Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
nem 😀 amit nem is értek, tekintve, hogy rengeteg helyen volt már, nem értem, mi miért hagyjuk ki :\kristofSok helyen volt már? Most vagy én voltam figyelmetlen vagy nem tudom, de nekem nagyon 1 interjúja sem ugrik be sehonnan Spagsnak? Csak emlegették Saints, Falcons, Eagles trióhoz, amiből középső megoldotta dolgát, mi meg kussolunk még mindig.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem 😀 amit nem is értek, tekintve, hogy rengeteg helyen volt már, nem értem, mi miért hagyjuk ki :\
több mint 12 éve
spag egyáltalán volt nálunk interviewn? kétlem h jönne ide dc-skedni, megy majd a saintsbe
több mint 12 éve
Nolan- nek miért kellett mennie ? Lejárt a szerződése ? Atlantában meghagyja a 4-3-as alapot...Remélem Spagnoulo lesz a DC ezután.
több mint 12 éve
Ó jajj..Dolphins Offense - TM - Dolphins
According to the Miami Herald, Broncos offensive coordinator Mike McCoy believes he is the leading candidate for the Dolphins' head-coaching job.
McCoy showed his confidence by turning down an interview opportunity with the Raiders. He'll have a second interview with the Dolphins on Thursday. A source tells the Herald that Oakland brass was "not thrilled" McCoy turned them down. Packers OC Joe Philbin and in-house candidate Todd Bowles are McCoy's competition. Our suspicion today was that McCoy had emerged as the favorite in Miami. Dolphins owner Stephen Ross has spoken of finding his "young Don Shula," and the 39-year-old McCoy has a relatively impressive track record as a coordinator in both his Denver and Carolina stops.
több mint 12 éve
Mc.Coy-ban valszeg annak látják a lehetőségét, hogy a jó futójátékunkat tovább javítja, és így egy Henne/Moore irányításával is el lehet valamit érni, és nem kell felforgatni mindent, nem kell felmenni a pickért. Lényegében nekem úgy tűnik, hogy ezzel nem kockáztatnának nagyot, max egy évet lehet elrontani.de csak hiszi.McCoy idény közben gyönyörűen optimalizálta a playbookot Ortonról Tebowra, erre nem képes minden OC, összehozott egy ligaelső futójátékot emellé. Nekem alapvetően szimpatikusabb dolog az mikor a meglévő állományra optimalizálnak egy rendszert, mintsem h vki hozza a kiválóan működő rendszerét és ezért felforgatja a keretet, hogy meglegyen a szükséges állomány.empty taxi
egyébként mi oka lenne a vezetőségnek mccoy-t választani, mikor egy olyan arc is elérhető mint philbin? mit tud ez a mccoy?
1.)philbin
2.)mccoy
3.)bowlesVentura
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
de csak hiszi.McCoy idény közben gyönyörűen optimalizálta a playbookot Ortonról Tebowra, erre nem képes minden OC, összehozott egy ligaelső futójátékot emellé. Nekem alapvetően szimpatikusabb dolog az mikor a meglévő állományra optimalizálnak egy rendszert, mintsem h vki hozza a kiválóan működő rendszerét és ezért felforgatja a keretet, hogy meglegyen a szükséges állomány.
egyébként mi oka lenne a vezetőségnek mccoy-t választani, mikor egy olyan arc is elérhető mint philbin? mit tud ez a mccoy?
1.)philbin
2.)mccoy
3.)bowlesVentura
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
de csak hiszi.egyébként mi oka lenne a vezetőségnek mccoy-t választani, mikor egy olyan arc is elérhető mint philbin? mit tud ez a mccoy?
1.)philbin
2.)mccoy
3.)bowles
több mint 12 éve
According to the Miami Herald, Broncos offensive coordinator Mike McCoy believes he is the leading candidate for the Dolphins' head-coaching job.fasza
több mint 12 éve
DansbyNolan -> Atlanta.tenorxÁÁÁÁÁÁ, faxom..... Bírtam a búráját, remélem jobb jön helyette, bár ez nehéz lesz...
Amúgy, ha JT még maradna akkor meglenne a kezdő 4-3-as fal. Mondjuk engem az izgat inkább, h a LB corpsból kinek van 4-3-as tapasztalata ?DM13
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Egyre jobban elkeseredek a híreket látva. Nolan elment nincs normális Hc, Qb draft sem valami fényes, ráadásul a RG3 futó qb amit nem csippantok személy szerint. 2012 megint majd azért nem sikerül mert mindenki új és még bele kell szokni majd, meg évekig épitgetni a csapatot az új védelem miatt. Azàn majd 3 év múlva megint jön új, és kezdődik minden előlről. Áhhh sose lesz vége. 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Nolan -> Atlanta.tenorxÁÁÁÁÁÁ, faxom..... Bírtam a búráját, remélem jobb jön helyette, bár ez nehéz lesz...
Amúgy, ha JT még maradna akkor meglenne a kezdő 4-3-as fal. Mondjuk engem az izgat inkább, h a LB corpsból kinek van 4-3-as tapasztalata ?
több mint 12 éve
1.) jaja nemrég találtam rá erre a armando algueros gyors jelentésre. "beépített szépséget" (forrás) emlegeti. ez, hogy mennyire biztos... remélem okosan döntenek! (===> megfelelő opció: philbin). 2.) a miami fanok döntő többsége philbin mellett van. amig zimmer is esélyes volt az no2 azthiszem ő volt. de philbin nyert.
legujabb armando hír:
Todd Bowles will interview with Fins a 2nd time either tomorrow or Friday. He found out today he's also on the Indianapolis Colts radar.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
33.333% Bowles-al és McCoy-al "küzdenek" még a pozícióért
több mint 12 éve
Ez a Joe Philbin Miami HC mennyire tuti?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Sources tell the Miami Herald that Packers OC Joe Philbin is "ready to relocate" should the Dolphins offer their head coaching position. Philbin is one of three finalists in Miami, along with interim coach Todd Bowles and Broncos OC Mike McCoy. Although two members of the Packers front office have spurned interest elsewhere to stay in Green Bay, Philbin may be looking for a fresh start following the recent tragic death of his son.
több mint 12 éve
Kicsit más vizekre evezve : ST munka :
Múlt : http://www.youtube.com/watch?v=qnpiU91e65M
Jelen : http://www.youtube.com/watch?v=QGFaqtd2Dxw
Jövő : http://www.youtube.com/watch?v=OptA-zxtM5M
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hármójuk közül csak Philbinnek tudnék igazán örülni, de sztem a legideálisabb Spagnuolo lenne, de hát sajna vele még csak pletykák sem merültek fel 😕
több mint 12 éve
Ezek közül?1 Philbin
2 Bowles.
3. Mccoy (de neki nem igazán)
Te, Ti?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te kinek örülnél Del?
több mint 12 éve
The Miami Herald reports Bengals DC Mike Zimmer is no longer under consideration for the Dolphins head coaching vacancy.It's welcome news for Bengals fans, though Zimmer remains a candidate for the Bucs job. With Bears ST coach Dave Toub also out of the mix, the Dolphins finalists are interim coach Todd Bowles, Broncos OC Mike McCoy, and Packers OC Joe Philbin. All three are expected to interview for a second time this week.
több mint 12 éve
Dolphins scheduled to bring Broncos OC Mike McCoy to New York to meet with owner Stephen Ross on Thursday; McCoy's 2nd Dolphins interview. (via Schefter)"jobbnál jobb" nevek...
na neki még kevésbé örülnék, mint Fishernek... Spagnuolo és/vagy ( 😀 ) Philbin lenne a legjobb szvszkristof
több mint 12 éve
egészséges amúgy a 1-2-3 évenkénti dc/oc csere?VenturaEgészséges, legalábbis gyakori. A 2-3 főleg, de az 1 - másfél sem kirívó.
Állat vagyok, ami enni kér...