Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
James007
1 858
Undorító szarházi tetű.Szezon alatt szerintem nagyon kevés ideje lett volna rá.
Mondjuk én azon kaptam fel a fejem, hogy ha van egy köztiszteletben álló, multimilliomos sportoló apja a gyereknek, akkor miért a kurva anyja neveli.Höri
több mint 11 éve
RIP!
több mint 11 éve
A TC képen a másik fiú van. Az eset elborzasztó, főleg, hogy a szennyláda visszaeső. íme a teljes történet.www.inflexwetrust.com/2013/10/11/photos-nfl-complete-update-regarding-the-death-of-adrian-petersons-son-must-read/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Undorító szarházi tetű.Mondjuk én azon kaptam fel a fejem, hogy ha van egy köztiszteletben álló, multimilliomos sportoló apja a gyereknek, akkor miért a kurva anyja neveli.
több mint 11 éve
dinkaaa
1 044
R.I.P. Petersonnak meg kitartást! 😕
több mint 11 éve
Őszinte együttérzésem Adriannak, erre szavakat sem találok...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Gondolataink a Peterson-családdal vannak. Legyen neked könnyű a föld, kispajtás!
több mint 11 éve
James007
1 858
Hát ez szörnyű.. 😕Részvétem az egész Vikings családnak!
AP nyilatkozatát olvasva megerősödött bennem, hogy nem csak szenzációs játékos, hanem szenzációs ember is.
több mint 11 éve
érthetetlen 😕 nyugodjon békében 😕
több mint 11 éve
Erre nem lehet mit mondani. 😕 Sok kitartást a családnak!
#KeepPounding
több mint 11 éve
Sok erőt és kitartást Petersonnak és a családjának...
több mint 11 éve
Szegény család és szegény Peterson. Kitartás nekik. Mit ártott az a szegény gyermek? R.I.P. 😥
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Remélem gondját viselik a börtönben. Erre nincs mentség.:#
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Hát baszki ezt nem hiszem el, erre nincs megfelelő büntetés, mert semmi sem adja vissza azt, amit elvett. Mondjuk én az anyának is a körmére néznék...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ott van a videon az a fereg is...
több mint 11 éve
Az a puszilos kep Roluk...A helyi CBS szerint a képen látható kisfiú nem azonos a támadás áldozatával.
Komolyan jonnybe labad a szemem akarhanyszor meglatom! 😕😕😕ZoliZoltán
"The child that Peterson was seen with this fall at training camp is not the 2-year-old who has died."
minnesota.cbslocal.com/2013/10/11/adrian-peterson-dealing-with-tragic-situation/
több mint 11 éve
Az a puszilos kep Roluk...Komolyan konnybe labad a szemem akarhanyszor meglatom! 😕😕😕
több mint 11 éve
Sajnos 40 évig kaphat csak :SSzerk:
Cnn szerint:
" If convicted on the charges, both felonies, Patterson could face up to 40 years in prison and an $80,000 fine."undisputedly
Na,most nézem,hogy az ügyészség módosítja a vádat.
több mint 11 éve
Remélem elkerüli a halálbüntetést, túl egyszerű és túl rövid.Kerüljön csak életfogytig börtönbe, legszívesebben egy Minneapolisi börtönbe raknám.
Remélem több évnyi szenvedése lesz.
R.I.P a kissrácnak és kitartás AP, ennyi szar után mostmár tényleg csak jó jöhet!