Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
de verjem, mi lenne a garancia, hogy luck szuperálna az nfl-ben? vannak bukott 1/1-esek.
Ventura
Ez a draft. Itt senkire sincs garancia.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
sem franchise QB nem lesz.Csabee13
az idei QB class azért odabasz rendesen, bár az tény, hogy Luck "árnyékában" kevés figyelmet kapnakkristof
Nem a tehetséges alapanyagot kérdőjelezem meg... 1/15-ben biztos lehetne még húzni jó képességű qb prospectet.. de itt a lényeg a prospect... ki is kell tudni nevelni... És ha magatokba néztek nincs az a miami fan aki hajlandó lenne még 3évet várni arra hogy a dédelgetett első körös irányító elérje a szintet. NFL ready QB-k pedig elszálnak top 5ben szerintem. De mint mondtad idén mély lesz a qb class... csak nem tudom, hogy Henne-t vagy Moore-t ha villant a szezon végéig kidobnám egy 3-4 évig tartó nevelésért ami akár lehet olyan is mint Leinart, V.Young kudarc, de még sorolhatnám a végtelen hosszú listát a qb kudarcok terén.. De egy Broadway Bitch Sanchez, vagy Joe Flakon szint is kudarc lenne már nálunk szerintem. Már csak azért, mert az a szintet a jelenlegi kutyaütőkből is ki lehet verni.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
de verjem, mi lenne a garancia, hogy luck szuperálna az nfl-ben? vannak bukott 1/1-esek.
egyre jobbna azon vagyok, hogy nem kell ide luck. ha bukna akkor a csalódás óriási lenne, nagyobb mint ha barkelyt, vagy jones-t húznánk. és ők is lehetnek sztárok. vannak, voltka késői körös sztár irányitók.
most tekintsünk el hogy mi milyen szerencsések vagyunk a b húzásikba

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sem franchise QB nem lesz.Csabee13
az idei QB class azért odabasz rendesen, bár az tény, hogy Luck "árnyékában" kevés figyelmet kapnak
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
szeritnetek értelmes olyan cikket írni, hogy "a dolphins unrealisztikus playoff esélyei" 😀Ventura
Jah mert valóban az. Matematikai esély semmi több... de zsinórban kéne hozzá nyerni 7 meccset még Pats, Jets, 2xBills, Eagles, Raiders, Cowboys ellen... És még ekkor is egy halvány wild card esélyünk lenne semmi több... Ez a szezon elszállt és pont.

Én csak attól félek hogy 8-8 esetleg 7-9 lesz. Irelandnek és Sparanonak megbocsájtanak és nem lesz semmi többünk mint egy középső draftjogunk. Ergo sem sztáredző (bár én ebben nem hiszek, inkább egy ütős új fiatalos lendületes edző lásd: Harbaugh tesók, Tomlin, Ryan tesók, Schwartz, ilyesmit szeretnék. GM-el meg ellentétesen, hagyjanak a semmiből jövő senkikkel.. olyan kell aki tényleg GM) sem franchise QB nem lesz.Csabee13
Azt kell mondjam, a félelmed már bennem is megfogalmazódott.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
szeritnetek értelmes olyan cikket írni, hogy "a dolphins unrealisztikus playoff esélyei" 😀Ventura
Jah mert valóban az. Matematikai esély semmi több... de zsinórban kéne hozzá nyerni 7 meccset még Pats, Jets, 2xBills, Eagles, Raiders, Cowboys ellen... És még ekkor is egy halvány wild card esélyünk lenne semmi több... Ez a szezon elszállt és pont.

Én csak attól félek hogy 8-8 esetleg 7-9 lesz. Irelandnek és Sparanonak megbocsájtanak és nem lesz semmi többünk mint egy középső draftjogunk. Ergo sem sztáredző (bár én ebben nem hiszek, inkább egy ütős új fiatalos lendületes edző lásd: Harbaugh tesók, Tomlin, Ryan tesók, Schwartz, ilyesmit szeretnék. GM-el meg ellentétesen, hagyjanak a semmiből jövő senkikkel.. olyan kell aki tényleg GM) sem franchise QB nem lesz.
több mint 13 éve
szeritnetek értelmes olyan cikket írni, hogy "a dolphins unrealisztikus playoff esélyei" 😀

több mint 13 éve
nem lesz itt qb húzás a drafton! 😀Ventura
De lesz... 😉DM13
ugyanmár, csak nem veszed be ross dumáit? nem érted? a fanokat meg kell nyugtatni valamivel, hogy msot aztán jövöre kegyetlen brtalitás lesz, nem lesz kegyelem senkinek, elit irányító, stb.

majd jövöre: sparano új szerződést kap, qb-t nem húzunk és az interjúkban majd az idei teljesítményre hivatkoznak - mind henne, mind moore részéről. a drafton meg húzzúk a szokásos embereket: ol, lb, s, wr, dl, cb.

fajin álomkép
😛 😛 😛 😛 😛 😛

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Két hete még én is ezt mondtam volna rólatok... 😀 Mára sajnos igazad lett.apeszos
a D-tek fasza, de az offense minden szinten katasztrófa, így nehézkristof
Nem nehéz, így nem lehet... Erős a gyanúm, hogy befizettünk a Luck projectre, és össze is jöhet...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Két hete még én is ezt mondtam volna rólatok... 😀 Mára sajnos igazad lett.apeszos
a D-tek fasza, de az offense minden szinten katasztrófa, így nehéz
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
De lesz... 😉DM13
Barkley a következő Marino, no doubt 😊 Csak lassan bekéne fejezni a győzelmeket nehogy lenyomjátok a Seattlet meg az Arizonát.
több mint 13 éve
Két hete még én is ezt mondtam volna rólatok... 😀 Mára sajnos igazad lett.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért ne legyetek ennyire lelkesek csak egy skinst győztünk le (no offense, de jelenleg max a Colts ellen lenne esélyük)
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
De lesz... 😉

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hajaj, remélem a Bills-t is elkapjuk, van rá esély, ott lesz a fejekben ez a hétvége mindkét oldalon.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
A legelső play gyilkos lett volna ha összejön! 😉 Nem sok hiányzott pedig!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Na ja. Pedig ellenünk egy W semmit nem jelent.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Micsoda optimista hangulat lett itt! Csak kapkodom a fejem. A Bills verhető, irány a PO, QB draft a múlté! Azannyja! Meg kell néznem ezt a meccset. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
No, a csapat végre ledobta a majmot, hajrá! 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
szerintem a buffalo verhető. legalábbis a jót érzem 😀 😀

egy kédés. aki úgy mélyeben tud az angol nyelvben:
thomas-al mivan? mit mondanak "odakint"? mit mondanak a külföldi fórumok? mi lehet az oka a visszaesésnek?
week 2-ön érezte a réseket vagy afal úgy blokkolt? fajinul kicselezte az ellenfelet... a week 3-on is. azután kezdődtek a gondok...
mostanába meg no gain, meg 1 vagy 2 yard-os futások. nem értem.
ellenfél futás elleni védekezése? de akkor bush miért tud olyan jó haladni?

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Következhet a Buffalo.
Ők két vereséggel jönnek, mi meg két győzelemmel várjuk őket.
Nagy meccs lesz. 😉

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Ebböl poff lesz szép volt fiúk végre otthon is,reszkes bills😀 moore egyre jobb
több mint 13 éve
nem lesz itt qb húzás a drafton! 😀

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Győzelem lesz. Ezt a Skinst verni kell.

Győzelem vagy halál!Delonso_
Elkezdődött a szezon nekünk is 😉DM13
Kicsit későn sajnos.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Győzelem lesz. Ezt a Skinst verni kell.

Győzelem vagy halál!Delonso_
Elkezdődött a szezon nekünk is 😉