Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
LOL! nem gondoltam volna 😀 ha továbbra is matt moore igy nyomja akkor nem hiszem, hogy lesz qb szelekció a drafton.

nem győzünk választani, hogy melyik a pro bowlos franchise irányitó: moore vagy henne 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Dolphins QB Matt Moore was named the AFC's offensive player of the week. 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
http://www.youtube.com/watch?v=r2iFLQqpDlI

kis nevetni való ! 😊
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Vontee Davis azért volt inaktív a héten, mert egyik edzésen állítólag erősen alkoholszagú lehetettel jelent meg, ráadásul szépen el is késett akkor. Sparano persze azt állítja, Davis ott sem volt azon az edzésen.Deny
Az laza. :/

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vontee Davis azért volt inaktív a héten, mert egyik edzésen állítólag erősen alkoholszagú lehetettel jelent meg, ráadásul szépen el is késett akkor. Sparano persze azt állítja, Davis ott sem volt azon az edzésen.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
egyébként meg fölösleges nagy erőfeszítéseket tenni, hiszen a szezon bukva. további győzelmekkel, meg rontjuk a lehetséges jó qb húzást szerintem (luck, barkley, jones, stb)
de olyan qb-t húzzunk aki azért tud is futni, azaz menekülve hozni a yardokat (mint moore), de azért az elsődleges a passzolás képessége legyen. (bár marino a 17 éve alatt nem futott egy egész pályányit sem. pontosan csak 87 yardot 😀)
bár griffinnek azt mondják jóféle karja van és jó is fut.Ventura
Szerintem meg most kell igazán odatennie magát a csapatnak, és elkenni mindenkinek a száját aki belénk törölte a lábát! Egy szurker gondolkodjon szezon alatt inkább így. Luckról, Cowherről ráérünk regényt írni majd ha offseason lesz. Vissza van még 8 meccs.. pont annyi, mint amennyit eddig végigszenvedtünk.. És ezt mindenkinek mondom.. ha így gondolkodunk, a csapat is így fog játszani.. küzdjön nektek a... @

Amúgy két dolog tűnt fel mióta Moore irányít.. Jobban érzik egymást Marshallal és ez ezen a meccsen jött ki markánsan, és szerintem a falunk is kezd feljönni, bár ezzel nem fog mindenki egyetérteni.

Arról a megváltásról, hogy Bush-t elkezdtük használni végre arra amiben jó már nem is akarok ódákat írni. Azt az idióta elképzelést, hogy tradicionális HB futóként kezébe a lasztit aztán futás a falnak és mindezt 20ból - 20szor meg tessék elfelejteni...

Clay-t az első elkapása óta szerettem... most már imádom.. hatalmas húzás volt 6. körben. Kineveljük hamar, akkor Bushal kombinálva okozhat fejtörést a DC.-knak.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Biztos hogy Luck lesz a president, de RGIII és Barkley is igen jók.

Mondjuk Moore is egyre biztosabb, de nem franchise szint.
több mint 13 éve
Gratulálok a fölényes győzelemhez! Csak így tovább! Még pár győzelem benne kell legyen.

És mostantól tessék engem támogatni, ha írogatom, hogy jó a Miami játékosállománya! Mert sztem így van. Kell egy jó QB + 3 jó játékos, azzal már nagyon komoly esélyek lennének itt. HA a FO repül ahogy van. A mai ellenére, mert ma voltak szép playek, jó húzások (taktikai szempontból).ulpianus
Pont így vagyok ezzel én is. Csak egy pici hiányozna, és mennyivel jobban álnánk...
De 9-7-el bemegyünk a Playoffba 😂 😂 😂 😂
És Tebow-t látva kezdem úgy érezni, hogy nem feltétlen kell nekünk Luck, nekem spec. RG3 is szimpatikus 😊

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Kérdőív!

Hol ment el ez a hajó?:

Milyennek szeretnéd látni a jövő Finsét! (a győztes nem válasz, esszé):

Melyek azok a szerkezeti változások, amelyek ehhez vezetnek (szintén esszé):

Milyennek ítéled a Fins szervezeti kultúráját? Ki az a személy, aki ezt tudja(ná) gatrantálni?

Milyennek ítéled a Fins tehetséggondozását?

Draftban hiszel inkább, vagy abban, hogy gyökerestől átültetett fák virágozhatnak Miamiban is?

Úgy gondolod, hogy évek óta "nagymegfejtésből élő médiaedző" kell a csapat élére, vagy úgy gondolod, hogy jobb lenne hozni egy tehetséges coordinátort, esetleg mélydélről egy olyan szakit (pl. NCAA-ből), aki él, hal a fociért. Te melyik típust választanád:

Remélem kitöltitek egy páran, talán még komolyan is veszitek!

üdv
HHelmut Zimmer
Ez tetszik és kitöltöm, ha lesz rá időm.... Mi a határidő ?DM13
Nincs határidő! Ez most nem olyan összegzős, pontozós, preferenciarendezős, mint amilyet a Bills oldalán, illetve a Hoxén szoktam csinálni. Azokat ki szoktuk értékelni (miután szerkesztem az egyik Bills fan sitet jó sok választ kapok, ami alkalmas elemzésekre). Ez most csak olyan, hogy kicsit átgondoljátok mi is a helyzet, kicsit vitaindító. 3 Súlyponti struktútális kérdés volt, a többi inkább csak ráhangolódós volt! 😊

Néha érdemes ilyeneket csinálni. 😊
Köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!
Reméltem, hogy Bria is ránéz :/

Nagyon örülök a győzelemnek, mert tartást ad egy új kezdet felé!
több mint 13 éve
következő meccs:

what do you feel, john beck?

(csak, hogy értsék miért "mit": http://www.youtube.com/watch?v=y2IVSGjZwfk )
😀

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Én már úgyvagyok vele, hogy ha nyerünk örülök, ha vesztünk akkor meg "szerencsésnek" érzem magam 😛Geeri
Hát a KC éppen 4 meccses nyerő szériában van ... mi meg..... csoda lenne.DM13
Valahogy most azt érzem hogy nyerni fogunk! 😀 De egyszer csak kijön a lépés nekünk is és nem biztos hogy a leggyengébbnek tűnő csapat ellen!RunRickyRun
Ugye hogy megmondtam! 😉
Bár ekkora fölényre nem számítottam! 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
moore kapott tőllem egy pro bowl szavazatott a mai meccs után. nem tudom mikor láttam utoljára három passzolt TD-t és + egy futott TD-t (persze az bushé)
javítsatok ki ha volt ilyen a közelmúltban! 😀

ulpanius! támogatlak én ahogy erőm bírja, de én sose modntam, hogy szar. vagyis nem rémlik (szintén tessék kijavítani ha igen!). igen qb az kellene....

egyébként meg fölösleges nagy erőfeszítéseket tenni, hiszen a szezon bukva. további győzelmekkel, meg rontjuk a lehetséges jó qb húzást szerintem (luck, barkley, jones, stb)
de olyan qb-t húzzunk aki azért tud is futni, azaz menekülve hozni a yardokat (mint moore), de azért az elsődleges a passzolás képessége legyen. (bár marino a 17 éve alatt nem futott egy egész pályányit sem. pontosan csak 87 yardot 😀)
Passzívan nem ellenkezni nem elég! 😀

QBt tudtok húzni. Még áll a TOP 5 pick Csak jelenleg nem Top 1.
Ha nem Luck, Barkley sem tuti Top 2 (3) egyáltalán. Sztem Kalil (OT) és Jeffery (WR) lehet TOP 2 meg más is.
Barkley egyébként rövid passzos pontosság (azért jó dobóerővel). De Jones inkább power artillery deep passer. Nem tudom mennyire vannak egy csapatnál ő képben egyszerre? De van még ott QB tehetséges. Tannehill is sztem előredolgozhatja magát draftig például. És ő meg Henne két külön liga szvsz.
Nem is beszélve az én kedvencemről RG3ról, aki sokak véleményével szemben sztem kijöhet a draftra, jobban jár. Bár ő csak jöjjön a Chiefsbe! 😛 Akkor Cassel cut (látjátok miért) és Stanzi RG3 verseny! Wáháháháháháhá! 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
moore kapott tőllem egy pro bowl szavazatott a mai meccs után. nem tudom mikor láttam utoljára három passzolt TD-t és + egy futott TD-t (persze az bushé)

ulpanius! támogatlak én ahogy erőm bírja, de én sose modntam, hogy szar. vagyis nem rémlik (szintén tessék kijavítani ha igen!). igen qb az kellene....

Griffin nagyon jó játékos, nem mondhatom hogy jobban járnátok vele mint Luckal mert nem is igaz meg tuti megköveznének érte, de nekem szimpatikusabb!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan

Utoljára ilyen játék pontosan 2008.12.21-én volt Pennington jóvoltából és szintén a KC ellen. 😊 Mármint 3 QB passz TD. És Fasano szintén 2 TD.
A sors furcsa fintora...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve

bár griffinnek azt mondják jóféle karja van és jó is fut.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Végre......Delonso_
Hogy is volt az a sima loss? :/

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Gratulálok a fölényes győzelemhez! Csak így tovább! Még pár győzelem benne kell legyen.

És mostantól tessék engem támogatni, ha írogatom, hogy jó a Miami játékosállománya! Mert sztem így van. Kell egy jó QB + 3 jó játékos, azzal már nagyon komoly esélyek lennének itt. HA a FO repül ahogy van. A mai ellenére, mert ma voltak szép playek, jó húzások (taktikai szempontból).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
3 passzolt és 1 futott TD.
szerintem le is tudtuk a szezon hátralevő részét 😀 nem kell több, nehogy még esélyünk se legyen luckra 😀
(hátha nyer még az indianapolis)

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Végre......
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
azt hiszem ezt nevezik szomorú győzelemnek 😀
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
The Miami Dolphins have declared DL Ikaika Alama-Francis, OG John Jerry, DL Phillip Merling, RB Steve Slaton, CB Vontae Davis, OT Will Barker, TE Will Yeatman inactive for Week 9.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ez tutkó Helmut, kitölteném, de sajna nem az én asztalom😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Kérdőív!

Hol ment el ez a hajó?:

Milyennek ítéled a Fins szervezeti kultúráját? Ki az a személy, aki ezt tudja(ná) gatrantálni?

Draftban hiszel inkább, vagy abban, hogy gyökerestől átültetett fák virágozhatnak Miamiban is?

Úgy gondolod, hogy évek óta "nagymegfejtésből élő médiaedző" kell a csapat élére, vagy úgy gondolod, hogy jobb lenne hozni egy tehetséges coordinátort, esetleg mélydélről egy olyan szakit (pl. NCAA-ből), aki él, hal a fociért. Te melyik típust választanád:

üdv
HHelmut Zimmer
Ez tetszik és kitöltöm, ha lesz rá időm.... Mi a határidő ?

több mint 13 éve
Kérdőív!
(Nem értek hozzá, így a mélyebb válaszokat mellőzöm. Csak amolyan meglátás szerűen írom)
Hol ment el ez a hajó?:
a süllyedést Marino visszavonulása után kezdeném. én a franchise qb hiányára teszem a hangsúlyt. azthiszem sokmindent elárul, hogy 16 kezdő irányítónk volt (most in nfl).

franchise qb alapvető. hosszútávú hc (ami egyben szerintem jelentene is valamit), gyakori playoff szereplő.

szeretném hallani végre: "gyerekek, a következő meccsünk elég kemény dió lesz" - és ezt az aktuálisan elit csapatok mondanák.

franchise qb megtalálása. megfelelő edzői stáb. érezzük, hogy melyek azok a játékosok amelyek jó befektetések.

-

hát ez nem arany jános tehetséggondozó program az biztos. erőteljesen félrehúzunk a draftban. bukottak halmaza. úgy gondolom, hogy az egyetlen sikeres behúzás udfa-ról davone bess. nem igen találunk nálunk később sikeres embert az első körökben, nemhogy még a későbbi körökben...

draftban. de kevés az érzékünk hozzá. átültetett fák is virágozhatnak és virágra kelhetnek, úgy mint a patriotsban.

ez valóban olyan mint a draft - mint ahogy írták. szerencse és érzék kell hozzá. meg kell próbálni valamelyiket, bár jobban támogatom ó a koordinátoros dolgot.

üdv
H
Helmut Zimmer

több mint 13 éve
Kérdőív!

Hol ment el ez a hajó?:

A Marino éra utáni folyamatos rossz döntéseken: sorra megbukott edzők(always next year...), draft bustok (kb. az összes draftolt irányítónk, Ted QuinJr...),elhibázott, elszalasztott trade-ek (Brees...), Injury prone (Ronnie Brown, Pennington...)

Egy tudatosan építkező csapatot szeretnék látni, egy olyan edzővel, aki képes kihozni a játékosokból a maximumot,mert úgy látom, hogy most, amikor nüanszokon mennek el meccsek,akkor nincs senki aki megadja azt a plusz lökést.Persze erről tehetnek a kapitányok is...

A Defense-ben Wake mellé szükség lenne még valakire, plusz a falnak illenék feljavulni, idén Langford és Starks egyenlő a nullával, Soleil se villog úgy mint ahogy egy franchise tag-el illene.
A Secondary nevetséges, Bell,Davis, és Smith talán ha lerak valamit az asztalra... Plussz, sem a front7, sem a Sec nem jeleskedik Turnoverek kiharcolásában.

Offense... Végre kellene egy teljes szélességében használható fal. Személyszerint aggodalommal tölt el Long idei teljesítménye, remélem jövőre visszatér az igazi énje.
QB helyzet: Henne idén játszott úgy, ahogy az első évében kellett volna. Most látom, hogy a draft előtt majd azon megy a vita, hogy a jó draftjogot irányítóra költsük, vagy feltrade más hiányzó posztokért, és maradjon Henne. Jelenleg nem tudnék választani, de úgy érzem, hogy ezen a döntésen múlik a következő 5-6 év.

Playmaker FS=ütős Sec.
Még egy pass rusher LB, vagy Misi felturbózása, eddig nem úgy fejlődik ahogy kéne, pedig testi adottságok megvannak.
Minőségi cserék CB posztra.
TE
Egy végig stabil fal.
Kreatív playhívások.

passz.

Egyenlő a 0val. Meg lehet nézni, hogy hol van az utóbbi 4-5év draftolt játékosa.
Vontea Deavis, Smith már 3. éve minden szezon előtt előadja, hogy ők aztán olyan CB páros lesznek hogy csak nézzük, erre nem látszik, hogy kibújna a fenenagy tehetség a zsákból, nem róluk beszél a liga.

Draftban inkább, csak hogy nem értünk hozzá.
Persze néhány posztra, ahová kell a rutin, és nem csapatstílus függő a teljesítmény szívesen látnék erősítést trade, vagy free agency keretében is. (De Isten ments a Colomboktól, meg nem kéne beleesni az Eagles hibájába, és egy Kolb,vagy Palmer szintű tradetől is a falnak mennék...)

Valaki aki összefogja a csapatot, és van akkora tekintélye, ami jobb teljesítményt hoz ki a csapatból.(Sparanonál ez elveszett...) Szívesen látnék kreativitást, a konzervatív felfogásból inkább nem kérnék, bár ha ez hozza a sikert akkor legyen.

Nem értek hozzá, szóval lehet a véleményem fele hülyeség. Nyugodtan kritizáljátok meg, hibáimból szívesen tanulok, meg érdekel, hogy a nálam nagyobb spílerek hogy látják a dolgot.

üdv
HHelmut Zimmer

Mindig jövőre!