Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No igen ezek szépek, de ez egy nagyon zilált Oakland volt.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Hát én nem vagyok pipa az utolsó 2td miatt. Egész meccsen olyan volt a Defense, hogy azzal SB-t lehet nyerni.. így is hogy ellazultak a végére 20 pont előnnyel nyertünk. Szép volt az offense is most.

Pár szám ami nagyon de nagyon tetszett és Dallas ellen a vesztünk volt.

Time of Possession 38:20
Red Zone Efficiency 3/4 - 75%
Field Goals (Made-Attempted) 2 - 2

Third Down Efficiency 8/14 - 57%
Eddig liga utolsók voltunk ebben, ez pedig a Green Bay szintje... örülnék, ha ezt tudnánk tartani 50% felett.
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Azért az utcsó 5 percben megint csúnyán kiengedtünk (2TD), bár volt bőven előnyünk nem mondom, de akkor is. C. Palmer ellenem játszott ebben a fantasy fordulóban és 2pontja volt egész meccsen, erre a végén 2TD meg x yard és rögtön 22pontal fejezte be! grrrrrr

Amúgy a meccs jaj de jó volt! Én is ezen gondolkoztam hol a francban volt ez a csapat az első 7 fordulóban???

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
felfoghatatlan hogy miért nem leszünk playoff szereplők

ellenben a philadelphia nincs a helyzet magaslatán és a buffalot is elkaphatjuk.

szezon:
6-10

díjjaznám, ha karácsonyi ajándékként behuznánk a patriots-ot vagy legalább legyen olyan izgalmas meccs mint a dallasi.
jó lesz gyerekek, hogy a szentestét együtt töltjük... december 24.-e 19 órától 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Basszus nem láttam Gates 77 yardos visszahordását. :mad:
Remélem majd még valahol vissza lehet nézni.danyly
nfl.com 😊
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Basszus nem láttam Gates 77 yardos visszahordását. :mad:
Remélem majd még valahol vissza lehet nézni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Durva meccs, nagyon ment a csapat, de az Oakland valami nagyon rossz felfogásban játszott.
több mint 12 éve
Moore franchise QB!tenorx
nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a sorsa jövőre.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Moore franchise QB!tenorx
Ide a SB-t. HoF.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Moore franchise QB!
több mint 12 éve
Miami Miami Dolphins 964
Most sajnálhatjuk a szezon elejét,ilyen teljesitménnyel lehetne esélyünk a poff ba.dallas denver browns ,meccset behuzzuk akkor7-4 lenne,remélem a forma megmarad és jövöre a szezon elején igy kezdünk.
több mint 12 éve
tetszett a mostani "heti körkép" cikk, hogy nem írták le a dolphins-t, hanem épp ellenkezőleg! a efense-be kellene minőségi csere, mert ahogy a cikkben is írták: elfáradtakVentura
Nem a cserék hiánya volt a fő probléma, de persze kellenek, illetve soha nem árt ha vannak. De szerintem a fő gond ott volt, hogy nem tudtak pihenni. Offense felmegy erőlködik 2 percet aztán Punt. És a Dallas ellen a meccs végére pl. ez volt a helyzet. Nem elég végigmasírozni a pályán, vagy éppen nem, aztán a Defre bízni a dolgot. Nem árt ha szépen kényelmesen pörgetve az órát halad előre az offense egy legalább 4-5 perces drive-al. De ez lehet csak az én meglátásom.Csabee13
Nem csak a tied. A Deffel max safety poszton, esetleg egy nem ember NT -vel lehet vitatkozni. Jól nyomják. Rendben, jobb CB- k is jöhetnek, de normál keményen nyomó DL-lel és pasrushal ezek a CB-k több mint elegek. Látható az 59 éves Jason Taylor is hogy lubickol a védelmünkben. A gond az idő. Egy elit védelem se lehet fenn ennyit. Hiába a rotáció. Sokkal dominánsabbnak kéne lennie a futójátékunknak ehhez, ahhoz viszont konzisztensebb O line kéne, ami nekünk nincs és számomra ez Sparano egyik legnagyobb hibája. Kipróbált már 1043 db T-t G-t és pár C-t is. És mi van? Kb az amit a Long- Inco kettős tud adni a futásnak, akiket emiatt brutál mód túlterhel az ellenfél.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
tetszett a mostani "heti körkép" cikk, hogy nem írták le a dolphins-t, hanem épp ellenkezőleg! a efense-be kellene minőségi csere, mert ahogy a cikkben is írták: elfáradtakVentura
Nem a cserék hiánya volt a fő probléma, de persze kellenek, illetve soha nem árt ha vannak. De szerintem a fő gond ott volt, hogy nem tudtak pihenni. Offense felmegy erőlködik 2 percet aztán Punt. És a Dallas ellen a meccs végére pl. ez volt a helyzet. Nem elég végigmasírozni a pályán, vagy éppen nem, aztán a Defre bízni a dolgot. Nem árt ha szépen kényelmesen pörgetve az órát halad előre az offense egy legalább 4-5 perces drive-al. De ez lehet csak az én meglátásom.
több mint 12 éve
tetszett a mostani "heti körkép" cikk, hogy nem írták le a dolphins-t, hanem épp ellenkezőleg! a efense-be kellene minőségi csere, mert ahogy a cikkben is írták: elfáradtak

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
offense
defense

több mint 12 éve
A jövő évi draftrol az én véleményem hasonló mint Venturanak. Szerintem mindenképp qb-t kell draftolnunk első körben. Legalábbis ha esélyünk lesz egy olyan emberre aki franchise lenne a jövőt nézve. Moore most jó maradna első számú és mögötte kupálódhatna az újonc. Aztán a további körökben OL meg def erősítés. Az Offence rendben lenne ha erős lesz az OL.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
még csak csütörtök van, de már elemzések. nagyon helyes! 😀

végül csak "érdekesre" sikeredik a szezonunk. nyilván nem rájátszásra gondolva, hanem teljesítményre. többek között nagy kíváncsiság tölt el az offense teljesítménye, azon belül moore.

külön örömmel tölt el - sőt gondolom titeket is - , hogy nem kell minden meccsen elkönyvelni legalább egy INT-et.
a dallas ellen vártam vagy 2 INT-et. utoljára 2 meccsel ezelőtt lett dobva (WAS), és van red zone offense is. nagyon kíváncsi leszek a jövő évi QB helyzetre. remélem draftolunk, henne és moore megmérközik, amit a mostani teljesítmény (és talán az elmúlt évekbeli) alapján moore-nak kéne megnyernie, plussz húzunk első körben egyet. moore elmenedzselget 1-2 évig (favre-->rodgers).

bush, thomas, hilliard menő. úgyhogy offensenek nyomulnia kéne. de amilyen szerencsénk van, valami kakukktojás mindig lesz és ez lehet, hogy a fal lesz?

danyl féle OL nyomásra reagálva csak azt tudom mondani, hogy moore mozgékony is. a giants ellen is f*szául kimozgott.

több mint 13 éve
Szintén az Oakland meccs elé : középen nagy nyomás fog nehezedni az OL-re. Kiváncsi leszek a 4-3 ellen mit produkálnak a fiúk. T. Kelly (DT) brutális és valószínűleg játszik is mivel legutóbb részlegesen részt vett a legutóbbi edzésen (majd elválik). Seymour biztos játszik mert ilyen meccset nem hagyna ki (neki van 6 sack-je), cserének ott van D. Bryant szintén kemény csávó (3 sack). Továbbá közép LB poszton McClain 2 sack-el és eddig brutál 57 tackle-el.
Long oldalán Wimbley fog rohamozni keményen (7 sack, 1 INT). Kemény meló lesz Jake-nek, de szerintem megoldja.
Colombo oldalán Houston fog támadásokat indítani, ő sem piskóta.

Elviekben ezek a játékosok vannak most parton kívül jelenleg az Oakland-nél: J. Campbell (QB), J. Ford (WR), S. Janikowski 💋‍, T. Jones (RB), R. McClain (LB), D. McFadden (RB), D. Moore (WR), J. Moss (DE), R. Seymour (DT).

Ezekből Campbell (egyértelmű) , Ford, McFadden szerintem nem fog tudni játszani. A többi kérdéses. De egy-kettő kieső bizti lesz.

A nagy passzokkal is vigyázni kell majd Moore-nak, mert azért pl.: Giordano-nak is van idén 3 INT-je, v. Huff-nak is 2 (de ő is sérült), de ez az oldal azért kemény a Raiders-nél.
Marshall oldalán pedig ott van Routt 3 INT-el.

Szép kis meccs lesz ez.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Az Oakland meccs elé : egy jobb támadó csapat veszi fel a küzdelmet vasárnap egy jobban védekező csapat ellen.

A Raiders nem nyert egymás után 4 meccset 2002 óta, úgyhogy van mit bizonyítaniuk ill. jó formában érkeznek hozzánk. Statisztika alapján jobban állunk, mert 1992 óta 12 meccsből mi hoztunk 10-et, ill. Miami-ban 6-ból 5-öt mi nyertünk. Utoljára az előző idényben játszottunk akkor mi nyertünk idegenben 33-17-re. Tökéletesen megfelelne ez az eredmény vasárnap is.

A futás a fő erőssége az Oakland-nak ugye nem kell bemutatni McFadden-t v. akár M. Bush-t. De az utolsó meccsen gyenge volt a futójáték (csak 73 y), pedig a ligában 4. ebben a kimutatásban. Tehát igen jók. Nekünk viszont nem olyan rossz a futás elleni védekezésünk .
Viszont a Miami az utolsó 5 meccsen futás elleni védekezésben liga 2. (!), 72.2 y engedéssel. Összesítve a 7. vagyunk a ligában futás elleni védekezésben (97.5 y engedés ; 100 y alatt ez azért szép). Ez azért figyelem felhívás az Oakland-nak. A Dallas ellen is csak 85 yardot engedtünk, pedig ott volt az igen jó formában lévő Murray. Első félidőben még élt is valahogy, de a másodikban már nagyon meg lett fogva.

Passz tekintetében sem állunk olyan rosszul : utolsó 4 meccsen csak 2 TD-t engedtünk (mindkettő Dallas ; tehát az előtte lévő 3 meccsen 0), míg mi nyomtunk 6 TD-t. Remélem ez az arány így marad ill. folytatódik. C. Palmer-től szerintem azért számíthatunk INT-re, amit ki is tudunk majd használni nem úgy mint a Dallas ellen.
Ugye Palmer legfőbb célpontja J. Ford az utolsó 2 meccsen nem játszott sérülés miatt, de lehet a meccsre összefoltozzák. A tavalyi meccsen 100 y felett kapott el Ford + volt 1 TD-je.
Szerintem pihenjen még egy kicsit.danyly
Kösz az összefoglalást! Jó így áttekinteni a meccset. Mcfadden még nem tuti hogy játszik azthiszem.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Ezt a hírt meg teljesen elfelejtettem : B. Marshall-t már megint letartóztatták. :mad:
De ez még állítólag egy nov. 14-i eset a Washington elleni meccs után. Taxist nem fizette ki átszállt egy másik taxiba, elaludt stb.
De utólag kifizette a 142 dolcsit, bocsánatot kért és elengedték.

Most én vagyok ennyire lemaradva az nfl.com v. egyszerűen csak most látott napvilágot a dolog?

több mint 13 éve
Ezt azért ne felejtsük el : Miami Dolphins Week 12 Gillette ProGlide Defensive Plays of the Week.

több mint 13 éve
Az Oakland meccs elé : egy jobb támadó csapat veszi fel a küzdelmet vasárnap egy jobban védekező csapat ellen.

A Raiders nem nyert egymás után 4 meccset 2002 óta, úgyhogy van mit bizonyítaniuk ill. jó formában érkeznek hozzánk. Statisztika alapján jobban állunk, mert 1992 óta 12 meccsből mi hoztunk 10-et, ill. Miami-ban 6-ból 5-öt mi nyertünk. Utoljára az előző idényben játszottunk akkor mi nyertünk idegenben 33-17-re. Tökéletesen megfelelne ez az eredmény vasárnap is.

A futás a fő erőssége az Oakland-nak ugye nem kell bemutatni McFadden-t v. akár M. Bush-t. De az utolsó meccsen gyenge volt a futójáték (csak 73 y), pedig a ligában 4. ebben a kimutatásban. Tehát igen jók. Nekünk viszont nem olyan rossz a futás elleni védekezésünk .
Viszont a Miami az utolsó 5 meccsen futás elleni védekezésben liga 2. (!), 72.2 y engedéssel. Összesítve a 7. vagyunk a ligában futás elleni védekezésben (97.5 y engedés ; 100 y alatt ez azért szép). Ez azért figyelem felhívás az Oakland-nak. A Dallas ellen is csak 85 yardot engedtünk, pedig ott volt az igen jó formában lévő Murray. Első félidőben még élt is valahogy, de a másodikban már nagyon meg lett fogva.

Passz tekintetében sem állunk olyan rosszul : utolsó 4 meccsen csak 2 TD-t engedtünk (mindkettő Dallas ; tehát az előtte lévő 3 meccsen 0), míg mi nyomtunk 6 TD-t. Remélem ez az arány így marad ill. folytatódik. C. Palmer-től szerintem azért számíthatunk INT-re, amit ki is tudunk majd használni nem úgy mint a Dallas ellen.
Ugye Palmer legfőbb célpontja J. Ford az utolsó 2 meccsen nem játszott sérülés miatt, de lehet a meccsre összefoltozzák. A tavalyi meccsen 100 y felett kapott el Ford + volt 1 TD-je.
Szerintem pihenjen még egy kicsit.

több mint 13 éve
Kezdődik megint : S. Graham 💋‍ és I. Olshansky (DT) kivágva a keretből, míg R. Baker (DT) és R. Feinga (G) vissza a csapatba.
V. Carey nem vett részt a legutóbbi edzésen, míg D. Carpenter és Y. Bell is csak részleges edzést végzett.

több mint 13 éve
Benéztem egy két dolgot bocsi : tavaly idegenben elvertük a Jets-et, míg a Bills-től otthon kaptunk ki a szezon vége felé. (3746 kiegészítése).

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Az Oakland fanok nagyon biztosak a győzelemben (persze melyik szurkoló szurkolna a kedvenc csapata ellen), páran azért szoros meccset gondolnak, amire persze van sansz.
Szorosan de mi nyerünk, nekünk úgy is mindegy, küzdenek a srácok a csapatban kiharcolt pozíciójukért + a jövő évi tagságért, míg a Raiders-nek még komoly play off lehetősége van ezért küzdenek ők is keményebben majd a meccsen.
Meglátjuk.danyly
Egy Raiders fan soha nem biztos a csapata győzelmében, max reménykedik! 😊

Én szoros csatára számítok, ahol nyernünk kell, ha akarunk valamit elérni idén. Ha nem nyerünk, akkor elmehet a PO esélye. Ezért bízok bennük, de rendszerint ilyenkor hagynak cserben. 😊