Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Jó, úgy értettem általánosságban csak az SB-re emlékszik az ember. Persze a saját csapatod jó mérkőzéseire / hullámvölgyeire emlékszel alapból.😊 De ha engem kérdeznek pl. Texans, Rams, Raiders stb. meccsekről, max arra emlékszem, mintha a Houston lett volna PO-ban mostanság, de fejből nem tudnám megmondani az utóbbi években hozott mérlegüket (míg azért a Vikingsét tudom), de pl. azt se tudom ki a def. cord. Oaklandban meg ilyenek...Ennyi erővel kár a Vikingeknek szúrkolni mert semmire sem kellene emlékezni az igen gazdag múltból. Ilyenkor kell olyan csapatot keresni ahol pár évente megörvendeztetnek egy SB győzelemmel. Nem örülök én sem a vereségeknek de remélem az öltözőben még nem tépik sírva zokogva a mezeket mert ez a sport nem az első két ütés utáni feladásról szól.PaulusBár Musgrave szerintem is szar O kordinátor még mindig nem siratnám az egész szezont. Majdnem behúztuk a mecset úgy hogy bőven lehet miben fejlődni. Túl sok hiba van a játékban amit javítani kell.Hogyne síratnám a szezont! Egy PO-s csapattól előrelépést szeretne az ember, nem ilyen bungee jumpingot 3-13, 10-6 és most ki tudja, 4-12 szezonokkal??!! A GM Spielman legalább nem dőlt be a tavalyi szezonnak, és nem hosszabbított egyből Frazier-rel, csak az opciós évet aktiválta, így látható, hogy a 10-6 nagy részt kinek az érdeme volt... segítek, a csávó 2000+ yardot futott.😊
Csakis a Vikingek!Paulus
Soha, senki nem emlékszik arra, kinek milyen szezonja volt x évben, csak az SB nyertesek neve marad meg az emberek fejében, néhány die hard fan esetleg a döntőt elbukó csapatokra is emlékszik, de azon kívül tök mindegy, hogy 2 vagy 7 győzelmed volt... Mentálisan jó érzés, hogy az utóbbi 10 évben pl. 5x ott volt a csapat a PO-ban, mert így lehet érezni, hogy még se egy kalap trágya az évről-évre mutatott játék (pl. azt majdnem mindenki tudja, hogy a Bills ebben az évezredben még nem volt PO-ban)... de szinte csak az SB számít.
És most tegye fel a kezét az, aki elhiszi, hogy Ponderrel sikerülhet egy SB... valaha is.Go Vikings!
Ha nem jutunk Superbowl közelébe, senki se fog emlékezni 10 év múlva, hogy a Vikingsnak milyen mérlege volt 2008-2014 között, ez azért tény. Max ugye mi, die hard Vikings fanok.
több mint 11 éve
Én sem értettem miért pont akkor kezdtünk el passzolni...időt kellett volna pörgetni most a pöcsöm 3 playből 2 futással,minél később indulva...
több mint 11 éve
FGn belül vagyunk 2 és 4, nálunk a liga legjobb futója, futtatni kéne az órát, a fal is erre jó, QB liga szinten top 5 hátulról.Ha valaki tud értelmes magyarázatot arra, hogy miért nem mentünk 4-re a meccs végén TD-ért az mondja meg. (...)vsanyi132Hát nem tudom, szerintem ez abszolút racionális döntés volt, az lett volna meglepő, ha rámennek. Az NFL többi edzőjéből szerintem mondjuk 30 ezt húzza (Chip Kelly a 31.)..Szobi22
Mi a pöcsömért hívunk Passz playt ?
több mint 11 éve
Ha valaki tud értelmes magyarázatot arra, hogy miért nem mentünk 4-re a meccs végén TD-ért az mondja meg. (...)vsanyi132Hát nem tudom, szerintem ez abszolút racionális döntés volt, az lett volna meglepő, ha rámennek. Az NFL többi edzőjéből szerintem mondjuk 30 ezt húzza (Chip Kelly a 31.)..
több mint 11 éve
Ennyi erővel kár a Vikingeknek szúrkolni mert semmire sem kellene emlékezni az igen gazdag múltból. Ilyenkor kell olyan csapatot keresni ahol pár évente megörvendeztetnek egy SB győzelemmel. Nem örülök én sem a vereségeknek de remélem az öltözőben még nem tépik sírva zokogva a mezeket mert ez a sport nem az első két ütés utáni feladásról szól.Bár Musgrave szerintem is szar O kordinátor még mindig nem siratnám az egész szezont. Majdnem behúztuk a mecset úgy hogy bőven lehet miben fejlődni. Túl sok hiba van a játékban amit javítani kell.Hogyne síratnám a szezont! Egy PO-s csapattól előrelépést szeretne az ember, nem ilyen bungee jumpingot 3-13, 10-6 és most ki tudja, 4-12 szezonokkal??!! A GM Spielman legalább nem dőlt be a tavalyi szezonnak, és nem hosszabbított egyből Frazier-rel, csak az opciós évet aktiválta, így látható, hogy a 10-6 nagy részt kinek az érdeme volt... segítek, a csávó 2000+ yardot futott.😊
Csakis a Vikingek!Paulus
Soha, senki nem emlékszik arra, kinek milyen szezonja volt x évben, csak az SB nyertesek neve marad meg az emberek fejében, néhány die hard fan esetleg a döntőt elbukó csapatokra is emlékszik, de azon kívül tök mindegy, hogy 2 vagy 7 győzelmed volt... Mentálisan jó érzés, hogy az utóbbi 10 évben pl. 5x ott volt a csapat a PO-ban, mert így lehet érezni, hogy még se egy kalap trágya az évről-évre mutatott játék (pl. azt majdnem mindenki tudja, hogy a Bills ebben az évezredben még nem volt PO-ban)... de szinte csak az SB számít.
És most tegye fel a kezét az, aki elhiszi, hogy Ponderrel sikerülhet egy SB... valaha is.Go Vikings!
több mint 11 éve
skarface
35
Szerintem idén hozzuk azt amit a kritikusok és az okosat tavaly szezon elött vártak a csapattól.
több mint 11 éve
Es meg mindig az a helyzet,hogy tavaly konnyu volt a sorsolasunk!Az ideivel mar most nyaron bucsuztunk volna Frazierektol...Ponderestul...
több mint 11 éve
Bár Musgrave szerintem is szar O kordinátor még mindig nem siratnám az egész szezont. Majdnem behúztuk a mecset úgy hogy bőven lehet miben fejlődni. Túl sok hiba van a játékban amit javítani kell.Hogyne síratnám a szezont! Egy PO-s csapattól előrelépést szeretne az ember, nem ilyen bungee jumpingot 3-13, 10-6 és most ki tudja, 4-12 szezonokkal??!! A GM Spielman legalább nem dőlt be a tavalyi szezonnak, és nem hosszabbított egyből Frazier-rel, csak az opciós évet aktiválta, így látható, hogy a 10-6 nagy részt kinek az érdeme volt... segítek, a csávó 2000+ yardot futott.😊
Csakis a Vikingek!Paulus
És most tegye fel a kezét az, aki elhiszi, hogy Ponderrel sikerülhet egy SB... valaha is.
több mint 11 éve
gyalu
314
A LoS mindkét felén hihetetlen gyatrák vagyunk, szerintem ez a fő gond. Loadholt megkapta a nagy pénzt, azóta nagyon kevésszer láttam tőle, amit tavaly. Lehet, hogy velem van a gond - nem figyeltem annyira tegnap - de egyetlen futás sem hozott jobbra szinte semmit. Fuscoról legalább tudjuk, hogy nem kezdő szint, de Loadholt eddig legalább az volt.. Kalil is megtalálhatná már a tavalyi formáját, Johnson és Sullivan blokkolgatnak néha jókat. A DT poszt pedig a legnagyobb gyengeségünknek tűnik e két meccs alapján. Floyd jövőre már beérhet, Guiontól mondjuk szép volt a tegnapi fumbli, de Kevin Williams olyan halvány önmagához képest, hogy arra nincsenek szavak. Igaz, hogy fejlődés volt a Lions meccshez képest, Forte legalább nem futott annyira szét minket.
több mint 11 éve
Az lehetett az okoskodás, hogy berúgjuk a biztos fg-t és akkor fg-on tartva őket nyerünk. Nem jött be. Igazából teljesen konzervatív gondolkodás volt. Nem ez volt a legnagyobb hiba edzői rèszről. Nem csak a DB-ben biztak egyébként hanem a DL-ekben is. El kellett volna csiípni Cutlert. Egyébként a DB-k nem olyan rosszak, az LB-nél nagyobb gond van.
több mint 11 éve
Ha valaki tud értelmes magyarázatot arra, hogy miért nem mentünk 4-re a meccs végén TD-ért az mondja meg. Egy labdabirtoklás maradt az előny a FG-vel is, és hagytuk hogy Hester visszahordja. Ha 2 yardon elveszítjük akkor fél pályával hátrébb kezdik a drive-ot. Se HC, se OC nem tudja ezt nekem megmagyarázni. Az sem ok hogy bízott a védelemben, mert akkor abban is bízhatott volna hogy max FG távra jönnek fel, akkor döntetlen és hosszabbítás, bármi lehet. Így meg bukta, mert amikor egyértelmű hogy mit játszik a Bears akkor mi tapogatózunk mint kezdő ....... a gőzben... Ha kikaptunk volna 2-3 TD-vel nem idegesítene ennyire mint ez. A híresen gyenge secondary kellett volna megnyerje a meccset, miközben a liga legjobb futója ott toporog a 10 yardon belül.... Azért megy el a szezon mert nem focizni nem tud a csapat hanem túl sok a hülye körülöttük.
több mint 11 éve
Bár Musgrave szerintem is szar O kordinátor még mindig nem siratnám az egész szezont. Majdnem behúztuk a mecset úgy hogy bőven lehet miben fejlődni. Túl sok hiba van a játékban amit javítani kell.Csakis a Vikingek!
több mint 11 éve
CharlieF
767
Ezen a meccsen mar legalább mutatkozott valami fény az alagút végén. Nem mintha én elégedett lennék az O-val, (nem csak Ponder, az o-line is halvány volt), de a D is nagyon hektikus, főleg az első félidőben volt az. Kíváncsian várom az első hazai meccset.
több mint 11 éve
remélem a keret magját azért sikerül egybe tartani és nem fog mindenki menekülni innen, amikor süllyed a hajó... az ilyenek, mint Musgrave ott ütnek léket, ahol csak bírnak, sajnos... nehéz így... Frazier szerencsére nem kapott hosszabbítást, így jövőre talán kinéz nekünk is egy tökös edző, aki inkább hozza a saját embereit és megszabadul az OC féle balfaszoktól...
több mint 11 éve
Csak tudnám, hogy mi a búbánatos bránert csináltunk ma. Fejeknek kell hullani a héten.
több mint 11 éve
Szeretném megkérni Bill Musgravet , hogy takarodjon el a büdös retkes picsába és vigye magával Pondert. Ennyire inkopetens fogyatékos degenerált faszkópét mint ez már rég nem láttam. Büdös picsába.Go Tank for Teddy!
több mint 11 éve
Borzalmasan szarok vagyunk, és még így is nyerhettünk volna.Sok jó játékosunk van, jövőre rájuk építve egy másik szakmai stábbal, jó igazolásokkal, a kerékkötők elküldésével (Ponder, Carlson stb.), talán elindulhatunk felfelé. AP karrierjéből még egy év lemegy a klotyón, szomorú.
több mint 11 éve
Mauti egyenlőre nem fér oda a meccseken, Childs pedig még nem edz
több mint 11 éve
Appearing on FOX NFL Sunday, Jay Glazer reported Christian Ponder is on a "much shorter leash than anyone has any idea about."nem baj, majd csak túléljük ezt az idényt és jövőre új irányítóval megyünk neki újból.
Glazer hinted Ponder is perhaps just another bad start or two away from Matt Cassel taking over in Minnesota. It's not terribly surprising. A benching became a very real possibility the second the Vikings handed Cassel a two-year deal, while Ponder's play was simply unacceptable in Week 1. If Ponder is similarly inept against the Bears at Soldier Field, we could be starting at Cassel starting against the Browns in Week 3.
Egyik jobb, mint a másik xDempty taxi
több mint 11 éve
Appearing on FOX NFL Sunday, Jay Glazer reported Christian Ponder is on a "much shorter leash than anyone has any idea about."Glazer hinted Ponder is perhaps just another bad start or two away from Matt Cassel taking over in Minnesota. It's not terribly surprising. A benching became a very real possibility the second the Vikings handed Cassel a two-year deal, while Ponder's play was simply unacceptable in Week 1. If Ponder is similarly inept against the Bears at Soldier Field, we could be starting at Cassel starting against the Browns in Week 3.
Egyik jobb, mint a másik xD
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rohognek ha megint azt latnam egesz meccsen,hogy a box fullon es AP probalkozik! 😕3-bol 2-szer...
Akkor komolyan beajulok...es tobb Vikings meccset nem nezek iden...
DE!!! csak nem!!!
IRÁNY A SUPER BOWL !!! 8-)
SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 11 éve
Gameday! Ma minden kiderül, Ponder és az O-line bizonyíthat. AP-től rettegnek a macik, ez esélyt ad Ponderéknek. A defense is megmutathatja mire képes, remélem fogjuk Cutlert a hátán látni, a Bengals védőinek nem sikerült sack-elni, hogy ne legyen hiányérzetük a macidrukkereknek Allen-ék gondoskodhatnak róla 😊 A secondary meg remélem olyat mutat amire eddig nem volt képes- leszedi Marshall-t a pályáról 😊 😊 . Skol Vikings!
több mint 11 éve
Amennyire nagy csalódás volt a teljes O, szerintem most jelentős lesz a javulás. Lehet Pondert ekézni de a legfontosabb a fal. Tudják mire képesek ekkora blamát mégegyszer nem tehetnek fel a pályára. Macik pass rusha kicsit keveseb is lesz, Ponder meg heltikusságát bizonyítva felfograkni a pályára egy elfogadható játékot, ami elég lesz ahhoz hogy AP , AP legyen 😊