Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
The Miami Dolphins may have interest in interviewing former Green Bay Packers head coach Mike Sherman, Carolina Panthers Rob Chudzinski and New York Jets defensive coordinator Mike Pettine for their vacant head coaching position.Újabb érdekes jelöltek ...
több mint 12 éve
Former Tennessee Titans head coach Jeff Fisher wanted power over football operations if he agreed to be the Miami Dolphins head coach but owner Stephen Ross would not give him the power, so Fisher decided to accept the St. Louis Rams head coaching job. Fisher wanted the power to veto any move that general manager Jeff Ireland made.Ezek szerint a Rams-nél teljhatalmat kapott 😀
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
A "Halász"-nak csak nem sikerült kifogni a delfint? Jobb szeretnék egy olyan Hc-t akinek van múltja ilyen poszton, mert hiába jó off. Def. edző valaki valahol ez mégis más poszt. Persze van ellenpélda is de akkor is.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
azt építse, hogy a második félidőbe ne "omoljon" össze!
több mint 12 éve
Na most kell egy offenzív guru HC... Meg Nolannak egy zsíros új szerződés, hogy építhesse tovább ezt a védelmet.
több mint 12 éve
Nem itt csak a HC-ről volt szó csak az alapján merült fel Nolan neve, hogy jönne olyan HC aki inkább D felfogású v. DC volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
nem tudom miért a ramsot választotta fisher, de remélem (azon kívül, hogy ismertésge van) azért, mert rossék kemények voltak vele szembenamúgy írta valaki, hogy nolan helyett hoznának valakit?
több mint 12 éve
Nem azt mondtam, hogy pl.: a Rams már megtalálta a "megfelelő" HC-t és nekünk is minél előbb kell ezek után találni edzőt. Hanem, hogy nemsokára kezdődik a felkészülés a következő idényre és azért tudjuk már, hogy merre hány méter (ha már kicsit szabatosan fogalmaztam).Ez itt a bibi, hogy ki tudja majd ki lesz a jó HC Miamiban?inkább találják meg a megfelelő embert, minthogy kapkodás legyen mert xy csapat már találtbriareos
Pedig rövid időn belül azért ki kellene találniuk. Más már most megtalálta a HC-t, mi meg még interjúzunk ezerrel.
De persze ez nem egyszerű döntés.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez itt a bibi, hogy ki tudja majd ki lesz a jó HC Miamiban?inkább találják meg a megfelelő embert, minthogy kapkodás legyen mert xy csapat már talált
Pedig rövid időn belül azért ki kellene találniuk. Más már most megtalálta a HC-t, mi meg még interjúzunk ezerrel.
De persze ez nem egyszerű döntés.danyly
több mint 12 éve
Ez itt a bibi, hogy ki tudja majd ki lesz a jó HC Miamiban?Pedig rövid időn belül azért ki kellene találniuk. Más már most megtalálta a HC-t, mi meg még interjúzunk ezerrel.
De persze ez nem egyszerű döntés.
több mint 12 éve
na osztan hun van a beígért super bowl győztes head coach? 😀 hun?Itt semmire sincs garancia, ez az NFL....
mondam én hogy csak nyugtatásul lett írva + mint látható nem is akartak jönni.
azért én óvakodok itt a OC-ktől ,eg DC-ktől mint HC. mert egy csapatnál jó (példa: joe philbin avgy ki), aztán lehet egy X csapatnál HC poszton besülne.Ventura
Attól, h valaki jó cord., attól még lehet jó HC vagy éppen rossz. De attól, h valaki sikeres HC valahol, attól még nem biztos, h máshol is az lesz ( lásd. Jimmy Johnson ...)
több mint 12 éve
Miért akarják kidobni Nolan-t???? Hozzanak valakit az O-hoz, Nolan megoldja a D-t!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
na osztan hun van a beígért super bowl győztes head coach? 😀 hun?mondam én hogy csak nyugtatásul lett írva + mint látható nem is akartak jönni.
azért én óvakodok itt a OC-ktől ,eg DC-ktől mint HC. mert egy csapatnál jó (példa: joe philbin avgy ki), aztán lehet egy X csapatnál HC poszton besülne.
több mint 12 éve
na osztan hun van a beígért super bowl győztes head coach? 😀 hun?mondam én hogy csak nyugtatásul lett írva + mint látható nem is akartak jönni.
azért én óvakodok itt a OC-ktől ,eg DC-ktől mint HC. mert egy csapatnál jó (példa: joe philbin avgy ki), aztán lehet egy X csapatnál HC poszton besülne.
több mint 12 éve
Nincs ezzel baj csak nem hiszem , hogy Broncos elengedné.
több mint 12 éve
The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.Nem is értem... ide inkább offense agyu jelölt kell - Nolan maradjon mindenképp. !
több mint 12 éve
Úgy tűnik tényleg igaz : http://www.yardbarker.com/nfl/articles/report_fisher_reaches_agreement_with_rams/9325091
több mint 12 éve
Yeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fisher--> RamsbriareosVan Isten! Van?danyly
több mint 12 éve
Fisher--> RamsbriareosVan Isten! Van?
több mint 12 éve
Na mi van ezzel a bajusz gyerekkel (ne jöjjön)Jön?
Mondjuk Mangininél még ő is jobb, de nem hiszem hogy ne tudnánk találni egy normálisat végre.
több mint 12 éve
Tehát baromságokat írtam a lehetséges HC-re? Oké nem is biztos dolognak szántam azt a 3 embert akit írtam, csak felvetésnek.Mert ez a Spagnulo ötlet elég nagy blama lenne. 3 idény alatt HC-ként a Rams-nél 10 győzelem. Ez egy idényre kevés lenne most a Miami-nál a következő idénynél.
Értem én a feltevést. 😂
több mint 12 éve
Pl.: ezeket az embereket is meg lehetne nézni : Vic Fangio ( bár ezt baromságnak tartom, most kezdett a 49ers DC posztján) , Chuck Pagano ( Baltimore DC, aki secondary edző is volt, őt sem tartom valószínűnek) & Rick Dennison (Houston OC jelenleg).példának okáért steve spagnulo. és ez csak egy példa!
Az a baj talán jó megoldások lennének, de ezekkel be is lehet fürödni (nem kicsit)
danyly
Dolphins signed RB Marcus Thigpen to a reserve/future contract.gyrsan meglestem és volt már a miaminél offseasonban, bőven nem elképzelhetetlen hogy kifejlődött a cfl-ben! mint anno wake (undrafted by giants)
Csak annyira jöjjön be , mint Wake...DM13
több mint 12 éve
Dolphins signed RB Marcus Thigpen to a reserve/future contract.After spending time in the camps of the Eagles and Broncos in 2009, Thigpen became the first player in CFL history to score touchdowns five different ways in the same season (punt return, kickoff return, missed field goal return, running, receiving). The Fins will give him a look as a kick returner.
Csak annyira jöjjön be , mint Wake...
több mint 12 éve
Fisher túl nagy hatalmat akar, hogy ne szóljon bele az edzői munkába se Ross, se Ireland. Gondolom, ezzel ők nem nagyon értenek egyet és adtak Fisher-nek egy vázlatot, ők mit is képzelnek el az új főedző feladataiként. + ott vannak az anyagiak, hogy túl sokat kér, és ez sem nagyon tetszik a vezetőségnek. Gondolom. De akkor minek szenvedünk egy ilyen emberrel?Pl.: ezeket az embereket is meg lehetne nézni : Vic Fangio ( bár ezt baromságnak tartom, most kezdett a 49ers DC posztján) , Chuck Pagano ( Baltimore DC, aki secondary edző is volt, őt sem tartom valószínűnek) & Rick Dennison (Houston OC jelenleg).
Az a baj talán jó megoldások lennének, de ezekkel be is lehet fürödni (nem kicsit) + szerintem olyan csapatoknál vannak, ahol jól megy a szekér ezért nem valószínű, hogy egyáltalán elengednék őket.
Bocsi csak én már próbálok túllépni Fisher-en (pedig még nem is döntött)…