na ő nagyon felejtős, bár gondolom a bajuszok a Jaxnél egyesülnek majd és alkotnak egy óriásbajuszt.
több mint 12 éve
No akkor úgy tűnik három HC jelölt maradt. Én azért arra is kíváncsi vagyok az interim edzünk hogy dolgozik majd.

Dolphins | Expected to show interest in three former NFL coaches

Thu, 15 Dec 2011 20:25:06 -0800

The Miami Dolphins are expected to show interest in former Baltimore Ravens head coach Brian Billick, former Pittsburgh Steelers head coach Bill Cowher and former Tennessee Titans head coach Jeff Fisher for their head coaching vacancy.
😐Delonso_
Remélem ez csak bulvárhír.... :/

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No akkor úgy tűnik három HC jelölt maradt. Én azért arra is kíváncsi vagyok az interim edzünk hogy dolgozik majd.

Dolphins | Expected to show interest in three former NFL coaches

Thu, 15 Dec 2011 20:25:06 -0800

The Miami Dolphins are expected to show interest in former Baltimore Ravens head coach Brian Billick, former Pittsburgh Steelers head coach Bill Cowher and former Tennessee Titans head coach Jeff Fisher for their head coaching vacancy.
😐
több mint 12 éve
Kérdőív!

Hol ment el ez a hajó?:
Hát nem Marino után ment el, ahogy azt sokan hiszik. Hanem pont Marino-val ment el közvetve... Most gondolom azt hiszitek megzakkantam, de nem így van... Kifejtem bővebben :
1982-es vesztett SB után Shula megváltoztatta a stratégiáját ( erős futójáték és domináns defense ) , helyette a passz orientált játékra tért át. Így került ide Marino, aki bár jó választás volt ( mielőtt megköveznétek ) , de Shula ezzel oly mértékben borította fel az offense egyensúlyát, ami az eredményesség rovására ment. Marino karrierje alatt csak 1996-ban volt 1000y feletti futó (!!!), Karim Abdul-Jabbar... Ennek fényes példája a XIX. SB ( az előző 2 meccsen 74 alkalommal futott a csapat ) , ezen a meccsen mindössze 8 (!!! ) alkalommal ... Marino 29/50, 318yds, 1TD, 2 INT... Bukta 38-16-ra . Nem mondom, h rossz volt a 49's , de nagy hiba volt ez a stratégia. Később meg még idáig sem jutottunk .

Milyennek szeretnéd látni a jövő Finsét! (a győztes nem válasz, esszé):
Szerethető csapatot szeretnék látni, akik mellett akkor is kitart a néző, ha pocsék idényük van. Rossz nézni azt a sok üres széket... Vezérek kellenek a FO-ba és a pályára is , olyanok akikben megvan a győztes szellem.

Melyek azok a szerkezeti változások, amelyek ehhez vezetnek (szintén esszé):
Alábbiakban leírtam. GM és HC csere + vonzatai... De alapvetően a tudatos építkezést hiányolom.
Nincs megfelelő játékosmegfigyelő csapatunk se - ezért húzunk olyan sok nem beváló játékost.

Milyennek ítéled a Fins szervezeti kultúráját? Ki az a személy, aki ezt tudja(ná) gatrantálni?
Markáns GM hiányában felesleges bármilyen kultúráról beszélni. Vannak olyan csapatok akik alacsonyan tartják a költségvetést mégis fut a szekér ... én ilyen GM-et szeretnék.

Milyennek ítéled a Fins tehetséggondozását?
Nálunk ilyen csak minimális szinten működik.

Draftban hiszel inkább, vagy abban, hogy gyökerestől átültetett fák virágozhatnak Miamiban is?
Ez nem kérdés... szintén nincs rá jó válasz, minden variációra van eset. Inkább a kiválasztással szokott lenni a baj.

Úgy gondolod, hogy évek óta "nagymegfejtésből élő médiaedző" kell a csapat élére, vagy úgy gondolod, hogy jobb lenne hozni egy tehetséges coordinátort, esetleg mélydélről egy olyan szakit (pl. NCAA-ből), aki él, hal a fociért. Te melyik típust választanád:
Mindkettő lehet jó megoldás és rossz is. A megfelelő ember kell.... Az én jelöltjeim:
NCAA
Chris Petersen (born October 13, 1964) is currently the head football coach at Boise State University.
Gary Patterson (born February 13, 1960) is the head coach of the TCU Horned Frogs college football team.
Robert Anthony "Bob" Stoops (born September 9, 1960) is the head coach of the University of Oklahoma football team.
Charles "Chip" Kelly (born November 25, 1963) is the head football coach at the University of Oregon.
Urban Frank Meyer, III (born July 10, 1964) is a former American college football coach and former player, and current television sports analyst.

NFL
Pete Carmichael, Jr. is the current offensive coordinator of the New Orleans Saints
Winston Moss (born December 24, 1965) is current assistant head coach / inside linebackers coach for the Green Bay Packers.

A lényeg: egy olyan vezér kell aki tehetséges emberekkel veszi magát körül és ezt az egész rendszert tudja működtetni.

több mint 12 éve
mit gondoltok, szerintetek összegyűlnek nick buoniconti-ék egy kis delíriumozásra?

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Csak ezeknek a teóriáknak eddig semmi haszna (ha volt egyáltalán).
Ki jött olyan eddig aki ebben segített?

Igen nálam is idegesített, hogy jöttek-mentek az emberek és semmi haszna nem volt.
Hol itt a változás?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
eszembe jutott, hogy megy a mérgeskedés (vagy danyl vagy csabánál vagy nem tudom ki szokta írni 😀), hogy igazolunk valakit majd 1 nap után cut. rákérdeztem, bár sejteni lehetett illetve gondolni, miért, de gsn jóvoltából a válasz:

"Jobb játékos elérhető, vagy az illető megsérül. Esetleg csak azért volt a csapatnál, mert a leendő ellenfélnél játszott a nyáron/az idei évben, és így ismeri a playbookot, vagy a játéktendenciákat adott szituációkban. Ilyenkor általában a keretben van legalább a mérkőzés hétvégéjén, az egy mérkőzésre jutó minimálbér a fizetsége azért, mert mindent elmond a volt csapatáról. Ez különösen gyakori az AFC Eastben, ahol szinte minden csoportmérkőzés előtt megtörténnek ezek a számolj be nekünk típusú ügyletek."

mostantól jogtalan a mérgeskedéls, hisz "értékes" információkat gyűájtünk be 😛

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Mostani állás szerint nem borítják fel az OL-t és játszik Long és Carey is, de ez még kérdéses.
Valószínűleg (sőt biztos) Moore is kezdeni fog. Losman-el nagy bukta lenne a dolog. Gondolták. + a sok fal ember hiánnyal is.
Misi meg egyenlőre marad sérült, tehát nem nagyon hiszem , hogy játszani fog.

Azért a Bills-t csak el kellene kapni idén másodszor is. A Chargers ellen is max. S. Jonhson játszott elfogadhatóan náluk, Fitzpatrick meg elég gyenge azóta mióta meg kapta a nagy millákat.

Jó, erős def-el + egy elfogadható offense-el meg lehet oldani a meccset.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
nem lesz meg szerintem. 3 meccs van hátra. jelen állás szerint a buffalo futás elleni védelme 25. ; new england-é 13. ; new york-é 14.-ik.
amennyiben az szezon eleji 6 játéknapon is tudtuk volna használni, akkor 1000 yard felett lenne.
a buffalo-i meccsnél már "tudtuk használni" azonban 10 kísérletből 32 yardot termelt - és a legrosszabb meccse is volt (miután beindult a mambula)Ventura
Sztem meg simán meglehet, de Jake nélkül azért nem lesz egyszerű.
több mint 12 éve
nem lesz meg szerintem. 3 meccs van hátra. jelen állás szerint a buffalo futás elleni védelme 25. ; new england-é 13. ; new york-é 14.-ik.
amennyiben az szezon eleji 6 játéknapon is tudtuk volna használni, akkor 1000 yard felett lenne.
a buffalo-i meccsnél már "tudtuk használni" azonban 10 kísérletből 32 yardot termelt - és a legrosszabb meccse is volt (miután beindult a mambula)