Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Szerintem Frazier nem mond le, Freeman-t már azért hozták mert a szezon a levesbe ment, vele kezdik építgetni a csapatot, ezt tudja mindenki. így persze nem várhatod el a D-től sem hogy összetörje magát, és Cassel sem fog meghalni a pályán ha tudja hogy ott ül a padon mackóban aki jövő héten már kezd. Ez most nagyon szar meccs volt, és feláldozták a szezonunkat. Kezdem sajnálni Pondert, nem ő az egyetlen béna balfasz a csapat háza táján, a Hegylakó járt a legjobban én mondom.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Frazier lemond és Musgrave lesz a HC. Nah akkor megyek falnak 😀
több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Ha Frazier holnap lemond, elmondhatjuk, volt egy szar edzőnk, akinek legalább volt gerince. Ha nem mond le, akkor van egy gerinctelen, szar edzőnk...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Szánalmas minden téren!
Remélem reggel azt olvasom,hogy Frazier lemondott!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Én kikapcsoltam, egyszerűen szánalom a D és az O is. Fosnál szarabb playhívások csak felbaszom rajta magam ah...
Mivel mazoista vagyok tuti mindjárt visszanyomom...
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
eddig siralom ami megy
több mint 11 éve
elég idegesítő, hogy másodszorra csinálják meg a 4. kísérletet
több mint 11 éve
na szép
több mint 11 éve
Rudolph-ot gyakran kell használni a meccsen.
több mint 11 éve
Akkor sorry! :-/ 🏈 (Y)
több mint 11 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Walshról mi hír?Játszani fog?JoeyPorter
Walsh aktív!
több mint 11 éve
Locke lesz a K!
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Walshról mi hír?Játszani fog?

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Borzasztó. Nyugodjon békében.
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Borzasztó hír, részvétem 😕
AP-nek sok erőt, kitartást, a Vikesnak pedig sok sikert!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Valaki lenne olyan faszajofej,hogy leforditja a storyt? :-/ZoliZoltán
Mögkérhetünk Sapka?sutianap
meg, de nem gondoltam, hogy neked sapka
| Street englishsell értemén, de fordítást nem vállalok, csak franciából. |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 489 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
A TC képen a másik fiú van. Az eset elborzasztó, főleg, hogy a szennyláda visszaeső. íme a teljes történet.
 www.inflexwetrust.com/2013/10/11/photos-nfl-complete-update-regarding-the-death-of-adrian-petersons-son-must-read/sutianap
Nem 100%os fordítás de a lényeg:
Patterson egyedül volt otthon a kisfiúval, az anya nem volt otthon.
Nem gondolta féltenie kell a gyereket a férfitól.
Patterson volt korábbi ügye mikor megütött egy 3 éves gyereket.(volt nője gyerekét)
De valószínű erről az anya nem tudhatott..
Többször többféle indokkal megvádolták Pattersont de mindig visszavonták a feljelentést.
Többször ült börtönben.
Először azt hazudta a gyerek cukrot nyelt félre, de ez hamar kiderült hazugság.
Lehetséges hogy a gyerkőc létezéséről A.P. sem tudott, mert titokban tartotta az anyja.
Mivel a kis srác meghalt a vádak súlyosbodni fognak, még nincs hír mennyire.
Jelen állás szerint 40 évet kaphat max, de ez jóval több is lehet, a súlyosbítás miatt.
A kisfiú Október 8.a óta nem mutatott agyi aktivitást, ezért agyhalottnak nyilvánították, és az anyja kérésére lekapcsolták a gépről.
A szerveivel segítenek más beteg gyerekeken.

Ez a lényeg. Remélem semmit nem hagytam ki.

Nyugodj békében még egyszer kiskrapek!!! ((

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Mögkérhetünk Sapka?sutianap
meg, de nem gondoltam, hogy neked is szükséged lenne rá😛
| nagyjából az a sztori, hogy;
Joseph Patterson volt egyedül otthon a gyerekkel, amikor az eset történt; bár nekem nem tiszta még hogy ez pusztán fizikai támadás volt-e; Ő az anya élettársa, és aznap csakis ő vigyázott a gyerekre; de az anyuka a cikk szerint nem tudta, hogy JP-nek komolyabb előélete van a gyerekbántalmazásban, mert megverte az előző barátnője 3 éves gyerekét; ezen felül is elég erős előmenetele van, főként erőszakos bűncselekményekkel kapcs., de a többségét ejtették, 5 napot volt csak börtönben ezek okán; és az előző barátnőjét is többször halálosan megfenyegette. De az írás szerint az anyuka nem tudta ezt. A gyerek állítólag már 8-án meghalt, akkor azt mondták, hogy egy cukorkától megfulladt; de gondolom látták a rendőrök is, hogy inkább ütésnyomokról van szó; még nem tudják, de vagy egy tompa tárggyal bántották, vagy megrázták.
de Pattersonnak is van egy kisfia (akit nem bántalmazott)
750k-s az óvadék és október végén fog bíróság elé állni max 40 évet kaphat, és az eset előtti bántalmazás nyomok is vannak a kisfiún;
és szerintem a legdurvább a sztoriban, hogy 8-án meghalt a kisgyerek, de mesterségesen életben tartották (az agyhalál ellenére), mert az anya kérésére a szerveket felajánlották donációra
és állítólag komolyabb esély van rá, hogy AP nem is tudott a gyerekről, mert az anya nem tudta pontosan ki lehet az 😊, de az apasági teszt már bebizonyította, hogy AP az
szerk. mondjuk ez a szál picit konteós
|
kicsit fordítás szaga van, elnézést érte

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Igen két sztori van egy minősíthetetlen gyerekgyilkos a white trash anyával, aki ráhagyja a visszaesőre a másik meg a szerintem bepalizott AP, aki elviszi a hátán, ami lehet, hogy nem is az övé, mindenestre nagy szíve van.

több mint 11 éve
Mögkérhetünk Sapka?

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Mondjuk én azon kaptam fel a fejem, hogy ha van egy köztiszteletben álló, multimilliomos sportoló apja a gyereknek, akkor miért a kurva anyja neveli.Höri
itt lesz a válasz süti linkjében, | Ashley Ann Doohen lived in Minnesota for a while, and at one point she had a casual relationship with A.P. Reports say the mother did not know who the father was until recently when a paternity test was done. The two year old boy appeared to be a secret, even from Peterson himself. |
| +AP-nek van több gyereke is erre-arra, 1 lánya van pl. Houstonban, stb. | sapka
Most attól függetlenül, hogy ki az apja, anyja egyetlen kicsit sem szabad bántania senkinek sem. Nagyon remélem, hogy az a tahó amíg él szenvedni fog.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Mondjuk én azon kaptam fel a fejem, hogy ha van egy köztiszteletben álló, multimilliomos sportoló apja a gyereknek, akkor miért a kurva anyja neveli.Höri
itt lesz a válasz süti linkjében, | Ashley Ann Doohen lived in Minnesota for a while, and at one point she had a casual relationship with A.P. Reports say the mother did not know who the father was until recently when a paternity test was done. The two year old boy appeared to be a secret, even from Peterson himself. |
| +AP-nek van több gyereke is erre-arra, 1 lánya van pl. Houstonban, stb. |

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
A börtönben nem igazán tudja majd lerakni a seggét.

több mint 11 éve
Valaki lenne olyan faszajofej,hogy leforditja a storyt? :-/

-------

Egyebkent orulok,hogy holnap Cassel kezd!
MNF-en meg mar Freeman lesz a torpek ellen? :-p
több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Undorító szarházi tetű.

Szezon alatt szerintem nagyon kevés ideje lett volna rá.James007
Meg alap, hogy hiába a híres apa, általában az anyáknak ítélik a gyereket, úgy az esetek 95%-ban...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0