Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Eddig az utolso negyedek vegen hany PI-t kaptunk!?
Nem volt szamomra ujdonsag...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért az a PI a végén csúnya volt a sporiktól...
több mint 12 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
Én a végét hol örjöngtem hol nem tudtam a fenekemen maradni az örömtől. DE Cassel szerintem jó volt és Gerhardt is jól nyomta. Sajnálom amiért Peterson lesérült és hogy ennyire ellenünk fújtak. A védelem 3 negyedig szépen nyomta(leszámítva az első TD-t) de reméljük a draftban jön egy csúcs QB.
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Egy lépéssel közelebb a jobb draft pick-hez, ez vigasztal. Nyertek a "riválisok", a Texans kivételével... Skol 😊

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ahogy ZoliZoltán is írta egy hulladék meccsből lett az, ami. Remélem a sérültek hamar felépülnek, valamint sajnálom, hogy a bíráskodás is közbeszólt a meccsbe. Én általában véve közepesen jó fújást éltem meg, de tény, hogy azért volt - és ezt eredménykövetőbe is írtam - f@rokság bőven a zebráktól.... sok sikert a továbbiakra.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Meg egy ilyen szerencsetlen csapat a vilagon nincsen....
Ezt most nyerni kellett volna.
Amugy az utolso 4-5 perc miatt lett ez jo meccs,elotte egy hulladek volt....egyfolytaban punt....serulesek....

PATTERSON baratom allat volt! 😊
Peterson,Carlson,Rhodes....
AP ficam,kb. 2 het...lehet iden mar nem is latjuk?
Philly ellen meg TE hianyban?

De az teny ,hogy a vege frenetikus volt! 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 867 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az szép lesz srácok jövő héten egyik oldalon AP a másikon Shady futkorászik jobbra balra irányítók minek 😛?dande
Az a baj, hogy túloldalon irányító is lesz 😕Toca
Azért Cassel ahogy sejtem ma nem nyomott rossz mecset egy Baltimore D ellen?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
Az szép lesz srácok jövő héten egyik oldalon AP a másikon Shady futkorászik jobbra balra irányítók minek 😛?dande
Az a baj, hogy túloldalon irányító is lesz 😕
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 867 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az szép lesz srácok jövő héten egyik oldalon AP a másikon Shady futkorászik jobbra balra irányítók minek 😛?
több mint 12 éve
AP kiakadt, ez már tényleg jelent valamit, mert nem gyakran szokott...

bleacherreport.com/articles/1881040-adrian-peterson-calls-out-refs-and-ravens-fans-after-loss
több mint 12 éve
2 percen belül 2szer nyertétek meg a meccset, ám még is kikaptok, mert 3szor elvesztitek. 😀. Szenzációs.tüsi91
Remélem jövőre visszakapjuk azt a töménytelen szopást amit ki kell állnunk. A bírók nagyon nem akarták, hogy nyerjünk.
AP meg nagyon remélem nem komoly és látjuk még idén.Toca
Minden geciskedés nélkül szerintem a tavalyit kapjátok most vissza. A meccset nem láttam. AP esetét igen. Nem térd ugye?tüsi91
Boka, és állítólag csak ficam. Jól ránk hozta a frászt....

több mint 12 éve
Engem igenis idegesít az eredmény, ma nem voltunk vesztes csapat. Ott volt a srácokban a győzelem, tényleg meg kellett volna nyerni és ha a bírók nem oda fújnak ez sima win. Utálok veszíteni, ha jobb az ellenfél elviselem de ma egy nyert meccsen kaptunk ki.... és idén ez a negyedik ilyen.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
2 percen belül 2szer nyertétek meg a meccset, ám még is kikaptok, mert 3szor elvesztitek. 😀. Szenzációs.tüsi91
Remélem jövőre visszakapjuk azt a töménytelen szopást amit ki kell állnunk. A bírók nagyon nem akarták, hogy nyerjünk.
AP meg nagyon remélem nem komoly és látjuk még idén.Toca
Minden geciskedés nélkül szerintem a tavalyit kapjátok most vissza. A meccset nem láttam. AP esetét igen. Nem térd ugye?
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 593 — Bowl Winner
Fene tudja, de szerintem ez jó meccs volt.😊

Irreális körülmények között 3 negyeden át uraltuk a meccset a tavalyi bajnok ellen, a végén többször is bebiztosíthattuk volna a győzelmet, de tenni kellett róla, hogy 7 pontról 30 közelébe engedjük a Ravens-t, mert különben javult volna az a meccsenkénti 30+ kapott pont.

Idén nem számít, hogy szoros meccsek bukta vagy nem, itt most nincs is mire kenni a dolgokat, volt egy őrült utolsó 5 perc, kb. 5 évente látni ilyet, én nem is bosszankodok rajta.

Edzői stábnak persze mennie kell, meccsenként 30 pontot nem lehet kapni, így mint ma, lehetne, de nem 13-ból 13szor.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
AP meg nagyon remélem nem komoly és látjuk még idén.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
2 percen belül 2szer nyertétek meg a meccset, ám még is kikaptok, mert 3szor elvesztitek. 😀. Szenzációs.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Ponder jó lesz bízzatok benne 😀Toca
Ha nem megy neki itt a cseréje:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Gameday!!! 😊
Jó meccs lesz ez ma úgy érzem! 😊
több mint 12 éve
Mondjuk szamomra az egyetlen liga ahol Minden meccs egy uj bajnoksag...szoval barmi lehet! 😀
több mint 12 éve
Nem surun vagyunk 20 folott...kerdes,hogy mi tudunk-e titeket 20 pont alatt tartani! 😀ZoliZoltán
Nem sűrűn vagyunk 20 pont felett, szóval, ahogy írtam, érdekes lesz 😀Collapo
Átlag 30.5 pont engedésével vezetjük a ligát. 20 pontnál kevesebbet nem nagyon kaptunk. Szóval meglepődnék ha nem érnétek egy a 25-30 pontot.
több mint 12 éve
Nem surun vagyunk 20 folott...kerdes,hogy mi tudunk-e titeket 20 pont alatt tartani! 😀ZoliZoltán
Nem sűrűn vagyunk 20 pont felett, szóval, ahogy írtam, érdekes lesz 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nem surun vagyunk 20 folott...kerdes,hogy mi tudunk-e titeket 20 pont alatt tartani! 😀
több mint 12 éve
Ha 20 pont alatt teljesítetek van esélyünk nyerni, ha felette, nincs 😀 Érdekes meccs lesz ez 😉

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ponder jó lesz bízzatok benne 😀
több mint 12 éve
Hozzank amugy is az osszes mock Hundleyt irja....vagy a DE gyereket....

Jaaaaaaa....kozben olvasom ,Hundley alliolag egy radio musorban elmondta,hogy o sem megy meg draftra....