Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
nem feltétlen a hosszú passzok ellen jóNem is a Dolphinstól, ott van védelem manapság.StezMisstackle hegyekre és fos secondaryre 😊StezMármint tőlünk 😛dande
több mint 12 éve
Nem is a Dolphinstól, ott van védelem manapság.Mármint tőlünk 😛dandedanyly: szívesen látnánk egy meccs összefoglalást a Philiről, hogy mire számíthatunk! 😉RunRickyRunMisstackle hegyekre és fos secondaryre 😊Stez
több mint 12 éve
Mármint tőlünk 😛danyly: szívesen látnánk egy meccs összefoglalást a Philiről, hogy mire számíthatunk! 😉RunRickyRunMisstackle hegyekre és fos secondaryre 😊Stez
több mint 12 éve
danyly: szívesen látnánk egy meccs összefoglalást a Philiről, hogy mire számíthatunk! 😉RunRickyRunMisstackle hegyekre és fos secondaryre 😊
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
danyly: szívesen látnánk egy meccs összefoglalást a Philiről, hogy mire számíthatunk! 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
vick ellen is lehet készülni :cool: 😕
több mint 12 éve
Nem tudok róla, hogy bármilyen érdekes falember jönne a Floridától idén a draftra.Hát könnyen lehet hogy az óriásbaby marad.
több mint 12 éve
Maxi bébivel hosszabitunk, BBnek kell, ahogy Colon is - és váratlanul megint behúzunk egy Gátőrt a falba-mi a fölhozatal?Del: ime az emberünk - http://bleedblackandgold.com/blog/2011/12/05/marcus-gilbert-is-permanently-the-steelers-right-tackle/sutianapKöszi Bro.
Kicsit meglepő, hogy marad RT, mert titkon bíztam benne hogy egy kellemes domináns LT lehet, de úgy tűnik oda kevés lenne.
Nade akkor ki lesz az LT? Ahogy a cikk is kérdezi. Nehezen hinném hogy a draftról akarjátok rögtön kezdetni.Delonso_
eddig tavaly Móricka, idén meg Márkus mindenféle Steelers hagyomány ide-oda bedobva muzsikált rúkiévben,ahogy hagyományos Floridai háttérrel 04ben Starks is.......... 😛 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Del: ime az emberünk - http://bleedblackandgold.com/blog/2011/12/05/marcus-gilbert-is-permanently-the-steelers-right-tackle/sutianapKöszi Bro.
Kicsit meglepő, hogy marad RT, mert titkon bíztam benne hogy egy kellemes domináns LT lehet, de úgy tűnik oda kevés lenne.
Nade akkor ki lesz az LT? Ahogy a cikk is kérdezi. Nehezen hinném hogy a draftról akarjátok rögtön kezdetni.
több mint 12 éve
hát ez alap, hogy kell draftolni. nem is merem elképzelni, hogy mi lesz ha nem draftolunk az első kör-ben egy jónak ígérkező irányítót. szerintem a fanok elbontják a stadiont.egyébként attól, hogy a philadelphia jelenleg nem szárgyal eléggé kell tartani a hosszú passzoktól (jackson, maclin, celek, avant) és mccoy-tól is. a dallastól nem tudom miért, de nem tartottam ennyire.
több mint 12 éve
Múr - azér vegyétek bele Foxit is a játékba, már vastepsivel ütögették a buksiját és csakazért is Kylie, szóval odahozták Klózent, azzal a mellékzöngével,hogy Foxi őt akarta,nu mindeggy- csak ne baszakoggyatok sokáig,mint a clivlend,mer sohasohasoha..... értik, a sors sok dobást nem ad, ha kihajigáljuk a jódobásokat is.Del: ime az emberünk - http://bleedblackandgold.com/blog/2011/12/05/marcus-gilbert-is-permanently-the-steelers-right-tackle/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Moore-on gondolkodva, Gaboval értek egyet.Egy Pantherses cimbim szerint bár sérülten játszott Moore Clausen odahozatala után, valóban iszonyatosan visszaesett, ezt pedig nem kockáztathatjuk meg.
Draftolni kell egy irányítót, méghozzá lassan úgy tűnik feltrade segítségével.
Ideális esetben lesz két elég jó QB-nk és az újonc épülget szépen, nem ideális esetben ha moore formája leromlik, jöhet az új seprű.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
A Dallas hogy megszivatta saját magát az utolsó másodperces FG-al az Arizóna ellen? A fejemet fogtam! Bezzeg ellenünk nem tudtak hibázni.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
persze, kit nem érdekel a szituáció 😀 ezért lesz várhatóan érdekes a csata henne és moore közöttmost a defense nem ahgyta az offense-t pihenni 😀
több mint 12 éve
jó, hát most lehetne darabosra elemezgetni meccsről meccsre, minden irányítón vannak rosszabb napjai, vannak jobbak. a lényeg, hogy 8 meccs alatt biztatót hozott. a 2 utolsó meccsre teljesítményileg oda kéne neki figyelni.VenturaNem Moore játékát akarom, megkérdőjelezni. Csak elgondolkodtató.. a mi lett volna ha.. Mert az első 4 héten nem Henne -től volt szar a dolog.. Ott pl erősen okolható a defense is. Ezzel a Defense-el, a mostani arcát mutató fallal, és futójátékkal Henne érdekelne. Mert azt szerintem nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy Moore > Henne.
Értelek tökéletesen 😊 csak szerintem, ez most nem ugyanaz a kieresztés volt, mint máskor. Nagyon ott voltak fejben a srácok. Burnett egyenesen remek volt. 34 pont előnynél az utolsó 5percben fellazultak. Nem volt szép persze.. de megérdemelték.. levették Palmeréket 3 negyedre a pályáról, szereztek 7 pontot. Megbocsájtható hogy a végén már csak nézelődtek a pályán.Hát én nem vagyok pipa az utolsó 2td miatt. Csabee13Nem is az, csak volt pár meccs amit igy buktunk el, hogy az utolsó 5perc nem kellett volna!! Most pont K nagy előnyünk volt és nem számitott, de mi van ha csak 10 ponttal vezettünk volna? Na mindegy tudjuk be hogy a nagy vezetés tudatában engedtünk egy pár pontot az ellennek!
Amúgy egy rossz szót nem lehetett szólni a csapatra! Kiváló volt minden! Def, Off, spec.RunRickyRun
Csak szoros meccsen ne tegyék. És nem is fogják, ha az offense hagyja őket pihenni mint most.
több mint 12 éve
jó, hát most lehetne darabosra elemezgetni meccsről meccsre, minden irányítón vannak rosszabb napjai, vannak jobbak. a lényeg, hogy 8 meccs alatt biztatót hozott. a 2 utolsó meccsre teljesítményileg oda kéne neki figyelni.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Hát én nem vagyok pipa az utolsó 2td miatt. Csabee13Nem is az, csak volt pár meccs amit igy buktunk el, hogy az utolsó 5perc nem kellett volna!! Most pont K nagy előnyünk volt és nem számitott, de mi van ha csak 10 ponttal vezettünk volna? Na mindegy tudjuk be hogy a nagy vezetés tudatában engedtünk egy pár pontot az ellennek!
Amúgy egy rossz szót nem lehetett szólni a csapatra! Kiváló volt minden! Def, Off, spec.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Valóban nem úszott még el a szezon 0-4nél, de azt is figyelembe kell venni, hogy nem a kezdő csapattal edzett egészen addig. 2 borzalmas teljesítményt be lehet tudni annak, hogy idő amíg kialakul az a bizonyos "kémia" irányító és a csapat többi tagja között. Tehát szerintem nem annyira mérvadó.Moore statisztikáit nagyban befolyásolja az is, hogy a Giants elleni meccs volt az első amikor Bush-t elkezdték hatékonyan és jól használni.
Jets ellen egy kiváló Def. ellen 41,8 a rating, első kezdés.
Denver ellen mutatott valamit 92.6 az nem volt rossz, de látszik a dadogás.
Giants 58,5. / Bush elkezd villogni.
És innen lesz érdekes, de lehet rossz következtetést vontam le. Bush elkezd formába lendülni jönnek a big playek, TD-k, yardok.
Chiefs 147,5 / Bush big play TD, 92yd futva, 50yd elkapásból pluszba, Moore is nagyon a toppon.
Redskins 75,2 / itt Bush 2TD-t szerez, Moore erősen csak manageli a játékot.
Bills 133,3 / Na ez volt Moore napja szerintem, igaz kellett hozzá hogy a Bills nagyon harmatos volt. Itt Bush sem villogott.
Cowboys 99,5 / Bush átlagos, Moore átlagos, Red Zone offense nem létezik. Marshall TD gyönyörű de ez inkább Marshall napja.
Raiders 85,8 / Bush 100yd, Big playek, TD. Moore futott, dobott TD.. Kiváló game manager játék.
Az szerintem nyilvánvaló, hogy futójáték nélkül kevés irányító tud létezni. Az is hogy ez visszavezethető általában az OL-ra. A gondolatmenet és a sok statisztika végén bennem csak egy kérdés merült fel... Na és Henne, a sokat szidott fakezű, falábúnak elhordott fekete bárányunk, aki első 4 meccsen egyszemélyes offens-ünk volt nagyjából, ezt azért ne felejtsük el, mit nyújtott volna Chiefs meccstől bezárólag, ahol elkezdenek villogni a srácok.
Ugyanakkor nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy Moore jelenléte, irányítása hozta fel a többieket az offense-ben.
Ti mit gondoltok erről?
több mint 12 éve
0-4-nél még nem feltétlen úszik el a szezon, hiszen függ attól is, hogy a többi csapat, hogy teljesít.egyébként morre az első meccsén (mikor henne után kezdett), nem éppen volt jó. de a következő meccsen már adagolta neki. majd egyre jobban. san diego meccset elvesztettük, a jets meccsen kezdett teljes egészében. ott eltiportak minket. a denver ellen azonban elig jóféle statisztikája van. 8 meccset vezetett le (+ san diego részben, de ezt nem számolom) amiből 4 meccset megnyert + még 3 meccset meg kellett volna nyernünk (nem ő rajta mulott, ezt akarom kifejezni inkább).
úgy gondolom, hogy azért a szezonban is van verseny ilyen esetekben. nagy csatára számíthatunk henne és moore között.
remélem, hogy nem 1 éves csoda. egyébként tisztában van vele, hogy lesz draft, hisz ismeri a miami irányitó történelmét. tudja, hogy lesz qb draft. amennyiben jól teljesít ő fog menedzselni szerintem (hisz több mint valószínű, hogy egy rookie gyengébben teljesít). elmenedzselne egy vagy két évig, aztán továbbadnánk. érdeke, hisz ha jól nyomja többet ér, és több csapat építene rá, még lehetne viszonylag hosszabb távon egy csapat franchise qb-ja.
vagy túl erősen érződik, hogy védem nagyon moore-t? nem tagadom, hisz szerintem mindannyian szeretnénk ha lenne végre egy franchise qb.
na mindegy a nagy próba majd az utolsó két meccsen lesz (new england, new york)
több mint 12 éve
Hát ha ez nem azt hozza ki belőle, hogy csakazértis megmutatom, akkor nem is alkalmas arra, hogy rábízzanak egy franchise-t. Ő volt a kezdő, Clausen egy rakás szar volt, mégsem tudott élni a lehetőséggel. Mellesleg igen sanszos, hogy megint rádraftolnak, remélem most több sikkerrel fogja tudni feldolgozni a szitut.Érdekes Moore helyzete, nálunk kajak ugyanezt csinálta, amikor megkapta a lehetőséget egy totál elment szezon végén, probowler szinten nyomta.Nekem ott nagyon az jött le, hogy érezte a 0 bizalmat felé, akkor hoztátok a nyakára Clausent.tenorx
Majd jött a következő szezon, és mintha elvágták volna, persze sérülések is közbejöttek, de annyi buta hibát csinált meccsenként, mint egy évvel korábban összesen. Én szurkolok neki, de félek, hogy nálatok is ezt fogja eljátszani....gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Érdekes Moore helyzete, nálunk kajak ugyanezt csinálta, amikor megkapta a lehetőséget egy totál elment szezon végén, probowler szinten nyomta.Nekem ott nagyon az jött le, hogy érezte a 0 bizalmat felé, akkor hoztátok a nyakára Clausent.
Majd jött a következő szezon, és mintha elvágták volna, persze sérülések is közbejöttek, de annyi buta hibát csinált meccsenként, mint egy évvel korábban összesen. Én szurkolok neki, de félek, hogy nálatok is ezt fogja eljátszani....gabokocka
több mint 12 éve
Érdekes Moore helyzete, nálunk kajak ugyanezt csinálta, amikor megkapta a lehetőséget egy totál elment szezon végén, probowler szinten nyomta.Majd jött a következő szezon, és mintha elvágták volna, persze sérülések is közbejöttek, de annyi buta hibát csinált meccsenként, mint egy évvel korábban összesen. Én szurkolok neki, de félek, hogy nálatok is ezt fogja eljátszani....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Az tuti... Nekem az egyetlen bajom csak az, hogy igazából tét nélkül focizgat most. Megnéztem volna egy egész szezonban ahol nem 0-4 után kerül be a zavarosba és felkészülten, csapattal összeszokva megy be játszani.Az már igaz 😊No igen ezek szépek, de ez egy nagyon zilált Oakland volt.Delonso_Persze ez sajnos igaz, de jó lenne ha valamit megtartanánk ebből 😊Csabee13
Érdekes lesz Moore helyzete.Delonso_
De game managernek jó ezt már bizonyította. Vigyáz a lasztira, megfontoltan játszik, nem hősködik néha még villant is valamit. De azt a kecske szakállt vágja le nagyon gyorsan, ritka hombár feje van tőle! 😀
több mint 12 éve
Az már igaz 😊No igen ezek szépek, de ez egy nagyon zilált Oakland volt.Delonso_Persze ez sajnos igaz, de jó lenne ha valamit megtartanánk ebből 😊Csabee13
Érdekes lesz Moore helyzete.
több mint 12 éve
No igen ezek szépek, de ez egy nagyon zilált Oakland volt.Delonso_Persze ez sajnos igaz, de jó lenne ha valamit megtartanánk ebből 😊