Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Én marhára nem örülök, hogy ide került.Így gondolom én is! 😊
Szerintem hatalmas upgrade lesz Ponderhez képest. Célpontok megvannak, fal elméletileg nem rossz, futójáték remek.
Ideális hely neki és élni is fog vele (sajnos).Bazzani
több mint 11 éve
helmet
247
Én örülök neki, sok vesztenivalónk nincs, Ponder/Cassel közül egyik sem hosszútávú megoldás, ha Freeman is szar lesz, még mindig draftolhatunk egy QB-t jövőre az első körben.Viszont Pondert így el is cserélhetnénk valahova egy alacsonyabb pickért, 3 ilyen irányítót szerintem felesleges a rosteren tartani. (Bills? Browns?)
több mint 11 éve
Én marhára nem örülök, hogy ide került.Szerintem hatalmas upgrade lesz Ponderhez képest. Célpontok megvannak, fal elméletileg nem rossz, futójáték remek.
Ideális hely neki és élni is fog vele (sajnos).
több mint 11 éve
Igen, amikor nyíltan kést dobáltak egymás felé Schianóval.Nem én tettem. Peter King volt az:
Volt neki 2010-ben egy 25 TD 6 INT-es szezonja is. Nyilván ilyet is feltud mutatni Gabbert.... Ja hogy ő pályafutás alatt nem fog 25 TD passzt adni, nemhogy egy szezon alatt.
Nem azt mondom hogy instant upgrade, hanem hogy nem feltétlenül akkora szar, mint aminek az utóbbi időben tűnt. Egy jó edzővel lehet benne fantázia, azt nem tudom hogy illik-e majd a rendszerbe, de azért Gabberttel összehasonlítani vicc kategória.gabokocka
mmqb.si.com/2013/10/07/tony-romo-monday-morning-quarterback/4/
Don't shoot the messenger. 😀😀
több mint 11 éve
Mielőtt mindenki hatalmas upgradnek hiszi Freemant itt Ponderhez képest, íme az utolsó 10 meccsének stajai Tampában:TROLL ON: Én igen 😊
2131 passzolt yard, 6 TD 13INT, 50,8% os passz pontosság 62.8as QB rating 1-9 az utolsó 10 meccsén...
Viszonyításképpen Blaine Gabbert utolsó 10 meccsének(borzalmas) statisztikái.
1675 passzolt yard 6 TD 13 INT 57.5%os passz pontosság, 62.3as QB rating 0-10es mérleg.
Egyedül passzolt yardokban van nagyobb eltérés kettőjük között...
Na, örül még valaki?iktriad
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Igen, amikor nyíltan kést dobáltak egymás felé Schianóval.Volt neki 2010-ben egy 25 TD 6 INT-es szezonja is. Nyilván ilyet is feltud mutatni Gabbert.... Ja hogy ő pályafutás alatt nem fog 25 TD passzt adni, nemhogy egy szezon alatt.
Nem azt mondom hogy instant upgrade, hanem hogy nem feltétlenül akkora szar, mint aminek az utóbbi időben tűnt. Egy jó edzővel lehet benne fantázia, azt nem tudom hogy illik-e majd a rendszerbe, de azért Gabberttel összehasonlítani vicc kategória.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Mielőtt mindenki hatalmas upgradnek hiszi Freemant itt Ponderhez képest, íme az utolsó 10 meccsének stajai Tampában: 2131 passzolt yard, 6 TD 13INT, 50,8% os passz pontosság 62.8as QB rating 1-9 az utolsó 10 meccsén...
Viszonyításképpen Blaine Gabbert utolsó 10 meccsének(borzalmas) statisztikái.
1675 passzolt yard 6 TD 13 INT 57.5%os passz pontosság, 62.3as QB rating 0-10es mérleg.
Egyedül passzolt yardokban van nagyobb eltérés kettőjük között...
Na, örül még valaki?
több mint 11 éve
1 évre leigazoltuk Josh Freeman-tKmetyGGood Bye Christian!!! 😀😀😀
Akkor johet az elso koros QB backupnak?(ha bevalik Josh)
Mondjuk ettol fuggetlenul meg HC ,OC cseret varok!!!
több mint 11 éve
Akkor Pondernek ennyi volt.
több mint 11 éve
1 évre leigazoltuk Josh Freeman-t
több mint 11 éve
Kikapott a Lions és a Bears, kicsit szorosabb a csoport.... nyerni kell ezentúl minden meccset, mondjuk QB nélkül állunk fel AP és Toby fut és nyerünk... 😀 😀
több mint 11 éve
ha leigazoljuk Freeman-t akkor Pondernek meszeltek
több mint 11 éve
meg fog történni és mi semmit nem tehetünk
több mint 11 éve
Freeman? :-pZoliZoltánESPN's Chris Mortensen reports the Vikings are "intrigued" by free agent Josh Freeman, but have "a lot of questions."
The Vikings aren't the only team with "a lot of questions" about Freeman, who hasn't found a home three days after being cut by the Bucs, and has issues both off the field and on. Tentatively, Oakland and Minnesota are considered the two front-runners to sign Freeman, who should be willing to take a minimum-salary deal or close to it. His $8.6 million Bucs salary was already guaranteed.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Akkor kapcsold ki a PS-t!!!
több mint 11 éve
Ma kikap a Lions és a Bears és akkor már csak egyel több vereségünk van mint a többi csoport ellenfélnek. Playoff szagot érzek 😀
több mint 11 éve
ha most láttad először játszani akkor talán megértem a lelkesedésedet irányába, de ha komplettebb képet akarsz róla kapni menj a KC topicba és kérdezz rá nekik mi a véleményük róla. Mivel jól kezdődött a szezonjuk biztos jókedvükben találod őket és válaszolnak neked 😀Szerencsémre? én nem láttam Cassel-t játszani, nincsenek róla olyan emlékeim ami miatt bennem kialakult volna az a kép hogy pancser. Ponder viszont már megtette azt a szívességet, hogy Pancser legyen, így ha nála van a labda még 1 yardra az endzone-tól is attól tartok hogy picksix lesz a vége.... Tehát ez nem feltétlenül Cassel iránti bizalom, sokkal inkább az ismeretlené az ismerttel szemben. Viszotn Yoda mester a kedvencem, neki igaza van 😊 szóval kell egy új QB, méghozzá a draftról. Skol!vsanyi132Freeman nem hiszem hogy hozzánk jönne, tényleg nem lenne értelme. Sokkal érdekesebb hogy ki kezd majd, ha Ponder már nem lesz sérült akkor kaphat egy utolsó utáni lehetőséget, szerintem akár meccs közben is lehozzák ha nagyon betlizne, Cassel volt annyira jó hogy legalább nem adta el a labdát. Pondernél ettől minden labdabirtoklásnál tartok, Casselnél nem éreztem ezt. Valószínű hogy választ csak közvetlenül a meccs előtt kapunk, addig is élvezzük ezt a két hetet, győztes meccs után vagyunk 😊vsanyi132" Luke: Én nem félek semmitől!
Yoda: Hát majd fogsz..."
Ez jutott eszembe erről 😀
Cassel eddigi teljesítménye az NFL-ben, már amit a NE után mutatott abból azt lehet leszűrni hogy konzisztens teljesítményre ő már nem képes, jó csapatok ellen meg benne bízni minimum érdekes...davemayer
illetve ha ez nem tetszik akkor van ha jól emlékszem egy ulpianus hozzászólás az aranyköpések között ami jól leírja milyen QB is ő.
Igazából ő is olyan mint Sexy Rexy volt, őt is csak a rutinja tartja még a ligában, egy rookienál jobban megy neki a game managelés de ha játszani kell hosszútávon meg van lőve.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerencsémre? én nem láttam Cassel-t játszani, nincsenek róla olyan emlékeim ami miatt bennem kialakult volna az a kép hogy pancser. Ponder viszont már megtette azt a szívességet, hogy Pancser legyen, így ha nála van a labda még 1 yardra az endzone-tól is attól tartok hogy picksix lesz a vége.... Tehát ez nem feltétlenül Cassel iránti bizalom, sokkal inkább az ismeretlené az ismerttel szemben. Viszotn Yoda mester a kedvencem, neki igaza van 😊 szóval kell egy új QB, méghozzá a draftról. Skol!Freeman nem hiszem hogy hozzánk jönne, tényleg nem lenne értelme. Sokkal érdekesebb hogy ki kezd majd, ha Ponder már nem lesz sérült akkor kaphat egy utolsó utáni lehetőséget, szerintem akár meccs közben is lehozzák ha nagyon betlizne, Cassel volt annyira jó hogy legalább nem adta el a labdát. Pondernél ettől minden labdabirtoklásnál tartok, Casselnél nem éreztem ezt. Valószínű hogy választ csak közvetlenül a meccs előtt kapunk, addig is élvezzük ezt a két hetet, győztes meccs után vagyunk 😊vsanyi132" Luke: Én nem félek semmitől!
Cassel eddigi teljesítménye az NFL-ben, már amit a NE után mutatott abból azt lehet leszűrni hogy konzisztens teljesítményre ő már nem képes, jó csapatok ellen meg benne bízni minimum érdekes...davemayer
több mint 11 éve
Freeman nem hiszem hogy hozzánk jönne, tényleg nem lenne értelme. Sokkal érdekesebb hogy ki kezd majd, ha Ponder már nem lesz sérült akkor kaphat egy utolsó utáni lehetőséget, szerintem akár meccs közben is lehozzák ha nagyon betlizne, Cassel volt annyira jó hogy legalább nem adta el a labdát. Pondernél ettől minden labdabirtoklásnál tartok, Casselnél nem éreztem ezt. Valószínű hogy választ csak közvetlenül a meccs előtt kapunk, addig is élvezzük ezt a két hetet, győztes meccs után vagyunk 😊vsanyi132" Luke: Én nem félek semmitől!
Cassel eddigi teljesítménye az NFL-ben, már amit a NE után mutatott abból azt lehet leszűrni hogy konzisztens teljesítményre ő már nem képes, jó csapatok ellen meg benne bízni minimum érdekes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Erdekes de en is ezt ereztem!.....vagy csak nyugodt voltam ,hogy nem Pondert lattam! 😀
több mint 11 éve
Freeman nem hiszem hogy hozzánk jönne, tényleg nem lenne értelme. Sokkal érdekesebb hogy ki kezd majd, ha Ponder már nem lesz sérült akkor kaphat egy utolsó utáni lehetőséget, szerintem akár meccs közben is lehozzák ha nagyon betlizne, Cassel volt annyira jó hogy legalább nem adta el a labdát. Pondernél ettől minden labdabirtoklásnál tartok, Casselnél nem éreztem ezt. Valószínű hogy választ csak közvetlenül a meccs előtt kapunk, addig is élvezzük ezt a két hetet, győztes meccs után vagyunk 😊vsanyi132Jó neked, azért hogy nem 1-2 int szerepelt a neve mellett annak több köze volt a tiszta mákhoz mint tudatos odafigyelésnek. Ettől függetlenül picivel jobban múködött az O Cassellel. Mondjuk a botrányszar fallal, vagy a 4.negyedben általános beszari playhívásról ő se tehetett.
több mint 11 éve
Freeman nem hiszem hogy hozzánk jönne, tényleg nem lenne értelme. Sokkal érdekesebb hogy ki kezd majd, ha Ponder már nem lesz sérült akkor kaphat egy utolsó utáni lehetőséget, szerintem akár meccs közben is lehozzák ha nagyon betlizne, Cassel volt annyira jó hogy legalább nem adta el a labdát. Pondernél ettől minden labdabirtoklásnál tartok, Casselnél nem éreztem ezt. Valószínű hogy választ csak közvetlenül a meccs előtt kapunk, addig is élvezzük ezt a két hetet, győztes meccs után vagyunk 😊
több mint 11 éve
Hosszú még a hét, majd időben fény derül mindenre.
több mint 11 éve
Ha nem hat nem! 😀