Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
igen

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
A mai Dallas elleni meccs este 10-kor lesz magyar idő szerint?

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Despite the Miami Dolphins' resurgence in recent weeks, head coach Tony Sparano is unlikely to return as head coach next season. Sparano's only chance would likely come if the team manages to run the table and finish with a 9-7 record.DM13
Max akkor maradjon ha behúzza a Super Bowl-t. Lockout ide vagy oda, de az jócskán az ő sara amit 7héten át műveltünk.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Despite the Miami Dolphins' resurgence in recent weeks, head coach Tony Sparano is unlikely to return as head coach next season. Sparano's only chance would likely come if the team manages to run the table and finish with a 9-7 record.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nope....
több mint 13 éve
We want Orton??? 😀 😂

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
természetesen, tessék szavazni! (miami játékosokra)

player of the week (moore vs romo vs stafford)
http://www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2011/REG/11

rookie of the week (clay vs keiser vs lock vs von miller vs smith)
http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/REG/11

amúgy az igen verjem, hogy moore-nak 133.3 passer ratingja volt 😀 (2009-ben a new york jets ellen chad henne-nek volt 130.4 / 2008-ban penningtonnak a san francisco 49ers ellen volt 124.0)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Dolphins | Carl Perterson the next GM?
Hát nem tudom....

Tue, 22 Nov 2011 08:48:57 -0800

The Miami Dolphins are being frustrated in their preliminary search for a high-profile head coach that would have total control. According to sources, former Kansas City Chiefs president Carl Peterson, who has been advising Dolphins owner Stephen Ross, is still a candidate for general manager if they don't find anyone else.
több mint 13 éve
Egyébként én kiváncsi vagyok erre a Moore gyerekre is, az előszezonban volt pár brilliáns megmozdulása. Mondjuk most nem láttam SD ellen, de hátha csak bele kellene jönnie.RunRickyRun
október elején írtam ezt, csak jól láttam akkor! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
A Dallas azért most kihívás lesz, de még verhető! Meglátjuk!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
gyerekek, ne szálljunk már el. nem elit ellenfelek voltak. ha ezután is bizonyítunk - bizonyítgatunk akkor áldásom rá, de személy szerint egyenlőre csak örülök.

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Most már csak azt kellene tudni, h mitől táltosodtunk meg ?
Valamint mi a lófütyit csináltak az első 7 fordulóban?
Valaki hallott/olvasott valami magyarázatot ?

Illetve 1 költői kérdés, mert nem lehet ilyen vége a mesének :
Ha megnyerünk minden hátralevő meccset , akkor :
A - megtartani a stábot
B - kicserélni a stábot, ahogy Mr. Ross beharangozta
C - megtartani őket, de csak ha a PO részvétel is összejön
D - csak 1-2 vezéráldozat ( ki v. kik ? )
E - kirúgni pár mellék/háttérszereplőt ( kiket ? )

Egyéni véleményekre és érvekre vagyok kíváncsi !

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Ezen mit nem lehet érteni field gol.nẹm értem mi a baj
több mint 13 éve
Bocsi, nem akarlak ekézni de én ezt nem nagyon értem.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Bocsi skins 3 fgol
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Oriási a defense kansas 1 fgol Skins 9 fgol bills 2 fgol.3 meccs 85:18 ez komoly.Cleavlend giants denver meccs hozhato volt végig vezettünk,akkor most 3-7 helyett6-4 lenne,de a ha val semmire nem megyünk de biztato nagyon.de szerencsével play off lehet😐 moore meg magáért beszél.
több mint 13 éve
Tényleg jó meccs volt a mi szemszögümkből. Erős volt az offence, jöttek a Td-k, kitett magáért a defence egy rossz szót nem szolhatunk és ráadásul a special team is nagyon ügyes volt! Ezek az ismérvei egy sikeres és nyerő csapatnak! Remélem megmarad ez a forma és látunk még pár ilyen szép meccset az idén! Go Dolphins!!!

U.i. az hozzá tartozik még hogy amit a Bills bénázott, a végén már sajnáltam őket! Mindent elejtettek, kiejtették elpattant kicsúszott stb. 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
fantasztikus. alig lehet elhinni, hogy van red zone offense. lehet abban is hinni, hogy TD- csinálunk
(marshall elkapta, TD lett, de flag. ekkor 1&10. 3. kísérletre megint TD)

azonban ne feledjük, hogy a hőfok mérő meccsek csak most kezdődnek! dallas, oakland, philadelphia.
lehetne nevezni a buffalo-t majd "pihenő" meccsnek???
és megint new england, new york.

úgy gondolom, hogy ha többet nem is, de még 1 győzelmet csinálunk.

moore vs henne csatában simán látszik, ki a vagányabb. nagyon kíváncsi lennék, ha henne nem sérül meg, akkor megnyerjük e a 3 meccset.Ventura
Ha csak ezért jön a 'Phins Arlingtonba,fölösleges,internet-->időjárás előrejelzés ---> 95 F és napos idő várható,enyhe széllel

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
fantasztikus. alig lehet elhinni, hogy van red zone offense. lehet abban is hinni, hogy TD- csinálunk
(marshall elkapta, TD lett, de flag. ekkor 1&10. 3. kísérletre megint TD)

azonban ne feledjük, hogy a hőfok mérő meccsek csak most kezdődnek! dallas, oakland, philadelphia.
lehetne nevezni a buffalo-t majd "pihenő" meccsnek???
és megint new england, new york.

úgy gondolom, hogy ha többet nem is, de még 1 győzelmet csinálunk.

moore vs henne csatában simán látszik, ki a vagányabb. nagyon kíváncsi lennék, ha henne nem sérül meg, akkor megnyerjük e a 3 meccset.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mielőtt odavitték a nyakára Clausent Carolinában is jó volt... Ha megnézitek ott is hasonló statokat produkált azon a pár meccsen, amíg kezdett Delhomme helyet..
több mint 13 éve
Moore tényleg jó lett.
Érdekes lesz a holtszezon számunkra.
több mint 13 éve
Nahát, ez az a teljesítmény amit vártam a csapattól a szezon előtt, kár hogy kellett pár meccs mire megkaptam. 😛
Bell amúgy pont ugyanezt nyilatkozta mint olvasom: "You can see how good we can be," said safety Yeremiah Bell, who had an interception. "This is where we expected to be at the beginning of the season. It just took us a while."

A védelem brutális! Most már nem csak hogy alig kapunk pontot, hanem gyűlnek rendesen a turnoverek, és hab a tortán: punt block! Wake sajnos idén nem lesz elöl a sack tabellán, de ez várható volt, felkészültek belőle gondolom.

A támadósor se semmi! Moore klasszis teljesítményt nyújt, sok helyen olvasom, hogy Brady-hez hasonlítják abban, hogy ő is a kezdőirányító sérülése miatt kapott lehetőséget olyan teljesítményt nyújtani, amit senki nem várt tőle.
Clay meg beindult, mint ahogy a redzone hatékonyságunk is 😊

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol, jc6!

oly konzervativ vagy hogy nincs élet marshall után? 😀 😀Ventura
most ezt mééé?? 😀 találtam egy csomó sig-et és fél naponként váltogatom őket 😀
több mint 13 éve
lol, jc6!

oly konzervativ vagy hogy nincs élet marshall után? 😀 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sokra hivatott a csapatotok, csak gratulálni tudok a W-hez, felértékelődik az ellenetek aratott győzelmünk 😊 Csak így tovább!