Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként olvastátok facebuksin,hogy rengetegen Bethel-Thompson-t követelik kezdőnek???
több mint 11 éve
Akkor az idei Vikings keret:Quarterbacks (3): Christian Ponder, Matt Cassel, McLeod Bethel-Thompson
Running Backs (4): Adrian Peterson, Toby Gerhart, Matt Asiata, Zach Line
Wide Receivers (5): Greg Jennings, Jerome Simpson, Cordarrelle Patterson, Jarius Wright, Joe Webb
Tight Ends (3): Kyle Rudolph, John Carlson, Rhett Ellison
Offensive Linemen (8): Matt Kalil, Charlie Johnson, John Sullivan, Brandon Fusco, Phil Loadholt, Jeff Baca, Joe Berger, J'Marcus Webb
Defensive Linemen (9): Brian Robison, Kevin Williams, Letroy Guion, Jared Allen, Everson Griffen, Sharrif Floyd,Fred Evans, Chase Baker, George Johnson
Linebackers (8): Chad Greenway, Erin Henderson, Desmond Bishop, Marvin Mitchell, Audie Cole, Larry Dean,Gerald Hodges, Mike Mauti
Defensive Backs (10): Chris Cook, Josh Robinson, Xavier Rhodes, A.J. Jefferson, Marcus Sherels, Harrison Smith,Jamarca Sanford, Mistral Raymond, Andrew Sendejo, Robert Blanton
Kicker (1): Blair Walsh
Punter (1): Jeff Locke
Longsnapper (1): Cullen Loeffler
Eltiltva (2): FB Jerome Felton, OT DeMarcus Love
Injured Reserve (3): OG Seth Olsen, CB Bobby Felder, DE DeAundre Reed
Practice Squad (7): RB Joe Banyard, G Travis Bond, DT Everett Dawkins, TE Chase Ford, T Kevin Murphy, WR Rodney Smith, WR Adam Thielen
több mint 11 éve
Cornerback Bobby Felder and defensive end D'Aundre Reed were waived/injured and placed on injured reserve after clearing waivers. Both players suffered ankle injuries in the final preseason game Thursday night.
több mint 11 éve
Sokkal szivesebben neznem Banyardot hetrol-hetre ,mint Asiata semmilyen jatekat! 😕igen én is Banyardot hagytam volna bent, már csak azért is mert meggyőző volt a játéka az egész előszezon alatt. Jó futások mellett szerintem az elkapásokat is jól intézte. Csak majd nehogy úgy járjunk vele, mint egy éve Jordan Todman-al. A szituáció hasonló volt, csak idény közben elvitte őt a practice squadunkból a Jaguars és így egy fiatal és tehetséges futótól fosztott meg.
Mar csak par naaap es kezdoooodik!!! :-pZoliZoltán
több mint 11 éve
Sokkal szivesebben neznem Banyardot hetrol-hetre ,mint Asiata semmilyen jatekat! 😕Mar csak par naaap es kezdoooodik!!! :-p
több mint 11 éve
itt a practice squad és egyéb finomságok Signed RB Joe Banyard, G Travis Bond, DT Everett Dawkins, TE Chase Ford, T Kevin Murphy, WR Rodney Smith, and WR Adam Thielen to the practice squad. Claimed T J’Marcus Webb and waived T Troy Kropog.
több mint 11 éve
Amúgy szerintem Webb max 4 fordulót lesz itt, amíg le nem jár Love eltiltása. Remélem a vezetőség is így gondolja.
több mint 11 éve
Adam Thielen is a practice squadban
több mint 11 éve
Stephen Burtont közben elhoztuk waiverről.iktriadSajnálom ,hogy nem maradt! 😕
Vikings claimed OT J'Marcus Webb off waivers from the Bears. 😀Ez mondjuk érthetetlen....o_o
Várjuk a Medvéket röhögni. Lehet az Endjeink önbizalmát akarják növelni edzéseken(meg egy pár playt elmondhat a 2.heti összecsapásra)Pálca
több mint 11 éve
Stephen Burtont közben elhoztuk waiverről.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Vikings claimed OT J'Marcus Webb off waivers from the Bears. 😀Ha hiszed, ha nem már fogalmaztam a szurkálódó hszt 😀.
Várjuk a Medvéket röhögni. Lehet az Endjeink önbizalmát akarják növelni edzéseken(meg egy pár playt elmondhat a 2.heti összecsapásra)Pálca
Ha ő pályára kerül, az nagyszerű hír minden nem vikingnek, de hát a stáb nálatok is rájött ezek szerint, hogy ilyen Kalil-féle játékosokkal nem lehet hosszútávon sikeresnek lenni 😀.
Viccet félretéve ő látott már NFL meccset közelről (44-el többet az én igényszintemnél). S biztos az is benne van ebben, hogy hasznos infokat tud átadni, főleg most, hogy új a coaching staff a Bearsnél.
több mint 11 éve
Vikings claimed OT J'Marcus Webb off waivers from the Bears. 😀Már itt is vagyok... 😀 😀 😀 😀 😀
Alig várom, hogy pályára kerüljön valahogy...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Vikings claimed OT J'Marcus Webb off waivers from the Bears. 😀 Várjuk a Medvéket röhögni. Lehet az Endjeink önbizalmát akarják növelni edzéseken(meg egy pár playt elmondhat a 2.heti összecsapásra)
több mint 11 éve
helmet
247
íme a végső keret és az elküldöttek listája:8 LB? Az szép, főleg annak tudatában, hogy a védelmi playek több mint felénél max 2 lesz a pályán. Az 5 WR-t meg kicsit kevésnek érzem, Webbet most képeztük át, Jennings és Simpson nem a tartósságukról híresek, a maradék kettő közül meg az egyik újonc, a másik másodéves. Burton azért elfért volna, főleg hogy ő ST-ben is tud játszani.
vikingscountry.wordpress.com/2013/09/01/mauti-nak-sikerult-burton-nak-nem-ime-a-vegso-keret/KmetyG
több mint 11 éve
Úgy értettem,hogy elment,mert Ő akkor most SB-t akar(amit teljesen megértek) de ,hogy ott aztán nem jöttek be a számításai és egyből jön vissza kopogtatni...na ez a "kapja be" kategória!Senki nem mondta, hogy vissza akart jönni. Mindössze célozgattak rá, hogy ha a Seahawks elküldi, akkor a Vikings esetleg visszaszerezheti.
Az megint más tészta ami azóta kiderült,hogy nem tette meg! 😊ZoliZoltán
több mint 11 éve
Úgy értettem,hogy elment,mert Ő akkor most SB-t akar(amit teljesen megértek) de ,hogy ott aztán nem jöttek be a számításai és egyből jön vissza kopogtatni...na ez a "kapja be" kategória!Az megint más tészta ami azóta kiderült,hogy nem tette meg! 😊
több mint 11 éve
Winfield most már ne jöjjön vissza...nem szabad visszavenni!Azért kicsit hátrébb az agarakkal. Winfield egy ikonunk volt aki kurvasokáig egyedül vitte a corner szekciót hihetetlen teljesítményével. 3x PB és semmi gond nincs azzal hogy úgy gondolta a Seahawkssal megpróbálja a bajnoki címet.
Kapja be...ZoliZoltán
Azért annál jóval többet tett a csapatért hogy egy kapja be vel intézzük el. Remélem egy 1 napos contractot kap hogy Vikings mezben vonulhasson !issza megérdemelné.
több mint 11 éve
nem is fog, mert visszavonult
több mint 11 éve
Winfield most már ne jöjjön vissza...nem szabad visszavenni!Kapja be...
több mint 11 éve
íme a végső keret és az elküldöttek listája:vikingscountry.wordpress.com/2013/09/01/mauti-nak-sikerult-burton-nak-nem-ime-a-vegso-keret/
több mint 11 éve
Joe Banyard (RB) az első elküldött.
több mint 11 éve
Elismerem 😀 Bár ha sérült akkor azért nem annyira 😊Őőő, ez azért elég erős lett 😀WyattJelentések szerint a Seahawks ma elküldi Antoine Winfield-et a keretszűkítés keretében. Szerintetek, ha így lesz a Vikings megpróbálja visszacsalogatni?KmetyGEz meglepő hír, nem tudom mi az oka. Ha ott nem fér be a csapatba akkor nem tudom nálunk beférhet-e. Ha képes hozzátenni a védelemhez akkor jöhet 😊vsanyi132
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Őőő, ez azért elég erős lett 😀Jelentések szerint a Seahawks ma elküldi Antoine Winfield-et a keretszűkítés keretében. Szerintetek, ha így lesz a Vikings megpróbálja visszacsalogatni?KmetyGEz meglepő hír, nem tudom mi az oka. Ha ott nem fér be a csapatba akkor nem tudom nálunk beférhet-e. Ha képes hozzátenni a védelemhez akkor jöhet 😊vsanyi132