Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Már bocs de egy ilyen hangvételű hszre nem bírtam megállni hogy ne válaszoljak,egyrészt a csorda ösztön,bár biztos vagyok benne hogy Slow kolega is metudná védeni magát,talán reagálni fog ő is,másrészt mert nem érzem jogosnak sem a vélt sérelmet sem a hangnemet.Ez a "nem a másik csapat nyerte meg a meccset hanem a miénk vesztette el"meg a legnagyobb baromság amit egy szurkoló kiejthet a száján.Bár rengetegen szoktak ilyen frázisokba kapaszkodni nem tagadom és nem csak itt.A részhez amit kiemeltem;nem érzed úgy hogy ehhez talán,esetleg,volt valami köze a mi védelmünknek is?De persze könnyebb azt mondani hogy a saját csapatod bukta el a meccset a 'boysnak,mint beismerni azt hogy aznap azok között a körülmények között a másik volt a jobb.Én is szívesebben mondnám azt hogy a Pats ellen mi voltunk olyan böszmék hogy engedtük Bradyt végigmenni a pályán és neki ehhez semmiköze nem volt,illetve a Philly ellen sem volt Reid-éknek,a Dlinenak,ugy amblokk a Eagles palyaáknak semmi közük a győzelemhez,egyszerűen mi voltunk szarok.Ezzel önmagában nem is lenne gond hogy te ezeket így látod,szíved joga,csak amíg mi normális hangnemben,nem rosszindulatúan,vagy nem kárörvendeni jövünk ide,addig szerintem ez a normális hangnem jogosan elvárható visszafelé is.Peace!Ugyanazt a meccset néztük? Oda vissza magyaráztok... a tény az, hogy ezt a Miami eldönthette volna már az első félidőben. Red zone offense-ünk ismét megszűnt létezni. Nem nagypofájú Bob volt zseni... Nem Ware nyerte meg a meccset... nem Romo... Hanem a mi offense-ünk szarta el... 4 redzone-ig jutott driveból 0td.. és csak 3FG.. ez volt a döntő.. És a másik momentum amin elment, hogy az utolsó Miami drive jó ha 1percig tartott.. 2first down és nem mi szentségelünk a lepörgetett óra miatt hanem ti.. de mi persze 2 szar futással meg egy elcseszett passzal elintéztük nektek, hogy legyen esélyetek aztán mindezt megfejeltük a meccs egyetlen elrontott special team játékával és vissza tudta hozni majdhogynem félpályáig a lasztit... Szóval legyetek hálásak és verjétek a nyálat a saját topicban...Csabee13Oké de ha TD-re hajtotok akkor benne van a hiba lehetősége, amit Romo 2szer is megtett este! Így meg semmi kockázat nélkül kellett időt húzni mert elég volt az FG!RunRickyRunaz a két hiba az elég korán történt. azután volt egy azaz egy darab necces passz (Wittennek, miközben éppen hanyatt esett Romo), és kb ennyihez volt köze a Miami secondary-nek az első negyed után.
kockázat nélkül időt húzni? mi lett volna, ha nem sikerül megfutni a FD-t, és marad egy-másfél percetek egy pont hátrányban? azért ez is elég kockázatos volt szvsz, plusz Murray is tette már földre a lasztit.slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ugyanazt a meccset néztük? Oda vissza magyaráztok... a tény az, hogy ezt a Miami eldönthette volna már az első félidőben. Red zone offense-ünk ismét megszűnt létezni. Nem nagypofájú Bob volt zseni... Nem Ware nyerte meg a meccset... nem Romo... Hanem a mi offense-ünk szarta el... 4 redzone-ig jutott driveból 0td.. és csak 3FG.. ez volt a döntő.. És a másik momentum amin elment, hogy az utolsó Miami drive jó ha 1percig tartott.. 2first down és nem mi szentségelünk a lepörgetett óra miatt hanem ti.. de mi persze 2 szar futással meg egy elcseszett passzal elintéztük nektek, hogy legyen esélyetek aztán mindezt megfejeltük a meccs egyetlen elrontott special team játékával és vissza tudta hozni majdhogynem félpályáig a lasztit... Szóval legyetek hálásak és verjétek a nyálat a saját topicban...az a két hiba az elég korán történt. azután volt egy azaz egy darab necces passz (Wittennek, miközben éppen hanyatt esett Romo), és kb ennyihez volt köze a Miami secondary-nek az első negyed után.aha.Oké de ha TD-re hajtotok akkor benne van a hiba lehetősége, amit Romo 2szer is megtett este! Így meg semmi kockázat nélkül kellett időt húzni mert elég volt az FG!RunRickyRun
szerinted ha mínusz háromban vagyunk, akkor még véletlenül sem próbálunk meg TD-re menni, hanem ugyanúgy futtatjuk le az időt Murray-vel, nehogy ne kelljen hosszabbítást játszani, ugye?
2:41, 35 yard, két időkérés, mínusz három pont.
Te is a döntetlenre mennél, ugye? 😊slowmotion
kockázat nélkül időt húzni? mi lett volna, ha nem sikerül megfutni a FD-t, és marad egy-másfél percetek egy pont hátrányban? azért ez is elég kockázatos volt szvsz, plusz Murray is tette már földre a lasztit.slowmotion
több mint 13 éve
az a két hiba az elég korán történt. azután volt egy azaz egy darab necces passz (Wittennek, miközben éppen hanyatt esett Romo), és kb ennyihez volt köze a Miami secondary-nek az első negyed után.Oké de ha TD-re hajtotok akkor benne van a hiba lehetősége, amit Romo 2szer is megtett este! Így meg semmi kockázat nélkül kellett időt húzni mert elég volt az FG!RunRickyRunHa 2 pontra megyünk és nem jön össze akkor most 18-20 ra kapuk ki ami tökmindegy viszont ha összejön akkor döntetlen!! Szóval érthetetlen edzői húzás!RunRickyRunaha.
szerinted ha mínusz háromban vagyunk, akkor még véletlenül sem próbálunk meg TD-re menni, hanem ugyanúgy futtatjuk le az időt Murray-vel, nehogy ne kelljen hosszabbítást játszani, ugye?
kockázat nélkül időt húzni? mi lett volna, ha nem sikerül megfutni a FD-t, és marad egy-másfél percetek egy pont hátrányban? azért ez is elég kockázatos volt szvsz, plusz Murray is tette már földre a lasztit.
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Oké de ha TD-re hajtotok akkor benne van a hiba lehetősége, amit Romo 2szer is megtett este! Így meg semmi kockázat nélkül kellett időt húzni mert elég volt az FG!aha.mert akkor még nem tudhatta Sparano, hogy mennyi lesz a különbség.Ha 2 pontra megyünk és nem jön össze akkor most 18-20 ra kapuk ki ami tökmindegy viszont ha összejön akkor döntetlen!! Szóval érthetetlen edzői húzás!RunRickyRun
simán lehetett volna olyan, hogy nem jó a kétpontos, és végül ikszre jön ki az eredmény, és pont a kis tököm egypontos jutalomrúgás hiányzik.slowmotion
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Fenébe már... apróságokon ment el megint, meg azon hogy a támadók az első félidőben csak a Dallasnak csináltak pontot a rosz snap-el.A D viszont félelmetes volt! Végre volt minden ami kell. Imádtam.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
aha.Ha 2 pontra megyünk és nem jön össze akkor most 18-20 ra kapuk ki ami tökmindegy viszont ha összejön akkor döntetlen!! Szóval érthetetlen edzői húzás!RunRickyRunDehogy a 2pontosra miért nem mentünk rá, azt baromira nem értem!RunRickyRunmert akkor még nem tudhatta Sparano, hogy mennyi lesz a különbség.
simán lehetett volna olyan, hogy nem jó a kétpontos, és végül ikszre jön ki az eredmény, és pont a kis tököm egypontos jutalomrúgás hiányzik.slowmotion
Te is a döntetlenre mennél, ugye? 😊
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Ha 2 pontra megyünk és nem jön össze akkor most 18-20 ra kapuk ki ami tökmindegy viszont ha összejön akkor döntetlen!! Szóval érthetetlen edzői húzás!Dehogy a 2pontosra miért nem mentünk rá, azt baromira nem értem!RunRickyRunmert akkor még nem tudhatta Sparano, hogy mennyi lesz a különbség.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
gratula, nagy meccs volt.sokat számított az utolsó PR, meg az, hogy két block in the backet nem fújtak be rajta.
csodálkoztam is, mert amúgy minden szarra repült ránk zászló, na de az tényleg jól jött.
lesz ez még jobb is, csak valaki szóljon Sparanoéknak, hogy többször kellene Marshallra játszani.
több mint 13 éve
Dehogy a 2pontosra miért nem mentünk rá, azt baromira nem értem!RunRickyRunmert akkor még nem tudhatta Sparano, hogy mennyi lesz a különbség.
simán lehetett volna olyan, hogy nem jó a kétpontos, és végül ikszre jön ki az eredmény, és pont a kis tököm egypontos jutalomrúgás hiányzik.
több mint 13 éve
majdnem megkönnyeztem :"-( :"-( :"-(csak néztem a reklámot vagy 5 percig. csak bámultam. kegyetlen harag és szomorúság tört rám, míg a végére csak ezek jutottak (mert szomorú dallamvétel):
gary jules - mad world
http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4
rem -everybody hurt
http://www.youtube.com/watch?v=pudOFG5X6uA
kegyetlen és nagyon nagyon izgalmas meccsnek lehettünk tanúi. a védelem remekelt, de hát nem birták szusszal, a támadók hamar letették a játékszert. le a kalapom a védelem előtt!
a támadok az első félidőben kulák voltak, de a második félidőben berajtoltak. sok apró hiba amiért vesztettünk, de párat majd kiemelek, mert ha bejön megnyerjük a meccset. de ne feledjük, miért is vesztettünk:
(*)FUCKING MISSED FG(*)
(kihagyott mezőnygól, első félidei red zone offense leginkább, de másodikban is voltak rossz pillanatok, az utolsó támadásunk szar play hívásai)
a jók mindig győznek. elhullhatnak a csatában, de erkölcsileg győznek.
(hú, ez nagyon prédikációs volt, de csak mert keserűség van a torkomban)
[sajnos győzhetünk erkölcsileg, de lényegében le van szarva]
több mint 13 éve
Hát...... nehéz mit mondanom.
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Dehogy a 2pontosra miért nem mentünk rá, azt baromira nem értem!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Nagyon remélem hogy a végén nem az a kihagyott FG fog hiányozni!RunRickyRunnagyon remélem nem, mert ha jól emlékszem 3 meccseünkön is FG pontnyi döntött?
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Nagyon remélem hogy a végén nem az a kihagyott FG fog hiányozni!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
A futások eddig jók voltak a pass nem sikerült de talán most be indulunk a Td után!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
De az a lényeg be kell pörögni, mert van kiút és jó a játék.Igenis nyerhetőek a meccsek, akár a Dallas ellen is idegenben.
Kellene jó Bush és Thomas futások, és kicsit kimenni az állóvízből.
Jó lesz ez van még kiút a győzelem felé.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
csúcs volt az első fél idő! offense: füstje sincs az elmúlt 3 meccs lángolásához képest.
a védelem elig jó, próbálja tartani magát, de nem hiszem, hogy sokáig bírják. úgy látom innen a szhékből, hogy futásokkal tudnák inkább teret nyerni
tudtam, hogy nem szabad bepörögni azért, mert nyertünk 3 meccset és a buffalot lealáztuk.
több mint 13 éve
The Miami Dolphins have declared PK Dan Carpenter, DL Igor Olshansky, DL Ikaika Alama-Francis, OG John Jerry, RB Steve Slaton, TE Will Yeatman, OT Will Barker inactive for Week 12.
több mint 13 éve
Long vs. WareWake vs. Tyron
szerintem ez a kulcs ma.
több mint 13 éve
Én is inkább a győzelemre szavaznék - ha a szívemre hallgatok - , kikapunk - ha az eszemre.Kemény dió ez a Dalllas idegenben egy Ware-el.
Ha őt és a def többi tagját megfogja az OL (aminek a kis történetét még most sem fejeztem be, de így megint bővülni fog a sztori 😊 ), lehet valami keresni valónk. + a mi def-ünk is produkálja azt amit az utolsó 3 meccsen és szoros végjátékban nyerhetünk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Ha a def olyan jó lesz mint a bills ellen, akkor nyerünk. :cool:
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
romot kinyírjuk és nyerünk
több mint 13 éve
Nyerünk... Brutál passrushal
több mint 13 éve
Ki mit tippel? Én azt, hogy Moore a fűben fog fetrengeni egypárszor, és szopjuk a passzokat, ebből kifolyólag kikapunk 34-12 arányban mondjuk.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
A mai Dallas elleni meccs este 10-kor lesz magyar idő szerint?RunRickyRunnem.
10:15-kor 😀