Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Egyre jobb, állítólag érdeklődünk Josh Freeman iránt.... csak nehogy sokba kerüljön ez nekünk.....vsanyi132
ha netán tán elhozzuk Freeman-t, akkor megint nem lehet irányítóra számítani a drafton jövőreKmetyG
Komolyan mondom ha elhozzuk Freemant én nem nézek idén több Vikes meccset. Minden leszerepelt szemetet muszáj idehozni? Értem, hogy Favreból kitudtunk sajtolni x éve egy jó évet még, de ő más kaliber volt.
Freeman lófaszt nem ér, mint Cassel vagy Ponder. Jövőre főleg ha így folytatjuk az idényt simán húzhatunk franshise QB-t, vagy mondjuk egy A.J. Mccarronnal is kibékülnék 2.-3.körben az elején meg csináljunk valamit az LB sorral vagy a fallal.
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Egyre jobb, állítólag érdeklődünk Josh Freeman iránt.... csak nehogy sokba kerüljön ez nekünk.....vsanyi132
ha netán tán elhozzuk Freeman-t, akkor megint nem lehet irányítóra számítani a drafton jövőre
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Egyre jobb, állítólag érdeklődünk Josh Freeman iránt.... csak nehogy sokba kerüljön ez nekünk.....

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Ezt is megeltuk...
több mint 11 éve
Lécci valaki vágja földhöz jól már az első snapbe, vagy csúszzon el a házába esetleg a Londoni repülőről lejőve ejtsék rá a csomat vagy akármi. Én rosszul leszek tőle mégha jól játszik akkor is.
AP magic kell megint...
több mint 11 éve
Meglátjátok, még Webb is szóba fog kerülni....... Ki vagyok akadva már ezen, évek óta QB problémánk van, és most mint a szűzlány sikoltozunk hogy jaj mi lesz velünk... Cassel backup-nak jött, ez pont az a szituáció amiért itt van. Ez a szezon már elment, így nincs jelentősége, győzni szeretnénk de a drafton a legjobb lehetőséget a legjobb pick-re is. Jó lenne győzni, de az sem érdekel ha QB nélkül állunk fel 😊 😊

több mint 11 éve
Komolyan mondom némely NFL játékos olyan mint a magyar politikusok sokasága valahol elbszrintják aztán mintha semmit nem rontottak volna el máshol csinálhatják újra a hülyeséget. Más meg aki tehetséges lenne az esélyt sem kapja meg. David Coppelfield vagy Houdini tanulhatná tőlük a túlélőművészetet... 😛 Nem irigyellek titeket....dande
Bethel-Thompson -ra gondolsz?KmetyG
Nem hát Cassel-redande
ok, én a tehetséges, de nem kapják meg a lehetőséget részre értettem.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Komolyan mondom némely NFL játékos olyan mint a magyar politikusok sokasága valahol elbszrintják aztán mintha semmit nem rontottak volna el máshol csinálhatják újra a hülyeséget. Más meg aki tehetséges lenne az esélyt sem kapja meg. David Coppelfield vagy Houdini tanulhatná tőlük a túlélőművészetet... 😛 Nem irigyellek titeket....dande
Bethel-Thompson -ra gondolsz?KmetyG
Nem hát Cassel-re
több mint 11 éve
Bethel-Thompson -ra gondolsz?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Komolyan mondom némely NFL játékos olyan mint a magyar politikusok sokasága valahol elbszrintják aztán mintha semmit nem rontottak volna el máshol csinálhatják újra a hülyeséget. Más meg aki tehetséges lenne az esélyt sem kapja meg. David Coppelfield vagy Houdini tanulhatná tőlük a túlélőművészetet... 😛 Nem irigyellek titeket....
több mint 11 éve
and1ao Minnesota Vikings 4
Első Steelers win eljön vasárnap az évben.
több mint 11 éve
Ponder mellett Cook, Ellison és Sanford sem lép pályára
több mint 11 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Itt az apokalipszis. Akármennyire is szidjuk Pondert, ha van irányító aki még nála is rosszabb, az Cassel.

CP legalább néha megfutja first downt😀
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az álmotok valóra vált.... A következő lehetne az, hogy Loadholt helyére Webbet akarjátok betenni. 😀
több mint 11 éve
FRISS! Vasárnap Christian Ponder nem lép pályára, a Minnesota Vikings Matt Cassel vezetésével mérkőzik meg a Steelers csapatával!KmetyG
Hétfőre Pondert HoF irányítónak fogjátok látni... 😀somoskovig
várjuk ki a végét. Sokkal nem lehet rosszabb, de majd kiderül és ha nem tetszik majd hangot adunk neki 😀
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
FRISS! Vasárnap Christian Ponder nem lép pályára, a Minnesota Vikings Matt Cassel vezetésével mérkőzik meg a Steelers csapatával!KmetyG
Hétfőre Pondert HoF irányítónak fogjátok látni... 😀

több mint 11 éve
FRISS! Vasárnap Christian Ponder nem lép pályára, a Minnesota Vikings Matt Cassel vezetésével mérkőzik meg a Steelers csapatával!
több mint 11 éve
Nyerjetek tettem a meccsetekra 3000-t bennetek van minden bizodalmam!ParadSEC
Jobb helyre is mehetett volna 😀
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Nyerjetek tettem a meccsetekra 3000-t bennetek van minden bizodalmam!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Jo utat Vikingek!
Jo szorakozast!Jo meccset!Jo szurkolast!

es persze minimum egy szep Gyozelmet!!!

Skoool Vikings !!!
több mint 11 éve
Felton ismét aktív, az O-line talán rendeződik valamennyire, főleg a futások blokkolásától várok javulást a játékával, illetve nagyon jó lenne ha összeszednék magukat a srácok.

Megfogadtam hogy nem érdekel mi az idei mérleg, és az sem hogy ki a hc, oc, kezdő qb vagy akárki. Meccsről meccsre szurkolok a csapatnak, mert VIKING a vérem. SKOL VIKINGS!!!vsanyi132
Én is mindig ide jutok, majd a meccsek végére a TAKAODJ PONDER, TAKARODJ FRAZIER, TAKARODJ MUSGRAVE !!
Amúgy innen kijön és melyik szektorban lesz ? Nem tolunk valami közös mókát ?
több mint 11 éve
HOPPÁ! Lehet, hogy meglepetést látunk London-ban, ugyanis Christian Ponder bordasérülés miatt nem biztos, hogy pályára lép a Steelers ellen!KmetyG
Őszintén, inkább játszon, ha nekem Casselnek kell szurkolnom irányítóként a csapatban sírni fogok az egész meccsen a lelátón 😕
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
HOPPÁ! Lehet, hogy meglepetést látunk London-ban, ugyanis Christian Ponder bordasérülés miatt nem biztos, hogy pályára lép a Steelers ellen!KmetyG
Állítólag ennek ellenére játszani fog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
HOPPÁ! Lehet, hogy meglepetést látunk London-ban, ugyanis Christian Ponder bordasérülés miatt nem biztos, hogy pályára lép a Steelers ellen!
több mint 11 éve
Felton ismét aktív, az O-line talán rendeződik valamennyire, főleg a futások blokkolásától várok javulást a játékával, illetve nagyon jó lenne ha összeszednék magukat a srácok.

Megfogadtam hogy nem érdekel mi az idei mérleg, és az sem hogy ki a hc, oc, kezdő qb vagy akárki. Meccsről meccsre szurkolok a csapatnak, mert VIKING a vérem. SKOL VIKINGS!!!