Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Miami Dolphins running back Reggie Bush seeking first 1,000-yard season.
Bush is just 230 yards from reaching the barrier. He needs to just average 77 yards the remaining three games.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
előkelő 3. helyen vagyunk a futás elleni védelemben :cool: (de a passz elleni az 25.-ik)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
nem szeretem a pletykákat, de legalább nem 2 évig volt head coach. dolgozott egy nagyszerű védelemmel és hát elég régi super bowolos gyűrűje van, de legalább van. na meg elég régen volt offensive kordinátor is.

legalább kaptunk valami nyalogatni valót a qb kérdés illetve a draft mellé 😛

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Brian Billick the favorite to land the Dolphins head coaching job ?

http://www.phinsphocus.com/2011-articles/december/brian-billick-the-favorite-to-land-the-dolphins-head-coaching-job.htmlRunRickyRun
Nem mondom hogy a legjobb megoldás, de tőle nem idegenkednék.
több mint 12 éve
Brian Billick the favorite to land the Dolphins head coaching job ?

http://www.phinsphocus.com/2011-articles/december/brian-billick-the-favorite-to-land-the-dolphins-head-coaching-job.html

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Dolphins In Depth >> Matt Moore ready, set to start vs Buffalo

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Egyébként a Miami fanok nagyon elégedetlenek hogy irelandot nem rúgták ki!

RunRickyRun
ross azt mondta, hogy itt aztán brutál edző kell meg lesz és új qb. ezek is csak azért voltak, hogy a fanokat nyugtassák a lehetetlen helyzetben valamennyire.

több mint 12 éve
Palm Beach Post >> Miami Dolphins QB Matt Moore hopes to play Sunday vs. Bills after passing concussion tests

Egyébként a Miami fanok nagyon elégedetlenek hogy irelandot nem rúgták ki!

Ha belegondolunk, hogy évek óta nagyon gyenge draftokat csináltunk (és most nem az első körös draftokra gondolok, mert a későbbi körökhöz kell nagy tudás) és most hogy sparano elment igazából nagy dolgok nem változnak. Szerintem nagyon sok beleszólása neki eddig sem lehetett max elmondhatta szerinte mi lenne jó. Aztán hogy a háttérben mik folynak?! Szerintem kicsit mélyebben is kellene pár fejet levágni hogy lehessen a jövőt építeni!

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Inkább defense oldalról közelíti meg a dolgokat (volt a NE-nél defense coordinator ; meg LB volt az egyetemen).
danyly
sparano ol coach volt, aztán meg is közelítette a dolgokat.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Manginit neeeeeeeeeeeeeeeeeDelonso_
Ha irányítót akartok, ő kell nektek 😊 Clevelandben is olyan profi módon kezelte a Quinn vs. Anderson kérdést, hogy hihetetlen 😀
több mint 12 éve
Manginit neeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
További találgatások : ott van esetleg Jeff Fisher v. ott van Les Miles, de neki 2017-ig szerződése van az LSU-hoz + nem hiszem, hogy a Miami kedvéért átváltana az NFL-re. Bár volt 2 évig TE edző a Dallasnál, de az édes kevés. Meg ugye Cowher neve is felmerült, de azt korábban leírtam.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Felvetődött a kérdés : Eric Mangini mint HC 2012-ben a Miaminál?
Mivel dolgozott a New England-nél és a Jets-nél, ismerhetné a csoport riválisokat. De a Jets-nél HC poszton eltöltött 2006-os évét leszámítva nincsenek nagy eredményei. Inkább defense oldalról közelíti meg a dolgokat (volt a NE-nél defense coordinator ; meg LB volt az egyetemen).

A holt idényben beszélt Ross Manginivel, de utána elvetették a dolgot, mert inkább J. Harbaugh-hoz repült Kaliforniába. De végül maradt Sparano.

Olyan edző kellene, aki szót tudna érteni és rendesen kinevelni egy rookie QB-t és újjáéleszteni az offense-t. Mangini tehetséges, de nem biztos, hogy ő lenne a jó választás.

Jelenlegi állás:
Would you be happy if Eric Mangini was hired as Miami's Head Coach in 2012?
21%
Yes
68 votes
78%
No
255 votes
323 votes

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Long biztos nem fog játszani a Bills ellen, nem végzett edzést. Helyére, ahogy korábban írtam Jerry fog kerülni. Jerry az Oakland ellen még Carey helyén játszott. Ott elfogadhatót teljesített, de ez teljesen más szerepkör. Erre a Bills tuti rámegy, sajnos lesz sack ellenünk bőven. Az Eagles ellen megint Jerry játszott Carey posztján, azok után, hogy a kezdő RG-nk lesérült.
Valószínűleg Moore sem fog játszani a Bills ellen (neki fejsérülése van, és azt tudjuk, hogy alaposabban ki kell vizsgálni), ezért Losman-t kellene megvédenie a vak oldalon Jerry-nek.

Carey részlegesen edzett szerdán, valószínűleg ő játszani fog. Helyére Garner v. esetleg Barker kerülhetne, ha lesérül. Sajnos igen gyengék mindketten.

több mint 12 éve
Jake Long visszatérése idén kérdéses. Az első negyedben megsérült a Philly ellen, utána vissza sem tért a pályára, helyette N. Garner vette át a posztját.

"I think he's the best left tackle in football,"."He's big, he's athletic, he's strong and physical. He can handle speed rushers and also the power ends as well. He does it all. He'll be an All-Pro for many years." – mondta ezt Seymour Long-ról.
Teljesen igaza van, ezért is és amúgy is nagy veszteség az nekünk ha ő nem játszik.

Ma nem edzett se Long, se Moore, se Misi.
J. Jerry edzett LT pozícióban. Na ez érdekes lesz. Akkor nem Garner-re alapoznak, vagy csak próbálgatják Jerry abban a pozícióban. Nem tudom mennyire megfelelő, de Long-ot nem lehet pótolni.
Új hír szerint úgy tűnik első számú left OT Jerry lesz az idény hátralévő részében. Jr. Sparano lemeózta a lábmunkáját és a technikáját.
Tehát jelen állás szerint Jerry átmegy LT-be, Carey helyére megy Garner a többi meg marad az OL-ben. Nagyon sebezhetőek leszünk ezek után. Így is francise rekord 9 sack-et kaptunk a Phillytől, ebből Garner 3-at kóstált.

Tehát ez a fal : RT-Colombo ; RG-Garner ; C-Pouncey ; LG-Incognito ; LT-Jerry

Még ott van Barker is aki játszott már LT-t és RG-t is, de sajnos ő sem váltja meg a világot. Jövőre nagyon kell az OL erősítés drafton és free agent-en is.

Ha Moore nem épül fel Losman-el kell nekivágni a buffalói kalandnak. Na, az is érdekes lesz.
Holnapra kiderül a 3 sérült játékos státusa. Misi-nek a bal karja sérült.

Marino is nyilatkozott az edző kérdéssel kapcsolatban és elmondta, hogy nagyon örülne Cowher-nek de nem hiszi, hogy eljön edzőnek a Miamiba. Nem akar már ő edzősködni, jó neki a CBS-nél.
Továbbá azt is mondta Cowher olyan csapathoz térne vissza ahol igazi, tökös, sokat bizonyított QB van. Na, ez a Dolphins-nál az ő véleménye szerint nincs meg. Van benne valami.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
dbár sparano is ol coach volt.
Ventura
Ahhoz képest csak abban volt szar a csapat! 😊RunRickyRun
Szerintem nem csak....😕

több mint 12 éve
dbár sparano is ol coach volt.
Ventura
Ahhoz képest csak abban volt szar a csapat! 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ireland felé lehet tudni, hogy mi ez a nagy bizalom?

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
de volt már itt mike shula. 1991-1992 mint coach assistant és 2000-2002-ig mint qb coach. jelenleg meg a panthersnél qb coach. nem inkább valamilyen offensive vagy defensive koordinátor kéne? bár sparano is ol coach volt.
mike nolan-nélk szerintetek bepróbálkoznak?

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Egyébként most jutott eszembe, hogy Haleyt vigyétek el. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Dolphins Offense - TM - Dolphins

Speaking at Monday's press conference to announce Tony Sparano's firing, owner Stephen Ross said the Dolphins will seek a "young Don Shula" as their next head coach, suggesting they'll target hot young coordinators.
Ross said Sparano's firing was done Monday to expedite his search. "Finding a quarterback is essential," added Ross. "But everyone can agree we have a great foundation." On ESPN NFL Live Monday, ESPN's Adam Schefter called it "hard to imagine" that the Dolphins would target a retread coach like Jeff Fisher or Bill Cowher. The plan, for now, appears to be pursuit of a rising coordinator who could be Miami's long-term answer.

Én mindjárt mondanám is a jelöltem, aki nem más mint a kis Shula.
Remek vérvonal és amilyen munkát végez a Panthersnél az több mint remek.
És remélhetőleg Don segítene neki tanácsokkal.
több mint 12 éve
Engem csak az basz fel, hogy Ireland marad.Csabee13
Ezt én sem értem! Kéz a kézben kellett volna menniük! Így most mindent rákentek Sparanora egyszemélyben, ami meg szerintem túlzás.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Engem csak az basz fel, hogy Ireland marad.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Bria,
ha olvasod, engem nagyon érdekel a véleményed!!!!
több mint 12 éve
na ezt nem gondotlam volna! sajnálom, hogy így alakult 😕
azért köszönjük meg a 2008/2009-es szezon boldogságát!
berakom a szokásos 2008-as menetelést jó emlékként: http://www.youtube.com/watch?v=YRvAoruqs0w

a todd bowles-t említették, mint ideiglenes head coach / secondary edző