Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
keress rám twitteren, nézd meg kiket követek, és az ő tweetjeiket böngészd tegnapi nap folyamán valahol. 3 is írta, azt hiszem, 2 még azt is tudni vélte, hogy 6 milliót kap nagyjából majd évente. A harmadik azt állította, csütörtökön jelentik be pontosan. Majd kiderült.Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.Denyforrás?Csabee13
több mint 12 éve
haggyatok már a hülyeséggel! 😀 jön az edző, felvirágozunk, jön majd a gyakori playoff jelenlét! 😀Fisher esetén másik csapatot keresek ... pedig már jó pár éve ez a csapatom.Akkor én illegalitásba vonulok... :oDM13Ugyan már, ez csak a szokásos évenkénti kedélyborzolás első lépése! Majd várd ki a draftot! 😉 :/ :/Geeri
Legalább lesznek eladó Fins cuccok.... 😊DM13
több mint 12 éve
Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.Denyforrás?
több mint 12 éve
Fisher esetén másik csapatot keresek ... pedig már jó pár éve ez a csapatom.Ugyan már, ez csak a szokásos évenkénti kedélyborzolás első lépése! Majd várd ki a draftot! 😉 :/ :/GeeriÁllítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.DenyAkkor én illegalitásba vonulok... :oDM13
Legalább lesznek eladó Fins cuccok.... 😊
több mint 12 éve
Ugyan már, ez csak a szokásos évenkénti kedélyborzolás első lépése! Majd várd ki a draftot! 😉 :/ :/Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.DenyAkkor én illegalitásba vonulok... :oDM13
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.DenyAkkor én illegalitásba vonulok... :o
több mint 12 éve
Florida=Bajuszland
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jajj ne....
több mint 12 éve
Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.DenyLesz itt öröm.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Állítólag Fisher aláírt 5 évre, a hét második felében fogják bejelenteni.
több mint 12 éve
Na még 1 próbázó...Mike Zimmer...DM13gáz lenne, mert akkor valszeg nolan kalap kabát, totál def rebuilding
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Luck és RG3 már nem fog bentmaradni mire mi jövünk, a többi meg nem tud annyival jobbat, mint Moore, hogy megérje behúzni. én most is OL-be húznék
több mint 12 éve
ryan tannehill vs LSU( 1percnél lehet látni etgy kis futást is)
http://www.youtube.com/watch?v=oXDEzCf3C7Y
több mint 12 éve
érdemes nézegetni(!) a miami mock draft database-t. néhány még nem update-elt, de van egy két gondolat. úgy mint trent richardson az első körben. nem biztos hogy lesz elit qb amire mi következünk, és thomas sem váltotta be a reményeket. szerencsénk volt, hogy bush végignyomta a szezont komolyabb sérülés nélkül. jövőre nem biztos, hogy ilyen szerencsések leszünk, és amennyiben ez bekövetkezik, erőteljesen gyengül az offense (állítom, és látható is, hogy jelenléte a csapatnál sokat tett még a 6 győzelemért is!).A DE és DT húzásokat első körben nemigazán értem, Tannenhill másodikban meg a szokásos forgatókönyv lenne a QB draftra :/ Thomas után egyből egy RB necces első körben, de lehetséges, tekintve új vezetés.
http://www.thephinsider.com/2012/1/8/2691986/the-phinsider-mock-draft-database-1-0Ventura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
érdemes nézegetni(!) a miami mock draft database-t. néhány még nem update-elt, de van egy két gondolat. úgy mint trent richardson az első körben. nem biztos hogy lesz elit qb amire mi következünk, és thomas sem váltotta be a reményeket. szerencsénk volt, hogy bush végignyomta a szezont komolyabb sérülés nélkül. jövőre nem biztos, hogy ilyen szerencsések leszünk, és amennyiben ez bekövetkezik, erőteljesen gyengül az offense (állítom, és látható is, hogy jelenléte a csapatnál sokat tett még a 6 győzelemért is!). http://www.thephinsider.com/2012/1/8/2691986/the-phinsider-mock-draft-database-1-0
több mint 12 éve
Elnézve amit produkáltak a hétvégén tényleg nem kéne!Dolphins requested and received permission to interview Atlanta O Coordinator Mike MularkeyMár volt nálunk 2 évig OC majd TE coach... Előtte pedig a Bills-nél HC ( nem sok sikerrel ).
Inkább mint Fisher!Geeri
Szóval inkább ő sem 😕DM13
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
mit keres a chicago special team edzője (?) a mi HC 'listánkon"? valami nagyon menő ember?
több mint 12 éve
Dolphins requested and received permission to interview Atlanta O Coordinator Mike MularkeyMár volt nálunk 2 évig OC majd TE coach... Előtte pedig a Bills-nél HC ( nem sok sikerrel ).
Inkább mint Fisher!Geeri
Szóval inkább ő sem 😕
több mint 12 éve
Dolphins requested and received permission to interview Atlanta O Coordinator Mike MularkeyInkább mint Fisher!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Philbin azért is szimpatikus , mert esetleg jönne vele néhány playa GB-ből:Flynn, Finley....
Ebben az esetben főleg rágyúrhatnánk a drafton az első körökben az OL-re és/vagy a secondary-ra 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát én se örülnék neki (szerencsére gsn szerint közelebb áll a Ramshez)
több mint 12 éve
Azt mondta Halászbajusz, hogy két lehetőség közül választ jövőhéten. Miami vagy St. Louis.ulpianusIde ne jöjjön... :mad:
több mint 12 éve
Azt mondta Halászbajusz, hogy két lehetőség közül választ jövőhéten. Miami vagy St. Louis.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Itt kb senki nem örülne neki.Túl vaskalapos, old school, nehezen ért szót a játékosokkal stb.
Nem benne látom a nagyformátumú edzőt.